- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
No-kia #49905 üzenetére
A TouchWizet ahogy lehet takarítanám le róla.
(#49897) westcoastog: Kérni kell és zárják a régi, ill. nyitnak újat.
Más: Tegnap fel akartam tenni a hivatalos T-s 2.2 updatet (gen2-esít is), 98%-nál elszállt a folyamat, brickelte a telefont úgy, hogy még DFU (download) módba sem tudott bekapcsolni, így menthetetlen volt, maximum JTAG-gel közvetlenül a NAND-ba írással meg lehetett volna menteni, de eszközöm nincs hozzá, ill. ahhoz tudni kéne, hogy lehet-e közvetlenül JTAG-elni a telefont. Ma voltam T-nél, kicserélték, gen2-es, Android 2.2-es. Na innentől kezdve ha firmware update-tel is jár a hivatalos frissítés, akkor azt T-nél csináltatom meg...
(#49896) Zk: Nincs különösebb gebasz, ez emulátor, ilyenkor komplett hardverkörnyezetet utasításkészletekkel, mindennel együtt emulálnia kell a CPU-nak. Az emuláció mindig is nagyságrendekkel lassabb, mint a virtualizálás.
-
Varoz
addikt
válasz
No-kia #49712 üzenetére
Bameg, legalább ezt fordítsd le: kertészént
Ezt ha meggebedek se tudom értelmezni.
Vazze. Én azt hittem valami részletenként vagy ilyesmi.Zk
Érdekes, nekem a 2 is elég, bár csak éppen.
Egyszer azért kifogyott. Na igen, a Mafia 2 + 76 megnyitott oldal a firefoxban felzabálta az egészet. -
-
westcoastog
veterán
-
törölt tag
válasz
No-kia #49231 üzenetére
Van azért annyira intelligens az akksi elektronikája, hogy ne hagyja magát ész nélkül tölteni. Ha fullon van, akkor egy darabig nem is enged tölteni (amíg adott szintre nem merül), csak úgy néz ki, mintha töltene, mert be van dugva. A töltőkábel világító vége meg nagyon ötletes és praktikus, és hátul van, nem égeti a szemed, meg nem is erős a fénye, csak szolidan világít.
-
törölt tag
válasz
No-kia #49229 üzenetére
#1 Javaslat: Mivel Synaptics-os touchpadje van, ezért az a beépített Windows driverrel művelhet fura dolgokat, Dell oldaláról megfelelő driver letölthető és akár dual-touch-ot is tud.
#2 Javaslat: Alapból a funkció billentyűk (F1, F2...) alapértelmezett funkciója a multimédiás funkciók, Fn-t kell nyomni ahhoz, hogy az eredeti funkcióját kapd (eredeti F1 = Fn + F1), ez BIOS-ban átállítható, nem tudom miért így lőtték be alapból.(#49225) westcoastog: Ez a Dell i3-380M (vagy i5-480M) + 4GB RAM + ATI 5650 kiosztásban engem is megfogott, mert nagyon jó gép, és én is simán elfogadnám, használnám az asztali gépem helyett, ami azért nagy szó. Igaz, a monitoromat, billt és egeret rákötném itthon (mondjuk az egér az nonstop nálam lenne a notival együtt), hogy kényelmesebb legyen.
-
koshmar
addikt
válasz
No-kia #49196 üzenetére
Én most egy ilyen egeret fogok venni, me' laptophoz csak dukálna már valami vezeték nélküli darab.
Csendes, könnyű, 2.4 Ghz-es vezeték nélküli tetynológia.
Két Duracell AA elem kell bele, 15 hónapig bírják. (Sőt, egy Youtube-os ürgénél még 19-et is kibírtak)
Most egy Gigabyte van, de az vezetékes, és szar.westcoastag: Remélem nekem is az lesz, mert akkora a router is ott fogom venni.
Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest