Aktív témák
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #10499 üzenetére
f@szom se emlékszik már arra nem esett azt jóvan
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #10498 üzenetére
Egészségünkre
Itt az idő kellemes. Pár fölhő kószál csak az égen. Meg néhány kibebaszott macskanyávogás. Ezek minden éjjel b@sznak? Csak kapjam el valamelyiket. Úgy a falhoz b@szom, hogy elfelejti, mi a különbség a hamu, és a samu között
Oszt arra?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #10497 üzenetére
ittasan,ittasan... és arra felé? milyen az idő?
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #10496 üzenetére
Csókolom, Bátya!
Há' hogyvagyunk, hogyvagyunk?[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #10493 üzenetére
" ... mennyivel több az érintőképernyővel bíbelődni mint 1 sima mobilt nyomogatni? "
Ha szabadna.. Én mint büszke 5800 XM tolvaj... izé. TULAJ Nah....
ami picit szokást igényel, az az SMS írása. Fura, hogy nincs FIZIKÁLIS gomb, de érdekes módon nálam a leggyorsabbra van beállítva az érzékelés, és elfogadható sebességgel ír. Persze van hogy hibázik ,de aki tökéletest akar, ugysem talál.
sztem..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #10493 üzenetére
nem értem félre, nem tom annyira, mert töltőt meg nem kaptam a hétvégére, így nem nagyon nyomogom, de szarrá van kopva a teló, vannak hibás pikxelek, nem vigáz rá a gazdája, már bepusziltuk (kis hubi volt 0,3 deci)
-
No-kia
addikt
lol milyen arca volt a pultosnak mikor lementünk keten és mondtam: 10 hubertus meg 2 liter paashé, nézet egyet, iphone itt van, jó cucc
-
westcoastog
veterán
mindegy majd ki chippeltetem a memókaris dolog necces...
nagy a pangás senki sem ír? -
westcoastog
veterán
valaki nemtud valami szakértőt aki tudna segíteni 1 ps2 chip memkártya elkészítésében?
-
WesTM
őstag
Sziasztok!
Ma picit hamarabb végezte, így a ma kezdődő csángó fesztiválra veszem este az irányt. Reggel 7re megint menni kell dolgozni, de 3ig városban leszek min. vad lesz az 7 szentség.
Az egész városban moccanni sem lehet, annyi ember jött berénybe.
Ma retro buli lesz az egyik fő ifi program yokoval, ami elég durva partynak ígérkezik. van még víz utca táncház, ahol kegyetlen be lehet rugni, de ezt ma kihagyom. Aztán tépünk königbe...
MAI ZENE: [link] Kicsit magyar, kicsit jó.
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #10486 üzenetére
ps2? ingyé?? különben nem nagy hír
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
westcoastog
veterán
wow szereztem ps2-t sajnos nincs kicsippelve valamiért nagyon szedi a zajt a kábele
-
No-kia
addikt
lol, hétvégére lesz egy iphonom, kérdezem havert:
Használtál már iphonet?
jah azzal szoktam a seggem törölniNokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
a Crank 2 egy elmebeteg film, az biztos
-
westcoastog
veterán
-
No-kia
addikt
megnéztem a Coraline-t, vki idősebb nézze már meg, mert én nem értem a film mondani valóját, kicsit elvont
-
vergilx
őstag
Nah sziasztok!
nem is tudtam h van ati fan club topik is.D
ha már napi zene:én ezt szavaznám,sztem egész jó -
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #10453 üzenetére
3 giga választ el a játéktól, csak lassan közeledik a vinyóm felé
(#10455) nixx-21
: ezt már én is megírtam[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
-
törölt tag
Jó reggeltet!
Reggelire zene: A State Of Trance 416 [link]
-
nixx-21
őstag
hát nem fergeteges melódia? :')
2 óta ezt hallgatom és nem bírom kikapcsolni a gépet annyira jó zene
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
Ez mekkora lehetett:
[link]de kár h nem volt ott
mind1 jön még nagy DJ ide MO-ra jíí menni kéne aludni este party lesz BED beach-en
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
hohohóóóóóóóó mit találtam:
"...Molnárka007(kenderes)
(* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük!)..."
csak megunták a modik
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #10453 üzenetére
hát én megmondom őszintén nyomulnék....csakhogy van 9giga szabad hely van a gépen aztán kéne legalább 17 mert ugye 5-6 giga az ISO-nak 12-11 giga maga a gémnek
-
- = Zk = -
félisten
fórumosok!!!
akik grideztek valaha velem pl, frissítsék 1,2-ig a játékot
hiányzik a fair gémer banda sok a csíter
de ha nem akartok nyomulni, megértem. csak tessék szólni előre[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
Mai zene: [link] egyszóval tökéletes.
Nixx: Hiányoltalak már!
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
üdvözletem srácok újra itthon
Balcsin voltam lakókocsival aztán hazajöttem volánnal mert honlap party....aztán lehet megyek is vissaz faterékhoz de elég tré volt net nélkül....se msn ,se ati baráti topik.... képzelhetitek
-
No-kia
addikt
egri kocsma jó volt, most megnézzük megvane még itt a faluba
-
No-kia
addikt
nah re voltunk kocsmába, bankba, meg a filmet is megnéztük, a nő nem engedte hogy bevigyem a Bombát a moziba, mert hogy nem ott vettem, leraktam a pultba és kifelé jövett elvettem, a nő megbocsánatot kért és ott fogdosta a hátam én meg mondom /kill. Nem volt rosz film, de a tranformers 2 jobb volt, az ellenségben a csaj jó féle
-
- = Zk = -
félisten
válasz FefeeX #10444 üzenetére
Legjobbakkal is előfordul(hat)
-
No-kia
addikt
nah lassan indulás egerbe a moziba, remélem előtte benézünk akocsmába
-
FefeeX
veterán
válasz - = Zk = - #10443 üzenetére
Áhh értem már, bocs a műveletlenségemért
-
- = Zk = -
félisten
válasz FefeeX #10421 üzenetére
Sztem érdemes
Nézz utánna, kivolt Ő. És azonosítsd be, amit írtamAz én UPS-em, háborús emlék is lehetne
-
WesTM
őstag
Jóestét ifjak.
Itt olyan özönvíz volt délután, hogy csónak üzemmódban jöttem ki a mocival a dinnyeraktártól a földúton. Lábam a tankon, alattam a víz, én meg mormoltam a miatyánkot, hogy ne érjen fel a henger tetejéig, mert akkor megállok a tó közepén. Újabb poén lesz hajnalban visszamenni. Remélem éjjel nem esik, mert már nem sok kell neki, hogy felérjen a víz.
Mai zene rovatot is megnyitom. Modjo - Lady Szerintem mindenki ismeri, és gyanítom mindenki szereti.
U.i. Nixx papi-t nem látom napok óta...Tudtok róla valamit?
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
végső állomás 4-re kíváncsi leszek, a 3 elég gyenge volt
-
No-kia
addikt
Catacomba milyen fiilm? érdemes megnézni?
-
FefeeX
veterán
Lassan 11ezernél tartunk, de buli sehol... :S
Bluegene anno náluk ígért bulit... -
FefeeX
veterán
válasz No-kia #10433 üzenetére
Az első? Az egy kajak film, haverom mondjuk anno úgy jött át, hogy vígjátékot nézünk, így mondjuk mindig ezzel poénkodik, hogy elég béna vígjáték volt De szerintem kajak lett. A második már annyira nem, bár abban meg jók a csajok... A hármast még nem láttam, de szerintem nem is érdemes...
Végső állomás megvolt?
-
No-kia
addikt
nah végre megnéztem a pillangó hatást, már régóta mondták hogy nézzem meg, nem rossz
-
FefeeX
veterán
válasz westcoastog #10428 üzenetére
Szegényembör, micsinált már megint?
Milyen kormival toltad? Realisztikus volt? Most rendeltem 2ezerért dirt-öt is -
FefeeX
veterán
Ma sikerült visszavetetnem a szériahibás TT Hardcano 12SE-met... Ventiszabályzó, nem tekerős, hanem digitális, az egyetlen szinte, ami befért a gépem előlapja mögé, csak sajnos digitális mivolta miatt, valszeg a vezérlőchip volt szar... Egyszer már cserélték, most meg 2 év után visszakaptam a vételárat... Korrekt volt az eladó
-
FefeeX
veterán
válasz westcoastog #10424 üzenetére
van hálózatvédős túlfeszvédő is, ez mondjuk már 8ezret kóstál kb...
Úgy nézem, a GTR2 az ennek az előzménye volt...
itt egyben a Race 07+ GTR Evolution 7460,- (szép dobozban)
itt race07 1990,- + itt GTR Evolution 1990,- mondjuk csúnyább dobozzal, de mégis fele annyiértEzeket nem billentyűzettel kell játszani, a szimulátornak pont ez a lényege... Azzal nehéz lenne...
-
westcoastog
veterán
válasz FefeeX #10423 üzenetére
csak a gtr 2 vel van tapasztalatom, elég élethű gém, kormánnyal még nem próbáltam, de billzeten is elég nehéz szerintem a másik 2 játék sem lehet rosz
jah amúgy én még a netkábelt is kihúzom a modemból haveromnak is szétkúrta a lant az alaplapon 1 reggel a villám, mert hülye volt és felkelt gépezni -
FefeeX
veterán
válasz No-kia #10422 üzenetére
Nem is értem, miért nincs áram... Nálunk BP-n sosem megy el az áram, cserébe igen szar a minősége, és ingadozik a feszültség...
meló sajna ilyen, mondjuk aki nagyon akar, az talál, ezt tapasztalatból mondom, én sem akartam eléggé anno a diákmelókat, mert havernak mindig volt, nekem meg az szinte sosem
kábeleket el is felejtettem este, de elhiszem neked, hogy ott van, így előre is aztán majd megvizslatom... Minden esetre kellenek új kábelek, meg olyan ventik, amin nem ilyen csúnya 3 színű kábel van... Meg valahogy a lap mellé rögzíteni, meg ilyesmik... Azért ez nem kis meló szerintem, hogy mindent tutira belőj...
Race07-tel valakinek van tapasztalata? Szimulátor, sokszáz autóval, 2000 forintért vihető most, plusz 2k-ért GTR evolution... És a kormánnyal gondolom jobb lenne, mint a GRID meg a NFS-ek...
-
No-kia
addikt
válasz FefeeX #10421 üzenetére
erről már volt szó, kerestem nem volt, elég alaposan kitárgyaltuk,
érdekes lenne amúgy túlfeszvédelemmel áram nélkül gépezni, mert azét lett felhozva , mert nem volt áram, engem nem érdekel a vihar, ímg áram van a gép megy
nah a kábeleket megtaláltad már?
-
FefeeX
veterán
válasz - = Zk = - #10412 üzenetére
a játék milyen egyébként, érdemes megvásárolni a virágosnál?
Miazafiseranni?"félhülye fórumtársam"
No-kia: nem is keresel melót így nyárra? Csak mert nem árt ám az, ha 1. elfoglalod magad 2. még pénzt is keresel vele 3. nem leszel depressziós
zolisx4: szerintem ZK UPS-e megvédené a cserepeid is
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz No-kia #10411 üzenetére
Hejj a GIJOE premieren holnap mi is ott virítunk majd, ha minden igaz... Régi cimborám szólt, hogy megnézné... TF2-t gondolom ennyiszer nem moziban nézed... Amik kinn vannak rilizek meg nekem nem jönnek be... Pont az hiányzik ami nekem kell, minimum 720p meg DTS audió, pref englisül...
Egyébként már egy 4ropis túlfeszvédő is elég, hogy játszhass viharban, nem kell ahhoz UPS... Ha meg a netbe csap, akkor ZK komának is száll a gépe
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #10412 üzenetére
töki,félhülye.. megint szakadtam, nem, miért kérdezed?
-
- = Zk = -
félisten
válasz zolisx4 #10417 üzenetére
rendben
szeva
jah. viszlát
jó8" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
zolisx4
őstag
válasz - = Zk = - #10416 üzenetére
hát mert van garázsa csak lusta beállni
nagyon villámlik lekapcsolom a gépet
jó éjt[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz zolisx4 #10415 üzenetére
" vagy minek nevezzem ezt a szart "
ehh ez a vulgaritás tetszett...
nemtom hol lax, így nemtudom, merre van a viharmég jóhogy nemtelik autóra nálam bár van garázs, de amien autót szeretnék, az nem férne be.De itt semmi nem volt vagycsak nem hallom/tam a fejhallgatótól de egy ilyen vihar nagy hangal jár, ugyhogy tudnék róla....
de te mért örülsz a szomszád bajának?
[ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
válasz - = Zk = - #10414 üzenetére
de megint itt van ujból jön a vihar még jó hogy a cserép alatt telibe van deszkázva +kétránypapir + a fólia igy csak a cserép ment tökre vagy minek nevezzem ezt a szart
nem áztunk be akkora jég esett hogy a szomszéd kocsija kinn volt és pókhálósra verte az összes űveget benne[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz zolisx4 #10413 üzenetére
adj Isten
uhh
ekkora vihar volt országszerte? itt meg holt kuss van napok óta" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
zolisx4
őstag
heló jó estét mindenkinek
szétverte a tetőnket a jég[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #10411 üzenetére
Szeva Töki
Há hogyne írnám le Kibicnek semmi sem drága
Igen, jó film. A játék is teccik, csak Fischer Annie kell a billentyűzetes irányításáhozmelózól valahol félhülye fórumtársam?
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #10410 üzenetére
fene a pofádat hogy ezt minden viharkor megírod, mi meg nem gépezünk ma kétszer néztem meg a transformers 2-t, egyszer tesómmal egyszer meg aynummal, kurva jó film
csütörtökön meg ott ülök majd a GI Joe premierjén
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #10409 üzenetére
ide jöhet van UPS-em. cégtől privatizáltam
igaz moddolni kellett, de arra elég, hogy kilépjek az adott alkalmazásból" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
jön a nyomorult vihar, lassan shut down
-
WesTM
őstag
Jóestét.!
Reggel 6 tól este 20:30 ig melóztam. 750 mázsa dinnye. Nem élek. JAJJJ
Most csak a relax zenék tudnak belém sulykolni kis erőt.
Egész nap magamban dúdolgattam ezeket a zenéket. Mivel mp3azni nem lehet, nem hallom a dolgokat, így csak ez marad. De én élvezem. Munka közben kicsit egyedül tudok lenni, Ez vagy jó, vagy nem... Jó mert átgondolom azokat a dolgokat, amik meghatározzák az életemet, rossz annyiból, hogy ez még nem lezárt könyvek befejezéséhez, folytatásához vezet. Tanulságos napok ezek...Rájöttem mit rontottam el, amivel nem is foglalkozok, hisz ez már megtörtént. Mindig is az élj a mának filozófiának hódoltam. És ezután is így fog tenni, de talán most nőttem fel hozzá, hogy ezt követni is tudjam. Eddig sodort az ár. Most viszont megpróbálok én kormányozni.
Arra is rájöttem, ami eddig nem így volt nálam, az az, hogy nem szabad nyitott könyveket hagyni. Semmi értelme az önkínzásnak, a kényszeres felejtésnek. Sokan bíztattak rá, teszem hozzá jogosan, hogy felejtsem el ezt a lányt. De rájöttem, hogy nekem eszem ágában sincs. Kellett ez a pont. Kellett ahhoz hogy rádöbbenjek, hogy ami piszkosul fontos az embernek, azt ne engedje el. Akár könnyen, akár nehezen is megy a dolog. Nem változtat a lényegen. Egy elvesztett meccset szép megnyerni. Hányszor előfordult a filmekben, hogy vesztes, a gyenge sok szenvedés árán mégis hőssé válik, nyerni tud, vagy ha nem is nyer, de megmutatja az igazi arcát.
Eljutottam oda, hogy ha fáj, ha nem, egy utolsó, őszinte, elsöprő hullámot indítok. Ha partot ér, akkor nagyot robban, ha elakad valahol a nyílt vízen, akkor ugyanúgy víz marad, nem lesz baj.
A szív mindig erősebb az észnél. Az eszem kötöszködött, de ugye azt tudja mindenki aki kötöszködik, azt leverik. Kiütéssel nyert a szív.
Lehet most leküzdöttem egy lelki válságot, lehet most kezdődik el egy új. De abban biztos vagyok, hogy másképp fogom megközelíteni a dolgot. Sokat fájt a szívem, kit érdekel, ha még egy kicsit szenvedünk? Viszont ha boldogságra talál, elnyeri azt akit szeret, talán jobb lesz mint valaha.
A az énekesnő egyszerűen tökéletes. Gyönyörű, a hangja is mesés, és a zene szövege is magával ragadó. Eredeti: [link]
Kedvenc Remix: [link]
Mindkettőt kötelező meghallgatni.
Baj van. Egyre többet gondolok újra Flórára. Csak szeretem még. Érzek most valamit.
Ez alatt a 2 hét alatt most széthajtom magam, de pénteken, és szombaton akkor is felmegyek a városba, ha este 11kor érek haza, 16óra meló után, és akkor is...
jujj hosszúra skeredett.....
JUST BREATHE
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Ahogy elnézem a teszt, a CM690 az egyik legjobban megtervezett ház, kár hogy nem tetszik a kinézete, meg hiába ilyen rendezett a belseje, ha nem látsz a gépbe
A sagitta2-n kéne hátra fordítani a hülye vinyótartókat... Bár lehet eladom a 320ast, a 640es meg úgyis nexusban van... (így mondjuk kábelezés lesz, és látszani is fog, plusz a tápom se moduláris)
Váh, nem accerű -
FefeeX
veterán
válasz No-kia #10402 üzenetére
a normál esetben alaplaphoz járó fekete, rövid SATA kábeleket, és a ventikhez a rövid fekete kábeleket szerinted a házhoz adják? Csak mert ezt nem hinném... Semmi más ördöngősség nincs a dologban...
ezek a zsinórok hová lettek?
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz No-kia #10400 üzenetére
olyat hogy le vagy fogyva, szerintem sokszor fognak még mondani... Ha igaz, ha nem
De hogy kedvtelen is vagy -- depresszió?egy csaj kéne neked, nem energiaital meg csoki
Amúgy ha tényleg minden működőképes, akkor meg kell érdeklődnöm, hogy tűnteti el ilyen jól a cuccokat, mert nekem nem nagyon sikerül...