Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz - = Zk = - #11099 üzenetére
a hires magyar rapper; Speak
mind1 én jöt nevettem a szerencsétlenen
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
- = Zk = -
félisten
-
Bluegene
addikt
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #11092 üzenetére
ígyvan
(#11093) No-kia: BÁÁÁÁÁÁÁÁHÁHÁÁHÁH
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #11090 üzenetére
suliban, ösztöndíj, azt azért kapom mert jól tanulok, méghozzá a te adódból köszi papa
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #11091 üzenetére
ezvolt rajtad amikor bizniszeltünk az Árkádnál?...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #11088 üzenetére
iesmiben tesizek csak ennek a focis változatában vagy meikben, eleje ien laposított micsoda meg kék színű
mellesleg én iet taposok most
csak fekete helyett zöld van és a gumi helyett meg ien bambuszos féle szövet de kurv@ jól néz kiAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #11089 üzenetére
sajátod?
nah ,helyes!
hol melózól?...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
FAILED, cipő csak jövhónapba lesz, most először em tudom megvenni magamnak, bár jövhónapban már én is megtudom venni jóérzés olyanban járni ami a sajátom,
Most csak ilyen lesz:Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
hamár lábbeli!
nálam most ilyen kopik:de az örök kedvenc ez:
[link]" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
otthoni szereléssel nincs baj teljes szerelő cuccom van meg minden.....még régebben vettem ien csavarkészlet meg tartó elemek feszítő cuccok
jó mondjuk 3 éves lesz a teló decemberben....bátyámnál is ugyanígy elkezdett baszakodni a bekapcsológombja még egy jó fél évvel ezelőtt(azóta ő már eljetette és betört a kijelző )
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
-
nixx-21
őstag
fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák fák
úgy néz ki elromlott a Telóm
-
No-kia
addikt
-
törölt tag
Ti is kaptatok egy warezt linkelős privit?
No-kia: A régi buszokban még az a jó, hogy össze-visszazötykölődnek és el tudok aludni rajta!
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
heh ez benne a pláne, a 30 éves buszok mind mennek, az 1-2 éves vadi új volvók , meg hetente mennek szervízbe, de ezt most komolyan mondom, tényleg hetente, tegnap is lerobbant egy, volt amikor menet közbe kitört az ablak... rengeteg hibájuk van, a régi meg megy mint az álom
-
nixx-21
őstag
Telóüm darabokban mivel a bekapcsológomb kontakt hibás volt megnéztem semmi érintkezési probélmalehet felmondta valami a szolgálatot az öreg N80-ban? nem eleht bekapcsolni de töltni tölt
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #11064 üzenetére
+1.
és ha kellmég, pár Magyar Gárdás is jön!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
subaruwrc
félisten
ki jön velem?
-
No-kia
addikt
nah megyek sulis bevásárlásra, busszal
-
- = Zk = -
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #11052 üzenetére
visszaküldtem gariztatni mert a memvezérlő megadta magát egy teszt után, 5 hétig udinál volt utána visszapostáztam murénának aki elvileg viszsaküldte a sapphirehoz de a 30 nap elteltével nem kaptam vissza és nem tudom elérni. a 30 nap július 17-én járt le csak mondom.
-
nixx-21
őstag
srácok egész jo kis gamma ez a wolfenstein.....
tök jó végre kimaxolva egy oan játék ahol vegyes limitem van és játszható fps 40-60
Bár a Cod 4-5 is ien....lehet kövi indítás előtt rárakom a VGA tuningot egy szerény 825/2250-es mhz páros személyében(alap 700/2000)Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #11045 üzenetére
hülyeség h ez az élet jut!
"...segíts magadon és isten is megsegít..."tartja a mondás.....menj sátoros buliba vagy házibuliba vagy aludni havrokhoz vagy valmai csajhoz iesmi töki nehogymmár csak otthon töltsd a nyarat
-
- = Zk = -
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #11049 üzenetére
teljesítményben nem vesztettél semmit.
én az első 4850emet buktam. ( aki győrbe lakik látogassa meg murénát és kérje el tőle a kártyámat köszi) msot van egy hangos toxicom.. -
No-kia
addikt
nah procim az apróba, meg msn-re is kiírtam, van is rájelentkező
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #11041 üzenetére
ja értem.. Hm.. hát megesik sajnos...
sajnálom nagyon énis. az életemet tettem arra a kártyára.
nagyon hittem benne akkor.
és érdekes, van egy srác akinek CFX-ben hasít, mint ...igen. az!
ez van. pénzt buktam, de teljesítményt érzésem szerint nem...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #11045 üzenetére
mo life, no problem, get a bacardi
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #11043 üzenetére
have a life ,get friends erre csak ezt tudom mondani
-
westcoastog
veterán
valaki grid? kicsit elég már a kántor sztrájkból...
-
nixx-21
őstag
ki nézte a meccset?
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!
bent vagyunk a BL-ben(mellesleg fiú létemre rühellem a focit.....csak akkor nézem ha 1.valami nagy dolog van BL EB VB 2.ha magyarok vannak , különben nagyonívben sz@rok rá)
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #11039 üzenetére
sok egyéb dolga van.
jól látod, pont az ilyen gyíkgyökerek miatt akik rögtön leugatnak. a nagy tuningereknek vagy van saját oldaluk ahova kitolják az eredményeket, vagy külföldi fórumokra írjak be őket ahol gratulát kapnak és nem oltást.
x2-d elfáradt ahogy a mellékelt ábra mutatja, kár érte.
ha lenne olyan cuccom még, amit...hát habozás nélkül -
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #11034 üzenetére
Subaru:
xard le őket
hogyhogy rover lemondott a lista vezetéséről?
jól látom, hogy kezdenek kihalni a NAGY tuningolók? csak azok jönnek leginkább akik 1-2MHZ-et dobálnak be....ha jól látam...amúgy a VGA-t sajnálom....éreztem, hogy szar, de biztosra akartam menni. ezért kértem, hogy NE sajnáljátok
de büszke vagyok, hogy TÖBB NAPRA! kölcsön adhattam ha lenne olyan cuccom még, amit...hát habozás nélkül
Büszke vagyok Rátok!
szerk: igaz ugyan, hogy veled csak telón értekeztem, de a kontakt személy szerepe ADAM-é volt[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
rios motor nem csipázza a sortörést ha dőlt, aláhúzott , félkövér betűket akarsz
nagyon köszönöm a meghívást de vasárnap is dolgozni fogok egy gépen szval nem tudok kimenni-=Zk=-(mester)
ennyit tudnak. már rájöttem hova jobb nem is írni semmit mert csak felb@szom magam rajtuk.
nagy segítség és gesztus volt tőled anno az X2 de tény hogy valami nem volt kóser vele. ha nem az volt a master kártya akkor felment a catalyst és ment a quad cf , de ha egyedül volt a gépben akkor nem ismerte fel a catalyst telepítő. -
WesTM
őstag
Fiatalok fiatalok, ne karatézzatok már! (Zk- No-kia) - ha késelni,lőni is lehet...
No-kia: Tolmácsolom-fordítom az összesítés kérelmedet.
Nixx bazmeg' csináld meg a kurv@ táblázatot, ha jót akarsz magadnak.
nixx: Na hogy sikerült a délután?
Subaruwrc: Ezennel tégedet is szeretettel meghívlak a ringre!
Remélem velünk tartasz vasárnap!!! Hidd el jót fog tenni![B][I][U][OFF]
Hát gyerekek tiszta Ph újonc vagyok ezzel a sok szmájlival! De hát érzelemkifejezésre ezek a legalkalmasabbak!
[/OFF][/U][/I][/B]
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #11031 üzenetére
szeva 3DM06 topic betyár
éppcsak belestem, erre látom betaláltak, hogy kölcsöncuccal "vagizol". bah
én büszke vagyok, hogy kölcsönadtam az X2-esemet annó
csak nagy valószínűséggel azért nem sikerült a tesztetek, mert már akkor halódot ta GPU biosa...de ezt Te tudnád nekem alátámasztani, ha esetleg igaz lenneNokia:
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #11027 üzenetére
hehehe...
...NEM!
én kiutazom hévvel, azt a 6-7 megállót kibíromszerk: nameg ha én autóval viszlek valahová, az a te életedre NEM garancia. Tehát nem garantálom, hogy ketten is autókázunk vissza
ne akarj mellém ülni, csak ha felvagy készülve az alagút végén a fehér fényre
csak közlöm, én nem kísérlek utadon, csak a bejáratig megyek veled[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
legyen már szeptember 6, várom a PH Core i5 tesztet.....
kiváncsi vagyok clock2clock mennyit ver rá az LGA 775-re mert lehet mégsem P55+core i5 lesz a téli vásárban mert ahhoz DDR3at is kéne venni és drágább is lenne bár kétségtelen időtállóbb lenne, maradékból inkább HD5850-t és/vagy jobb tápot vezsek (jelenlegi kodegány 400Wattos maximum póóóóver helyett[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
vasárnap vki jöjjön már erre kocsival és vigyen föl, fizetek benzint ZK, te lejöhetnél pont a hungaroring és én köztem laksz, csak nem jobbra hanem balra kell kanyarodni
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #11025 üzenetére
nekem nem kő csak tipp volt
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #11021 üzenetére
No Comment :
asszed te örökké 14 éves maradsz? bruhaha..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #11020 üzenetére
a nyári szünet arra van hogy pihenjünk, bár az időebb öregemberek( 24 fölött) ezt már nem nagyonértik, mert kezd tönkre menni az agyuk
-
- = Zk = -
félisten
a törés-zúzás az megy, látom!
és (nyári) munka van, srácok?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #11018 üzenetére
pont j lesz tűztartó helynek egy bogrács alatt
-
No-kia
addikt
bakker, szétakartunk törni egy p3-as alaplapot, a feketemészkőbányából akartuk ledobni(ritka az ilyen hely) elsőképen látszik a magasság(50 méter tuti van) és az a szar lap baszott összetörni, még az elem sem esett kki belőle, pedig nem egyszer ledobtuk, nah de majd holnap, viszünk ki bringavázat, meg motorvázat, meglátjuk hogy bírják
-
No-kia
addikt
nem kell vkinek a procim , 1.4v alatt megvan a 3.3Ghz ha jól emlékszem, most 1,29 en hazsnálom 3,2GHZ mellett, vki vegye már meg, mondjuk postával 11K-ért
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #11013 üzenetére
ha tetszik a verés, azt nem furcsának mondjuk.... szimplán perverznek.
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #11012 üzenetére
hát meg a lónak a f@szát, az kéne még hogy verjeneke, bár furcsa gyerek vagyok, nem riadok meg a fájfdalomtól, lehet még tetszene is
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #11011 üzenetére
én elvernélek minden nap, mint b..zi a faszát
nah abból biztos tanulnál, kiskomámde jó, hogy nálunk ilyen gondok már nincsenek.
-
No-kia
addikt
újra itt, végre jöhetek, azt mondta hogy ezzel úgyse ér el semmit, bekapcsolhatom a gépet
-
-
nixx-21
őstag
hi arcok haljátokj h lehet egy rendszergazda fiókot ugy kitörölni h nem lehet látni sehol csak bekapcsolásnál jelentekezik bele abba utánna elt
nik...van erre valami progi is csak nem vágom mi a neve....javaslat?amugy píít itt vagyok a csajszinál
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
bassza meg és még orosz is
-
westcoastog
veterán
ezaz de jó hogy nem 1 origi telepítős armat találtam remélem nem lesz kihatással a játékra
-
WesTM
őstag
Na anyu elszaladt fodrászhoz, még nem tudok kimenni horgászni! Megvárat...
De azért hozom a MAI ZENÉT!: [link] Nagyon eltérő stílus, de Joss Stone hangja gyilkos. Erre lassúzni egy lánnyal...HÚÚÚÚÚÚÚ Hatalmas zeeenee.
-
No-kia
addikt
-
No-kia
addikt
-
Móci
addikt
Bár lehet, hogy ha jó lesz a Dragon Age, akkor a 4670 lecserélődik valami erősebbre ideiglenesen... talán 4770, 4830... meglátom. Az új kártyák közül meg majd csak egyszer kerül a gépbe valamelyik...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
Aktív témák
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- HSPA 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta
- HP Fibcom L850-GL Ára:7000 Forint Kompatibilis modellek (gyártói oldalról): HP EliteBook x360 1040 G
- Dell gyári szám rajta Dell DP/N: 3P10Y, 03P10Y Part numbers DW5811e 3P10Y Sierra Wireless Airprime E
- HP pavilion dv7 alaplap i5 / DDR3