- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Analóg fényképezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz
#19617792 #10796 üzenetére
Játszogattam vele én is. Most a TDU-ra várok.
subaruwrc: 14+ posta.
Nokia: Én is nagyon várom már. Végre egy komolyabb hordozható cucc.
Nagyon autózóüs kedvemben vagyok most. Mivel nagy 2-t őrült vagyok, ezért ez a videó odavág nekem egy szépet. A wartburg mindig is spec autó volt a 2t motorjával. Elég szépen ment gyárilag is. Na itt a szlovák kollégák picit belenyúltak a dologba. Hengerenkénti 300as jawa karbikat kapott, gondolom felömlőkbe, is belenyúltak, és nyilván kapott egy komoly rezonátort is. A végeredmény brutális. [link] CSúnyán szól az 1000cc...
-
- = Zk = -
félisten
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz
westcoastog #10793 üzenetére
hi ! mam már nem hiszem h gamelek, filmes est van most a TV-n megy a gépezet, holnap már valószinűbb
WesTM: majd képeket kérek róla, jó lejátszónak tűnik, Meizu a jobbak közé tartozik
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
WesTM
őstag
válasz
westcoastog #10793 üzenetére
Hát újra bekeveredek ebbe a világba!
subaruwrc:
Sok olyan zene van, amihez kötődnek pillanatok, vagy csak a dalszöveg olyan, és az fura érzéseket vált ki. Boldog is az ember, mert de jó volt,vagy de szép volt akkor, azonban fáj is, mert egy darabodat kell elfelejteni.
Király zenék! Jó kis péntek esti pörgések jutnak eszembe..
Megrendeltem az mp4 lejátszómat.Ő lesz az Dicsérik tesztekben, faszányos kis gépnek tűnik. Kedd- szerda magasságában többet tudok majd mondani.
4gbos, szerintem pár club life, meg asot ráfér majd.
Az pedig külön tetszik, hogy lehet a software-t frissíteni, igy ergo fejleszthető a kicsike. Asszem sokat fogom buzerálni.
Annyira örülök neki, hogy végre tudok magamnak venni valami kis tech cuccost, hogy az egész délutánomra kihatással volt. Valahogy jó a hangulatom most. -
subaruwrc
félisten
Kölcsönös Papi.!
énis mutatok valamit.
Sash ft Stunt- Raindrops
hosszú idő óta most találtam meg a vinyómon. hát elég furcsa érzés kerített hatalmába, anno szép dolgok kötődtek ehhez a számhoz, most se volt roszabb
Tisztellek érte hogy bevallod.
nekem is van egy kettő amire gombócba szorul a torkom, na nem mert szomorű számok hanem az emlékek szarok amik hozzájuk kötődnek[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
újra itthon
már nem a kakaóbiztos fos-ról
(#10792) WesTM
én is feltettem azt a gamet, nem tudok kocsit rakni bele[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Jóég mi jutott most eszembe. tudom már mivel fogok újra játszani!!! Test Drive Unlimited!
Hattalmas kedvencem a játék csak elfelejtkeztem róla. Megyek is érte a bótba.
-
WesTM
őstag
válasz
subaruwrc #10789 üzenetére
Tengermély tiszteletem Mester!
Azt a leborul szivarvégét, de kegyetlenül mennek a kis 4890ek.
Nemhiába ez a kedvenc kártyám, bár még az életben nem volt vele dolgom, de szerintem még kerülgetni fog ilyen az én gépem közelében!
U.i Nem tudom ismeritek e ezt a számot. Szerintem az egyik legszebb szám a világon.
Nem szép dolog, de bevallom, kurva sokat sírtam erre a zenére az elmúlt pár hónapban.
Na de beszéljen helyettem a......JÚTYÚB: [link]Ez pedig az eredeti. [link]
Nekem ennél szebbet nem nagyon lehet mutatni.
[ Szerkesztve ]
-
szilva01
őstag
úgy látom elég rendesen lemaradtam a 10000. hsz-ről
-
subaruwrc
félisten
ez meg mi a hoki?
tuningolgattam ma cseppet.
4890cf-et.WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MAI ZENE RULZ.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Jóisten!
A tescoban már a Core I10ek dolgoznak!!!
Aztakurutty.[link]
-
WesTM
őstag
válasz
No-kia #10786 üzenetére
Az a jó!
Jó dolog ha van pénz. Félretettem amit szerettem volna, most meg azért dolgozok, hogy pl. vehessek egy kiba jó mp4et, amire megvan már a pénz, sőt több is jócskán, úgy hogy eddig happy vagyok.
Az más hogy nem vagyok már ember.
14 napja tolom megállás nélkül...nem egyszerű szitu. És még szerdáig tuti megyek.
Hmm. valami iskolaidő munkát én is nézek majd magamnak. Mivel köv. hónapban betöltöm 18.at, így könnyebb lesz találni valamit. És akkor HAWAII. meg érettségi.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
ismét nem csalódtam a mai zene rovatban
úg ynézki hog yén is találtam munkát éjszakai szeletelés/matricázás egy pékségben a szomszéd faluban 2500 ért 9től 5-ig, pont nyárvégénhátha tudom csinálni majd hétvégén suliidőben is, aztán lesz új proc meg HDD
-
WesTM
őstag
-
No-kia
addikt
válasz
westcoastog #10776 üzenetére
nagyvisnyó, lehet nem ezen az úton mentek miskolcba, de eger után van szarvaskő. bélapát, szilvásvárad és nagyvisnyó, juss nethez szólj ha erre jöttök én kimek elétek majd keresek egy követ és jól bebaszom a szélvédő.... izé integetek
ezt nem hagyhatam ki bocs
Deja Vu film ismét kötelező, kétszeris megnéztem egymás után, de kurva jó film, ajánlom
-
subaruwrc
félisten
válasz
westcoastog #10776 üzenetére
lol, picit fura ez a nyelv amit beszélsz a defektes kakaóbiztos billel
-
westcoastog
veterán
végrenethezjutottam
hülyekakaó bizosbillentyűzet mintha takonyba pötyögnék
nkia holisafalud?mamár voltam egerbe, bogácsról mentünknahmajdholnap estejelentkezem még Aloha
ez a kakószar billzet nemlehetróla irninormálisan[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Mikor a hülyeségemet leírom , ezt hallgatom. [link]
Talán ha akkor kapsz pofont, amikor a legjobban nem számítasz rá, és igazából a semmit veszíted el, elég fura érzések jönnek elő. Olyan emberben csalódtam ma nagyon kellemeset, akiről soha nem gondoltam volna. Azt hiszem sikeresen ki irtott minden érzelmet belőlem. Egy nagy üres 0 maradt utána, ami jelenleg vagyok. Fáj, mikor valaki nem őszinte velem, miközben én talán túlzottan is az vagyok.
Az elmúlt fél év megtanított arra a balesettel kezdődőleg, és életem eddigi legőszintébb szerelmével befejezve, hogy sosem szabad elveszíteni a lelkesedést. Csak ha már minden kötél szakad. Hihetetlen üres vagyok most belül. És nagyon kimerült...
Nem gondoltam volna soha, hogy engem így át lehet verni. Egy játék voltam. Csak sajnos érző, és szerető játék.
7re megyek dolgozni, és talán most először az elmult 2 hétben vágyok arra, hogy minden fájdalmamat, és kimerültségemet levezessem...
Egyedül kell most lennem hosszú ideig. Megváltoztam.
Ide most idézek a kedvenc filmemből. Talán kicsit rólam is szól.
"Úgy érzem ez lesz az utolsó levél, mert már csak 1 dolgot kell elmondanom neked. Nem azt hogy soha ne felejts el, vagy hogy vegyél egy lámpát, tudsz te gondoskodni magadról nélkülem is...Hanem azt, hogy veled új ember lettem, megváltoztattál. A szerelmed miatt lettem az ami vagyok Flóra, és ezért örökké hálás leszek. Most szó szerint....Egy dolgot ígérj meg nekem: kérlek ha szomorú leszel, vagy bizonytalan, vagy elveszted a hited önmagadban, próbáld meg az én szememmel látni magad. Köszönöm hogy a mindenem voltál. Nem bánok semmit sem. Szerencsés ember vagyok. Te az életem voltál, de én eddig csak egy fejezet a tiédben. Lesznek továbbiak. És a legfontosabb...A LÉNYEG. Ne félj újra szerelmes lenni. Figyeld a jelet...Azt amitől véget ér az addigi életed."Útóirat: MINDIG SZERETNI FOGLAK
Hát a mai nap is lezárult valami. Lassan minden ami eddig voltam lezáródik. Ideje elkezdeni valami újat. Remélem össze tudom szedni magamat, és újra a régi tudok lenni.
"Nem lesz könnyű...Iszonyú nehéz lesz...Minden nap meg kell küzdenünk, de én erre vágyom, mert akarlak téged. Mindenestől, örökre. Együtt minden nap..."
Hát majd kiderül...Mára ennyi, lassan megyek dolgozni. Sziasztok!
-
WesTM
őstag
JUJJJJJJJJJJJJJ
Faszom abba a rohadt igazságtalan életbe....
Meg az én hülye buta érző szívembe, meg mindenbe...
Ami viszont nem maradhat el az a
Mai zene: [link]
Szerintem ezt megint érdemes meghallgatni.[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
-
nixx-21
őstag
válasz
FefeeX #10765 üzenetére
ne tessék összekeverni az Samsung Omnia(i900)-t a Samsung Omnia HD(i8910)-el......utóbbin symbian van
phuuu srácok ez a házi pálesz elég kemény
megisszuk a készletet és megyünk bedbe
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
válasz
FefeeX #10765 üzenetére
kár hogy az S60 Touch, és az nekem is volt, sőt a winmoval is van tapasztalatom
bakker nem tom mennyire ciki, apu halála után most sírtam először, rádióban adtak a most meghalt papunkal egy interjút, hát....
[link]nah ez volt az utólsó , csak jólesett leírni, bocsánat mindenkitől
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lencsevégen a Core 2 Quad Q7600, kell egy ilyen!
Remélem olcsó lesz. Kicsi cache ide vagy oda, 3+ GHz-en (magas FSB-vel, pl 333x9) már jó lehet. Ugyanannyi cache van benne magpáronként, mint az E2000-ben, mégis jók azok a procik, szóval nem lehet olyan nagy érvágás.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Kicsit erősebben szemügyre vettem az informatikus szifon3g-jét... Bazz, nekem is kell, KELL.
Ez nem lofasz symbian meg windows mobile...Elmondani nem lehet... Mikor a gurulóslabdás játékban tényleg úgy gurul ahogy döntöd...
WOW
Legyen szeptember 20!!!! Gyerünk már!!!! -
FefeeX
veterán
A dobrai brazilok a király
Már nem tudom ki linkelte -
nixx-21
őstag
na valami iesmit fogunk játszani[link]
jo mondjuk most nem mert msotanra már van kitaéált játék de egyszer kipróbálom valami buliba
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
Armin van Buuren presents:
A State of Trance Episode 417
[link](Régi szokásos hsz
)
-
No-kia
addikt
nah mek aludni jó8
-
nixx-21
őstag
"...hogy nagyobb lett 3 centivel az E-penis ( felbecsülhetetlen)..."
szted???[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz
westcoastog #10744 üzenetére
döntsd el
-
No-kia
addikt
-
nixx-21
őstag
pont msot jön comedy-n .... jo h szóltál
aztán okosan...ne kínozd szét magad(se testileg se lelkileg
)
BÁHÁHÁÁHÁH XDXDXDXD ez mekkora volt...mikor elcserélte a labdátxDXDXD
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz
No-kia #10738 üzenetére
Arab csávó eltalálják a vidi elején, aztán gondolom elveszíti az öntudatát, vagy nemtudom, nekiáll hátrafelé futni, aztán összeseik. elég beteg vidi.
nixx-21: Hunytam egyet, csak elefelejtettem ventit kapcsolni, leizzadtam, arra keltem hogy minden bajom van.
Nembaj megnézem a family guyt, aztán alszok, mert holnap este bevetés, és még melózni kell előtte, nem lesz pihi.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Srácok ez nagyon durva...
Ez a csávó éppen meghal...[link]
-
westcoastog
veterán
válasz
- = Zk = - #10706 üzenetére
jah most olvasom csak
isten éltessen
aprócska fáziskésés[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
-
WesTM
őstag
Sziasztok!
Először is :
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT AZ ÉN SZERETETT-IMÁDOTT CIMBORÁMNAK ZK BÁCSINAK!!!! TÖKÖD ÉRJEN BOKÁIG PAPIKÁM!!!Megvan az új egyik kedvenc filmem. P.S. I Love You...
Talán 4X sírtam el rajta magam, ami a jelenlegi állapotomat nézve nem is csoda. Kegyetlen szép, és vicces film, és a történet, szerintem nagyon aranyos. Volt pár mondat ami nagyon megütött.
Nézzétek meg!Mai zene rovatba egy klasszikussal készültem. :[link] Talán nem véletlen lett classic...
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
boldog születés napot!
lehet vége a 3870-nek csopa szarság a képernyő 2 órányi grid után, mindenféle színes cskok, túlmelegedve nincs, sztem a ramok hibája, remélem úújraindítás után eltünnek
-
subaruwrc
félisten
válasz
minek is mi értelme volt?
-
törölt tag
válasz
Boldog Szülinapot!
-
FefeeX
veterán
válasz
westcoastog #10722 üzenetére
az a baj, hogy a P35-DS3mam csak fele ennyiért menne már el, és így azért elég ráfizetős a buli
-
FefeeX
veterán
Ez de kajak lap, és nem is drága...
-
FefeeX
veterán
válasz
nixx-21 #10718 üzenetére
Hallod, feltettem a gridet. Nem jött be a billentyűzeten (mindig is NFS-es voltam, és szerintem sz@rabb az irányítása, mint a Juiced-nak volt) --> Rumblepad analóg kar, hasonló vélemény, hasonló tapasztalat, egyszerűen nem tudok végigmenni egy pályán úgy, hogy félig ne zúzzam be legalább a kocsit --> kormány: már sokkal jobb, azóta, mióta a gyári 30% holtjátékot levettem 0-ra (így is van 5-6%), még így sem tökéletes, de így már játszható. Viszont wowozom, tehát itt is hagytam így a gammát, hogy majd visszatérünk erre
Nem vettem észre, hogy szar lenne a kép, plazmán gyönyörű volt. Tény, hogy nem IRL, de szép. És nem olvastam utána, autóst csak tolni szoktam, MMO, RPG, RTS aminek bővebben utána is nézek -
FefeeX
veterán
-
nixx-21
őstag
-
FefeeX
veterán
válasz
nixx-21 #10713 üzenetére
milyen napsárgás szín jellemző és hol? ez valami olyan, mint a motion blur NFS-ben, vagy az általános csillogás wowban, ami tiltható?
A csaj csini, mondjuk a nevén dőltem magamban kicsit...
Gondolom nem szexista indokból tetszett meg
(mint amiért én beléptem anno az Amway-be
)
-- mondjuk szerintem sokfelé kellett "aludnia" hogy ilyen klipeket csinálhassonNo-kia: mi az a HDR? ennyire nem szoktam belemászni a beállításokba, normális esetben elég a minden max gomb bekapcsolása, és game... (mondjuk a gridnél szarok az alapbeállítások sajna, így ott nem volt elég)
Ma lehet megpróbálkozok a GTR2-vel, hogy már tényleg szimulátorral legyen tesztelve a szegény kormány...
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz
ma ünnepled vagy m,a is van?
(#10707) FefeeXén vágom miaz... játékra jellemző napsárgás színt kapcsolja ki.....
egy zene amire felkeltem hajnal 4kor.....[link] valamiért nagyon megtetszett
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz
- = Zk = - #10710 üzenetére
de akkor fel kell keltened, hogy ő vigyázza a tiedet, nem?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FefeeX #10709 üzenetére
double
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FefeeX #10709 üzenetére
nem. A pár méterre levö gépházban
Én kolágám álmát wigyázom/tam. Szundi nekemis belefér!.." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
FefeeX
veterán
válasz
- = Zk = - #10708 üzenetére
Az autóban szerelik a villanyt?
Nálam tegnap lefutott a meló nagyja, így most kicsit pihengetek is... -
- = Zk = -
félisten
válasz
FefeeX #10707 üzenetére
Csak 99!Köszönöm!....
Hazaérek megmutatom! Látom teis melózól
énis itt dekkolok szépvölgyi utón. Kolegám mögöttem szundit. Másik kettö villanyt szerel. Ejh. Ésezért még fizut is kapok
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz
Századik?Boldog születésnapot!!!
nixx meg sztem nem érti mit jelent ez a sárgásság kikapcs, mint ahogy énse
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog #10697 üzenetére
nálam semmi buktája nincs. Én simán látom spanomékat. Max anyi h bmien drift fútam kifagy. És a kiszavazások sem ugy működnek ahogy kéne. De lehet az más miatt van...
Nixx: hazaérek megmutatom. Am nem patch. Xml doksi módositása. Ha nagyon kell keress rá grid fórumban.
Ma ünneplem sznapom. Nemtom hogy és mikorra érek hazaSubaru: a hangoskodáson kivül mi értelme wolt ennek?
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
west: hol vagy?
-
No-kia
addikt
válasz
No-kia #10702 üzenetére
nah szóval a papunk halt meg, 15 testvére van , sokan papuk közülük, 7 gyermeke volt, mindegyik kissebb mint 10 éves, 46 éves volt, a legjobb ember akit ismertem, a táborok amiket szervezett nagyon jók voltak, nagyon jó beszólásai voltak, sokat tett a faluért is, jókat lehetett beszélgetni, nagyon vicces ember volt, őt tényleg tiszteltem és most nem volt semmi baja tudtommal, még majd most indulok a boltba , hátha több kiderül, tavaly menni akart afrikába segíteni az ott élő embereken családostul, csak nem jött össze a pénz a repülőre
nyugodjék békében
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest