Aktív témák
-
No-kia
addikt
lol, hétfőn nem kellett elmondani az angolt, "véletlenül" pptx-be mentettem el , a teremben meg 2003-as office van fent
marad jövőhét
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
subaruwrc
félisten
szombaton együtt bulizok a kis tündérkémmel
-
nixx-21
őstag
válasz
subaruwrc #12197 üzenetére
júúúújj tényleg PLAY......ott lesz még Bed Beach záró....hát nem is tudom majd még eldöntjük papi mert függ attól is hova mennek a spanok
....
amúgy nagy szép és jó napot kívánok mindnekinek egy csöppet elaludtam de már megyek is suliba
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
subaruwrc
félisten
Jóreggelt PH legjobb topikjának
8:15-kor indul a mai nap addig gueattaszombaton lesz PLAY nyitó. ki jön?
by -
nixx-21
őstag
Legyen hát,
mindenki nyugovóra tért.....hát akkor én is elmegyek pancsizok és húzok aludni
jóéjt kis ati topikom(és mint a topik apja mondom ezt
)
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
japánokat énis szeressem
X
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #12189 üzenetére
A japánok hadat üzennek
Szívemnek ez a hangtónus a kedves.
Tüzoltó leszel s katona!
Vadakat terelő juhász!
Látod, elalszik anyuka. -
Aludj el szépen, kis Balázs.Jóéjszakát Srácok!!!
Nixx:nem bírok írni, de jóéjt oda is!!!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz
subaruwrc #12192 üzenetére
szia(sztok)
énis lépek
..én a ford hangját hallgatom, majd "pörrentek"
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
subaruwrc
félisten
válasz
lololololol. tescos edzősuhogóba tolja és közbe egy SLR 722 Edition-ba van a fél segge LLOLOLOLOL
még meghallgattam azé lefekvés előtt
WesTm
maestro
jah nv topik lehet belehúz majd amikor siránkoznak hogy az atik hogy mennek. 1 gpu-s szörnyeteget akartak, slőn HD 5870
Radeon Power.
jó éjt testvérek
-
- = Zk = -
félisten
válasz
nixx-21 #12190 üzenetére
ne hangosan, anyám meghallja, és mehetek be iponba
garis ügyintézők néznének rám nagyot, mia f**szt keresek itt megint, holott PH!-n hangoztatom, hoyg jó a gép" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz
és a legmókásabb rész benne az az h akciós......600ft helyett 500 xDXDXDXD vegyél gyorsan 6darabot és 1 ajándék
srácok nagyon durván haladunk..... ~12500hsz
alig 1 hónappal a 10K.hsz után
nv-sek 17450-nél vannak.....az tuti h a 25K-t hamarabb érjük el mint ők mert itten lenni real life nem csak cyber vazzeee
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz
nixx-21 #12185 üzenetére
igaz, élőben
nagy volt
eza domegec mia wtf iponban?:X
betegre nevettem magam
subaru: ezt neked ajánlom, hamár a Ford GT hangja bejött
erről is érdekel a véleményed
nevét direkt nem írom
de vágnám le ott helyben, a faszi retkes lábát tőbül" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz
subaruwrc #12178 üzenetére
Áloháááá Papiiii!!!!
Innen a távolból is a legjobbakat kívánom!!!
-Zk-:
Én még erősen a hülyegyerek korszakomat élem, nekem a Ferrari v8 szuszogása, üvöltése jelenti a vízbüla zoxigént!
Tény hogy a corvette hangja ha eszembe jut még mindig beleborzongok.
Petíciót azért, hogy jövőre is itt legyen a FIA GT.
Nixx:
Shy shyyy
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz
- = Zk = - #12184 üzenetére
ez kb ekkora mértékű lol volt.....[link]
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
ÚÚÚRISTEN PíííT el mien zenéekt találunk Youtube-on
ZK leőben azért sokkla jobb volt mikor ott ültünk supergoldba és visszhangoztt a durrogáááás
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz
subaruwrc #12183 üzenetére
neis mond, Honfitársam
Péteremnek köszönhetően olyan élményt kaptam Hringen erről, hogy beszabehu...
azóta nem tudom kiverni a fejemből azt a hangot...khész
úúúúram atyám.,....lehet beteszem csengőhangnak, és magamat fogom egész nap csörgetni
ford gt, corvette, saleen.. áhh. ennyi
a ferrarik nem akarnak megkedvelődniújonc aláírása:
" őskor..ókor..középkor..újkor..dualcore..quadcore..hardcore " az utolsó 2 a lényeges[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz
subaruwrc #12181 üzenetére
tetszik háááát
a vokál valami irdatlanul durva...0:34-től(aztán 2:02-től)....
ezt tetszik a legjobban a zenébe....nekem kicsit lapos volt a péntek.....de annál jobb a vasárnap....
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz
nixx-21 #12180 üzenetére
szeva tesó!
huhuhuhuhuuhhuuuuuuhhuhuuhuhuhuhuuuuuuuuuukb így.majd leírom
David Guetta ft AKON- Sexy Bitch ullltrakaraj zene. erre mit buliztunk jééééééééééézusom. nagyon adtaremélem tetszik.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
subaruwrc #12178 üzenetére
szted lesz/lehet belőle vmi?
vmi amiből teis hasznot húzhatnál? értem ezalatt egy esetleges kapcsolat lehetőségétmegahalok
amazing car sound
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz
- = Zk = - #12177 üzenetére
Tiszteletem !
így felkiáltójellel meg kövéren
hát egyelőre egyoldalú de nem mondok újat, hogy egy angyalkahát. nem innék rá mérget, de nagyon szeretném... megértő és a végtelenségig aranyos. osztkiren szerettem bele. hétvégén talán együtt bulizunk....
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz
nixx-21 #12170 üzenetére
Peugeot 206?...áhh. azt huzogassa a Sárközy
énmeg majd a feleségét
carla bruni
szia Péterem
adj Isten, Subaru Úr
és UP a hirdetésnek
innen a topicból
valamint gratula a szerelemhez[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
elladddóó
am háj minden tesónak. osztkiren kicsit kivoltammajd leírom publikus verzióba
van új szerelmem -
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #12169 üzenetére
Tiszteletem Mesterem!!!
Nem is te lennél, sajnos női oktatót errefelé nem lehet kifogni. Pedig hejj de jó lenne.
Na nem egy melllszőrös, keretes szemüveges, kukoricacséplőt, hanem valami analfabéta, olvasás tudatlan begyes szőke cicát.
"Tanárnő mutassa meg a botkormányon merre is kell menni kérem..."
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz
-
nixx-21
őstag
válasz
móóóóóóóóóóóóka
dehogynem tudom h közel járok a megoldáshoz
azért csak meghúztad....ha a csajt nem is akkor elgalább a kocsiját
-
- = Zk = -
félisten
most küldte kedvenc bném....
-Este elviszlek vacsorázni, utána sétálunk az őszi illatoktól megült parkban, mint egykor rég, ködbe vesző emlékeink között mi magunk...
- Én az ilyen nyálas szöveget nem értem ám!
- Elviszlek zabálni, aztán megduglak a parki padon, ahol először leszoptál!...gyááááh
12168:
fullra nem benszi, nem nyertilyen nemvolt.....
elpirulnál, ha leírnám mivoltkiskomám
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz
- = Zk = - #12167 üzenetére
"...Oktató:Jólvan Péter,akkor most a rutin előtt vegyük át az orális vizsgát..."
.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
...nekem női oktatóm volt
vajon mért?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz
westcoastog #12164 üzenetére
Városban ő a legnormálisabb, legemberségesebb oktató. Nagyon halk, szerény, kurva jól tartja az órát, szóval le a kalappal.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Szép jó estét az uraknak!!!
Megvolt az első kresszem, kaptam egy nagyon király oktatót, baj nem lesz.
MAI ZENE: Fáradt vagyok mint a dög, ezért valami kis lazító zenére gondoltam...
Szerintem tetszeni fog mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
válasz
westcoastog #12159 üzenetére
32 bites a Win7, pont a 64-es támogatottlansága miatt. Azért bepróbálom:-))
nixx-21 Thx a linket ezzel kezdődött az első hsz-em, hogy ilyet kersek:-) -
nixx-21
őstag
válasz
csongi #12158 üzenetére
Mellesleg aktiális topik ahol szakértőbb emberek illetve hardware tapasztalt emberek vannak(tehát aki rendelkezik Hybrid CF-el)
persze ha tudunk segítünk itt is
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
válasz
No-kia #12148 üzenetére
Nem kimondottan tuning a cél. Inkább az órajelek és a fogyasztás lehető legkisebbre vétele. HTPC nek használom a gépet. Egy 3450 Gddr2 es VGA és egy 780G lap van mellette. Ezt szeretném HCF be működtetni. Egy két egyszerűbb game ha elmegy rajta az jó lenne. Pl Mass effect. De első szempont a filmek lejátszása, internet. Ezek a grafikus erőt igénylő programok.
-
westcoastog
veterán
válasz
No-kia #12155 üzenetére
őő nem, 1979-es a film
itt olvashatsz róla
ebben nincs atomerőmű, meg relikvia, frakciók stb stb.. nincs sok köze a gamehoz..idézek:" A film középpontjában az az utazás áll, melynek során Stalker az Írót és a Professzort vezeti be a Zónába. Ezen a területen egykor állítólag meteor csapott be vagy űrhajó szállt le, elpusztítva minden ott lévő életet és rejtélyes energiát hagyott hátra maga után."
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
nah mek szívni
-
No-kia
addikt
válasz
westcoastog #12154 üzenetére
játéknak a hivatalos filmje?
ne szopass már, még nem is hallottam róla, estére nézd meg, aztán jöhet a vélemyén
-
No-kia
addikt
válasz
westcoastog #12152 üzenetére
holnap remélem én is 4-re felelek, de legjobb lenen ha nem is felelnék,mindjárt kezdődik a duplaa ngol
-
No-kia
addikt
válasz
westcoastog #12150 üzenetére
nekem is volt ma kettő,most meg lyukas, aztán eladom az angol kiselőadást amit még átsem olvastam
-
westcoastog
veterán
de jo, info megint
lassan haza érek.. hálistennek
-
Móci
addikt
Kellemes, borult reggelt!
Remélem ma nem lesz nagy eső, ha mégis, akkor egy okkal több a pc-t nyomogatni. Lassan neki kellene állni pakolni a könyveket, de nincs sok kedvem még. Pedig a munka az munka..."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Nem találom az att topikot tudna nekem valaki segíteni?
És a kérdésem itt is feltenném hátha...
A win 7 alatt fut e az ATT és tudja e kezelni a hibrid CF-ét? -
No-kia
addikt
mire hazajövök legyen meg a 13000hsz
-
No-kia
addikt
jó reggelt
-
nixx-21
őstag
PííííííííT megvan a zene.......
megoldottam leszedtem Youtube-ról a videót HD-ban....80 mega volt asszem abból gyorsan csináltam egy WAW fájlt ez volt 52 mega ebből 320kbps-es MP3... és így 11megához értem és kurvajó minőőőősééég......ha kell majd írj msnende happy vok most agresszív zene nagyon
-
nixx-21
őstag
ujra online
-
- = Zk = -
félisten
válasz
No-kia #12139 üzenetére
Ja, Genau!
bis spáter....
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #12138 üzenetére
igazad van , ezt én sem titkolnám
Ich komme aus Ungarn
-
- = Zk = -
félisten
válasz
No-kia #12135 üzenetére
minél hamarabb.. pontos időpontot nemtudok, és nemis írtam
egyelőre féluton vagyokha talizunk 30év múlva, én akkor is Magyarul szeretnék veled társalogni, hiszen Magyarságomat sosem feledem! és nemis fogom titkolni....
jó8 nektek is.....
péterem temeg gyúrjad vaze
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
nah elrakom magam holnapra
jól elbeszélgettünk, majd remélem 30 év múlva is lesz ilyen, angolul
jó8
ui.: lol, ahhoz képest hogy beleállt a kormány a vállamba, és nem bírtam aludni a fájdalomtól, meg mozgatni sem tudtam a karom, mostanra egyáltalán nem fáj, haverom meg egyszer esik, törik a keze
ha szednék kalciumot lehet olyan kemény lennék, hogy a következő esésnél beszakítanám az aszfaltot
zenét még meghallgatom, jó éjt neked is
ebben miért a district 9 képkockái vannak?
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Na srácok befejezem a hetet, megnézem a megint 48órát, aztán nyugovóra térek...
Jó éjszakát zene: [Sohase]
Elgondolkodtató, és kemény.
Álohááá drága cimboráim!!!
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #12133 üzenetére
tényleg, lehet írtad de már nem keresek vissza, mikor is szándékozol kimenni?
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #12133 üzenetére
Jogsi... Hát igen...
2év spórolás után jutottam el a jogsihoz...
na de mindegy most már, holnap első kressz, aztán hagy szóljon.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
No-kia #12131 üzenetére
nézd. engem az ilyen kötelező dolgok tod mértnem mozgatnak?
mert a jogsit pl a saját fizumból intéztem. mert a családom anyagilag bla bla.. a szokásos.koleszos soha nem voltam, de ha lettem is volna, az én időmben teljesen más lett volna. más volt, bocsánat....
én remélem, hogy lesz annyi bátorságod, hogy kimenyj, és ne iratkozz fősulira. de nemismerlek, nem láttalak. nemtudom miként fogsz majd cselekedni..
te érzed, hogy neked mia jó....a zenéhez meg annyit, hogy védjegyet véss az alsó sorba
tuddják kinek a zenéjére véstél angolból valami használhatatlant
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #12130 üzenetére
abban, hoyg pörgős volt a zene és én nyelvtani helytelenséget nem sajnálva leírtam amit akartam, szintén pörgősen tele hibákkal, ami kiis lesz vetítve , de jegyet úgyse ad rá, szval leszarom
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #12130 üzenetére
annyira nem kötelező, csak belekell kezdeni, és ha nem fejezed be akkor kikell fizetned az addig rád költött pénzt,( ez mosz a jogsira a példa)
a nyelvvizsga sem kötelező, de főiskolára +35 és a sok stréber közé nem olyan egyszerű bekerülni plusz pont nélkül
nah de ez a jövő zenéje, egyezünk meg abban hogy sok szerencsét neked,
meg ha összejön akkor jövő nyáron esetleg kihívhatsz, hogy nálad aludjak, a nappalidban egy hétig, hogy világot lássakNokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
válasz
No-kia #12128 üzenetére
én akikkel megyek ki, azok egy angolt adnak a kezembe, és megmutatják hova érdemes menni. én azt megpróbáltam, nemjött be. javasoltak többet, szintén nemjött be. most megyek oda, amit egy Honfitársam javasolt. ennyi
az, hoyg megpróbálom, 100%-ban a saját saram. minden. az máskérdés, hoyg a kijutásomat segíti ez a cég. de ez szerződésben foglaltatott még tavalya garanciára azt értem, hogy garantálják a munkalehetőséget, ha látják rajtad, azt ami.
rádbizom a kötelező-nemkötelező dolgokatde amit "köteleznek" az sosem jó
tapasztalat#129:
lassan tanulmány leszek, váze?sebaj, ellenpéldának is kell lennie valakinek...
de miben látszik meg?..hamár itt tartunk?[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #12127 üzenetére
jó zenék, a te linkeidet hallgatva írtam meg az angol kiselőadást, lehet majd meg is látszik rajta
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #12127 üzenetére
te írtad hog yakik által mész azok garanciát vállalnak, tehát neked sem amgadtól megy,
jogsi miért lenne felesleges? pláne ha mindent fizet az iskola, külföldi utakat is beleszámolva?(ezt a kolis részhez) , mert ezért kötelező
-
- = Zk = -
félisten
válasz
No-kia #12126 üzenetére
jónbak jó, csak magyarországra per pill felesleges
nem hiszem hogy lánctulaj leszek, nem terveztem
BMW, kecó, és ne éhezzek a családdal, ennyi a terv...de mért kéne, hogy segítsek?
magadtól nem menne/megy?
HC:
Noize Suppressor - Nobody Likes
az ismert rész 1:05-től kezdődik[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #12125 üzenetére
nekem kötelező a nyelvvizsga, olyan mint a jogsi, az is kötelező volt, kolisnak is kötelező lenni, de csak jók ezek
hát igen, remélem tényleg kijutok és összejön vmi, majd ha befutsz és milliárdos szállodalánctulajdonos leszel, akkor segítesz nekem vmi kis munkát keresni
-
- = Zk = -
félisten
válasz
No-kia #12124 üzenetére
nyelvvizsgát direktte nem teszem le. lebeszéltek róla. felesleges.
kimegyek, egy év után hazajövök, és levizsgázom ful lextrára
bár feleslegesen, mert idehaza nem akarok többet melózni. én szeretnék 10-15évet kint melózni, és akár kinre letelepedni.... akár. de a 10-15évet valósnak szánom!amiket meg írtál ,és nem motivál, nem tehetek róla
de sztem motivál...
ráérsz. végezd el a sulidat, és irány ki Ausland" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #12123 üzenetére
jah a nyelv, én sztem hamarosan letudom tenni a nyelvviszgát, sőt remélem le is fogom, de a beszélgetési képességem elég gyenge, ezért szeretnék én is kimenni, a tapasztalat a legjobb tanár
most volt kint osszttársam kanadában, közmunkás féle volt , 1700ft-ot megkereste óránként
nah meg a márkás cuccok amik itt 20K ba kerülnek(DC,VANS,Etnies) az ott 7-10K ba kerültek, be is vásárolt magának rendesen
-
- = Zk = -
félisten
válasz
No-kia #12122 üzenetére
akik álltal én megyek, garanciát vállalnak.
de ez személy függő is. ha van akaratod, nemlesz gondod. persze kell bátorság is.
de hogy egyszerűbben válaszoljak: nagyon kevés az esélye!
vagy más: kérdezdgesd ismerőseidet akik jártak külföldön melózni. van rossz tapasztalatú köztük?...engem az motivál, hogy szeretnék nyelvet fejleszteni. első körben. aztán jöhet a többi.
a pénz a második legfontosabb. sajnos.. de ez van...[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #12121 üzenetére
nah ez meg megint igaz, szakma fölösleges, itt volt előbb cikk, gyerek pizzafutár , 260K-t keres, jó , drágább is az élet odakint, de ha mondjuk tényleg elmész szállodába, vgay egy picivel komolyabb helyre , máris sokkal jobb dolgod van
csak mivan ha kimész és nem jön össze az élet?
vagy erre azért kevés az esély?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
No-kia #12120 üzenetére
jaaa, értem
hát nézd. egy kérdés: szakma minek?ha külföldre szeretnél menni...
énis szakma nélkül megyek ki..szállodába. sose melóztam szállodábanvagy máshova
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #12119 üzenetére
még nem mentem, 11.-es vok, de szakmát nem nagyon kapok, szval elkell menem fősulira
-
- = Zk = -
félisten
válasz
No-kia #12118 üzenetére
ha majd belejövök a kinti életbe, körbenézek PC cuccok terén. mi merre hány méter....
Péteremnek is hozni akarnék vmi jobb VGA-t, megérdemli. pláne amennyit értem tett (mikor a régi gépem volt, meg mostis)
én a helyedben nem mentem volna fősulira. ki a francba és megszedni magamat. ennyi" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #12117 üzenetére
ferenc nővére is most volt kint a barátjával angliában, 3 új telóval, meg egy tuningolt opel kadettel tértek haza(bár ezt ugya itt vették mo-n) és csak 3 hónapot volt kint, meg gondolom meg is takarított vmit. szval annyira nem lehet rossz jah és most végezte a sulit
-
- = Zk = -
félisten
válasz
No-kia #12116 üzenetére
hát kapaszkodj meg.én tavaly óta ezen vagyok
csak lusta voltam. a mostani 80k-s fizum betette a kaput, ugyhogy én most intézkedem. keményebben. anglia, szállodalánc....
spanom most ment vissza, volt itthon 1,5hetet. (én juttattam ki, de lusta voltam utánna menni)
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #12115 üzenetére
te amúgy soha nem gondolkoztál azon, hogy hog ytudnál boldogulni külföldön? németo, america, anglia?én mostanábn ezen filózok, hogy majd egyszer ha megélem, lehet megkellene próbálni, de lehet ez majd elmúlik
-
- = Zk = -
félisten
válasz
No-kia #12114 üzenetére
drukkolok cimborám
énmár befejeztem...
aztis amit utólag kezdtem....
tehát két nyelv ismerete, és két szakma van a kezemben (plusz az Abitur, ugyebár)
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #12111 üzenetére
hát jó lenne mondjuk 6 év múlva már befejezni
-
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog #12112 üzenetére
lejártam
ne füled szoktasd ehhez a zenéhez. A lelkedet
az enyémet 13évesen elvitte ez a fajta zene
én pont e zenestílusért vettem a CX 300amat, nem pedig a CX 500-atSennheiser
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz
- = Zk = - #12109 üzenetére
nem tudja a fülem ezt a tamtamot megszokni
bár azért jó
dudorogjunk 1 kicsit dárenbézre
amúgy a kóráj7-hez, nem tudom az intelesek mit verik magukat hogy csíra amd, nem tudom, 1 tegyük fel, x2 550-es procin nem ugyan úgy mennek a játékok mint 1 e8400on? ki nem szarja le hány fps? legyen játszható oszt csá.. de ez a legtöbb kék szemüveges véleménye, amd szar mert olcsóbb meg 5fps-el lassabb a játék..
1 amd vs intel flame topikot megnéznék...[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz
No-kia #12110 üzenetére
majd lesz nekedis.
gondolom eccer az életben csak elmész majd melózni. elméletileg a sulit sem évezredekig szeretnéd taposni
vagy de?(#12112) westcoastog: ne dárenbézre, hardcore-ra
[Angerfist - Dominator 2008 Anthem]
i7 nem mozgat. öcsém 12éves. majd vesz magának amit akar. ennyi. akartam neki indulónak adni egy S939-es rendszert, de pénz nemjött össze sajnos
enyémet meg nem adom neki, amíg kint vagyok..kizárt
nameg én elindultam AMD vonalon, megfogadtam maradok is ott, csak legyen egy jó 4magos procijuk. Mondtam ezt a Phenom 9*** széria korában. aztán berobbant a Phenom 2és láss csodát, ittis van a gépemben
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #12108 üzenetére
hát nem tom mi jöhet, de kezdek félni tőle...
nekem is kéne már egy fasza hang cucc, de most angol kiselőadás a feladat
-
- = Zk = -
félisten
Dione - Having Fun
újabb HC
hamár a trenszesek leléptek" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz
No-kia #12107 üzenetére
megeszem azt is
megeszek sokfélét, de amit perpill linkeltem az egy brutal hardcore zene
amiért élek halokalap a HC...atán jöhet a többi
hála az 5.1-nek és a 80centis falaknak keményen nyomathatom zavartalanullátod drága cimbi? előszőr a képem sokkol, majd ez. vajon mi jöhet később?
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #12106 üzenetére
uhh nem rossz, én mindig abban a hitben voltam hog yte ilyen only kárpátia meg nem tom milyen együttesek híve vagy, bár már párszor mondtad h techno, meg az aláírásod is..
-
- = Zk = -
félisten
válasz
nixx-21 #12101 üzenetére
köszöntem, és legyetek jók
péterem, köszönöm, hogy gondoltál rám
mutatok másik zenét, hogy lásd mit kedvelek
2:30-tól van a kedvenc részem... megcsavar teljesen
kedvemért hallgasd végig, hogy lásd ki vagyok[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #12099 üzenetére
Meg a legtöbb Core i7-es rendszert mire használják? Játékra! És pont ezen a területen nincs (vagy csak minimális) előnye a Core i7-nek, és a "semmiért" nagy felárat kell fizetni. Nekem is tetszik a Core i5, de elég bizonytalan a jövője. Persze előbb, vagy utóbb az AM3-nak is vége, mert jön a Fusion, de ez később lesz, mint az Intel vonalon a Clarkdale.
"meghogy az AMD nemtud ellenfelet az i7-nek.. blabla..
dehogynem tud. direkt nem csinál. nem éri meg neki."Pontosan, ahhoz, hogy ellenfele legyen a i7-nek, ahhoz nagyon nagy CPU-t kéne csinálni, sokba kerülne és nem érné meg. A felső- és csúcskategóriás CPU-k a piacnak csak alig pár %-át teszik ki, ami nem hoz nagy profitot. A közép- és felsőközépkategóriában van igazán nagy pénz. Az LGA1366 nem veszteséges platform, mert azért ebből szép profitot csinál az Intelnek, még akkor is, ha csökkentik az árakat. Amíg nincs abszolút ellenfél, addig minek csökkenteni az árakat, akinek ez kell, az úgyis megveszi.
Remek példa az ATI 4800, nem csúcskategóriába szánták, ehhez nem kellett nagy és drága chip, ami miatt a kártyát olcsó előállítani, de el lehet adni magas profittal. Az Nvidia jelenleg ezzel bukdácsol a GTX széria kapcsán. A csúcskategóriát akarták megcélozni, sikerült is, csak magasak a kártya előállítási költségei és emellett nem hoz akkora teljesítménytöbbletet, mint amekkora felárral adja azt.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #12098 üzenetére
de ha ők is elkezdik a videóvezérlő integrálását a CPU-ba, kénytelenek lesznek platformot váltani, 2011-12 körül és sztem nem lesznek kompatibilisek egymással
-
WesTM
őstag
Na sejehuja hajj!!!
Basszus megcsúszott a kezem csak g80at sikerül csinálni, le is vágtam tőbe a mind 2-t...
Mai zenék: Mivel kihagytam pár napot a rovatból, így ma pótlás várható:
A lightos: [link]
A tánctéren szuszogós: [link]
Amihez emlékek fűznek: [link]
Amit Zk-nak küldök: [link]
Eztet meg mindenkinek aki szereti
: [link]
Na remélem pótoltam a hiányosságokat,holnaptól újra menni fog a MAI ZENE blokk.
Na menek nézem az f1et sportklubbon, mert elpecáztam az élőt.
-
nixx-21
őstag
válasz
- = Zk = - #12098 üzenetére
nincs mit ati barátnak ezt szó nélkül megteszem
főleg h anno jó arc voltál mikor vásároltam a RAM-okat
na jolvan srácok átjön a hercegnőm...DVD-zni majd még jelentkezem
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Milyen processzort vegyek?
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest