- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Parabola telepítése minden elérhető műholdra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Eddig 2007-es CAD-et használtam, most 2016-ra váltottam és van egy beállítás, amit nem találok.
Eddig mikor ráálltam mondjuk egy egyenes végpontjára (vagy akármilyen tetszőleges pontra), rajta hagytam egy pillanatra a kurzort és mikor kiírta, hogy (jelen esetben) végpont, akkor elkezdtem a kívánt irányba húzni a kurzort és itt be tudtam írni, hogy mondjuk ettől a ponttól 100 rajzi egységre kezdje húzni az egyenest.
Ezzel szemben a 2016-os CAD-ben, ugyan így ráállok a pontra, és mikor beírom a számot, amennyire szeretném, hogy kezdjen, akkor a képernyőn egy teljesen más pontra ugrik és onnan kezd rajzolni. Gondolom más koordinátát vesz alapul mint ami nekem kellene.Remélem érthetően fogalmaztam, megköszönöm ha valaki tud segíteni.
Biztos csak egy kattintásnyi beállítás, de sehol nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged