- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #6299 üzenetére
Ha sikerül eladni a drágaságomat, akkor tuti veszek egyet. Nem hosszú távra, de ha ingyen tudok váltani, akkor miért ne?
-
- = Zk = -
félisten
azigen
lehet veszek énis, ha így folytatjátok a fórumozást" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
Olyan szinten elgondolkoztam a 4830 nevetséges árán, hogy ha ma vagy holnap el tudom passzolni a 3850et, akkor nagy valószínűséggel veszek egy olyat, és úgy megrángatom ahogy kell.
Szívem megszakad kis 3850ért, kedvenc vga-m de 22ért 4830 újonnan nem rossz vétel szvsz.
Kis vmod, aztán irány a 750mhz.
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #6296 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #6295 üzenetére
az utolsó mondatod az ami kiemeli a hirdetésedet szvsz
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
subaruwrc
félisten
-
törölt tag
Nem is csoda, a tacskó, a madaras tacskó, MM és társai körében az AMD-s rendszerek, de még az ATI VGA-k is ritkák, mint a fehérholló... Nyomatják a szart se érő 1 GB-s 9400 és 9500 GT-ket. Noymatják az Intel cuccokat ezerrel (legfőképp Celeron), meg most már ott virít az új logó, a csillagokkal, jesszus mi lesz itt... "Nekem 4 csillagos procim van, neked meg csak 3, bibibí!" Aha, csak közben az egyik egy ULV mobilproci, a másik meg egy Q6600... Mert nem teljesítmény alapján megy a csillagozás, hanem ár szerint, és a Q6600 ára sehol sincs egy ULV mobilprocihoz képest...
nixx-21: Holy shit!!! Aki nekem erre azt mondja, hogy rossz ár/érték arányú, azt fenéken billentem.
WesTM: 22K-ért ez a kártya verhetetlen ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz Joe1985 #6283 üzenetére
Hali!!!
Ahogy mások tapasztalatait olvastam, azt tudom mondani, hogy a 4890 nem hangos, elég jól sikerült a gyári beállítás, alapjáraton nem fogod nagyon hallani a vga-t terhelésen sem veszélyes a hangja. Itt már jó munkát végeztek az ati mérnökei!!! Én nem hiszem hogy cserélném a gyári hűtést.
Ajánlom a 4890 fórumot, ahol a tulajdonosok konkrétabb dolgokat le tudnak írni. Szvsz. ők is valami hasonló dolgot fognak mondani!!! [link]
EarL 007:
Amúgy Tiszteletem az uraknak!!!
Intelnek most visszanézett a tegnapesti tömény...
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
-
Tomate
veterán
Nah szép...
Rekordbüntetés az Intelnek - a Media Markt is benne van
Nyolcévi nyomozás után végül rekordbüntetéssel sújtotta az EB az Intelt, amiért az megpróbálta kiszorítani legnagyobb vetélytársát a félvezető-piacról.
Napi Online, 2009. 05. 13. 12:06
Az Európai Bizottság szerdai ítéletében 1,06 milliárd eurós rekordbírságot szabott ki a chipgyártóra, amiért az árengedményt adott számítógép-gyártóknak azért, hogy korlátozzák, vagy teljes mértékben kizárják az Advanced Micro Devices (AMD) chipjeinek felhasználását, valamint arra ösztönözött kereskedőket, hogy kizárólag az Intel alkatrészeivel szerelt gépeket árusítsanak.
Öt évvel korábban a Mircosoft 497 millió eurós nagyságrendű - addig példa nélkül való - büntetést kapott azért, mert üzleti magatartásával ellehetetlenítette a Netscape böngészőket gyártó versenytársa működését. A böngésző-háborúként elhíresült persorozat idén újabb állomáshoz érkezhet, hiszen most az Opera élt az EB előtt panasszal a Microsofttal szemben, hasonló indokokra hivatkozva, mint annak idején a Netscape.
Neelie Kroes európai versenybiztos szerint az Intel éveken keresztül több millió európai fogyasztót károsított meg, amiért készakarva kiszorította vesenytársait a számítástechnikai piacról. A vizsgálat eredménye szerint az Intel 2002-05 között kedvezményeket adott a számítógép gyártóknak (elsősorban az Acernek, a Dellnek, a HP-nek, a Lenovónak és a NEC Corp-nak) abban az esetben, ha azok chipjeik legalább 95 százalékát az Inteltől szerzik be.
Az Intel a Media Markt elektronikai üzletláncot is lefizette, hogy az csak Intel chipekkel szerelt gépeket áruljon.
Forrás: Terminal.hu
-
törölt tag
válasz Joe1985 #6275 üzenetére
Nem semmi vas lesz ez, ha összeáll! Én is inkább a 4890-et ajánlom, gyorsabb, kevesebbet fogyaszt, ezekből mindenképpen a Sapphire vagy MSI OC ref. felépítésűt javaslom. A RAM-nál figyelj arra, hogy ez Core i7-hez való KIT legyen, ami 1,65V-nál kisebb feszt igényeljen. OCZ Blade KITeket nézd meg, 1,65V mellett CL7-ben tudja a 2000MHz-et, elég csábító. A táp remek választás, az Enermaxok nagyon jók, bár én inkább egy Corsairt (vagy SeaSonic-ot, a legtöbb Corsair SeaSonic belsős) választanék, pl Corsair 620HX, a Sileo 500 házat meg nem ajánlom, csábító, hogy hangszigetelt, de gyenge a szellőzése emellett a hangszigetelés megfogja a levegőt, benntartja a meleget és még kicsi is az a ház. Cooler Master 590, 690 két nagyon jó ház. Nagyok, remekül szellőznek, könnyen szerelhetők, a táp alul van (emiatt halkabban mehet a táp, nem a proci melegét szívja ki), igaz, nincs bennük hangszigetelés, de többet ér egy okosan megépített hűtés, halk ventikkel. Többet ártana a Sileo 500 ház, mint használna.
A referencia 4890 nem síri csendben dolgozik, de szerintem elviselhető, az a hűtő, amit kinéztél nagyon jó, de a 4870 és 4890 VRM-jére ügyelj, hogy azok is legyenek hűtve, mert azok melegszenek.
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #6280 üzenetére
nem tudod mi az a zene amit 1:20-nál kezd?
meg kéáen az egészről egy tracklist
Hiába nv alapú számítógép de ez( meg ez) valami eszméletlen
lehet a piros szín miatt tetszik annyira
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #6274 üzenetére
jaja második az elég szigoru
na és ez?
-
nixx-21
őstag
jaja ahogy mondja a tag 4890!!! ha csak nem GTA IV-re gyúrsz CSAK ismétlem CSAK abban az esetben indokolt a 2gb vRAM
én mondjuk másik tápot is vennék Corsair 620HX személyében de amugy egy teljesen tökéletes konfig
-
- = Zk = -
félisten
WesTm tanácsai szerint kezdek élni, lassan énis veszek egy 4890-et. amiket elmondott, mind mind hasznos, és helyénvaló!
ha sikerül megvalósítanod ezt a konfigot, nemlesz vele gondod jódarabig. garantálom. de sztem WesTM is ezen a véleményen van. meg megeshet, hogy jópáran még .....
grat a konfighoz jóelőre....jah. én a Zafírt avanzsálom
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
Szia!!!
Nagyon komoly kis vasat készülsz összerakni.
Én mindenképpen a 4890-et javasolnám neked, szinte minden hibáját kijavították a 4870-nek,és ezzel az rv770-nek és mivel alapból 1gb-os így a magas felbontásokban sem lesz gondod.
Nem indokolt a 2gb ram a 4870-re.Tehát a 4890-et válaszd szerintem, nem fogod megbánni.
MSI OC, vagy Sapphire ref. verziót ajánlom.4890 gyorsabb is, ventivezérlése is jól sikerült, hűvösebb,kevesebbet fogyaszt, és még tuningban is igen szép eredményeket lehet vele elérni. (1000mhz akár gpu szinten)
Összegezve mindenképp 4890!
[ Szerkesztve ]
-
Joe1985
tag
Szevasztok!
Új gép projekt van nálam. Össze is állt kb a konfig. Fontos, hogy halk legyen a gép.
A vga még kérdéses, 4890 1GB-ra gondoltam, ha jól tudom mindegy milyen márka, mert csak referencia kártyák kaphatók. A másik jelölt a SAPPHIRE HD4870 2GB DDR5 VAPOR-X PCIE. Melyik gyorsabb? Melyik halkabb? 4890 Vapor-X mikor lesz kapható?Itt a konfig:
Alaplap ASUS P6T Deluxe V2
Proci Intel Core i7 Quad 920
RAM OCZ DDR-3 6Gb/1600 Intel Extreme KIT
Ház COOLERMASTER RC-500-KKN1 Sileo 500 Fekete
Winyó Samsung 1Tb SATA-II - HD103UJ
SSD OCZ Vertex 120GB
Blue-Ray LG GGW-H20LRBB
Bill Egér Logitech MX 5500
Procihűtő CPU COOLER SCYTHE Mugen 2
Táp Enermax 625W Modu-82 EMD625AWT-01
Videókari ASUS EAH4890 HTDI 1GB PCIE vagy SAPPHIRE HD4870 2GB DDR5 VAPOR-X PCIEHa vmin változtatnátok a videókarin kívül is, szívesen fogadom a tanácsokat!
Köszi !
-
- = Zk = -
félisten
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #6272 üzenetére
ez se sz@r
-
- = Zk = -
félisten
amit subaru linkelt, annak itt a folytatása.
megéri végighallgatni, pláne mikor a knight rider részhez érkezik
nathan "flutebox" lee" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
törölt tag
-
WesTM
őstag
Egfy kis esti nyugtató a club life 110 ből. :[link] Fogyasszátok egészséggel!!!
-
törölt tag
válasz nixx-21 #6261 üzenetére
Biztos, hogy jobban, mert ezen normális venti van, nem mókuskerék, mint a két NYÁK-oson. (Ezeket a mókuskereket kihajítanám a fenébe, olyan hűtőket illene használni, mint ami a 7900 GTX-en is volt, vagy kék NYÁK-os Sapphire 4870-n is van.)
De necces lesz hűteni, mert ott a két GPU, két RAMDAC és nForce200 PCI-E switch, az utóbbi a Skulltrail lapokon is befűt... -
WesTM
őstag
válasz subaruwrc #6258 üzenetére
A másfél gigawattos tápot ne felejtsd el!!!
Várom hogy mi lesz belőle, birizgálja a fantáziámat a dolog.nixx-21: Spanyolul? Ómájgád. Alonso spanyol, továbbá Faubel is, nem szeretem a spanyolokat.
Zk:
295 rev.2 hát próba cseresznye. Biztos lesz aki megveszi. A rev.1-nél szimpatikusabb, de hát ott az x2...
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #6261 üzenetére
hú, ez tényleg zsúfolt.....
-
nixx-21
őstag
btw:kiváncsian várom mennyivel hűt jobban ez a megoldás mint a másik 2NYÁKos
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Beowulf_78 #6244 üzenetére
nemsemmi(k)
-
nixx-21
őstag
érettségi az b@szna be
bár oasmi mert tételeket dolgoztam/ok ki és ezért maradtam itthon ma pl egy oan tételt amiben a környezetről és arra ható emberi puszitásokról(egyszerűen csak legyen szennyezés) kellet beszélni ja és ha ez még nem lenne elég akkor mindezt spanyolul
-
WesTM
őstag
Szépjónapot mindenkinek!!!
Na örülök hogy mindenfelé jó híreket látok, hallok!!!
Zk Tuti hogy össze fog jönni, aztán jönnek a gondtalan gamek!!!
subaruwrc: Benevezek majd, rá nagyon kíváncsi leszek, mit hoz a cucc, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy azt a procit még nem nagyon találták, ki ami ezt kihajtaná!!!
Mondjuk ahogy titeket ismerlek, egy 5ghz+-os cuccal, lehet brutális dolgok fognak születni!!!
Beowulf_78: Hmm lehet kéne már kicsit crysisozni.
Nagyon jók azokat az fps-értékek. Pláne Full-hd felbontáson!!! Nem rossz a kicsike.nixx-21: Hát maga is érettségizik? Hogyhogy otthon, mikor a suli vár?
EarL 007: Menni fog. Tanulás közben kis SOT- aztán már megy is mint a karikacsapás!!!
Kitartás, nemsoká vége, aztán lehet bulizni.Mi meg mához két hétre megyünk osztálykirándulásra, Gabi cimborám már reggel 9kor emlegette, hogy hogy fogunk majd szigorúan kóóóóólát (titkos recept) a buszon szürcsölgetni, alapozó anyagként. Jó menet lesz az tuti!!!
Célba vesszük Nyíregyházát!!!Nyíregyházi kollegák írjatok!!!!
-
nixx-21
őstag
válasz Beowulf_78 #6254 üzenetére
jaja főleg így config-os graffal mégszebb
ez a showder klub áááháááhá
-
Beowulf_78
addikt
válasz nixx-21 #6245 üzenetére
Jók a képeid... A klasszikus Crysis első pálya. Nagyon látványos ahogy leérsz a hegyről a partra. Először játszva, nem hittem el hogy ilyen graf lehetséges.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
törölt tag
válasz Beowulf_78 #6244 üzenetére
Csak képfeltöltés.hu-t neee!
WesTM: Ha már 4890 x2, akkor sniper elitet kell kérdezni, van olyan őrült és megveszi (mindjárt kettőt, most 2x 4870 X2 van neki...), amint megjelenik. Neki a Core i7 965 Extreme se elég...
#6234: IHB?
subaruwrc: Nincs az a proci, ami kihajcsa.
Zk: Nemcsak WesTM mondja a 4890-et, én is! Egyik osztálytársam ha 2-3 sört lenyom, már KGB ügynök lesz belőle. Egyszer volt olyan, hogy a srác kajak másnaposan jött suliba.
#6240: Az nem úgy van, hogy belecsapunk a lecsóba?
Tegnap néztétek a Showder Klubbot? Hadházy elég jól nyomta. Főleg a betépős rész, azon sírtam! "Lehúzod az ablakot meghalsz köcsög!"
Na, én mehetek a postára csekkekkel, aztán a bótba, majd tanulás, hogy a fene egye meg...
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #6242 üzenetére
offkorsz maestro.-
-
nixx-21
őstag
válasz nixx-21 #6246 üzenetére
ja és igen Warheadet még Vista-n (mert ugye a Csúcs csak úgyvotl ténylegesen elérhető) normál Crysis-t meg XP-n (ott emg nem volt elég a high ezért configoztam/ok)
mellesleg kevés FPS-em az erős CPU limitem miatt van msot ha választanom kéne h 800*600 full low 35FPS v 1280*1024 Mster.cfg-vel 25 FPS akkor inkább az utóbbi
-
nixx-21
őstag
-
nixx-21
őstag
"...Mindjárt Family Guy a comedy centralon!!!
Nézzétek, még a legszarabb napok végére is sírvaröhögést tud csalni! És ez nem vicc..."ez úgy igaz ahogy van látom jól elvoltatok tegnap én fogtam magam és elaludtam fél 8 kor tegnap előtt nem birtam elaludni akárhogy akartam össz sikerült 2 órát tehát így már érthető
ja a aVIDIA-GeDeon hír az mekkora már
(#6244) Beowulf_78:nice képek
nekem is vannak ám fotóim ITT és ITT
a másodikba található szélvásvánszu képek Surround Gaming-es (2 v 3 monitoros játék) kiépítésben készültek na tépek fürödni[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
Akkor gyűjjön egy pár kép...lehet elemezni a képminőséget. Elég nagy a látványbeli különbség 295-höz képest, ugyanis azt is néztem 16xAF-el. Azt elfelejtettem írni hogy néhol előfordultak villódzó textúrák Crysis Wars alatt nV-vel. Nos...ez is megszünt. A képek alapján azt hiszem érthető miért ér folyamatosan fülig a szám amióta 4890 CF-et használok.
1920x1200 DX10 4xAA 16xAF Very High[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
- = Zk = -
félisten
Ámen...
subaru: ha esetleg összejön szólok, és hozzácsapod az enyémet is?
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #6240 üzenetére
Na most megyek!!!
Jóéjszakát az uraknak!!!!Kezeket a paplan fölé, éljenek a csajok!!!!
-
- = Zk = -
félisten
belecsapunk a mákos sóskába
Family Guyt rég nem nézem speciel...
megnézem 8tól a Scrubs-t, majd 9től kanyarodok a PH! felé.... aztán csicsika... monoton élet, de a suli kijárása ezzel jár nálam..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz subaruwrc #6237 üzenetére
Na azért 2db 4890x2-vel elég komoly atomháborúkat lehetne levezényelni.
Jelenleg a 2 kezemet összetenném 1 4890-ért, azzal is elszórakoznék pár napig.
Bár amennyit mostanában játszok.
Most bogarat ültettél a fülembe... tényleg mit szólna 4db 4890?
Zk : Hát az biztos megadjuk a módját!
Az előbbi hardcore szösszenetekre álltam be pár perc erejéig.
Szerintem nem fogod megbánni a 4890et sem.Mindjárt Family Guy a comedy centralon!!!
Nézzétek, még a legszarabb napok végére is sírvaröhögést tud csalni! És ez nem vicc.Most csak ennyire vagyok rottyon :[link] Bár a szám isteni szerintem
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
az biztos. olyan kocsedót rendezünk, kibérelek valami csűrdöngölőt erre a célra
melyik zenéről is van szómellesleg én megnéztem 4770 tesztet, és maradok WesTM javaslata mellett. 4890. kész. monitorban is halgattam rá, lsd Logáut amint az Én gariztatásom is lezajlik valamerre...
no piáról jut eszembe:
mi a kolegákkal álltalában szerdánként szoktunk kimenni EGY ZÖLD-re a FODRÁSZHOZ.. .nah hamár a 3asik zöldet hozzák, akkor azonnal szoktam menni a nagy kis itókákért (becherovka).. nah ebből együttesen lecsúszik 3-4 kör, és KO-k vagyunk...
azelőtti telephelyemen nem mentem ki inni, másvolt a társaság, és nem esett útba a kocsma. most tökmind1 merre megyek, lejövök a Kégolyó utcábol és puff. otta fodrász[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
-
WesTM
őstag
válasz subaruwrc #6235 üzenetére
Itt van előttem egy bögre tej.(nem röhög ) Másra ma nem fog sor kerülni, holnap suli, noo pia.
Úgy elég kemény dolgok fognak kisülni, néztem 1-2 4770 cf tesztet, és elég csúnya dolgokat hozott össze 3dmarkban, és játékokban is.
Végül is nem egy rossz kombó.Engem 1-2 dolog visszatart a kártyától, de lehet itt kötök ki végül, mert ez az árkategória még most is belefér.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz subaruwrc #6232 üzenetére
Nem lenne rossz egy 4770 sem papi, pláne ha néztétek most az xfx kihozza azzal a kurvajól kinéző ref. hűtővel, ami 100%-on hűt is ha tuningról van szó!! Engem sosem zavart a hang, persze ha van teljesítmény mellé.
Muszáj lesz beönteni valami, kezd már az idegrendszeremre menni a dolog. Jönnek az erdélyiek csütörtökön, valószínűleg, péntek este arról szól hogy közösen hasoncsúszunk velük. Mást nem tudok jelenleg elképzelni.
Zk papi: Ha végre azt mondod na most 100%-os a gép, olyan bulit csapunk, amilyet nem látott még a kerek erdő közepe!!!
U.I.: Erre a zenére születni kell. Viszont!!! már pár perce ezt hallgatom, úgyhogy lehet lesz belőle valami!!!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Esti Nóta....?
Erős HC!...kb 3,5percnél válik erősebbé
valamint ittvan egy régiség 95-ből, szintén HC. ebben az tetszik a legjobban, ahogy felépítí a zenét! HC-ban ez nagyszó sztem.... [link]
sajna a feltöltés elég gány lett" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
hát remélem lesz valami, állítólag vanmost tesztelésre 4870 X2, és 3870 X2 náluk. hát most kell odavinni a gépet, nem máskor
(#6229) subaruwrc: hát nemtudom....
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz subaruwrc #6229 üzenetére
Eltávozott, az örök bitmezőkre. Szobadísznek akkor viszont tényleg jó lehet. Vagy söralátétnek. Nagyon várom már pénteket, azt hiszem a bánatomat boroskólába öntöm.
Francos nők, csak a baj van velük.Zk Mesterem: Remélejük kiokoskodnak már valamit a cuccal, ha más nem akkor mondjad nekik ráfizetsz egy 4890re, az x2-t meg használja akinél királyul megy.
Bár nem hiszem hogy benne lennének egy ilyen tranzakcióban.
Nem baj majd kitalálunk valamit!Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy.
-
- = Zk = -
félisten
nemis vártam Tőled más reakciót
de igazad van... majd csütörtökön iponban eldől milészen
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #6226 üzenetére
Duna?
Szerintem a tiédnek egy kiadós szemmel verés, és fenyegetés kéne tőlem.
Megkérdezem tőle HANYAN VAGY-TOOOOOOOOOOOK, vagy azt hogy ORROD JÓLVAN?Utána szerintem hasítana, mint parasztgyerek a libafoson.
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #6224 üzenetére
pff
lehet az enyémet is bekéne dobni a mélybe picit?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #6218 üzenetére
valszeg vmelyik ram nyekkent meg rajta. már melegszik lassan próba.
-
- = Zk = -
félisten
i LOVE techno-ja nagyokat szokott ütni Nálam
de vannak jó kis single zenéi is ...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #6221 üzenetére
Hát ráfanyalodtam én is Rush bácsira. Anyu nem annyira tolerálta az ütemesen lezuhanó törpe tigriseket a konyhában.
-
- = Zk = -
félisten
mikor szerelemben voltam, Máté Péter vs Rammstein-t nyomattam...
szakítás után full hardcore.... bevált recept...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
Heaven Street Sevennel hogy álltok? Most hogy szerelmi bánat van, kegyetlen jól jönnek a számaik.
Pl. ez : [link]Nagyon nyomjuk most haverokkal, kegyetlen jó zenét nyomnak.
-
törölt tag
Holnaptól el kell kezdenem tanulni a szóbeliig, nem akarom későre halasztani, de nem nagyon van hozzá kedvem...
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #6215 üzenetére
mi is törpént vele?
-
Beowulf_78
addikt
Crysis Wars azért így, hogy többet teszteltem, más módosított pályákon is nem szárnyal annyira, mint amit az első benyomásaim alapján közzétettem. Jól megy, nincsenek olyan magas fps számok és ingadozások mint 295-nél (lag) ez továbbra is tény. Nagyon egyenletes teljesítményt ad, de a 8xAA azért megfogja...főleg távcsöves fegyver zoom-nál.
Így is jobban megy mint a 295, és 4xAA környékén simán megy VH 1920x1200-ban. Viszont ami feltünt, így közvetlen GTX után....a képi megjelenítés. Én GTX-el sosem tudtam elérni, akár hogy bűvészkedtem, hogy ennyire jó minőségű legyen a kép, pedig most még alkalmazás vezérelt szinte minden, semmi sincs minőségre állítva...AF-ről nem is beszélve. Még nem volt időm megnézni, azért az még többet fog dobni a látványon. Robbanásokról, füstről, és egyéb efektekről beszélek. Nem azt mondom hogy a 295-ön ronda volt, csak így látszik a különbség. Talán az a legjobb a definiálására ha azt mondom, azért tünhet szebbnek, mert élesebbek, kontrasztosabbak, dinamikusabbak a szinek, míg 295-nél talán azért tünhetett kevésbé szépnek mert kicsit maszatoltabbak, elmosódottabbak voltak a textúrák, kicsit fakóbbak a szinek 4890-hez képest. És még1x hangsúlyozom. Ez csak így jelentkezhet, ha kártya váltás van, és van olyan játék amivel elöltöttél sok 100 órát, és tudod hogy nézett ki a játék kártya váltásig. Azt biztosra állíthatom, hogy G200 beállításokkal nem lehetett elérni ilyen minőségű képet.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
WesTM
őstag
válasz subaruwrc #6215 üzenetére
hmmm. Szép díszt lehetne belőle csinálni. Én kitenném a szobafalra.
Isten véle!
Ezért nem merem kis 3850emet vmodolni, pedig nem lenne rossz, egy 900mhzet megfogni vele. Így "csak" 810et megy, de 1280ba így is mindenhova bőven elég. Bár az élsimítás már nem nagyon fér bele mostanság a 256 vramba.
Ezt a nyarat még végighúzza nálam. Aztán lesz ami lesz.
Hozzáteszem, nagyon rászolgált már a kis gép, régen max. 3 hónapot töltött nálam egy kártya, ez alól a 8800ultra volt kivétel, csak most nem úgy állok anyagilag, hogy ez a csere-bere beleférjen. Más irányba orientálódtam inkább.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz Beowulf_78 #6196 üzenetére
átnyálazom őket, köszönöm
#6197) Beowulf_78:remélem jólfogod érezni magad köztünk
(#6211) subaruwrc: dneeee
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
az enyém pedig PH legjobbja volt 533*7-en primestabil...
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz subaruwrc #6208 üzenetére
De szerettem az tuningolni. Nem sok látszott az 1.8 ghzből, aztán még 3 fölé is simán elvittem havernál. Asszem 3.4-nél hasalt el. Régi szép idők.
Nekem is kéne már 4500ra valami normális hűtés, Gyárival nem merek 1.35 fölé menni, és így "csak" 3.3ghz-et bírok stabilizálni. (bár e4500tól nem rossz)-de menne ez még 3.5-3.6 körül is egy jó hűtéssel szvsz.
De sajnos 20 irányba kell a pénzt költeni, és hát nem vagyok jelenleg eleresztve. Majd talán a nyári munka után tudok picit a gépre áldozni, de az autó jogsi árát is össze kell szednem, és még csak a fele van meg.Beowulf_78: Na örülök hogy bejött az ati váltás.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Beowulf_78 #6202 üzenetére
Egy kis blama...azért lett rosszabb a 295 tesztnél mert a 295-öt XP DX9 alatt teszteltem.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
westcoastog
veterán
válasz Beowulf_78 #6187 üzenetére
üdv a klubban részemről is
-
törölt tag
Pentium E6300, jó kis procinak tűnik, bár ugyanezt meglehet olcsóbban venni, úgy hívják E5200+tuning.
-
törölt tag
ATI 4770, nagyon jó kártya! Kell egy ilyen!
-
törölt tag
válasz Beowulf_78 #6187 üzenetére
Helló!
Köszöntelek én is a klubban! Azé' a 4890 CF nem kis dolog, már egy is szép látvány, nade kettő... Aztán sokáig lenni ATI-s!
-
subaruwrc
félisten
válasz Beowulf_78 #6202 üzenetére
üdv a klubban
-
Beowulf_78
addikt
Lefuttattam sokak kérésére a STALKER CS bench-et...sok mindenre választ kaptam, és nem azt kaptam végeredményben amit vártam.
[1920x1200 DX10 bench extreme]
[1920x1200 DX10.1 bench extreme]Sajnos a tesztek 960Mhz GPU-val hibáztak, de 940Mhz hiba nélkül lefutottak, és mivel ez egy igen szélsőseges teszt, elsősorban VGA szempontból, azt mondom a 24/7 tuning valahol 940-950Mhz között lesz maximalizálva alapfeszen. Elvileg a STALKER CS ATi kártyákon jobban kellene hogy fusson, de az nV-s tesztemben mért értékek extreme felbontáson összehasonlítva, az ATi jócskán elmarad tőle. Szinte érthetetlen módon. A furcsa az, bár elmarad a 295 teljesítményétől mégis játszhatóbb. SunShafts teszt alatt a min. fps nem mutatott akkora kilengést, mint a 295-nél, tehát a teszt alapján ATi-n játszhatóbb lehet, még ha a 295-től el is marad teljesítményben a többi tesztben.
[1920x1200 DX10 bench ultra]
[1920x1200 DX10.1 bench ultra]Kár hogy a 295-öt ultra beállításon nem néztem meg. Bár az extreme beállításból kiindulva elképzelhető hogy itt is jobb lett volna a 295. Érdekes a végeredmény mindenesetre.
Tény hogy DX10.1-ben u.a. a sebességet produkálta mint DX10-ben, tehát a DX10.1 tényleg gyorsabb, és szebb is ebben a játékban a 4890 CF.295 mérés:
[link]Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Dacia topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akvarisztika
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...