Aktív témák
-
nixx-21
őstag
remélem tetszik látni a lényeget
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
törölt tag
válasz westcoastog #11797 üzenetére
Összehasonlítás, árak nélkül. Sajnos különböző driverekkel, de driverek között nincs nagy különbség.
-
westcoastog
veterán
gyerekek segítsetek, mit lenne érdemesebb venni? 1 1gigás 4850et, vagy 1 512-es 4870et?
-
nixx-21
őstag
péntek esti ágyban
84->95->99-re nőtt a látogatosság....olvasgatják az modik....
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
WesTM
őstag
válasz FefeeX #11790 üzenetére
Hát , nem tudom mit tökölnek már a modik, kerültek fel új cikkek, kivéve a miénket...
De ha felkerüll, biztos, hogy jó színes anyagot kap a közönség!!!subaruwrc: Sajnos ez csak szép álom. Pedig egyszer jó lenne elégtételt venni.
Na de ne szomorkodjunk, itt a MAI ZENE: [link] Direkt kicsit vidámabb zene jön, erre lehet ropni egy péntek esti buliban!
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
délutánt arcok!
3-ra megyek vissza osztálytánc próbára szallagavatóra.. az még nem lenne gond de holnapra ki kell dolgoznom ady tételt, meg is tanulni + matek + német, annyi kedvem van hozzá mint zabot hegyezni. főleg hogy a magyartanár kedvence vagyok. kvajó
WesTm
remélem megtalálod azt a köcsögöt és kivered belőle a szart is...most erre eszembejutott egy vicc hogy mit kap a cigány kisgyerek karácsonyra? a bicklidet, de nem röhögni mert sajnos télleg ezvan
-
FefeeX
veterán
Látom a "hiányzásom" idején nem történt sok dolog, a sajnálatos (de szokásos - ez is sajnálatos) lopáson kívül... Nincs meg a sok kép ami ígérve lett, teljesen le is lombozódtam Azt hittem szórakozhatok kicsit
-
westcoastog
veterán
-
Móci
addikt
Szép reggelt! Ismét hétfő, s a reggel is szarul indult... nem jó ez.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
nixx-21
őstag
mooooooooooooooooooooooooooooooorning!!!
már msot készvagyok....tök durca nem szoktam ien hamar elkészülni
na zúzok suliba srácok remélem délutánra már kint lesz a cikk mire hazaérektegnap óta 84ről 95-re nőtt a látogatottság száma tehát 2 modi valszeg elolvasta.....mer tén direkt nem olvastam h lássam mikor kerülhet ki szal már csak engedélyezniük kell
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
nah én lépek, a mozit nekem nézzétek mikro lesz, minél korábban kén e mennünk mer én nem tudok hazajönni, odafelé haverom lehet mégssem jön mert anyuval megyünka BNV-re, aztán onnan mennék moziba,
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
sehol senki, mit a fenét csináltok ilyenkor?
még jóhogy anyum a koraival ment dolgozni deha vki emiatt kockázni mer...
agresszív emberek nincsenek csak hülyék elhiszite kvagy beverjem a pofátokat?Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #11779 üzenetére
ok, mikor cserélünk? csak figyelnem nem kell hogy alszik a munkatársam ?
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bluegene #11782 üzenetére
kivel nézted?
jo8..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Bluegene
addikt
jó8 megyek tentézni
a "Másnaposok" című filmet néztük, ajánlom mindenkinek nagyon jópofa volt
igazi vígjáték
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
- = Zk = -
félisten
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #11779 üzenetére
ugyanmár....miaz....onann lehet késni csak vicc
na jolvan srácok nem jött ki ma a cikk elnézéseteket kérem azt hittem gyorsabbak lesznek a modik aztán az is meglehet h azértvan egm sok az utazással foglalkozó írás....lásd top3
na mára ennyi voltam húzok aludni további szép estét mindenkinek, reggel tali
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #11778 üzenetére
mek helyetted suliba frankóón...melózz helyettem pls....
köszi
jo8" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
kapd el aki elkötötte a BMX-et
mek aludni, reggel 5 kor befejezem ezt a szar angolt utálom a sulit
jó8Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
Ej, de imádlak titeket Péterem!
amikor összeteszi szívbe a kezét Kvitta Bátyó, akkor halok meg Ezért is jólenne a(e)z a zene. Hogy biztosan meghaljak
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #11775 üzenetére
Amit keresel, rákerestem youtubeon, isten nagy zene!!! Néha szeretem a hard technot! főleg mikor már egy buli kezd kifújni, velem együtt, akkor Bálint barátom mindig nekiáll hard technot tolni, aztán betöltünk még egy felest, hogy aztán halálig nyomjuk.
-
- = Zk = -
félisten
(én nem szólok, csak leborulok Péterem.. )" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #11772 üzenetére
Esküszöm, és akkor csodálkoznak, hogy hol tart az ország. Hát tessék... Itt.. És ez nem egyszeri történet... Lehet valakinek csak 1 kurva bmx, de barom öcsémnek az élete...
Minden pénzét ebbe feccöli, és erre suttyó faszok meg ellopják, na azt hiszem, erre rá lessz szánva pár éjszaka. A gonosz mindig elnyeri méltó büntetését...subaruwrc: Hát mérges vagyok most.
Be is teszek valami relax zenét ide. [link]
U.i: Legalább a speedfight ki lett kormolva... 4ütem 125cc, de asszem most kapta a nyelezést végig...
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Elvittem motorral öcsémet rendőrségre, jó ha van a közelben egy peugeot speedfight...
Szokásos módon ott nem tudnak segíteni.... Magyar rendőrség, bekaphatná az összes középső lábamat... ezek is csak ingyenélők. Esküszöm hányok ettől az országtól...Utána 140 el végigmentem a városon, ki a tescohoz, mert ott fujták meg a bringát, akkora lánc volt rajta mint a karom... Minden kocsiba benéztem, nem e még itt várnak új prédára, elmentem a tesco mögé átnéztem a környéket rendesen... SEMMI.
Legalább a moci ki lett kormolva, de asszem ezek a mocskos férgek még megkapják a magukét. Bicós banda csapdát állít majd jövő vasárnap. Kivisznek egy bringát, bemegy egy srác a tescoba, mi meg majd várunk a parkolóba vagy 2 autóval egy távoli sarokban. Asszem 2-3 éjszakát megér egy 200k-s bringa, meg öcsém "élete"...
BASSZAMEG MINNYÁ SZÉTVEREK VALAMIT!
-
WesTM
őstag
Tetves rohadt mocskos cig@'ny kurva annyát annak aki megfújta öcsém bmx-ét. Csak 200ezer forintja volt benne. Asszem most hajtóvadászatra megyek. Majd jök valamikor. Megfogom megtépem aki volt. Útálom a bmx-ét, meg az egész rohadt bmmxes bandáját, de azért ez fel tud húzni... Mi az hogy lopás. Fossál köcsög...
-
westcoastog
veterán
ez a gyerek nem komplett most az kérdezi tőlem msn-en hogy fel tudnák e törni 1 weblapot és letörölni, mert ki akar baszni valakivel nem noormális
(#11766) nixx-21: lusta dögök[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
hát srácok én úgy érzem h ma műár nem fog kijönni a cikk......lassu modik
-
nixx-21
őstag
elmúlt 20:00 nemmtduom hova késik az írás....
-
törölt tag
Vasárnap estére is kell egy kis zene:
Dan Stone - Mumbai[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #11760 üzenetére
igen szeretm a punit ki ne szeretné? csak házi dogát írok és hülyeségeket beszélek, olyan vagyok mint eddig. Vkis segít átellenőrizni az angol szövegemet amit írtam?
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #11759 üzenetére
neee. nokia nyugtass meg, hogy még FÉRFI vagy még
szereted a pun..it?....mond hoyg igen, pls." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #11758 üzenetére
köszi a gratulációt, változnak az évszakok...
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #11756 üzenetére
hamár öreg és klasszikus
[link]nokia: hát csalódtam benned reméltem leugatsz az 5letem végett, de nem. Te még ki is próbálod pláne törin..gratulálok
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #11755 üzenetére
más mi? 31 fiú közül vki, nagyon örülnék neki nah majd törin kipróbálom
-
nixx-21
őstag
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #11753 üzenetére
kapd elő neki, vagy teccik neki a látvány vagy nem
max más bukik rá(d)hajszolnak? komám, ha majd azon filózol, hogy bazki, sokadik éve már, hogy melózol. sulikezdés nélküled...
majd rájössz[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #11751 üzenetére
elmegy, sok a köcsög tanár, eddig laza volt a tanárok is basztak ránk, de most bekerültünk a "nagy iskolai életbe" és hajszolnak mint a szart, pedig csak eg ynap volt tanítás, az osztály jó, poénjaim 80%-át veszik , 4 csaj van ebből 1 dugható, de van pasija, (pont mellettem ül, de baszik beszélgetni az órákon
nagyjából ez a lényeg
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #11751 üzenetére
papikáám gyere msnre írnom kell valmait
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #11749 üzenetére
sztemis
nemhoszzú a hobbijaim listája
sza..ás, alvás, kaja, b..szás. A sorrend mindíg változiknokia: á-á. öreg komám milyen a suli? vagy már vót élménybeszámoló?
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #11748 üzenetére
imádok aludni.....
szvsz a világ 2. legjobb dolga....[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #11747 üzenetére
jó az alvókád, édestestvérem
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #11745 üzenetére
a-a
1kor keltem átolvastam biztosra ellenőriztem minden képet linket....
oan 2 max fél 3-ban már a kezükben voltjaja amikor írtam ide fórumba h kész van akkor küldtem be
2009-09-06 13:20:57Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #11744 üzenetére
húú..olyan későn hát mikor adtad a kezükbe? 10-11 felé, ahogy igérted tegnap, nem?
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #11743 üzenetére
nyugi nem para.....szvsz 20:00 kor kerül ki
-
- = Zk = -
félisten
TE?...dógoznak ezek vasárnap?
-
No-kia
addikt
vki olvasta a huckleberry finn-t?
-
No-kia
addikt
mikor lehet meglesni a cikket?
-
nixx-21
őstag
válasz Bluegene #11736 üzenetére
akire pörrenteni (vagy mit akartál) csinálni az tuti benne lesz
amugy mjad szemezgethetsz ZK galériájából, a végén ott lesz egy link
(de sztem ZK-nak kicsit alacsony az izlés küszöbe tehát majdnem minden csajt lefotózott)[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
utolsó átolvasás következik....
és mhet publikációraAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #11728 üzenetére
beraktam a kútba, azzal veszem ki a vízbűl a zokszigént
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #11726 üzenetére
áhh. wunderbar
Nokia: áh, kösz nem. sztem a wifit te magad vetted ki belőle. csak tudnám hova szerelhetted fel?
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #11725 üzenetére
am tévedtem nincs is a psp-ben wifi, szval nem kell egy teljesen hibátlan PSP minden tartozékával?
úg yis abban a tudatban voltál hog ynincs benne
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #11725 üzenetére
Igen van a PSP-ben WiFi, csak abban nincs.
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #11724 üzenetére
...haát jah, ha úgyvesszük
de kéne lennie, nem?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #11722 üzenetére
PSP-ben van wi-fi?....mik vannak
-
No-kia
addikt
nem kell vkinek PSP? csak a wifi nem megy benne, de amúgy hibátlan
-
subaruwrc
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #11715 üzenetére
nagy szeretettel várjuk
-
nixx-21
őstag
ennyi választ el a megjelenéstől.....
a cikk 99%-ban kész van márcsak holnap reggelt és a debut pontos idejét várjukAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
subaruwrc
félisten
első óra, első zene
-
No-kia
addikt
most az egyik fórumon mondta egy srác h csinál egy cikket a polírozásról, lehet egyszer én is neki fogok, csak előtte megvárom ezt a cikket, most nagyon tetszik ez a téma
-
No-kia
addikt
használt HD4870-es árakat nézve legkésőbb februárban beújítok , 26K
-
WesTM
őstag
válasz subaruwrc #11706 üzenetére
Erős vagyok, mint a dupla angolfakt! Szép zene, Flóra meg hááát.... Nem éri meg miatta elrontani ezt a számot.
Papikám úgy hangolj, hogy holnap ejakuláció vár a fél Ph nézőközönségre, ugyanis debütál a FIA GT cikk, és vele együtt a vidik is. Azt hiszem lesz nemulass. Készülnek már Nixx boszorkánykonyhájában a dolgok!! Hozzátettük Zk-val a magunk részét is, reméljük tetszeni fog.
[ Szerkesztve ]
-
-
WesTM
őstag
EarL 007, No-kia
Zenére zenével illik válaszolni. [link]
Egyik legszebb dallam, és legszebb szöveg, amit mostanában hallottam, javaslom mindenkinek elalvás előtt, hihetetlen jót fog tenni.
Erős vagyok, nem gondolok senkire miközben e számot hallgatom...
-
westcoastog
veterán
hajjaj de rég írtam ide van pörgés, cikket meg várom
végig vittem a gowot, olyan kár -
subaruwrc
félisten
ez az egy topik pezseg egész ph-n lollerek jókedvem van remélem nektek is
Aktív témák
- MacBook Pro 15 2013 év elejei, az akkori csúcs konfiguráció
- Apple iphone 16 Pro 128Gb Desert Titan..
- Lethal Gaming Gear Venus XL Square 500x500
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB Töltő nincs benne az árban kompatibilis Új ára A Lenovo
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás