Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
Aktív témák
-
törölt tag
válasz I'm Jocc #30099 üzenetére
Hát, ha elég magas lábakon áll a ház, akkor érdemes középtájékon lyukat vágni oda, mert így alul friss levegőhöz jut, de kicsit jobban fog porosodni a gép, mert a por felszívja a felületről (asztalokon alig van por, viszont a padlón annál inkább). Ez a Scythe ventiszabályzó panel ennyiért nagyon megéri, egyszerű, szép, jó. Van 10k-ért is panel, azok kijelzősök, hőmérő szenzorosak, némelyik még fogyasztást is mér.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz No-kia #30094 üzenetére
A leghalkabb típusok a Coolink SWIF2-1200 800 rpm és a Scythe SlipStream 800 rpm, ezek már alapból "hangtalanok", de ha kell, 5V-ról is elindulnak, 5V-on már egyáltalán nem hallani őket. Ezek a ventik ~2000 Ft / db kerülnek. Tápnál viszont nem jók a leghalkabb típusok, mert nem tolnak elég levegőt, oda kicsit erősebb venti kell, viszont házszellőzésre jók, mert nem kell orkán erejű légmozgás, csak legyen valamilyen. Én tápba a Coolink SWIF2-1201 (1200 rpm) tenném legszívesebben, mert a 3 jelöltem közül a leghalkabb és ehhez képest jó légszállítással bír, AC-nak az ára tetszik, Scythe meg az ereje miatt.
I'm Jocc: AC F12 sem rossz, és már 1000 Ft-ért kaphatóak. Amúgy nem 10k+ Ft-ba kerülnek jó venti szabályzók, pl Scythe Kaze Q, 4 venti köthető rá, igényes, alumínium előlapos és 3500 Ft.
-
No-kia
addikt
válasz I'm Jocc #30095 üzenetére
látom mindenki a hangltalanításon töri a fejét nyárvégére jó lenen ha összejönne egy "teljesen" hangtalan gép, be az asztalba, felrakott oldallapokkal, éss csak minimális hangja legyen, amit jó lenne 3 méterről már nem is lhallani éjszakai seedelések során
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
I'm Jocc
tag
válasz #19617792 #30093 üzenetére
Öntőzőrendszer
Hűtés: 2 dolgon gondolkodok, mindkét dolgot meg kellene valósítanom. Egyik, a ház alját kivágni egy körben, oda berakni egy halk, de jó 12cm-es(AC F12-re gondoltam) ventilátort, és az húzná be a hideg levegőt. A másik: potméterből összerkani egy ventilátor vezérlő cuccot, amivel a procit, és a két légkeverőt tudnám vezérelni... Tudom, létezik ilyen, de szerintem nem ér 10 000ft-ot...
[ Szerkesztve ]
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
törölt tag
válasz I'm Jocc #30091 üzenetére
Nálunk sem ártana ilyen öntözőrendszer.
westcoastog: Hát, necces. Én kicsit számolgattam, hogy melyik venti tolhat legtöbb levegőt, ehhez milyen zajszint társul 12V-on, stb. Három jelöltem van:
Arctic Cooling F12, Coolink SWiF2-1201, Scythe SlipStream 1200rpm. Ár alapján AC, zajszint alapján Coolink, légszállítás alajpán Scythe a nyertes, de mivel a Coolink halkabb és csak kicsivel alacsonyabb légszállítású, mint a Scythe, ezért a Coolink lenne a legjobb választás. -
I'm Jocc
tag
na énis megnéztem mi mere hányméter a ventilátor hangosság terén... Tápnak semmi hanagja, vga hangos, proci hűtő, légkeverők hangos
-
törölt tag
válasz westcoastog #30087 üzenetére
De nekem forrasztva van a nyákhoz a venti kábele, nem találtam még alapanyagot venti csatlakozó készítéshez. Mert így elvágnám azt a vezetéket, rátennék csatlakozót, a gyári ventire is, így cserélni is egyszerűbb. Bár egy másik, megfelelő ventit találni necces. Nexus Real Silent? Az is Yate Loon, méghozzá D12SL-12, jó kis venti, de 2k-ért vannak jobbak.
-
törölt tag
válasz No-kia #30084 üzenetére
Nem szeretik, de ha csak néhányszor csinálod, attól még egyáltalán nem lesz baja. Annyi lehet, hogy ha megállítás után nem indul el rögvest, akkor vagy hagyni kell és magától elindul, vagy belököd. Nekem minden venti elindult, csak a Freezer 7 Pro-nál kellett picit várni. Kipróbálhatod, nem lesz baj ebből. Nálam a VGA és a táp a legzajosabb, szerintem nálad is a táp lesz az.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na, előbb szétkaptam a gépet, megnéztem vajon mi a leghangosabb a gépben a jóöreg venti megállítós módszerrel. Jól sejtettem, hogy a táp és a VGA a legzajosabb. A két 12cm-es AC ventim már 12V-on is egész kellemes, a Freezer 7 Pronak ~1100 rpm-en is nagyon csendes. Szóval a VGA-t és a tápot el kell "némítani".
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #30079 üzenetére
Pck-nak meg nekem is most ilyen van[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #30078 üzenetére
Nekem 5/5mbites volt.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
Az formátum FAIL -
- = Zk = -
félisten
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #30073 üzenetére
Maradjunk a geek -nél
-
- = Zk = -
félisten
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #30070 üzenetére
Na tessék, tudtam, hogy ez lesz. A 20 = 10100.
pckownz: Aláírás bazár, jó ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #30069 üzenetére
De. Ő is. Csak ő a büdösebb.
Addig Előkerítem, mit is igértem neked abban a hszben.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #30068 üzenetére
"Lám csak, meddig eláll a sz.r! "
Nem No-kia az?
"Pckval együtt adom át a jubileumi hszedért igért jtalmat. Utólagos befutó leszek! Dont forget, mesterem!"
Na erre kíváncsi leszek!
-
- = Zk = -
félisten
Ajha. 20 év.
Lám csak, meddig eláll a sz.r!
Jah. Pckval együtt adom át a jubileumi hszedért igért jutalmat. Utólagos befutó leszek! Dont forget, mesterem!
Apropó? Semmi pia, qrvák vagy vmi? Mégiscsak 20 az a 20!...Nokia
Én a mytorrent.hu t használtam majd fél évig!Hy all!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz No-kia #30066 üzenetére
Jó, de az E3-ak jobban húzhatók, meg nekem a köv fesz a BIOS 1.6V után 1.8V, ami már tényleg sok lenne, akkor menne ez többet is. 12x380-at próbáltam, Win bootnál megállt. 24/7-re jó egy alapfeszes 3.3-3.5 GHz is. 1.35V kategóriánál nem sokat erőlködtem, belőttem 11x350, aztán ennyi. Oda kellene még egy legalább 4 GHz-es eredményt tolni.
-
törölt tag
válasz pckownz #30062 üzenetére
"PH! Celeb lettem!"
Szóljál Panthernek, hogy adjon egyedi rangot.
"Aki a legtöbb topicba otthagyja nyomát az aláírásommal, az kap egy virtuális lófaszt!"
Bameg, ilyen aranyköpéssel csodálkozol, ha aláírásokba kerülsz.
westcoastog: Köszi! Hát izzadt a proci rendesen, hűtő meg mint a malac vágás előtt.
-
pckownz
őstag
válasz subaruwrc #30057 üzenetére
Majd részletes beszámolót az esemény előtt és után muszáj lesz adnod, vagy meg se állunk a lakásodig, ahol aztán foghatod a bokád mert ott lesz nokia is
Nocsak, már 2 aláírásban is ott a nevem.
PH! Celeb lettem!
Hirdessük pck-t reklámkampány 2010 ezennel hivatalosan is elindult!
Aki a legtöbb topicba otthagyja nyomát az aláírásommal, az kap egy virtuális lóf*szt![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na, ismét öregebb lettem egy évvel, 20 éves lettem. Ennek örömére kicsit megcibáltam az E5200-at. Csak 4320 MHz sikerült.
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #30040 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Fakk.
Éjjel 3kor felébredtem a szakadó esőre... Mondom be kéne zárni az ablakomat de nem volt a közelben ALT-F4... -
I'm Jocc
tag
válasz westcoastog #30051 üzenetére
A poénkép
Hát ja, kicsit újra lett festve, lökhárítókat szerintem nem cserélték, bár az orvostudomány csodákra képesNever give up, NEVER BACK DOWN!
-
westcoastog
veterán
válasz I'm Jocc #30050 üzenetére
mámint a csaj f.szbukos képe vagy a poénkép?
mindegy, a lényeg hogy a klipphez jól feltuningolták a lánykát.
nem jelölgetem, nincs arckönyvem! Lenyomatom még egyszer ezt a zenét, de jó hangosan, aztán lelépek itthonról. hú nagy hangon már fogy a kraft a mélyből.[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
válasz westcoastog #30049 üzenetére
Egyértelmű hogy szólnál... azért írtam!! Szerintem nem itt a topikban írogatnál ha meglenne Bár ha csak a klippben néz ki jól az fail:S
Ne jelölgesd a csajom[ Szerkesztve ]
-
-
I'm Jocc
tag
válasz westcoastog #30047 üzenetére
Én vizuálisan Nincs meg a csaj telefonszáma?
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #30044 üzenetére
nem rosz én halgatom meg nézem
-
I'm Jocc
tag
válasz westcoastog #30044 üzenetére
Taxis részben egyetértek de ez a zene nem tetszik:S Meg éjjel nappal ezt nyomatták egerszegrádióban aztán eléggé meguntam
-
I'm Jocc
tag
válasz westcoastog #30040 üzenetére
Kormolnád a kipufogóját? Amúgy énis
-
WesTM
őstag
Sziasztok gengszterek!
Először is gratula a 30k-hoz. Ezt is megéltük!
Ha lehet egy javaslatom, persze lehet, hogy hülyeség, de a 33333.-hsznél ha nixx papi írna egy pótló hsz-t az szerintem jó lenne! Vagy utólag egy 30k-s hsz.
Kézfeltartással lehet szavazni, aztán majd megbeszéljük a többit. Ki mit üzen, stb.
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #30037 üzenetére
fugáznád a fosóját mi?
na ki szerkeszt valami értelmes 30k hsz-t? -
No-kia
addikt
Megmentettem egy ifjú titán életét, a nyertes : pckownz , gratulálunk, több napi seedelési lehetőseg nyert, kérjük éljen a lehetőséggel, esetleg küldhetek melléé még egy kereszteletlen cigánygyereket
-
westcoastog
veterán
Kis zene reggelre, nem tudom itt volt e már, de én tegnap hallottam először, nekem nagyon bejön. Csajt meg szúrnám. Roll Deep - Good Times
-
No-kia
addikt
Earl:
a seedszeró bérlése hoyg működik? pl itt van ez megrendelem, kifizetem a lowcost-osat, és webui val kapok egyy acc-ot, amivel hozzáférek az ottani utorrenthez és oda rakhatok be 4 torrentet ami ott seedelődik 1 hónapon keresztül?
-
No-kia
addikt
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #30030 üzenetére
Zk, hidd el az lesz az első dolgom, hogy ide kiírom és örömtáncot járok miközbe letöltöm a legnagyobb dolgot ami fönt van
Amúgy ha érdekel infó, kanadai, németországi és hollandiai ip címek álltak eddig mögötte. (Sokáig még magyar volt)
Jelenleg tegnap du. óta ugyan az az amsterdami ip cím áll a szerver mögött. A website fel van töltve, csak nincs beinditva. Frontend szerverekről nincs infom. -
subaruwrc
félisten
na basszátok meg nem vagyok itt azt milyen figyelmetlenek vagytok
látom a top 10 pofázásból is kimaradok már.
látszik káros az érettségi időszak
holnap délutántól van fetrengés -
- = Zk = -
félisten
Jah, ha az nmag életre kél, sikítsatok rám! Thx
-
- = Zk = -
félisten
Valaki?
Jah. 7fő van. Sry.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #30022 üzenetére
Muhahaha
Sarkadban vagyok...!Elqrtátok a 30k-t? No para. Modival helpeljük. Enyi.
Ilyen is kell. Ezt is beirjuk a törinkbe." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
No-kia: 4242
- = Zk = -: 4157
nixx-21: 3699
Earl 007: 3130
westcoastog: 2907
WesTM: 2260
pckownz: 1475
Varoz: 1075
Bluegene: 814
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz nixx-21 #30015 üzenetére
20k-ra azért jobban felkészültünk.
Valamelyik nap valaki említette, hogy közel a 30k, akkor kellett volna berobbannia valakinek a multkori koncepcióhoz hasonlóan, és akkor mindenki a seggén ül, nem pedig beszélgetedit:
33fokos kupak
23fokos magok.
OC szagot hoz be a szellő az ablakon[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
válasz nixx-21 #30013 üzenetére
Köszi a véleményeket, közvetítem havernak!
Amúgy nekem a 478-asomon egy CoolerMasterDI4 van... egyszerű hűtő, de most P4 3ghz @ 3,52 terhelés mellett sem több 65 foknál, 28-30 fokos szobában... nekem sem kell aggódnom, sőt még fog feljebb is menniNever give up, NEVER BACK DOWN!
-
nixx-21
őstag
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #30012 üzenetére
Nem lehetne átíratni egy modival utólag?
Akartam szólni, hogy kié lesz, csak nem volt egy ideig netem a vihar miatt(legalábbis gondolom). Aztán meg lecsúsztam róla.
Hát még az is jobb, mint a semmi.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
nixx-21
őstag
válasz I'm Jocc #29996 üzenetére
nekem TX2-m van és szuperulszuperál a régi cucc....
hőmérséklettel nicns parám... simán tudnám agoynfesezleve használni 4,0Ghz-en meg 4,2Ghz-n.... csak 24/7 kérdés h minek plszu ha nem is jtásozk megintcsak nincs értelme...
DAAAAAAAAAMN MAAAAAN ELBASZTUK A 30K-t......
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #30010 üzenetére
Nem egészen arra megy, de most istenem.
2010 van. Nem fogom kikapcsolni a gépet, mert kint fotóznak.
Mellesleg a jelenlegi panelunkban lévő elektromos hálózat több veszélyt tartogat, mint az utolsó 5év viharjai -
Varoz
addikt
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #30007 üzenetére
Ezzel nem hoztál vihar-védelmi lázba
Erre jó a biztosítás. Telefon, bejelentés, villámkár. Nyugodtan gépezek térdig érő elektromágneses viharban is. -
pckownz
őstag
válasz westcoastog #30004 üzenetére
Hát nemtudom.
Akkor jó gépkapcsolgatást... Én olyan nyugodt szívvel gépezek vihar közbe, hogy az csak na.Nokia
Sose gondoltam volna, hogy attól félnek a falun az emberek, hogy villanyoszlopba csap a villám.
Ennyi erővel budapest elsötétülhetett volna anno augusztus 20-ánNagyvárosi vagyok, én falut max tévébe látok
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz pckownz #30003 üzenetére
ezt még is hoyg szűrted le? itt mindenkinek van villámhárítója, ahol ásik mamám lakott ot iis volt, sztem ezeyg elé hülye megállapítás volt, ismerősömnek is baszta már szét a gépét egy távoli villám, ettől függetlenül én még leszarom
-
westcoastog
veterán
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #30002 üzenetére
Sose értettem.
Falun miért nem szereltetnek az emberek villámhárítót?Illetve ha a papok hisznek istenben, akkor miért van a templomon villámhárító?
-
westcoastog
veterán
ezaz megint jön ez a nyüves villámlás mennydörgés, ez az, ma se csézünk sokat.
-
No-kia
addikt
nah elkezdtem nézni a DR. House-t a z első résztől xd eddig úgy is olyan 10 et láthattam a koli miatt , van bőven a 6 évadból xD
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest