Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz alexw801 #16827 üzenetére
Írtam, fényképet is raktam, az ablaktörlő motor csatinál a kék/zöld az ami gyújtáson 12v-ot ad, mellette a fehér/fekete a test.
Első kép bal felső sarokban az az ablaktörlő motor csatlakozója, csak a nagy burkolatot kell leszedni a csomagtér ajtóról. Az átvezető gumi előtt is meg lehet csapolni felül, úgy rövidebb a vezeték. De én a motortól hoztam, nincs egy arasz sem a kábel, szeretem ha minél rövidebb. És tök jó a kamera bal hátul, nem lóg be semmibe, és a túlsó sávot is befogja, elég jó a látószöge.
FB prius klubban és a .hu-n is ott vagyok.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz alexw801 #16806 üzenetére
Az enyém prius 3 plugin.
És az ablaktörlőnél is biztosított a +, a szélső fehér/fekete a GND, mellette a kék/zöld a 12V gyújtáson, én arra raktam a szivargyújtós usb-t. Fém lemezből csináltam tartót a kamerának, az ablaktörlő motor 3 csavarjával van rögzítve, arra egy bilinccsel fogattam a 70mai-t (a hengeres), az alsó kis ablakon néz ki hátra.
Amúgy most előkaptam a fiókból egy 70mai-t, megmértem, 0,35 A-t vesz fel, gyakorlatilag bármelyik biztosíték elbírja pluszban.
[kép]
[kép]Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz alexw801 #16804 üzenetére
Hátul az ablaktörlő motornál szokott lenni gyújtásra kapcsoló vezeték, én arra kötöttem. Jó ha mindig megy az is menet közben, vagy te egy ráfutásos baleset előtt gyorsan felkapcsolod a világítást hogy elinduljon és rögzítsen?
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
félisten
válasz alexw801 #16734 üzenetére
64 GB-nál ELVBEN nincs váltás, az SDXC 2 TB-ig tart. A 64 GB-ot jellemzően azért írják be felső határnak, mert azzal tesztelték, tehát hacsak nincs valami disznóság a dologban, akkor mennie kell 2 TB-ig akármekkora SDXC kártyával.
Biztos persze csak a próba lehet.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
janaman01
addikt
válasz alexw801 #16719 üzenetére
Igen elég szépen alakulgatnak a finomhangolások is mondjuk ezt a gyártónak kellene csinálnia...de hál istennek vannak elhivatott emberkék főleg az oroszoknál..akik lelkesen csinalják tesztelgetik..pár hónap és meglesz a vegleges verzió is ami kimaxolja ezt a 70mai pro-t 😉
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Skillet
addikt
-
CHIPman
nagyúr
válasz alexw801 #16599 üzenetére
Abban azt írtad, hogy vannak fw-k, szó se volt 1.0.7-ről. Én megnéztem volna, ha le lett volna írva. Utána is nézem hogy benne volt, de fel se tűnt kb, hogy az 1.0.7 is ott van.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Moleman
addikt
válasz alexw801 #16582 üzenetére
Én egy komolyabb usb tápot javasolnék, az általad linkelt első típus nálam fél év után meghalt, folyton elfelejtette az órát a 70mai, és megölt egy 64 gigás sd kártyát. A nagyobb dobozos CPT tápnál is olvashatsz meghibásodásokról, de talán kicsit megbízhatóbb, mint ez a Fulree.
-
alexw801
senior tag
válasz alexw801 #16564 üzenetére
Érdemes lenne ezt a dashcam családot berakni az Összefoglalóba, az oroszoknál ezt "Sapkának" nevezik, és elképesztően sok információt tartalmaz.
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz alexw801 #16556 üzenetére
A betápot (már eladott Prius 2 autómon) úgy csináltam meg, hogy az utastér világításhoz bekötöttem egy 3 dolláros tápot, amiből 15 cm kábelen egy USB micro dugasz lógott. Volt neki biztosítéka és kapcsolója is, a szemüvegtartóba rejtve.
Most a Prius 3 autón ezt (még) nem csináltam meg, de a táp áramkör(ök) meg vannak véve. Egy ilyennel a parkolóban is mehetne a kütyü, persze akkor lehet, hogy nem menne át a parkoló figyelő üzemmódba. Meg a Prius kis akkuja nem erre való, egészen kicsi kapacitású. Igaz van a sofőr ülés alatt Li-ionos bikázó.
Az orosz fórumon azon is rugóznak, hogy nem jó a hidegben hagyni működni, persze ott mást értenek ezalatt, hónapokig mély mínuszok vannak, 14 évet éltem Moszkvában.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
taboros
tag
válasz alexw801 #8187 üzenetére
Egész pontosan hol is ajánlgatom őket?
Ezt írtam: "Sebesség: Állítólag a 6-os, akár a 4-es is elég. De a Class10 már elég általános. Én olyat vettem, biztos, ami biztos."
Ebből arra következtetni, hogy én a 4-es vagy 6-ost ajánlom, az enyhén szólva kifordítása a szavaimnak.
-
Calibra72
aktív tag
válasz alexw801 #7590 üzenetére
Szia!
Itt egy videó arról, hogy én hogyan oldottam meg. Bár nem YI, de az mindegy is: https://www.youtube.com/watch?v=zbM9uMiLB0I
Azóta annyi változtatás történt, hogy oldalról megfúrtam, és egy M4-es menetet fúrtam bele. Anóbba egy M4-es műanyag csavart tekertem, amivel rögzítettem fikszen a szűrőt tartó karimát az optikához.Alapból 5 századdal lett nagyobbra esztergálva a karima a lencse burkolatától. alapból szorult is a karima, de ha megsütötte a nap, a danamid kitágult. és leesett a lencsetartóról.[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz alexw801 #7154 üzenetére
Nekem nem log semmi sem... Konyoklo alatt van egy 12v, oda van bevezetve a kabel. Nem kell matatni sem, nem szoktam kinyitni. Egyebkent meg ma megoldottam, hogy teljesen eltunt, korbe, mintha ott sem lenne. Persze annyi bibi, hogy az MP3-at mar nem tudom radugni arra a szivargyujtora. Igy az a hamutalcaban levore megy... Igy persze az elektromos hutotatyonak nem lesz helye, de azt annyira ritkan hasznalom, hogy annyi baj legyen. Bar ha a szivargyujto vegu kabelt tudnam cserelni USB -re, akkor ez is megoldodna, mert elosztom az van.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz alexw801 #7150 üzenetére
Eloszor en is arra gondoltam. Viszont a megvalositasa nem vilagos. Ott gyujtas nelkul is van aram, mig a 12v -osok csak gyujtassal mukodnek. Azt mivel oldottad meg?
Egyebkent a kapott 3,5m -es kabel eppen eleg lett. A kabel igazabol sehol nem latszik, bar a tetokarpit reszen meg kell oldjam, hogy biztosan ott is maradjon. Az A oszlopnal az uveg felol nyomkodtam be, az ajtonal a gumitomites alatt, majd a labternel a muanyagoknal korbe, egeszen a kozepkonzol kartamaszig, ahol van egy 12v-s csatlakozo. Ott latszik egy picit a kabel, ahogy az ules alol/mellol felfut a rekeszbe.
Szoknom kell meg, hogy a visszapillanto mellett ott egy kijelzo, ugye kicsit mindenkeppen takar a latoterbol. Sajna a kartya meg nem jott meg hozza, de a kolcson 64-essel majd kiprobalom. Van par beallitas, mait meg ki kell tapasztalnom.
Don't Tread On Me
-
félisten
válasz alexw801 #6914 üzenetére
Köszönöm, ezen a nyomon már el tudok indulni.
A főprobléma ugye a kábelek kérdése. Az adaptert nem tudom a szálvédő tetejére tenni, ergo az 5 voltos kábelének a műszerfal alól kell felérnie a kameráig.Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz alexw801 #6921 üzenetére
Néztem videót, igen éles kis képe van!
De az aksija annak sem valami atom!
Az akciókamera, ami majdnem ugyanolyan árban van, az meg szuperkasival rendelkezik! Érdekes.
De nekem most a g1wh-val van némi gondom, és nem akarok újat venni!Főleg, hogy ritkán használom a kocsit!
-
Winner_hun
titán
válasz alexw801 #6911 üzenetére
Vettem is egyet, köszi az infót. Néha néztem az árát de mindig ugyanannyi volt. A múlt héten úgy voltam vele hogy mindegy mennyi, lassan megveszem (láttam egy elmebeteg audist, nem lett volna rossz ha rögzítve van, orosz színvonalat hozta...)
Memóriakártyából milyen kell bele? Azt látom hogy max. 64 GB-os (bár mintha valakinél 128-assal is ment volna) de a TF az micsoda?
Max External Card Supported: TF 64G (not included)[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
alexw801
senior tag
válasz alexw801 #6801 üzenetére
Kiegészítés:
Az ADAC funkció bekapcsolása minden esetben 1080x30-ra átállítja a videót, akármilyen volt előtte.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz alexw801 #6764 üzenetére
Ezt az app bemutató 3. oldalán olvashatod, az alsó sorban.
https://youtu.be/ifPhMULpiWI
10:45 időnél olvasható.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
L4mie
veterán
válasz alexw801 #6752 üzenetére
hát jövő héten megjön nekem is havri1 kollégának is, már nagyon várom, csak kell majd egy mini-micro USB átalakító, mert a G1WH-hoz már odavezettem a karosszériában a kábelt, nem akarom megint szétbontani belül.
*amúgy trackingben itt tartok, nem tudom ez pontosan mit jelent....
17.03.2016 23:45 Vámon Budapest Hungary
18.03.2016 10:28 Nemzetközi helyen történik a csere(átrakás) Budapest
pedig párszáz rendelésem már volt, ilyenem még nem
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Joe63
tag
válasz alexw801 #6702 üzenetére
Igen, már megkaptam tegnap tőle, nagyon gyorsan elküldte.
64 gigás Transcend 400-as kártyával használom, remélem beválik.
A GPS hiánya fájó pont.
19 ezerért azért bestbuy.[ Szerkesztve ]
• Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
-
havri1
félisten
-
alexw801
senior tag
válasz alexw801 #6610 üzenetére
A Yi car kamera app eddig full kínai volt. Mostantól orosz is:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=710768&view=findpost&p=47527075
Ha másra nem, arra mindenképpen jó, hogy screenshot-okat készítve le lehessen fordítani akár magyarra is, mi mit jelent.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz alexw801 #6597 üzenetére
Ilyen durván nagy látószögnél és apró érzékelőnél megszokott az ilyen nagy mélységélesség, ezért nincs is szükség fókuszálásra
(a sokkal kisebb látószögű telefonoknál is előfordul, h nincs AF hasonló okból - bár akkor persze makrózáshoz az a típus nem használható)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest