- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
törölt tag
Már nagy a mozgolódás a Windows 7 körül, pár ismerősöm már nagyon meg akarja szerezni, holott nem értenek hozzá. Messiásként várják, holott egyáltalán nem tudják mi a különbség, vagy bármi, csak "szar a Vista, zabálja a RAM-ot", cöcöcö... Pl uncsitesóm egy haverjának azért kell, mert állítólag a Vista "szétbarmolta" a gépét, csak utólag derítettem ki, hogy kókányolt vacak volt.
nixx-21: Nem az a kérdés, hogy megéri-e. Mennyiért akarod minimum eladni, szabj meg magasabb árat, akinek kell a lap, úgyis alkudozik belőle.
Jélélé, enyém a 7800. hsz!
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
sztetek mennyit ér a lapom? 7,5K-t megér nem?
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #7796 üzenetére
letöröltem kellett a hely a prototypenak
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
westcoastog
veterán
ma este grid? most megyek oblivionozni 1 kicsit, kedvet kaptam hozzá
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #7794 üzenetére
maradok T-online-nál mivel Diginet még nincsen nállunk és nem tudják megmondani mikor lesz....
mellesleg lassan t-onlinenál is lesznek durva sebességek Optiknet szolgáltatás néven...és 25/5-el csak kibírok egy év hűséget......hanem akkor házon belül nagyobb sebességre ugyis lehet váltani
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #7793 üzenetére
kilesz az új futárod?....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
- = Zk = -
félisten
hm.
nálam FULLHD-ben megy, úgy, hogy mindent maxra ráncigáltam.
fix betonstabil 50-65FPS.....de maga a játék sztem nagyonjó. grafikailag, és játékilag. csak szoknikell, hogy mikor mit kel lügyködni. de a hentelés az nagyon elllett találva
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
cizoe
őstag
Nem olyan rossz ez a prototype, lehet benne szítani rendesen. Viszont az idegesít, hogy nem engedi 1280x720 fölé tenni a felbontást.. Az meg nem jó, így kénytelen vagyok 1024ben játszani. Pedig a kis 2600xt minden maxon bírja rendesen. Node sebaj.
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #7788 üzenetére
basszus
lemaradtam..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
subaruwrc
félisten
le mans 24h utolsó percei
hamá mindenki játszik meg vásárolpeugeot-ok lazák voltak, bevárták egymást
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
Tükrök.....
mellesleg semmi érdekes nem voltannyi volt a sziu h rioba (ahova szotkam járni bulizni) egyik bulin sensation white jegyet sorsoltak(tehát máj.16.előtt) és valami extrémet kellet csinélni 4en táncoltak a DJ pultnál és a végére azegyik csak full meztelen lett
-
nixx-21
őstag
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #7780 üzenetére
nem láttalak a videón warum?.....
amúgy nem kedvelem Rio-t. túlságosan lájtos az én izlésemnek. épp ezért kerülömcizoe: hirtelen félpihent agyféltekével ez jutott eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
cizoe
őstag
válasz - = Zk = - #7779 üzenetére
Egy olyan izé (hagyjad má' tökzsír épp azt mondom... )
nixx-21: Jó kis reklám a rionak az tuti. Hány senki kis csiccsó fog elmenni (ha beengedik egyáltalán ) abban a hitben, hogy ez mindennapos.
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
Durva mik történnek a kedvenc szórakozóhelyemen [link]
-
- = Zk = -
félisten
moderálva, lektorálva, javítva
valamint köszönöm a figyelmeztetést megfogadom..
-
cizoe
őstag
válasz - = Zk = - #7777 üzenetére
Azért itt nem olyan durva a szitu, mert végig lehet játszani (állítólag), csak ne ijedj meg ha ez történik néha.
mod: A hetedik szavaddal lebuktattad a bótos dógot.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
akk valszeg ehhez is lesz egy olyan izé, mint a mirorrs-hoz volt anno
mekkorát nevettem, mikor sokadik nekifutásra, még mindíg pont a deszka előtt kezdett el slow-mozni a kis Faith! lepotty lett a vége minden esetben...apropó cpu. hát remélem a 3.6-ra felrántott 940 BE-m elegendő leszen alája
[ Szerkesztve ]
-
cizoe
őstag
válasz - = Zk = - #7773 üzenetére
nincsmit.
No-kia: Jaja 8/10et megérdemel. Bírom az ilyen misztikus cuccokat. Bejövősebb fajta, mint mikor az ufó egy egyben leharapja az eiffel tornyot.
- = Zk = -: Épp ma próbáltam ki havernál, hát sokkal bejövősebb mint a Spiderman és Hulk játékok, valami isteni a falonmászás és a rombolás.. A graf meg komolyan mondom tűrhető. Bár a "bóóti" verzió bugzik, néha megakad és belassul a játék (a'la mirrors edge, csak épp randomra, és nem egy fix ponton), de vissza kell tölteni és jó lesz megint. Cput viszont eszi mint a dög.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
aza régi régi gömb? morgan freeman, azthiszem?...
az valóban jó. asszem kifizetem aztis, hozza aztis a futár. vanmég hely a tarisznyámban....kösz, h szóltál
de a legfontosabb a proto[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
Megnéztem a gömb című filmet, szintén ajánlott
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
akkor jó, mert odais van HITELKÁTYÁM, 1st-re is, és még pár helyre
nálam 3,5óra és csenget a futárhogykiment a fejemből. épp ma nézegettem gameplay-eket. köszi, hogy SZÓVÁ tetted
[ Szerkesztve ]
-
cizoe
őstag
válasz - = Zk = - #7771 üzenetére
a nmagból van, legalábbis én onnan "vettem" Már kb két-három napja árusítják a "boltok"
mod: Jó neked, nekem csak reggel jön meg. Nincs pénzem ilyen drága éjjeli futárra.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #7770 üzenetére
én nem drift szeró vagyok
2: én épp feküdni készülök, srykinnvan a proto? már rendelem is, seed-serverre
melyik virágboltból jön?[ Szerkesztve ]
-
cizoe
őstag
Á meghoztátok a kedvem egy kis drifthez, át is hozom a kontrollert a másik szobából és tolok pár kört
mod: Hát most nemnagyon képes a netem multira, forradalmi Prototype letöltésnek van kitéve a router.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #7765 üzenetére
jahogy tevagy az
akk te csinálsz csak drift servert, én meg a többitcizoe: én sylviázom
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #7764 üzenetére
nincs itt lagzás ne parázz......hétfőtől 25/5-ös net CPU-m meg csak elbír 4 playert
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #7763 üzenetére
nem a nehézségen múlik a lagzáson
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #7762 üzenetére
most nagynak hiszed magad?! én is tudok szerver csinálni nem nehéz
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #7761 üzenetére
kinek a szerverén akarsz lealázni driftbe?
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #7760 üzenetére
ne ótogassá nyilvánosan bmert proba alázlak grid driftben vazze
-
- = Zk = -
félisten
-
nixx-21
őstag
Ez a srác beatboxolt az előbb ventrillon.....
(#7758) - = Zk = - : de mi a hibám?mit kezeljenek rajtam? én kicsapom a brét azt lekezelhetik xDDD
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #7757 üzenetére
...például magadat?!
7759: marad nálam Ő a No. 1 [link]
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #7754 üzenetére
vannak konzol exclusive gamek.....meg konzolon állandóan fullon megy minden gépet meg foylton eleht újítani és azért PC többmindenre valo és persze vnanak PC exclusive gémek is.....elavul a PC akkor átlehet térni konzolra ha konzolt kell cserélni akkor vissza PC és így tovább
-
- = Zk = -
félisten
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #7752 üzenetére
csakmert mellesleg ventrillon itt van egy srác beat boxol ÉS 60AN HALLGATJÁK és mindenki cösjdben van vágod?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #7747 üzenetére
reméljük
de még mindig nemértem minek egy embernek xbox és pc együttesen..hmm
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
hát egyenlőre megpróbálom kölcségkímélően megoldani a váltást bár ha megjön fater pénze akkor végre énis megkapom a jussomat( 160K-t tartok fateréknál.....bár abból 72K-ért sztme veszek egy X360at)
-
nixx-21
őstag
hát figyelj töki nekem mind1 ha beszámítod a lapomat(kb 7,5K-ba) és a CPU(kb 10K-ba)-mat akár tolnám AMD-vel is
(persze a leírt árak alkuképesek)
szerk: nem hiszem h megvenné valaki
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #7746 üzenetére
természetes és remélhetőleg 1200-on fognak menni
-
- = Zk = -
félisten
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #7743 üzenetére
értem
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #7743 üzenetére
laza P35-ös lap semmi extra de legalább már támogatja a core2-t és a dual 1066-ot ellentétben az enyémmel
aztán eleht lesz uj CPU is kínálat E2140, E2180 , E6400 attól függ h kapom emg a lapot és h számítják be a CPU-mat
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #7739 üzenetére
annyi ideig nem tesztelt. viszonylag gyorsan lefutott. decsak mert SM tesztet nem csinált.
(#7742) nixx-21: nemismerem...
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
srácok lehet uj lap áll a házhoz egy P5K személyében
-
No-kia
addikt
ismerősöm most mest angliába, ott menynivel olcsóbbak az informatikai cuccok? lehet hozatok vmit! Nottingham-be mentek asszem, keresek is vmi boltot
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #7738 üzenetére
akkor ráment vagy 1 órád mire végigfutott a cucc
-
- = Zk = -
félisten
dia film? lófact....
10-15 másodpercenként egy kimerevített képkocka.várom a sok nagy nV-st a 3DM06 topicba, hátha tudnak vmi okosat mondani
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #7735 üzenetére
-
Tomate
veterán
válasz - = Zk = - #7735 üzenetére
LOL atyám. "Kicsit" felé lőttem. Milyen volt "nézni" a tesztet? Diafilm effekt ott volt?
-
- = Zk = -
félisten
-
Tomate
veterán
válasz - = Zk = - #7733 üzenetére
Légyszíves fáradj át az Nvidiás baráti topicba. Kösz.
Viccet féletéve az SM 3.0-ra nem képes ugye?
Tippnek 1500 pontot mondok.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
azigen
(most csinálok a másik gépemen 3DM06-ot. annyit mondok: FX5200, P4 1.7, 768SD )
-
Tomate
veterán
-
- = Zk = -
félisten
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #7723 üzenetére
még eddig csak így elméleti síkoon gondolkoztam a dolgon, de ez lesz következő lépés, irányárnak sztetek menynit írjak? róla van szó
-
- = Zk = -
félisten
LoL
(#7724) EarL 007:hát megtudlak érteni. jártam már abban a cipőben....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #7707 üzenetére
Én is szívesen jönnék a Nagy ATI tulajok bulijára, csak nem vagyok valami bulizós, jókedvért, jóhangulatért moderáltan iszogatós emberke (mivel egyáltalán nem alkoholizálok). Eddig még nem buliztam, nem fogyasztottam alkoholos italt, meg nem hinném, hogy el is engednének, mondván "idegenek közé".
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #7721 üzenetére
hát ezel nem vagyok egyedül, de egyszer csak majd kinövöm, vagy nem
vki vegye már meg a videókártyám[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
exem tegnap dután lemondta a sextalit
azóta igen igen frusztrál vagyok. visszafojtott idegbeteg...
megmondanám neki, meg nemis. elküldeném meg nemis.
rohatt ideges vagyok.....amúgymeg azért gartuláltam, mert biciklizésből szerzett sérüléseket közzétesztek neten
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
de nemtok mitkezdeni magammal, zeném sincs má amit halgathatnék..
(#7721) - = Zk = - : ilyen jó dolgokat lemondani..[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #7717 üzenetére
mond ki barátom , mi a probléma?
-
- = Zk = -
félisten
-
westcoastog
veterán
jah most hogy mondod már máshogy érzem magam, nem az járkál bennem hogy mikor viszik el az orrom elől hanem az hogy az ővele kapcsolatban lévő dolgoknak ilyen szinten vége, tehát nem fosok már azon hogy kellek e neki (mer ugye nem) msot vaalhogy felszabadultabbnak érzem magam..
(oszt holnap írna hogy aludtam rá egyet lehet szó róla szép álom )[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #7713 üzenetére
lesz ez még jobb is neagódj, lehet így jártál jobban, inkább most mint hogy egy hét múlva látod más pasival mászkálni fel a fejjel
-
No-kia
addikt
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #7712 üzenetére
semmi nelesz, barát barát barát faszomba már letettem róla, megmondtam neki midennt de nem nagyon akarja, aszonyga bír nagyon meg minden de hogy barátság így meg úgy legyen nah midnegy nemérdekel
már késő amúgy ha már itt msn en ezt mondta akkor szemtől szemben sem lenne más a véleménye..
csak azok az álmok valósulnak meg amiket pénzen meglehet venni?[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #7710 üzenetére
egyetértek nokiával.
de nemfura, h irt neked? mert nekem az, mivel eddig erről nem meséltél. neked nem új?bár én az ilyen msn, sms megbeszéléseket rühellem a legjobban. személyesen. szemtől szemben.
azaz igaz sztem...hmm.
nincs mód és lehetőséged egy személyes találkozóra?....[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #7710 üzenetére
szvsz az lesz a legjobb megoldás, jobbat nem tudsz csinálni
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #7709 üzenetére
wá csaj írt msn en vagyis beköszönt, de már levolt lépve amikor észrevettem, (lefeküdtem aludni és nem írtam visza) ha megkérdezi hogy mi a bajom vagy valami hasonló, én lehet kerek perec megmondom neki mia szitu
-
- = Zk = -
félisten
jövök, he nem hívnak addig
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #7707 üzenetére
a nyár végére már tuti meglesz a party, legalább is remélem
-
- = Zk = -
félisten
gratulálok vaze
egyre jobban várom már azt a nagy atis partit" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #7703 üzenetére
kérjél havertól, vagy nem tudom, de ez a mnimum ár ami kizárólag nektek szól
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #7702 üzenetére
mi? ezt én csináltam Ginával
-
- = Zk = -
félisten
hol találsz te ilyeneket?
nemkicsit vannak készen. bár annyi energia italtól, meg gumibogyótól nemcsodálom...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt