- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szilva01 #16925 üzenetére
Nero 8 Lite-ot használok, eddig ez vált be legjobban.
-
FefeeX
veterán
válasz
szilva01 #15656 üzenetére
Ez a Warcraft3 "kieg", nem? Amit még sosem próbáltam
De majd énis megpróbálom
Nincs interneted, vagy mi a gond?Sajnos a linkek tartalmát egyesével kell lementegetned, azt tárolja a kapcsolatnélküli munka, amit már megnyitottál előtte...
MOD: Próbaképp megnyitogattam a hősöket kapcsolattal, visszamentem a "kezdőoldalra" amit linkeltél. Kapcsolatnélküli módban azokat meg is nyitja, csak azt nem amit nem nyitottam meg előtte, no de nem is csoda, ez így működik
-
FefeeX
veterán
válasz
szilva01 #15650 üzenetére
Van amit lehet, van amit nem...
De egyébként ha alapon hagyod a böngésző beállítást (200mega plusz cache), akkor ha kapcsolatnélküli módot belövöd, sok gyakran használt honlap úgyis be fog jönni.
Vannak olyan oldalak, ahol sajna nem működik a mentés sehogy, mert a kódba belekerül a meta adat, hogy keresse az új verziót/ne mentse a honlapot/ilyesmi...
Egész honlapot menteni nem igazán lehet, illetve ha igen, ahhoz kell egy program, lapokat le tudsz menteni tartalommal együtt, megint azzal a kikötéssel, hogy a lehetőség függ a felhasznált technológiától...MOD: Fájl/kapcsolat nélküli munka
-
törölt tag
válasz
szilva01 #14810 üzenetére
Az N-es routerek nemcsak azért jobbak, mert gyorsabb nethez is jók, hanem mert általában 3 antennájuk van, így erősebb jelet sugároznak. Nálunk 4 MBit-es lenne megosztva, csak én virágboltolok, többiek csak neteznek.
Zk: Így kell csinálni!
Nálunk a BMF-en elég gyenge a wifi, valamelyik környékbéli netjét lopják a haverok, de még a kocsmában is fogható!
-
törölt tag
válasz
szilva01 #14804 üzenetére
Linksys WRT54GC, WRT54GL, Edimax BR-6204WLG, BR-6524N, D-Link DIR-300, DI-524, ezeket a routereket lenne érdemes megnézned, én is ezek között filózok, mert van két asztali PC, meg egy laptop nálunk, de net csak az én gépemen van.
A D-Link-et az évfolyamtársaim nem javasolják, a Linksyst annál inkább (A GL-t meg különösen, de nekem az már sokba kerül, így a GC ami esélyes), az Edimax BR-6204WLG azért, mert kb feleannyiba kerül, mint a többi és tudása alapján teljesen megfelel ez is, az Edimax márkáról a PH!-n eddig csak jót olvastam.
Ja és SMC-t kerüld messzire.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
szilva01 #14065 üzenetére
teljes mértékben
#066: jó, várj. mindjárt hiszek neked
te Benszii, nálam az asztal alá ivás nem verseny szerű. én szép komótosan eliszogattam a Diesel keverékemet, meg a vodkácskát mellé.....igaz, beálltam mint a gerely(amit te nem láttál, mert ...mert nem), de akkor ott ki nem?
....
azért ezt a két keveréket, mert a pia nagyon dúrván fogyott..ezt megmentettem "magamnak".Péterem is meglepődőtt, pedig nem gyengén feltankolt indulás előtt....
de Péterem is bevolt baszcsizva.....sokat köllött kapaszkodnia neki is, különben paff a büdös sárkány lett volna...
-
WesTM
őstag
válasz
szilva01 #13786 üzenetére
Kész ezzel megöltél most egy időre.
Mégasszondja: "CPU:Intel Core 2 Dual cpu e7300 2.66 ghz szeretném 2.4 vagy 5 ghz re"
"cpu vcore 3.5000v
és továb nem akar müködni szal nem kapcsol be a monitor "elmebeteg.....
Szerintem ott kijött Dzsin a prociból, és szétnézett a szobában... Hogy kerülök egy majomketrecbe?
aztakurva de durva volt a tegnapi buli...
-
szilva01
őstag
válasz
szilva01 #13727 üzenetére
Napi zene: ezen is csak röhögni tudtam
-
nixx-21
őstag
-
WesTM
őstag
válasz
szilva01 #13705 üzenetére
FIGYELEM FELHÍVÁS!!!! ACHTUNG!!!
MEGVAN A BULI HIVATALOS HELYE, IDŐPONTJA, KÖLTSÉGE!!!
Sajnos a rohadt nehéz helyzet miatt, amivel a helyszerzés során találkoztunk, változásokat kellett eszközölni.
IDŐPONT: október 16. (péntek)
Helyszín: Jászberény. HALI-tó
Befizetendő költség: 1500ft, mely tartalmazza a bérleti díj fejenkénti költségét, a kaját, és a piát.Olyan helyet sikerült szereznem, amire gondolni sem mertem. Úgy tűnt helyünk sem lesz erre saját házikó, tóval, elkerítve. Azt hiszem ideális lesz a bulira.
Az árból is kaptam engedményt, mert ismernek, én vagyok a kismotoros srác, így majdnem fele pénzt kell fizetni a házért/kopf.Szombat reggel 8-9ig miénk a pálya, utána egyeztetünk, hogy mikor megy vonat, és a szerint intézzük a dolgokat! Az állomásra természetesen visszaviszünk titeket!
Lejutás: Zk mesterem elvállalta ennek megszervezését, péntek délután ha együtt le tudtok jönni vonattal, akkor mi kijövünk értetek az állomásra, és kocsival elviszünk a helyszínre.
Horgászat is lesz, akinek kedve támad, az fáraszthat egy nagyot, részetekre felszerelést biztosítok!
Kaja úgy néz ki, hogy egy paprikás krumpli lesz, kolbásszal, virslivel. Én főzök, szóval vagy életben maradtok, vagy nem.
Zene muri minden lesz, nektek már csak arról kell gondoskodni, hogy nagyon rugtok be, vagy mégjobban, illetve az úton majd sok-sok képet készíteni a logout cikkhez!
Ezek 100%-os dolgok, sajnos irtózatosan nehéz volt helyet találni, összeteszem a 2 kezemet, hogy sikerült. Elnézést kérek az időpontváltozásért, de ez a TUTI, erre alapozzatok!
Jövő hétre már csak a részletek maradnak, de azokat már intézem!!!
Más: Zk-nak címezve!
Nézd mi hever itt mellettem!
Most megyek, megpróbálom megcsinálni ezt a másik gépet, ha kérdés van írjatok, válaszolok mihelyst végeztem!
-
-
FefeeX
veterán
válasz
szilva01 #13430 üzenetére
Miért hívják Jack Bauer-nek Jack Bauert? Egyébként a németek nem használják szitokszónak azt hogy paraszt, mert gyakorlatilag amire mi használjuk, az egy igazi parasztnak, aki tudja, mikor kell vetni, aratni, stb, sértő lenne, a sok gyökérnél (sőt, még az átlagembereknél is) sokkal okosabb.
Visszatérve: valószínű a Bauer azért Bauer, mert valakinek a vezetékneve alapján kapta a nevét.
Ezen meg majd behaltam:
ZK a ß-t B-vel írta LOL (AltGr+Á, így legközelebb nem rontod el)
(és látom ez nem is csak nekem tűnt fel)
Végigértem, unatkozom, valaki jöhet dumálni
-
- = Zk = -
félisten
válasz
szilva01 #13438 üzenetére
segítek: Alt Gr + á = ß.. de neszólj senkinek
Péterem:nagy ölelés
jóccakát aki elvonul...
(#13437) nixx-21: próbáltak már combon kapni, nemsikerült..
mivel eléggé vastag a combom, nem ért semmit. jah, és ezt egy SÜN követte el ellenem, gumiBOOT-tal...nem éreztem, hogy megütött.. persze volt, amitől úgy összecsuklottam, mint akit állva hanyatt coptak, de az más tészta volt
...túléltük/tem...
de hajrá....legyen szerencséd
...
de sztem mire Te engem ilyen módszerrel a földre kényszerítenél, akkor biza furcsa világunk lenne...én erre a szitura valahoyg nem látok esélyt, Te?.. -
FefeeX
veterán
válasz
szilva01 #12945 üzenetére
Notit is lehet tuningolni, én visszafelé szoktam, hogy az akksi üzemidejét növeljem (az x1600 szívja mint a fene) --> 0,1-0,2 voltot rmclock-kal lazán lehet rajt csökkenteni azonos órajel mellett
Nokia: bár még itt nem végeztem a végigolvasással, csak annyit kérdek, ebben a topicban nyomtad a hsz-t, amire kaptad?
Yupyup: #12967 Egyik szemem sír a másik meg haj?
-
WesTM
őstag
válasz
szilva01 #13066 üzenetére
Most néztem meg a maconkai bojlis verseny videoját, hát mindjárt beleugrok a gumicsizmába, aztán kimegyek a tóra bojlizni egyet. Ma is odaértünk hatvanba, berényi ismerősök voltak bojlizni az éjjel, 8kor már 4és 7 kiló spontyokat kellett nézegetnem, megevett a sárga irigység, hogy én meg nem ülök ott bedobott cuccal.
Nem baj októberben betámadjuk maconkát!!!
No-kia: Jó éjszakát!
-
WesTM
őstag
válasz
szilva01 #12823 üzenetére
Történet. Motorral állok felezővonalon. 3-as BMW-s nénike szemből felezővonalon 70el jön, és szépen telibevert fékezés nélkül.Fel sem tudtam eszmélni csak jött, és bumm...25 métert repültem mikor leértem. Elég csoda hogy megmaradtam.
Jobb lábam, meg motor ment totálra, azóta már egyben van félig-meddig mind2, csak soha nem lesznek olyanok mint régen.
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
szilva01 #12749 üzenetére
ha úgyadódik, szoktam töményet fingani
tapéta málik olyankor, de a szesz "egyetlen" átka12752: eddig nemszóltam. de mostmár....
ezt írtad feljebb: " a komplett win7 topikot linkeltem be, mert unalmas a marakodást olvasni szakmai hszek helyett " ok. elfogadom....
erre leoltod szilvát, hogy: "...úgyhogy ha megkérhetlek maradj ki ebből, vagy ne olvasd el amit írok. kösz!"
ok<-> okozat...te mondtad....
akkor ezesetben, kiindulva az alapoktól:
Te minek olvasod/olvastad a marakodást a W7 topicban?... -
ne_nezze
aktív tag
válasz
szilva01 #12744 üzenetére
ó jajj, elnézést kérek, észre sem vettem, hogy itt milyen csudajó a hangulat!
az engem sértő hozzászólások meg az én hangulatomat rombolják, úgyhogy ha megkérhetlek maradj ki ebből, vagy ne olvasd el amit írok. kösz!
@12751: szerintem meg az a kicsinyes, ha valaki vérmenővé válik miután senior tag lesz belőle és mindenkit lenéz csupán azért, mert később regisztrált és/vagy kisebb rangban van.
a flémet nem én kezdtem, véletlenül akadtam rá, hogy engem pocskondiáznak, ezt pedig nem tűröm el. főleg ha az illetőnek semmi oka nincs rá. -
WesTM
őstag
válasz
szilva01 #12722 üzenetére
Hülyék, de boldogok!!!
Egyik kedves jövőbeni rendőr osztálytársam mondja mindig, Csinyi (ez a nevem nála), te veszélyesen hülye vagy. Igaz adtam erre 1X-2X már az életben okot. (for example mikor 10.ben a 9.es irodalomfüzetet vittem el véletlen, és halál nyugodtan kipuskáztam belőle az irodalom dolgozatot, miután észrevettem, hogy a füzet tavalyi, és valami teljesen más vázlatát írtam bele a dolgozatba. Na ez merész volt. A poén hogy volt aki rólam másolta az egészet.
Így lett Anyeginből Fehérlófia....
Na szóval nem tagadom, hogy én is a pihentek táborának tagja vagyok!De így boldog az ember és kész!
ne_nezze: No offense, de ezt légyszi P.Ü.-ben lejátszani. Ez a vita nem illik a topic képébe.
Tisztelettel: Dr. David Hasselhoff
-
-
nixx-21
őstag
válasz
szilva01 #12677 üzenetére
anno is ien cigányozás volt....
akkor asszem ZK meg én kaptunk 3 nap tiltást....és bluegene 5 napot....az durvább szitu volt és akkor volt arról szó h többet nem említünk meg ieneket....
tiltásról meg annyit h oké h balhézol egy win7 topikban....meg mindegy nema z én beleszólásom csak ide ne hozd be a balhét......mert addig oké h itt is fognak reagálni rá és nem mindíg sül el jól a dolog.....
nagyon nem seretném bezáratni ezt a topikot nekem igenis sokat jelent....
főleg mint a topik apja....
Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest