Aktív témák
-
No-kia
addikt
közben redezgetem a winyón az adatokat, egy csomó fölösleges cucc van rajta, egyre több a szabad helyem
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
itt a nyár mindenki a szabad levegőn?
-
FefeeX
veterán
válasz #19617792 #8294 üzenetére
37" a tévém, plazma, és nem azon netezek, azon csak filmezek meg max játszom (GRID pl) - amúgy ma megyek egy hétre siófokra, így tuti nem tudok most képet csinálni... (Azért talán naponta egyszer-egyszer fel tudok majd lépni olvasni )
20-21 a 4830ért, vagy 24-25 a 4850ért... Hm...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem érdemes elgondolkodni a 4830-on is, van a téglaforma XFX (állítólag nagyon jó a hűtője) és a Sapphire (a Sapphire javára szól, hogy rövidebb a NYÁK). Plusz teljesítmény lenne (nem kevés), valamivel magasabb fogyasztással (nem vészes), de ha netezel, akkor leveszi magát 160/250-re (azt hiszem az XFX is leveszi magát), nekem ilyenkor kb 30-35 fokos.
-
FefeeX
veterán
válasz #19617792 #8291 üzenetére
Ez elég érdekes dolog... Hm... Azt azért tudni kell, hogy a tévém csak HDReady, a monitorom meg 19" 5:4 1280-as. Tehát nem érdemes efölé állítanom a felbontást. És ahogy nézem, amik engem érdekelnek, mind bőven jól megy a 3850emen is (GRID, UT3), mást meg nem is nagyon játszom egyelőre... De annyira vonz a 48XX... (Mondjuk nem értem miért csak 4X-ig tolták az AA-t...) - minden esetre a GRID pl full maxon szakít a gépemen.
Most legyek okos... +70-80% teljesítmény, +70-80% konstans fogyasztás, gyakorlati haszon nélkül... Ehh... -
törölt tag
[link] Ez az összehasonlítás szerintem segíteni fog, ára alapján a Sapphire Edition-ös 4870 éri meg, de a ref 4870 is ár/értékarányú.
3850-hez képest akár kétszeres sebességet is kapnál a 4870-nel. Mellesleg én is kíváncsi vagyok az 5800-as szériára, de szerintem elég drágán fog megjelenni, így nekem nem fogja megérni.
Ha találok munkát, akkor egy monitort (19" wide, mert olcsó és nekem elég, pl Samsung 943NW) és néhány apróságot szeretnék venni, pl ventikhez szilikontüskéket (Englide v.zero), esetleg ventiszabályzó panelt a házventikhez (vagy 4 potis Revoltec, vagy 6 potis Zalman, előbbit nem ismerem, nem tudom milyen minőségű, utóbbi meg kissé drága), egy 12cm-es AC ventit (AF12025L, mint a többi), szintén esetleg egy AC S1-et a 4830-ra, meg talán egy kisebb 2.1-es hangszórószettet (pl Logitech X-210).
Csak találjak munkát, több diákszövetkezethez is regelve vagyok, de semmi...[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Fogalmazódik bennem a továbblépés, kérdés hogy 4870-et vegyek 30ért garival, vagy 4850et 24-ért, szintén garival... (4870 ref hűtős - ami nem volt rossz szerintem, 4850 meg ASUS glaciatoros) -- Meg el kéne adnom a glaciatoros 3850em ebben a helyzetben, 12-13ért kb talán az is elmenne...
-
WesTM
őstag
Sziasztok!
Hát túl vagyok az estén, túl vagyok bizonyítvány osztáson.
Elmentem angyalomhoz, holnap megy nyaralni, nagyon jó volt a búcsú.
Ma 8óra hosszát voltam a 16 fokos tóvízben, készültünk a vasárnapi horgászversenyre, ritkítottuk a töklevelet.
Most felszaladt a lázam 38.6-ra úgyhogy pihizek egyet.De teljesen jó érzések vannak most bennem. Most rendbe tettem az összes dolgomat.
Szép álmokat ATIsok!!!!
Jóéjszakát!!!![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem még az testszett, amikor Űrdongó el kezdett bőgni, ömlött a víz... Meg szintén Űrdongó, amikor a sivatagban, a templomnál helyrerakta (kihajította) a két autobotot, akik verekedtek.
Viharos estére zene:
Armin Van Buuren - A State Of Trance 410 [link]Zk: Egy UPS jó ha van, ha elmegy az áram, akkor legalább szabályosan ki tudod kapcsolni a gépet, ha hosszabb időre menne el az áram. Ha meg csak 1-2 percre, akkor ki se kell kapcsolni a gépet, elmenne addig UPS-sel. Meg az UPS-ekben szokott lenni túlfeszvédelem, így véd.
FefeeX: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz #19617792 #8272 üzenetére
bakker én is megnéztem, még néztem volna vagy 2 órát, isten eg yfilm, tuti lesz 3. rész is , legalább is úgy tünik
"remélem a ..17-esek jól céloznak" "miért?" "mert azt mondtam a narancssárga füst a célpont" "az ami mellettünk füstöl?" " hát nem a legjobb dobásom volt" ezen beszartam, nagyon nagy
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #8280 üzenetére
nálam ilyen para nincs.
céges lakás, és kétoldali betápja van.
de érdekes, beakarok üzemelni egy UPS-t. csakmég nemtudom minek...mind1. keresek neki értelmet valahol" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #8279 üzenetére
hát én lassan húzom ki a gépet, rohadt vihar nem tudott volna éccakáig várni
megy a fábry -
- = Zk = -
félisten
nincs még vmi jóféle muzsikád ide a viharos estébe?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
FefeeX
veterán
válasz #19617792 #8273 üzenetére
memtest86 a te progid, csinálsz egy boot cd-t vele, és végez 20-30 perc alatt...
ha az nem dob hibát akkor nincs gond... (Win7-el általában tuning gondok lehetnek, meg a vistával is, ezt nagyon sok helyen hallottam - hiába fut le a memtest, win mégse akar normálisan futni)
2.1V-tól sem lesz semmi baja, a GEIL ultrának az a normális üzemi feszültsége... -
- = Zk = -
félisten
-
WesTM
őstag
Nagyon durva nap....
És még nagyon durva folytatás jön.
Ha túlélem jelentkezek!!!!
-
nixx-21
őstag
válasz #19617792 #8273 üzenetére
Memtest
2,0V-tól semmi baja nem lesz
CL4-be lehet h bírjabár ez ram függő nekem a BallistiX-ek bírják.....
nem hiszem h lehet nyoma a tuningnak max ha a feszültség miatt szétfüstöl a NYÁKAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
ez szép zene volt
faxagányos" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
RAM stabilitást mivel lehet tesztelni? Több órás Orthos-szal, Prime-mal? Vagy van egy gyorsan végző progi?
4-4-4-12-en szeretném járatni a RAM-okat, 2.0V-tól még nem hinném, hogy baja lenne, BIOS is fehér betűvel írja, gondolom azért, mert ez még nem túl nagy fesz. DDR2-nél meg 2.3-2.4V az a határ, aminél már erősen melegednek és károsodnak a RAM-ok. 2.0V mennyire károsítja a RAM-ot és 2.0V-on bírná a 4-4-4-12-t?
A RAM-jaimra meg 10 év gari van, ha beadná a kulcsot, nem tudnák, hogy mitől, mert nem lenne nyoma a tuningnak. Vagy igen?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hú, gyerekek, nemrég jöttem a Westend moziból, megnéztem a Transformers 2-t, hát valami iszonyat jó film. Optimus szinkronhangja nekem is bejött. Űrdongó hangja meg kicsit vicces volt... Bár az Űrdongó Chevy Camarot elfogadnám és a csajt is (Mikaela <- Megan Fox).
-
FefeeX
veterán
válasz westcoastog #8263 üzenetére
Eredetit ismered belőle? NFS Undergroundban volt a belépő zene...
Én akkor inkább reggaetont hallgatok mint rappet...
-
FefeeX
veterán
Kizárt, sztem októberben lesz kb...
Optimus Prime és Bumblebee RULLZ... Tuning Optimus meg főleg.
Kár hogy Bumblebee-t most lefordították - dobpergés - ŰRDONGÓ-ra Az első részben még az eredeti nevével ment emlékeim szerint... Pedig Optimus magyar hangja sztem faja, meg a többi sem annyira gáz, de sajna a Rozsomák-->Farkas, meg az ilyen Űrdongók kikészítenek...
westcoastog: nesze rap - kár hogy nem tudod értékelni a más zenéket... Nekem a rokkerekkel sem az a bajom hogy minden zene szar amit hallgatnak, hanem hogy gyöpösödöttek, és a többi zene "az szar"
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
még 2 event gridben és kivan játszva, nah mek készülődni,mert 6 kor transformers 2 jó lenne ha hazajönnék lenne már 1080p-ben de erre nem sok esély van, remélem 1 hónapon belül lesz már úgy is
-
FefeeX
veterán
Eddigi legjobb aláírás amit olvastam:
"A pénz nem boldogít: Akinek 3 milliárdja van, az semennyivel sem boldogabb, mint akinek csak 2 milliárdja."No-Kia: cseréltél programot és nem lett jobb? Akkor lehet a virágbolt, akitől töltesz annak a progamja meg a szolgáltatód net szűrése. Nehezen cseréled bármelyiket
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Ha 44 körül indul az 5850, és mondjuk rátesz 15%-ot a 4890 teljesítményére, akkor nagyjából korrekt ára lesz, veszem is megfelé..
Csak kérdés, mikor jön. Remélem a Win7 startjával itt lesz. Az a szomorú, hogy az nV nem nagyon tud ellenfelet állítani az RV870-nek októberre, és így elég magasan kezdenek a DX11-es AMD-k. -
FefeeX
veterán
válasz South Velen #8252 üzenetére
még az erős forintnál - emlékeim szerint - szinte 1:1ben cserélte a 3800 szériát a 4800as, árban is. Tehát emlékeim szerint a 4800as 45ezerről indult --> közben utánanéztem egy megbízható listán, és valóban, a 4800 ott indult, de 44 a 4850 volt
60 alatt nem nagyon találtam abból az időszakból A félreinformálásért elnézést kérekEbben az esetben azonban érdemes lehet 4850et venni 23-ért mert ha 44 lesz az 5850 akkor hiába lenne akár dupla is a sebessége, nem hiszem hogy megvenném... Nem tom mitévő legyek
Várom az iphone-t, a szutyok windows mobile-t mégsem fogom beválasztani... Kíváncsi vagyok az iPhone 3G S megjelenése milyen hatással lesz, remélem a 16 gigás S lesz annyi mint most a 8 gigás normál...
-
FefeeX
veterán
olyat sosem használtam, próbáld ki az utorrent 1.9et...
-
No-kia
addikt
az mitől van hogyha torrentezek, a letöltött cuccból egy csomó adat elveszik, most is töltöma windows7-et erre már 150Mb veszett el, ebből 24 hashfail-miatt, ez mit jelent? egy csomó játékot nem is tudk kicsomagolni mert szar, hibás, mi a megoldás?
-
No-kia
addikt
nekem a ramok az istennek sem akarnak normális órajelen menni 1066-os dominatorok, és 840körül ezek is elvéreznek, mint eddig az összes ramom, a lappal vvan a gond, de mi lehet?
-
FefeeX
veterán
válasz #19617792 #8223 üzenetére
Emberek... Nem tűnt még fel, hogy teljesen ugyanaz a GEIL VALUE meg az ULTRA, csak a színe más? value gyári ajánlott 800@CL5@1,8V; Ultra ajánlott 800@CL4@2,1V (és az ultra pl az alaplap 1,8ával párban általában el sem indul... )
Gyakorlatilag, mivel ugyanaz az anyag az egész, ha tuningolni akarod, a value-n is 2.0-át kell minimum állítani, hogy tényleg jól menjen... Egyébként hasonlóan a VGA-khoz, 70 fok alatt abszolúte semmi baja nem lehet... -
FefeeX
veterán
válasz - = Zk = - #8219 üzenetére
nekem is vót ilyen Rá is volt kötve egy érzékelő hogy lássam, mennyi épp a hőfok. 45 fölé nem nagyon ment, pedig a 800as rántva volt 1000-re, 2,1V-on
-
No-kia
addikt
-
westcoastog
veterán
hát ez a prototype nagyon ott van, haveromnak 1 órája hozta meg a futár
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #8237 üzenetére
No-kia: Nekem is pony-m van. de mivel nekem ez vallás, így nem gyalázom másik blokkal. A gyári antituning blokkból próbálok sokat kihozni, ami sikerül is. Csak eazért 67 a vége, mert egyszeráen nem forog többet. (2sebesség) áttételből visszaszámolva már jócskán 10000-et forog így is. (Gyári max. kb 6500) Sajnos ennek a platformnak itt a vége, de lengyelországban létezik a 019-es kódjelű blokk (enyém 021), ami szinte full ugyanez, csak gyárilag 13mm-es torokátmérővel rendelkező karbi van rajta, és 3 sebességes.(021-nél ez 12mm, és 2 sebesség) Na nekem a 3 sebesség miatt kellene egy olyan blokk. Akkor csúnya világ lenne az 50es 4 felömlős simsonokra. Gyorsulásban fogom őket, csak ott 4 sebesség van, így el tudnak lógni végsebességnél.
A karbim a gyári 12mm-ról 16mm-re lett cserélve, 12ezerért szereztem eredeti lengyel belsőrezonátoros sportkipuffot egyenesen a gyárból!!! Utolsó darab volt, meg is látszott az állapotán...
Aztán belefaragtam a 4 felömlőt, kipufogónyílást a gyári 11mm-ról 15mm-re emeltem. Dugószoknyából reszltem, dugótetőn a felömlőknek megfelelően csatornákat alakítottam ki.
Rzt gyújtást kapott. Más hirtelen nem jut eszembe. (leírni gyors volt, a kivitelezés, és tervezés kb. 3évet vett igénybe.) Most hogy kezd összeállni a baleset után, végre a hangoláson van a szerep, de egy ilyen a maga módján szarrá tuningolt motort már nem olyan egyszerű beállítani, ergo. pl. minden nap ujra kell szinte karburálni. (gyárilag 1.6le, most valahol 7le magasságában van)[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
akkor jó.
Énmeg Téged a miheztartás végett[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #8235 üzenetére
Imádlak Papi.
Nem engedem újra elszakadni a fonalat, ez a lényeg!!!
-
- = Zk = -
félisten
nemszólok semmit. hisz nem az a dolgom
deha van vmi, és tudok segíteni, keress meg! ne habozz. keress meg" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #8233 üzenetére
Így van. Előbb utóbb, úgy is csalódás lesz a vége. És mióta ismerem, már volt pár csalódás. Te tudod főnököm, hisz ismered a sztorit.
DE nem akarom elszalasztani ezt a lehetőséget. Meg hát szerelmes vagyok, és már nem 2 napja. -és úgy tűnik van értelme küzdeni.
-
- = Zk = -
félisten
nekem ez jön be
[link]jah, és köszi a tanácsot
szerk: okés, de egyet hozzáfüznék, ha szabad: az eszed megvédi a szívedet a csalódásoktól! nálam legalábbis eza tapasztalat. de helyeslek. játszd végig.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #8230 üzenetére
Én papi az amd.game ről szedem, mindig a legújabbat!!! Szerintem onnan szedd.
Jah és ezt elfelejtettem linkelni. Egyik pénteki retrós szám, hihetetlenül megöltük.
EDDIE A KIRÁLYAnnyi tmég hozzáteszek az előzőhöz, hogy tudom irtózatosan nagy baromságot csinálok. De szeretem, és ezt a játékot már végigjátszom. Ha jó lesz a vége azért, ha rossz azért.
Mindig inkább a szívemre hallgatok, mint az eszemre. És talán jól teszem.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Na bekavart a rios. Előző hozzászólásomat törölte. (időlimit)
Elmesélem a Love story következő részét, ami pénteken történt.
Naszóval pénteki retró buli. Ugye szombat hajnalban indultunk a dunára. De hát bulizni csak 1X lehet. Naszóval GAbi cimborámmal elindultunk a városba, de hát szomjasak voltunk. Beszaladtunk a kisboltba 2-2 adambrauért alapozásnak. Leültünk egy padon beszélgettünk. Ekkor csatlakozott hozzán még 2 cimbora, akik úgy döntöttek absinthozással nyitják az estét. Elmentek addig folytattuk a diskurzust. Visszafelé megleptem engem a kedvencemmel, boroskólával. Egyszerűen imádom. Mikor végeztünk 11óra felé elindultunk a retro buli irányába. Érkezésünkkor már több mint 200an voltunk. Bementünk ahogy kell, ki jön velem szembe? Flóra exe, akivel elég parázs hangulat van közöttünk. Nézem mereven, rám se fordította a fejét. Mondom jól van kistáska, szarsz te még csípős kajától...
Bementem asszony sehol, így elszabadult az ösztönöm és megperdítettem 1-2 ismerős lányt. Ekkor kitalálták a srácok szaladjunk még el igyunk valamit. Nem kellett 2X mondani.
Elmentünk a jóbarát nevezetű étterem-kocsma vendéglátó ipari egységbe. Fröccsöztünk 2-t, ekkor már kezdett előttem összefolyni a flaszter. Elindulunk vissza, látom Danika (a köcsög ex gyerek) ül a villanyoszlop tövénél. Na nekem se kellett több odahaoltam, és kisség gúnyos hangnemben köszöntem hogy szia danika... megszólal hogy takarodj a getzibe. -néztem egy ilyet. Mondom ácsi bácsi, megfordulok ott ül mellette Flóra... Szia Flóra!!! az előbb említett hangnemben... több se kellett vissza bementem, és minden szembe jövő jóféle csajjal táncoltam. kimentem, kértem 1 szál cigit elszívtam leültem a padkára, valaki a kezembe nyomott egy pohár bort. Megittam és mondom elindulok haza... (1óra) A viktóriónál tartottam, mikor csörög ay telefon...Flóra az...
Felveszem, kérdezi merre vagyok. mondom elmentem sétálni. De gyere már vissza nagyon fontos. Pöktem egyet, idegállapotomba hogy én ezt befejezem. Visszamentem, és ekkor kezdődött a helyzeti energia, amikor a kv kiszívta a fehérje tartalmat...Flóra és Dani ülnek egymás mellett, és Flóra mondja üljek már oda. Leültem egyből kérdezem, ezt miért kell?
És akkor elkezdte. Dani de egy segg vagy. Nagyon elbasztad mikor megpróbáltál visszaszerezni. soha többet nem akarlak látni stb. És a végén Én Petit szeretem.Mondom kisoké, de ebből bunyó lesz. ekkor Flóra felkelt, hogy gyerünk haza. Mondom OK. Elindultunk nem jutottam messzire, mikor egy kopasz gyerek rohan lihegve utánunk, hogy jobb lesz ha leszállok Flóráról... Mondom szeggyé hangyát azzal többet érsz.
És ekkor befutott a különítmény. Dani aki addigra seggrészeg volt, meg 1-2 kopasz kigyúrt srác. Egyik még Flórát is meg akarta ütni. De volt egy rendes gyerek, aki odajött hozzám, azt mondta rendes gyereknek tűnök, és vigyázzak nagyon Flórára. Mondom teljesíteni fogom főnök. Elkaptam a lánykát, és irány haza. Bementünka lépcsőházba leültünk. Megjött Dani is de akkor elkaptam flórát és megcsókoltam. Ekkor megfordult a segg, és elment. Nem volt baj utána. Szép rész.
Hazasétáltam átöltöztem, beültem a kocsiba és irány a duna...Dunafölvdvárig nem is volt semmi bajom, de akkor az alvatlanság, és másnaposság találkozott...Világomat nem tudtam.
Később kideülrt, hogy mikor dani sétállt vissza 4 cigány elkaptam és jól megverte.
Ahogy MÁJKÜL NÁJT mondta a BAkta Rájderben: A gonosz mindig elnyeri méltó bűntetését.
Hétfő hajnal 2kor felhívott Flóra, mikor én még a dunaparton ültem, és megkérdezte élek e még. Jól esett.
Tegnap este találkoztunk, rendeződni látszik végre a hosszú szál, ami köztünk fonódik már hosszú hónapok óta, és megszakadt valahol. Most ő megy el másfél hétre, ha visszajön majd kiderül, mennyire hiányzunk egymásnak. Nekem már most hiányzik, de erről PSSZTTT.
Na röviden ennyit szerettem volna egy levegővel leírni.
Folyt. köv.
-
- = Zk = -
félisten
Péterem.
ilyne VGA-m van. megéri innen szedni havonta a kataliszteket, vagy jónekem az AMD&GAME oldalról is?hmm" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #8219 üzenetére
pontosan
-
- = Zk = -
félisten
tevagy az én Cimborám
lady gaga előző élete: [link][ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #8221 üzenetére
Tiszteletem Mesterem és Tanítóm!!!!
Hát 2 évvel ezelőtti kaptafához térek vissza, megyek dinnyét dobozolni, illetve pakolni a németeknek.
Tudjátok hogy megy a szakmában.
Dinnye: 80ft/kg
Melone: 150ft/kgErről jut eszembe egy történet. Ültünk 2 éve dobozoltuk a dinnyét, bejöttek a földről a jómunkás embererek, és kielemezték hogy a wasser a görög a dinnyében.
Vagy mikor az etnikai törvénytisztelő állampolgár, aki 2 hete jött a sittyről kérdezte hogy hol a kése, és combizomból kilökött válaszként a hátadba lehetőséget jelöltem meg, nem volt egészen őszinte a kapcsolatunk utána. Konkrétan egy alkalmatlan pillanatban hozzálökött egy vasgerendához, majdnem betört a fejem. Utána bosszúból elvittem a harcsázáshoz használt "aromát" amivel a kishalat kell befújni, még éltemben nem nyestem olyan büdöset, és a zsigulijának a szélvédő alá a radiátor szívónyílásába fújtam egy emberes mennyiséget belőle... Volt röhögés utána... Nem hiszem hogy hideg-meleg levegő befújást választotta utána.
Jah meg 2 és fél hét alatt 10 kilót fogytam...Szóval munka lesz dögivel. De jó a banda, vodkavakondok sem lesznek, így király a világ!Elég jól fizet, és rengeteg a munka, így hamar összejön majd a pénz, cserébe napi 16óra munka. De nincs más lehetőség... EGYÁLTALÁN SEMMI MÁS...
U.i.: a zene odaver. Egyik régi kedvenc
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #8223 üzenetére
hátigen. tényleg nem egy tuning bajnok.
de...hm. ha az a ludas, akkor nem erőszakoskodom tuning terén. de, hm...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #8215 üzenetére
Én nem hiszek az ilyen RAM hűtőkben, inkább egy jó 8 vagy 9 cm-es venti valahogyan a RAM-ok fölé rögzítve és mehet is.
#8219: Nekem is ilyen GeIL-jeim vannak, ugyanúgy 2x2 GB, DDR2-800, 5-5-5-15, 1.8V. Nem tuninghuszárok, de én a RAM-ot egyelőre nem piszkálom, mert úgyis az FSB miatt limitem van. A RAM alapfesze 1,8V, az 1,9V-tól még semmi baja nem lesz, picit melegebb lesz, de nem sokkal, azt meg úgyis leadja a hűtőborda, a procihűtő meg leszippantja. 2,0V fölött érdemes a melegedésre figyelni. A RAM-nál is vdrop van, nálam BIOS 1,9V mellett ~1,85V-ot kapnak.
WesTM: Aztán mértéktaró ivás legyen...
Más: Holnap lehet, hogy megyek a barátaimmal moziba, megnézzük a Transformers 2-t, az 1 is nagyon tetszett, kíváncsi vagyok.
Kikaptam az érettségi bizonyítványt! Angolból emelt szint 60% és megvan a középfokú B típusú nyelvvizsga! Infóból is 87%, jó kis érettségi lett. 3 oklevelet is kaptam, 1 az angol miatt, 1 az infó miatt, 1 pedig a 2008/09 tanév jó eredményéért.
Paul Van Dyk - Nothing But You 2009 (Super8 & Tab Remix), ettől a zenétől kicsit borsódzik a hátam, az eredetije komoly és az egyik kedvencem, a feldolgozástól meg lehidaltam, mikor az ASOT 409-ben meghallottam.
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #8218 üzenetére
jaja komoly dolog!
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
szeva Vásó!
énis tuningoltam. pár sorral feljebb leirtam
valamint hamár zene: [link]
és mitis fogsz melózni?....
-
WesTM
őstag
Álohááááá!!!!!
Túljártam ma a moci eszén, sikerült behangolni, és megfutottam új egyéni sebesség rekordomat a romettel... 67km/h szélcsendben. Tekintve hogy "gyári" romet blokk van benne, és hogy a gyári végseb 35 úgy érzem végre elértem valamit. OC-csak a hűtés bírja... A 2 ütem tuningnál nem sok jobb dolog van...Csak érteni kell picikét.
Ilyen borult zenét toltam ma. [link]
Holnap évzáró, igazából lélekben akkor kezdődik a nyári szünet. Lesz is egy kis berúgás holnap este, vettünk egy rekesz sört, aztán el kell fogynia. Utána jövő héten pedig kezdem a melót úgy tűnik. Lesz eksön megint.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #8218 üzenetére
hát ezen nem szaggat, azmár fix
szerk: ilyened van?
nekemis...de még nem figyeltem a melegedést, holott feszelem rendesen (1,9V).
mióta foglakozol ennyire a ramod melegedésével?[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #8217 üzenetére
am nem is tudtam hog ez az otoy még okostelefonon is működőképes
(#8217) - = Zk = -: hát lemérhetném valami hőmérővel hogy mennyire melegednek fel, nem is tudtam hogy ilyen forrófejűek ezek a geil valuek
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #8216 üzenetére
ha nagyon meghajtod, igen
amúgy belegondolván, tutti nem tennék ilyet a gépembe. hát milyen hangja lenne ennek? pláne terhelésnél, mert gondolom szabályozható.
igyis minden ventit maxra kell csavarnom játéknál, mert lesül a patkóm, olyan meleget áraszt a gép. valszeg télleg kiöregedett a zalmanom czink....de ha gondolod erre van szükséged és pénzed, vedd meg bátran. vagy ha tudsz, cserélj ramhűtőbordát.
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #8215 üzenetére
és ez már repül is? én a szolidat szeretem
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #8214 üzenetére
csak mondtam vmit!
amúgy nem ismerem, biztos jó. dehamár ram hűtés akkor inkább:
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #8213 üzenetére
am az ocz- ramhűtővel mi a gond?
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #8211 üzenetére
nálam sincs
(#8212) EarL 007: intel. ennyi
nah nekifeküdtem a 3,6-nak.
225*16. +0,1V mindenkinek, kivéve a ramoknak. azokat visszaosztottam
és kifagy. első körben lefutott a prime, 5percig. adtam neki 3Dm06-ot. csinált 13k-t, majd mikor férrekattintottam lefagyott
majd restart, újra 3DM06, de prociteszt közben kékhalál.
érdekesség, hogy mikor babráltam az fsb-t, hagytam a gépet felállni, majd ujrainditás és kikapcsolt. annyira, hogy feszmentesítenem kellett.
vagy a ramok, vagy túlmelegszik a procim. az utobbira gyanakszom. nyugdíjazni kéne lassan a zalmanomat[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #8209 üzenetére
Nekem szorzó és FSB bűvölés mellett is nagyon szépen megy az EIST, leveszi a feszt és az órajelet. Most 333 x 9-en (3 GHz @ alapfesz - 1,2750V BIOS) megy a proci, ha nincs terhelés, akkor 333 x 6 (2 GHz) megy, valós 1,05V fesszel.
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #8210 üzenetére
érdekes, pedig úgy volt hogy ha a szorzót állítom akkor no cnq, nálam, meg még sokaknál
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #8209 üzenetére
nincs
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #8208 üzenetére
sztem nincs. ezen még nem próbáltam. de ugytudom FSB növelésnél nincs
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #8207 üzenetére
ha fsb-vel tuningolsz akkor nincs cnq-d?
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #8206 üzenetére
ha szorzóval b@szakodok ,akkor van cnq. de ha áttérek FSB növelésre, valszeg off-enziva lesz. lehet most nekiálok perecelgetni, de egyelőre 7végére tervezem.
számolgattam, h kb hol kellene elérnem a 3,6-ot és 17*210-re jutottam. remélem sikerül megvalósítani.
vagy így, 17,5-es szorzón elkezdem emelni az FSB-t, csak tolok alá feszt. mert az jó ha van ilyenkorszerk: szorzózármentes procinak elsőkörben ez a lényege
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #8205 üzenetére
szorzóval tuningolsz ezek szerint, cnq-megy? fsb-vel tuningolj, hátha
-
- = Zk = -
félisten
válasz South Velen #8204 üzenetére
akkor ma 4870 X2 CF-em lenne
és szeretnék mindenkitapropó, az előbbi tuninghoz.
gondolkodtam, nézelődtem. lehet télleg itt a vége a CPU-mnak. de nemúgy.
ugyanis ezt 200*17,5-el értem el. ergó, ha visszaosztok szorzok gyökölök hatványozok, akkor lehet menne feljebb is...ergo a 3,6GHz.vagy több is. hmm[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz - = Zk = - #8203 üzenetére
van ez így
Mi lenne ha a forint is jó lenne? -
- = Zk = -
félisten
nemáár zafír 4870 X2
én tavaly 85k-ért vettem a 3870 X2-t" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #8175 üzenetére
hát ebben nem nagyon értek egyet
alapfeszen 3,5G. de fesz emeléssel(és egyéb mókolással) nincsmeg a 3,6G? nanemár....melegednek a ramok, de anyira nem. gondolom én. nemnéztem. de nemis izgatom magam miattuk hűtőborda van rajtuk, hameg nagyon gáz, nyomokrá egykis levegőt. kész.
szerk: ne OCZ ramhűtőt akarj venniEarl:8177: sztem meg nem
bár akkor fogadom el igazatokat. ha kiderül, hogy a Geil Value-k a ludasok ebben. hmm.
erre tudok még gondolni...8178: jelenleg nem elérhető
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...