- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
-
nixx-21
őstag
tényleg az miért lehet h 268 FSB felett eltünik a HDD-m? akármennyi feszt adok
pedig télirőlvan egy printscreenem mikor kimentem a -15°C-ba gyári hűtővel(ott tört el idáig törött gyárival húztam )ott 270-es FSB....
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
FefeeX
veterán
válasz nixx-21 #7094 üzenetére
DDR2 --> 1,8V normál --> 2,0-2,1 ajánlott a tuningramoknak- gyárilag is (pl a Black Dragon CL4-emnek is) -- ettől független a +0,3V az 17% tuning, a +0,35 meg majdnem 20% amiért piros.. Mivel nem 45nm-es a procid, az 1,5öt még vígan viszi... (még a C2D E2180am is vitte simán az 1,5öt - volt aki 1,7el húzta - mondjuk tőle nem vettem volna meg utána... )
-
nixx-21
őstag
jolvan köszi az igazolást akkor jól tudtam
akkor 1,425 nem is veszélyes mondjuk még a lapom se tartja annak(nem változik meg kékről a Vcore szine ellenben a RAM-oknál a 2,15 már pirosnak találja (rózsaszín van még a piros előtt)Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
válasz subaruwrc #7086 üzenetére
bírja ám a TX2
de aztán emgállapodtam egy 3960mhz-ben laza 1,425-el mert így se az NB-t nem kell szétfeszelni se az FSB termination(ez nem vágom mi...)-t RAM-ok is mennek 880Mhz-en CL4-el 2,15-el
(#7087) cizoe
(#7091) westcoastog nekem annyit lehet állítani maxnak tényleg az számít h ha 90nm-en készült a procim h akkor mennyi a max fesz? ha jol tudom ahogy csökken a csíkszélesség annál kevesebb V kell neki(vagy annál kevesebbet tud elviselno)[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
cizoe
őstag
-
No-kia
addikt
nah mek forgalmi vizsgár, 2 hete nem vezettem, tegnap nagyon szarul ment
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
cizoe
őstag
Megvannak az eredmények Mégegyszer köszi, hogy kitöltöttétek anno. (ja és a vga eredmények elég okésak. ) Az pedig, hogy mennyien váltottak it-s körökben win7-re megdöbbentő.
-
nixx-21
őstag
-
rii
nagyúr
hello
bénázok!
nem találom az ATI RV530 Pro driverét ...
valaki linklné PLS?
előre is köszi!!!
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #7078 üzenetére
csak crucialokkal nyomod?
subaru: köszi, akkor nyugodtabb vagyok
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz subaruwrc #7075 üzenetére
4020MHz megvan az a baj h szorzót nem tudok állítani(tehát marad szépen 15*-ös) és a lap 268-as FSB felett nem látja a lap a HDD-t
terv:4020-at stabilizálom szépen viszem egyesével lefelé a feszeket aztán rárakom a ramot azt is bekonfiglom 24/7-re
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #7076 üzenetére
voltaképpen még erősebb is mert az épített cf jobbat szól a két teljes pcie slot miatt, amúgymeg valószínű hogy egyesével jobban mennek a gpu-k mint egy karin.
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #7074 üzenetére
pff. na hez...bááh
Te subaru, egy kérdés. mint nagy teszt-mester.
ha van egy 4870 1GB vaporX-em, behelyezek mellé egy másik detto ugyanilyen vgat, akkor voltaképp kapok egy 4870 X2-vel egyenértékű VGA-t?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #7073 üzenetére
fszomtudja nem nézek ilyen kúltúrális műsorokat. de örülök a fejemnek hogy valaki magához nyúl miattam
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #7072 üzenetére
kihez hasonlított?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
subaruwrc
félisten
de álltad a sarat tőlem a múlthéten egy 8-9-es csaj kért autogrammot mondván hasonlítok egy emberkére a comedy centralból éshogy lécciliécci mer megőrül ha nem kap. hámondom neked legyen jó napod ma megint rámköszönt.. nemtom mit akar
mindenesetre nekem ott a kis tündérkém szval nemérdekel
-
nixx-21
őstag
50°C-ről -> 33°C-ra csökkent az idle állapot
70°C-ról -> ~42°C-ra csökkent a load állapot(még fut a prime....ebből 24/7 4GHZ+-os órajel lesz )
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
találtunk egy sünt a kapunál, SÜN!!
-
- = Zk = -
félisten
istenem nekemis de hiányoznak az szki-s idők.
még szerencse hogy együtt melózom volt padtársammal. 5évig dekkoltunk egy padban. nem a legjobb haverok vagyunk/voltunk, de komák lettünk.(#7067) No-kia: sztem 41 éves a norvég király. de vanott egyáltalán királyság?
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
melyik showder klubban volt uri geller paródia?
-
No-kia
addikt
válasz #19617792 #7065 üzenetére
nekem is kéne, ma többet rontottam mint egész évben, Föcin:
tanár: mindenki elküldte a prezentációt az email címemre?
dia?
EL
Gina?
EL
zoli?
Nem
egyes
.......
....
....
Tamás?(én)
mi? én nem jelentkeztem (osztály röhög)
tanár: de ez kötelező feladat volt, egyes(osztály tapsol, röhög)
én: dehát csoportoknak kellett önként jelentkezni, nem?
tanár: de ,csoportok kellettek, de kötelező voltmondhatom fasza, 4,7 voltam félévkor, most örülök majd a 4,1 nek
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #7053 üzenetére
Most jöttem lovardából, legjobb barátommal Gabival voltunk kinnt, ő is haonló cipőben jár mint én, elég jót tett most ez a kis lovaglás nekünk.Olyan még nem volt hogy ne lett volna sehogy. Ha úgy fejeztük be ahogy vasárnap volt, akkor is szép emlék marad.
szilva01,subaruwrc,westcoastog: Hát igen különleges este volt. Nagyon sok új barátot sikerült szereznem lány oldalról, nagyon nagy egy fullos csajbuli, ahol meg vannak veszve a nők, és egyedüli legényként kell állni a sarat, illetve tartani velüka lépsét alkoholfogyasztás terén.Nagy szégyen lett volna kibukni.Remélem a mese folytatódik még egy picit.
Hattalmas tisztelet nektek srácok, igazi szív emberkék vagytok!!!!
Most meg mehetek tanulni, kell a négyes németből...
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
ez valami hattttalmas muzsika....ráz tőle a hideg
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #7058 üzenetére
ventilátort, lamellát is pucold ki" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #7057 üzenetére
igazadvan a gépbebeszált molylepkéket kiporszívózom meg ujra pasztázom azt a cP micsodát ott középen
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #7056 üzenetére
Tervszerű Megelőző Karbantartás...
egyéb question?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #7055 üzenetére
TMK-ázni?
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #7054 üzenetére
meg.
de ha használt, én le TMK-znám miután hazaértem vele" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
skacok megyek TX2-t venni kemény 3,000ft-ért....megéri nem?
-
- = Zk = -
félisten
szép és mesébeillő történet
irigyellek Komám
én kb 8-10 évvel ezelőtt éltem át ilyeneket hmm.. derégvolt. amiket most átélek az inkább nemtudom hova való
hajrá Péterem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz subaruwrc #7050 üzenetére
Na most idekeveredtem picit, akkor mesélek.
Ugye hát vasárnap este úgy volt találkozunk. Hívott, elmentem hozzá. Leültünk beszélgetni, de igazából, csak néztük egymást.Aztán ölembe ült, néztük ahogy esik az eső.
Sokáig kézilabdázott, most oszlott fel a csapata, és most volt a záró kis összejövetel. Mondom neki ebből ne maradj ki miattam. Elkísértem oda. Elköszöntünk egymástól.
Elindultam alig haladtam el 2-3 házat, hallom nyílik a kapu és utánam szól. Na itt kezdődött igazából az egész. Képzeljetek el 15 toppos kézilabdás csajt... Kijöttek egyből megörültek nekem, volt nagy sikítozás. Edzőbá kijött, hogy lányok halkabban, odajött bemutatkoztam neki. Hát kideült ő is Péter. Egyből szimpatikus lettem neki, és azt mondta menjek már be. Hát ilyen lehetőséget nem illik kihagyni így 15 toppos csajjal mint egyedüli férfi képviselő buliztam egy hattalmasat. Táncoltam mindenkivel, nagyon jó volt. Aztán telt az idő, egyszer megszólalt valami nagyon szép Máté Péter szám. (vajh miért pont Péter? ). Flórácskára ránéztem, odejött hozzám átölelt, és nekiállt zokogni...Ez nagyon nem jellemző rá. Bevallom férfiasan, én is elpityeredtem kicsit, az elmúlt 1 hónap nagyon megviselt. Aztán újra elcsattant egy csók. Talán szebb mint valaha. Legalábbis az idő megállt.
És akkor éreztem, talán lesz még folytatás. Hazakísértem 3órakkor. Elindultam haza, mikor szakadni kezdett az eső. Valahogy nem is siettem, élveztem minden cseppet. Hazaérek, csörög a telefonom, ő hívott és kérdezte hazaértem e épségben. Mondom igen, és hogy álmodjon szépeket. Mosolyogva feküdtem le, szerintem ő is.Aztán jött a másnap. Reggel felkelek, meglát anyu nekiáll kiabálni, hol az isten faxába jártam, nem volt ougyanis olyan porcikám ami ne lett volna alkoholos filcel összefirkálva. Hasam, fejem, karom... Hálistennek a ruhára nem került. Szivecskék mindenhol. A keletkezésükre nem emlékszek...
Hétfő eltelt annyival, hogy délelőtt szunyókáltam, délután motoroztam egyet, kis pecával kiegészítve.
Ma folyosón jött nem szóltunk semmit, 1-1 mosoly, de elég is volt ennyi. Szerintem ezen a héten ez lesz, és hétvégén talán megbeszélhetjük hogy akkor mi legyen. Valószínűleg nem bírjuk egymás nélkül. Én a bociszemei nélkül, ő meg a hülye ökör idióta buta nagy szívem nélkül.Hát kb. ennyi a történés, ha lesz érdemi folytatás, azt közölni fogom.
Zk:Amiről lemaradtál azt most leírtam.
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #7050 üzenetére
őőő mirölis? valamiből kimaradhattam?
-
WesTM
őstag
Sziasztok Bácsik!!!
Kutyafuttában linkelem a mai zenét. :[link] Hattalmas zene.
-
westcoastog
veterán
á már mért küldenénk el melegebbre? biztos nem tud bekapcsolódni a témába és nem ír
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz westcoastog #7046 üzenetére
Azt az utolsó párszáz hsz-ből láttam, csak gondoltam megkérdem hogy ti küldtétek-e melegebb éghajlatra, vagy már magától nem látogat errefelé
-
FefeeX
veterán
pörög a topic, pár napot kihagyok aztán már több mint egy százassal előbbre tartunk...
Bluegene-el mi lett jut eszembe?
-
-
törölt tag
válasz westcoastog #7042 üzenetére
MW2 biztos, hogy jól fog futni sok gépen, Infinity Ward mindig jó munkát végez.
-
No-kia
addikt
húúúú dirt 2 fincsi lesz, meg MW2, már várom őket
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #7038 üzenetére
#7037-es választ ide
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #7037 üzenetére
hát nehéz játék ez a clear sky, de én szeretem a kihívásokat
(#7039) - = Zk = -[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #7036 üzenetére
így van
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #7035 üzenetére
nem tudom de engem valamiért meg fogott az a játék, de hát ízlések és pofonok
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #7033 üzenetére
hát ettől a játktól sem estem hanyatt. hamár roncsderbi akkor már inkább Flatout: UC.
grafira is, játékélményre is...!
válasz is" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #7033 üzenetére
huuuu én is keményen toltam régebben......
amig nem lopták ki spanyolba a lakóautóból =/ ( a PS2-t és az LCD-t akkor megigérte fater h majd vesz PS3at hoppá ezt még nem teljesítette minjá lemegyke és a szemére is hányom h mit képzel )én ha jól emlékszem végigtoltam valami 100 körös verseny és kaptam egy oan F1-es autót ami verhetetlen volt onnantól kezdve kicsit uncsi kezdett lenni
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #7032 üzenetére
ó a granturismo 4 mennyit játszottam én azzal amíg be nem döglött a ps2-m ( ezért ülök most pc előtt ) a 24 és 48 (úgy emlékszem ilyen is van benne 48h)órás versenyekhez nem volt nagy lelkesedésem hogy hozzáfogjak
a másik játék amit ha máshonnan nem, virágboltból szerezz meg : Test drive eve of destruction roncsderbi a kedvencem
jah és löktem 1 püt
(#7034) nixx-21 : már anyira benne voltam hogy kinyomtattam vagy 6 lapra hogy melyik autót melyik versennyel lehet megnyitni, volt olyan hogy már vagy 150 kocsim egyszerre[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
üdv Rosszak
visszatértem. egykis kiruccanás 3napra nagyimhoz ..rákattantam a PS2-re, és azon belül is a Gran Turismo 4-re. kedvenc sorozatom után nekiállok Gridezni, csakhogy eszembejusson, mit szeretek ebben a műfajban" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
törölt tag
Nekem kicsit sántít, mert 3,6-on alig több mint 1400 ponttal több? Összehasonlításban benne lennék, csak ahhoz sok-sok játékot kell még megvennem a virágboltban. Délutánonként tudnék a dologgal foglalkozni (mert tanulgatok a szóbelire, szeretném, ha jól sikerülne), szóbeli után amíg nem lesz munkám*, addig egész nap!
*: Bátyám szerint majd a szóbeli után mehetek (ha lesz lehetőség) a Piramis Építőházba (Göd) raktárossegédnek (pakolni, rakodni a raktárban/építkezéseken, takarítani), remélem összejön.
szerk: 3DMark06-t mondjuk nem egy frissen telepített, csupaszított Vistan futtattam, hanem egy "hasaználton".
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #19617792 #7027 üzenetére
Proci 3,6-on, 4830 alapon, 3DMark06: 11337 pont.
-
No-kia
addikt
jó reggelt
-
No-kia
addikt
húúú nem semmi a film vége
-
nixx-21
őstag
jófajta , bár nekem néha vannak kékhaláljaim ne tudom miért
lehet nem stabil a tuning mert memory management néven fagy le általában....
de mióta kivettem a kingmaxokat kevésbé csinálja habár ha szar lenne a tuning akkor Prime,everest,memtest alatt miért nem jön elő a hiba
de maga a rendszer az jóféleAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
áá holnap lehet átállok véglegesen win7-re, egyszer 2 hétig már volt, de nagy a kísértés.....
-
No-kia
addikt
nah megyek a falunapra, utcabál, tüzijáték és soksok eneriaital, remélem anynira csak nem káros az egézségre
-
nixx-21
őstag
szerintetek mekkora kibaszás ugy rio-s videót nézni h nem tudok elmenni??
a videó tartalma(én vettem fel):
- ~5500an üvöltik az egyik kedvenc számomat(Bump to this)te jóég mekkora jóhely ez a rio x)
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz nixx-21 #7009 üzenetére
gracca
Én itt remekelek. -
nixx-21
őstag
így:
széthuzni mindhárom monitorra bár 3 monitorhoz már vagy egy Triple head to go kell vagy 2 VGA h legyen elég csatlakozód.....vagy speckó VGA amin van D-sub + DVI+ HDMI és akor 2D-subos és egy HDMI-s monitorral meg lehet oldani
(#7008) subaruwrcne káromkodj még annyira mert spanok nem jönnek mondván hideg van + sors keze is benne van h nicns elég pénzem.....
midn1 annál többet iszok el jövőhétenmost nzéem enyém a 7K. hozzászolás jeeeeeeeeeeeee
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
segítsetek már a 3 monitoral kapcsolatban, hog ylehet megoldani?
-
nixx-21
őstag
nem igazán kedelem a minőségtelen piákat bár volt h egyszer 3,5l bortól + 1ü pezsgőtól rugtam be(plusz pár tequila legalábbis erre emlékszem) alig párezer forintből na az nagyon durva volt.....amugy lehet nállad tartjuk a bulit mert Bluegene lefalsult be se jár a topikba h egyem a fejét
-
WesTM
őstag
válasz nixx-21 #7002 üzenetére
Na komám... Én megismerkedtem kedden egy olyan alkoholos itallal hogy ARO vodka. Igen jól gondoljátok... Pénztáros megkérdezte, hogy ezt most komolyan gondoljuk e. Nem látta a szemünkben a tüzet, lehet azért mert már satuba fogott minket az alkohol. 4kersztbe állt a 2 szemem. Na az volt 600ft. De úgy beálltam tőle ahogy kell. Jajj tényleg jönnötök kell hozzánk berénybe bulizni egyet, megmutatjuk mi mi a gazdaságos berúgás.
Mindjárt itt a nyár...[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
keménynek keméyn főleg h 3K a beugró és 4K van nállam namármost kifizetem a belépőt mindjárt 1K marad amiből mit tudok inni? kb vizet kéne egy 2,100ft flamming lambo-ra az jo egy 1-2 óráig
-
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Android szakmai topik
- További aktív témák...