Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FefeeX #13894 üzenetére
nem luxus, csak nem tudok
Akkor már ketten vagyunk elméletileg....! holnap jobban rálesek erre az egészre, de azis lehet, hogy ma este még körbeszimatolok...
itthon maradtam betegácsiba...jobb a békesség a melóhelyem és köztem
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
ha már a 800-asok is képesek az 1G-re akkor ezek?
1,2G?
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
válasz
FefeeX #13893 üzenetére
optimista vagyok....99% h nem úgy találom el
mellesleg sztem ugyanugy eljöttem volna otthonrol ha megfekszik ha nem valahogy abban a pillanatban nem érdekelt volna(meghalni ennyitől meg riktán fog...)más a fizikai vagy szellemi uralom.
de mondom ez már felgyűlt (mivel sokszor tűrtőztettem már magam mint mondottam nem vagyok egy haragkeltő, -tartó ember, meg nem túl könnyű felbosszanatani), ki kellet adnom magamból azt amiket kaptam tőle
igaz észreveszem a pozitívumoakt és szükségem lenne családi háttére de 1 fecske nem csinál nyarat tartja a mondás.....én se lehetek állandóan fecske és ez csak egy apro összekapás volt a bátyámmal
anyám és apám heti szinten 10* durvábbakat tudnak veszekendi szal =/meghát most nem egyszerű az élet csaj oldalról sem...
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
pckownz
őstag
Végre biztonsági frissítés Win7 x64 rendszer alá. Hirtelen nem is egy, hanem három.
Már régóta várok az ilyen update-ekre. -
FefeeX
veterán
válasz
- = Zk = - #13861 üzenetére
Ehj főnök, olvasni meg luxus?
Én is kb 3kor tudok eljönni leghamarabb... 17.03, 18.03 vonatok néznek ki legjobban a mostani állás szerint, Keletiből... A biztos pont a 18.03 --> 19.40, erre akár 100%osan is tudok nevezni... -
FefeeX
veterán
válasz
nixx-21 #13855 üzenetére
"miként lehetne másként...? azért szó nélkül megsem hagyom h ekkora paraszt főelg azt nem h ien szinten uralkodik felettem"
pont így uralkodik feletted. bármikor fel tud húzni olyan szinten, hogy nem tudsz a magad ura maradni, és elszabadulnak az indulataid... Tudod, az erőszak nem old meg semmit. Próbáltam, de az ilyen embereken nem változtathatsz. Inkább hagyd ott és ne figyelj rá, ha bepörög, sokkal jobban fogja idegesíteni, mint ha megpofozod... Így csak sikerélményt csinálsz neki, ha nem is teljeset.Emellett meg pont, hogy nem is ápolod ezzel a családi kapcsolatod, amire mondjuk szükség lenne, sokszor fogod úgy látni, hogy mennyire hülyék meg szemetek, csak néha tisztul ki a fejed, mikor a pozitívumokat erősebben látod... Hiába, ha az ember huzamosabb ideig együtt él valakivel, azt egyre nehezebben viseli.
Az öklös fejre meg nagyon veszélyes... Mit csinálsz, ha véletlen bejön az 1%, és megsérül az agya? Vagy elszédül/elájul és rosszul esik? Ha már bunyó van, üsd inkább úgy, hogy a 8 napon túli rész lehetősége minél kisebb legyen...
-
subaruwrc
félisten
válasz
- = Zk = - #13877 üzenetére
hja eléggé adja szerintem
sajna nem tudok ottlenni a partin de majd bepótoljuk -
pckownz
őstag
Egyik fórumtársunk képe:
http://kepfeltoltes.hu/view/091013/le_z_s_nagy2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
"Kicsit" leáztatta...
RIP 4850![ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Yup-yup #13887 üzenetére
" A másnap reggel meg majdcsak ránk talál valahol "
jujjez már fájt
...mintha csak Péteremet "hallanám"
mod: nekem nem elég az, hogy "valahol"kell oda az a szó, hogy VALAKI mellett
...lányra értem, természetesen.
basszameg
van 3 telóm. mind3 nokia (ALAP!)...hát nem egyszerre akar lemerülni?....nah sebaj...jah de. 1 szabad konektor van
....
qrvák vére
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Yup-yup
csendes tag
válasz
- = Zk = - #13886 üzenetére
én vizezem magam addig
mert sofőr leszekde nincs retur jegy senkinek
A másnap reggel meg majdcsak ránk talál valaholgabi vagyok
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Yup-yup #13883 üzenetére
szeva
előre nemtudom, egyelőre SENKI! nem jelezte felém, hoyg jön-é vagy sem
...
(#13884) westcoastog: látod az lehet, de pl ha minden küldit benyakalsz, sztem elég hosszú...
Péterem: tehát egészséges 2 óra, merthát ugyebár a MÁV-ról beszélünk...
legkésőbb 8-9-re azért szeretnék leérni, mert mire leérnék, a társaság 99% elázikerre a nyakamat merem tenni...
(az 1% én vagyok
)
vagy isztok vizet (Peti fizet!), amíg le nem érek/ünk[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #13882 üzenetére
Szerintem Pestről max. 2 óra. 1óóra Hatvanig, kis várakozás, meg 20-25 perc Berényig.
-
westcoastog
veterán
válasz
lehet én játszottam volna sokat?
-
Yup-yup
csendes tag
válasz
hellosziaa Mindenki
ZK Mester :
Mondj egy időpontot és megőrzöm a józanságomatés megyek Értetek
Mondj egy számot hogy Hanyan vagytok ?[ Szerkesztve ]
gabi vagyok
-
- = Zk = -
félisten
péterem, nemtom menniy az út le hozzád/tok
még ennyire nem mélyedtem bele
de én pl boldog lennék ha este 8-10 közé leérkezemwestC : sztem nem rövid...
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
nah cop végig víve, fájdalmasan rövid
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #13879 üzenetére
Mennyire gondoltál?
Mert akkor úgy szervezem!
Van egy zene, ami most teljesen megfogott. DJ Tiësto - Close to you Szerintem gyönyörű, mint szinte minden Tiesto szám.
-
- = Zk = -
félisten
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #13877 üzenetére
Papi ha 6-7 óráig leértek pestről, az még tökéletes.
Addig tuti hogy lesz autó. Utána kezdődik a BANZAIII.
-
- = Zk = -
félisten
nemsemmi link
én mauro picotto félét hallgatom állandóan ,de pl nagyon sok trance energy van a gépen...még a "régi" időkből
mikor minden 7végén havazott....
valamint feljebb írtam a péntekkel kapcsolatban, látom nem olvassa a Nép
szerk:
subarunak, mivel Ő emlékeim szerint szereti az efféle zenét és táncot. vagy tévedek, Mester?
0:50-től táncol...a csaj első normális száma, igaz közösködik
de jó...When Love Take Over - Kelly Rowland feat. David Guetta (HQ)
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
MAI ZENE: Marco V - Coma Aid (Radio Edit)
szilva01:
Bepótoljuk!
Lesz még itten buli majd!
Subaruwrc: Hát akkor kimarad.
Abból már tudnék venni fajin 4870et.
Pénteken lejössz egyet bulizni?Oc-ra kipihennéd magad!
Na ha már vicc. [link]
Nézzétek végig. Azt hittem meghalok![ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Mai zene helyett MAI KACAGÁS!!!
Energizálás történik [HardTechnosation] Poén 30 mp-nél kezdődik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
pckownz #13867 üzenetére
Hát mediumon elmegy.
Más: Cauchy nélkül mit érek én?, "Mínusz egy-ből gyököt vonni mondd mit ér?"
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz
#19617792 #13863 üzenetére
Crysis az dx 10 High-on 1280-ba még megy a mostani monitoron. Mondjuk ezt 26" full hd-ba mekkora részletezettségen tudnám megtenni? Jelenleg 30-40fps átlagom van, ennyi az alsó határa az élvezhetőnek.
Gta IV nem érdekel
Más játékot meg nem találtam még ami megizzasztotta volna. Ja de, DBZ Budokai 3 Tenkaichi Wii emulátorral -
WesTM
őstag
Hát javaslom is hogy a 10k-s bulin minél többen jelenjenek meg!!
Bluegene? Számíthatok rád?
-
nixx-21
őstag
szép volt inkább azért a gyönyörűtől távol állt....első félidőbe kicsit aludtunk...
második viszont tényleg parádésan jó volt!
hát nekem a berényi dolog necces még
pedig nagon szeretnk ottlenni
-
WesTM
őstag
Gyönyörű meccs volt!!!
Büszkék lehetünk MAGYAR fiainkra!!!Már csak 3.-ok lehetünk, de legalább szurkolhatunk még a srácoknak!!!
-
- = Zk = -
félisten
Nah embörök..
akiket érint a pénteki fergeteges berényi vigadalom,...
1: én pl pénteken melózom. 3ig.. ha nemjön közbe túlóra...
2: énmég azért szeretnék hazajönni, elintézni ezt azt....
3: ki hol tart a "nevezésben" ?...ámen
mostoha apátok...Zk" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz
westcoastog #13858 üzenetére
Kapcsoljatok Eurosportra, Magyarország- Ghána VB negyed döntő!!!!!
-
WesTM
őstag
Jónagyot uraim!!!
Október 13.-a és a mátrában havazik.
1 hete még nyár, most meg tél?
Ökör időjárás....
-
nixx-21
őstag
válasz
FefeeX #13854 üzenetére
most visszagondolva vagy ha ujra átélném se csinálnám másképp a mai reggelt.....nem tudom
miként lehetne másként...? azért szó nélkül megsem hagyom h ekkora paraszt főelg azt nem h ien szinten uralkodik felettem ebben az öklösben sok év köcsösége benne volt
igaz h a bátyám de ezzel nem kéne visszaélnie...mától nem is fogpersze h humánusabb....nem is akarom/tam én agyonverni eszem ágában sem volt csak fiygelmeztetni h srác figyelj elég volt....bár így még a combost bejátszhatóm mert nem fog rá számítani
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz
nixx-21 #13852 üzenetére
"nem véletlen vagyok lelkileg gyenge"
nem számonkértelek, inkább befolyásolni próbállak, ami történt, megtörtént, a cél, hogy a jövőben másképp legyen..."combrugás lett volna"
ez egyébként már humánusabb megoldás"leszarni nem tudom mert nagyon zavart h felbazssa az egész házat"
akkor is hagynod kell, elvégre nem tudsz vele mit kezdeni, az meg hogy idegesít max az idegeid teszi tönkre, meg napokat von le az élettartamodból... Szóval, ami ellen nem tudsz tenni, arról jobb, ha tudomást se veszel, ha valakinek baja lesz vele akkor az úgyis leoltja...westcoastog: keresem, egyelőre durva, hogy nincs más, csak átszállós, vonat pl 3szor átszállós, a busz meg 1szer, BP-n...
Gyakorlatilag, ha eljönnél BPre a 13:00 16:02 Budapest-Keleti pu. 1 3:02 89 km vonattal, akkor jöhetnél velünk tovább (ez ugye szintén 3 átszállás, meg 3+1,5 óra utazás... Mint nekem Zalaegerszeg vonattal, bár az "csak" 4 óra, ha nem késik...)[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz
nixx-21 #13849 üzenetére
ekkora egy faszt te jó isten
"mellesleg én hihetelen nyugodt tudok lenni nagyo ritkán vagyok ideges de akkor nagyon"
na igen ez nálam is így van, ha felhúznak könnyen el tudom veszteni a fejemet, de ha sikerül kiharcolnia valakinek, akkor még az isten sem állítana meg
(#13850) FefeeX:
hát a szitu, egyedű így nem merek neki vágni, asse tom merre hány méter
tudom hogy jó volna meg minden, na de majd ha lesz 1 kocsi vagy valami olyasmi
én így nem nagyon szeretek utazni hogy most vonattól meg busztól fügök ha lekésem szopok stb, ilyen vagyok[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz
FefeeX #13851 üzenetére
never back down tudom tudom kedvenc film...
ezért is kezdtem elkempozni és tényleg nagyon megnyugtat mint ahogy JAke-t a filmben...és végül ő sem akar beatdown-ra menni.A verekedés a gyengeség jele...
bocs bocs egy fiatal srác vagyok szar családi háttérrel
nem véletlen vagyok lelkileg gyenge....
Nincs felvágott? Mondd meg neki, ahelyett hogy pofázik, húzzon el a boltba, vagy útközben bemegy... Szerencsétlen... Ha az ilyen apró problémáját nem tudja egyedül megoldani, mi lesz vele komolyabb szituban?
ennyi....mert amugy kibasztot okos a gyerek suliban...de életben el van veszve ien problémákon fenn tud akadni....jo ezaz kér anyuméktól pénzt és vesz valamit nem pedig felcsapja az egész házat(mert reggel nővérem és apám még aludna)
és amugyis anyám elvittte kocsival suliba...tuti kapott pénzt...én meg buszoztam(ugye késében is voltam) bár ugye anyámék később indultakmellesleg multkor visszafogtam magam....akkor engem baszott hozzá a falhoz mikor le akrtam fogni...mindegy megfontolt döntés volt az az öklös az arcba....(igaz edzésen is azt tanuljuk h pusztak ézzel fejre csak végső esetben) de ez msot kellet h észhez térjen és ugye máshol nem is értem el mert uyge anyám köztünk állt....
mellesleg combrugás lett volna mert az nem sérít annyira csak összeesik egy finom combostól és az hamar elmulik jó lefegyverzés....
és ugy enem vertem laposra...csak egy arcost kapott utánna még hisztizett de inkább feljött táskát a vállamra és huztam suliba 1 h ne kelljen hallgatni 2 késésben voltam... pedig mondogatta h adjak mégegyet.nem lesz normálisabb de talán észhez tér mert bnőjének tuti elmondja és ő reálisan látja át és megmondja h hülye volt (valszeg)
leszarni nem tudom mert nagyon zavart h felbazssa az egész házat....mások nugalmát szarja le(j velem is előfordul de nem reggel azért ez így mégis durva)
mellesleg én hihetelen nyugodt tudok lenni nagyo ritkán vagyok ideges de akkor nagyon[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz
nixx-21 #13849 üzenetére
Nem feltétlen tesz jót, ha laposra vered a bátyád... Attól nem lesz normálisabb... Az mondjuk idegesítő, hogy hisztizik, de hallod, sz@rd le... Mikor a húgom próbálom leállítani hasonló esetben, mert paraszt, akkor általában én is megszívom... Viszont az öklös az kemény volt, azt nem kellene szerintem...
(bár ismerem a szitut, amiből az adrenalin miatt már jól kijönni nem igazán lehet, de az ember pont akkor erős, ha meg tudja állni, hogy verekedjen. A verekedés a gyengeség jele...)Ilyen szempontból egyébként én is az önfejlesztés stádiumában vagyok, mert még mindig nagyon hamar felrántom magam, ami igencsak gáz. Egyrészt mert egy idő után már nem tudod helyzetben sem uralni a tetteidet, másrészt meg tényleg gáz mikor az indulat vezérel...
Nincs felvágott? Mondd meg neki, ahelyett hogy pofázik, húzzon el a boltba, vagy útközben bemegy... Szerencsétlen... Ha az ilyen apró problémáját nem tudja egyedül megoldani, mi lesz vele komolyabb szituban?
Never back down megint... Talán segít. Ha gondod van, mindig gondolj arra...
Én valami thaiboxon gondolkozom egyébként, miután visszaszereztem a régi edzettségem... -
FefeeX
veterán
válasz
westcoastog #13848 üzenetére
ejj, no ne már... Pénteken jössz, szombaton délelőtt mész haza. Vigyázunk rád, nem veszel el...
Kár hogy vudu nem volt benn, havernak már a 200as MMXben is volt egy vudu1...
Szóval gondold át mégegyszer a hétvége dolgot, no meg szerezz nekem gyorsan egy vudut
-
nixx-21
őstag
válasz
FefeeX #13847 üzenetére
háááát annyi volt a szitu...
reggel van, kelés, minden oké 06:30-kor kelek
ezaz nyugisan össze tudok készülni
jojo összekészülök megyek le szendvicset csinálni...
látom nincs felvágott na mondom akkor nincs mit tenni jöhet a reggeli készítés;
sajtos omlettre esett a választás, addigra bátyám is felkelt.
megkérdeztem h kér e mert szivesen csinálok?!
kért.
jo kezdek kifutni az időből de ennyi még belefér....
lejön bátyám benéz a hűtőbe észreveszi h nincs felvágott és elkezd hisztizni h ő mit fog enni este 8-ig mert ő addig nem jön haza
(hát hétfőn szerdán,pénteken én is így csinál szal...csak meg tudja oldani)
mondom neki:
-ne hisztizz már itt a kaja most csináltam ezt edd meg.erre képes felmenni a 2.ra anyámékat felkelteni h miért nincs felvágott, mit fog ő enni?
lejön anyámmal kérdezem tőle:
-most miért hisztizel? itt van a kaja amit csináltam.hát h ez neki nem elég meg mit tudom én, nem hogy megköszönné vagy valami mondom:
-akkor oké ezt akkor most nem fogod megenni.- és elvettem előle és leraktam anyum elé-
-jóétvágyat
erre megszólal h mit képzelek én magamról h elveszem előle a kaját....
mondom neki te hisztizel mondja
-akkor most én leszek a paraszt, vedd le a polómat
(ő polója volt rajtam)
na mondom oké leveszem odadobom neki "tessék, bazdmeg" címszóval
itt kezdett éleződni a hangualt anyám már vette észre és felállt bátyám odajön h én mit képzelek magamról és meglök meg ad egy ien laza pofont a fejemre mondom:
-hallod nagyon gyorsan álljál le
erre ő
-most te kemény vagy mert 2 hete eljársz kempozni?
monodm én
-te ki a faszom vagy h hisztizel, meg se köszönöd a kaját bazdmeg és még neked áll feljebb az igen....kell egy arcos?
erre ő tartja a fejét és mondja:
-ide lesz
(anyám közbe üvölt h fejezzük be próbálom magam elől eltolni h neki ne legyen baja)
és bátyámnak ment az öklös az arcára....
velem többet nem fog baszakodni megelégeltem azt h uralkodik felettem egy kis hisztis picsa.......és utánna elkezdett üvöltözni h nagyon kemény vagyok nagyon...így kérjek tőle többet segítséget.....fiú legjobb barátom többet segített 1 hónap alatt mint bátyám bazdmeg ez a durva.....de mostmár tudja h nem vagyok rest megütni és leszarom h a testvérem.....multkor vissazfogtam magam én jártam rosszabbul most ő szívta meg
azért ksözi h így meghallgatok
-
westcoastog
veterán
-
FefeeX
veterán
válasz
pckownz #13841 üzenetére
Én máshogy gondolom, mint Earl... A jelenleg piacon lévő játékok többsége a 4850en csont nélkül fut FullHDban maximum részletesség mellett. Van persze olyan ami nem. Crysis pölö. Vagy GTA 4. Amiket az utóbbi idő legelk*rtabb optimalizálásának is hívhatunk... Olyan szinten vannak kb, mint a PS2 emulátor... (ami valljuk be, azért kicsit más tészta)
--> apropó, az ipon emulátortesztje szerint a PS2 emulátoron már fut a Tekken4
Mondjuk Youtube videón 4Ghz-es c2d-n játszanak vele (az enyim örülök ha elindul 3200on), de talán ha nem akarok HD-t meg max élsimítást...
emellett minden wii-s és gamecube-os játék tökéletesen emulálható...
Akit érdekel, olvassa--> SSD --> véleményem a topicjában...
F3 Samu mindent visz, főleg ha kikapcsolod a virtuális memóriát... Szerintem... (Még nem kapcsoltam ki, mert sokat játszom, és nem bízom benne hogy elég a 4gb ram...)
-
nixx-21
őstag
válasz
westcoastog #13844 üzenetére
uhh srácok nagyon durva reggelem volt
bátyám egyre nagyobb csicska
mindegy nem fogja elrontani a kedvem.....délutánom és az estém királyságos lesz remélem hercegnőmmelAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
szépjóreggelt mindenkinek eme csodás, őszi, kedd reggelen
!
-
WesTM
őstag
Jó éjt minden fórumlakónak!!!
-
WesTM
őstag
válasz
nixx-21 #13837 üzenetére
Igazi szív zene. Suliban ma CL 132-t toltuk haverokkal, kezdenek rám szokni.
Fertőz Tiesto bácsi. Füles hozzájuk kerül, aztán nem akarják visszaadni. És hétről hétre egyre rosszabb a helyzet.
Többen követelték, hogy a bulin toljak majd ilyen zenéket. Hát rajtam nem fog múlni. Lesz ott minden.
-
nixx-21
őstag
Mai Zene:
Kétségtelenül kibaszott jó!!#132 Clublife-ban hallható
akinek netán túl pörgős lenne annak itt az eredeti:
[link]ízelítőnek csak egy nevet említenék:
Late Night Alumni...aki ismeri szerintem egyből fejethajt és kattint a linkreAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
WesTM
őstag
válasz
#19617792 #13835 üzenetére
Pontosan. Én is pont ezért gondolom azt, hogy biztos hogy nem váltok rá. Túl sok olyan érv szól ellene, amit már fontosnak tartok.
Egyre szimpatikusabb az az 1 gigás 4870... Reménykedek a 4890ára is zuhanásba kezd, és rá tudok szánni majd annyit, hogy beleszálljak egy olyanba. Azért 950mhz-en nagyon sokáig elég lesz. Uátna már csak egy Full-hd monitort kell kispórolni, de arra nem sajnálnám a pénz ellenben egy drága vga-val.
Jújj rátaláltam a Red Hot Chili Peppers albumokra, egész jól esik most örjöngeni picit.
Kis ízelítő: Red Hot Chili Peppers - Can´t Stop
Súlyosan imádom!
30mp-től....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az 5770-ben a 128 bites membusz azért kell, mert így olcsóbb a kártya. Az igaz, hogy 4870 teljesítményét hozza, de 40nm, DX11, kisebb fogyasztás, stb. Nagyjából ugyanaz az eset, mint a 4770 és 4850 között. A 4770 csak 640SP-s, meg 128 bites, mégis többnyire közel van a 4850-hez, mégis az utóbbi olcsóbb. Akinek 4850-4870-4890 kártyája van, annak fölösleges erre váltania, de pl 3850-ről, 4830-ról már megfontolható, de beárnyékolja, hogy már nagyon jó áron kapni 4870-et. De pl 20-ért van új 4830. Vagy éppen az 1GB-s 4870. Ilyen árak mellett tényleg nem túl csábító az 5770. 4770 vs 4850 vs 4870 1GB vs 4890. Ebből az összehasonlításból a 4850 és 4870 kerül ki győztesen, mert a 4770 drágább a 4850-nél, de picivel lassabb.
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
-
pckownz
őstag
Hehe... Kihalt a totyik?
Én jelenleg erőteljesen cod4-ezek, mert hétvégén viszem a teamet egy multigaming elé felvételre.Csak el ne kiabáljam
-
WesTM
őstag
Na nincs itt senki?
Nézegettem az árakat. Noss. Elgondolkoztam.
30-31k-ért dobálják az 1 gigás 4870eket apróban.
Decemberben itt Berényben 15-ért tuti meg tudom lógatni a 3850emet. Itt még mindig 22-25k között mozog az ára,és ergo egy 3870et kap aki megveszi.Ha karácsonyra ezek az árak még kicsit lejjebb mennek, esetleg a 4890 is bekerül a perifériába, akkor egyértelmű, hogy inkább 15.000et ráköltök a gépre, és marad egy csomó pénzem a karácsonyi dolgok után, és lesz egy elég erős kártyám, ami újabb 1 évet vigyorogva el fog menni nálam.
Nem tudok, és ami az igazi indok nem is akarok most 50-60 ezret összespórolni egy 5850-re, az 5770 pedig nagyon nem szimpatikus kártya. Az a 128bites memóbusz engem teljes mértékben elriaszt, és csak a 4870 sebességét hozza. Persze addig még van 2 hónap, mozogni fog a piac, de jelenleg úgy gondolom hogy 15 ezer ráfordítással tudok venni egy normális kártyát, és még pénzem is marad, nincs miről beszélni.
Remélem össze jön majd a dolog. Aztán ha jövőre többet tudok költeni a gépre, akkor veszek már jóárasítva egy 58** karit, de ez nem most lesz...
-
WesTM
őstag
MAI ZENE:Giuseppe Ottaviani feat. Faith - Fallen (original mix)
A lényeg 1 percnél kezdődik!!!
Srácok, szerintem nekem egy elég brutálisan húzható e4500am van, de lekopogom. Mivel kegyetlen alacsony a vid. 1.184V, igaz hogy melegszik mint a dög, de végre át tudtam törni, és 9X350et is simán viszi 1.32V-al, és még hol a vége? Másnál kipukkan 3ghz-en ez a cpu.
Szerintem ha megjön a hűtő, és kellően be tudom hűteni megpróbálok 24/7-re egy 10*350et 1.43V valós fesz. körül. Az szerintem elég lesz még 1-2 vga-ra.
-
WesTM
őstag
Nap képe.
-
pckownz
őstag
-
WesTM
őstag
válasz
FefeeX #13820 üzenetére
Most hogy jobban belegondolok, télleg nehéz lesz másnaposnak lenni, de maradjunk annyiban, hogy aznaposan.
Veszek kenyeret, nyársbotot, szalonnát, paprikát, paradicsomot, aztán ha úgy gondoljuk lehet nyársalni is.
A délutáni főzés tuti, kaja lesz az 1000%.
Hát már én is nagyon várom, nem lesz rossz az tuti!
pckownz: This is Hungary, a sufnituning mekkája!
[ Szerkesztve ]
-
-
pckownz
őstag
Megint hoztak egy hibás gépet.
Mondom nézzük mi van benne... Gecc, sírva röhögök.
Celeron 2,8, 6600GT agp, 2*512mb ddr 333.
Első ránézésre a porszívó jutott eszembe, mert (nem túlzok!) közel centi vastagon állt bent a por. Na akkor gép kiszivva, nézzük hűtőbordákat:
Lekaptam a procirol, proci faszán körbekerítve fél centi vastag porral, a bordán nem láttam át a portól.
Ok, kipucolva.
Nézzük a vga-t. Leveszem, erre elkap a röhögő görcs. Beszart anno a gyári ventije, elvitte szervízbe, ahol raktak rá egy másikat, de a hűtőbordát meghagyták. A bordára nem ment rá, ezért a csavarokkal menetet vágva bepaszírozták a csavarjait a BORDÁK közé. Debil
Természetesen itt is kilószámra állt a por. Kipucoltam, most lassan bekapcsolom ^^
Bár nem csodálkoznék ha a sok por miatt szarakodott volna. -
FefeeX
veterán
"Alvást nem terveztem" + "Másnaposan jó móka lesz" -- ez a két mondat nekem nem nagyon jön össze... Ahhoz hogy másnapos légy, nem kéne aludni is?
Ahogy írsz, ebből azt vettem le, hogy jobb, ha "játszósban" megyek le, mert a ruhám is jobban jár
Főleg ha véletlen elalszom a földön
Régen toltuk már a két napig nem alvós mutatványt, nem biztos, hogy most is menni fog, de előtte nap igyekszem korán feküdni, hogy kialudjam magam
"csinálhatunk reggel kis kenyeret is"
ezt sárból gondoltad, vagy van kenyérsütőd, esetleg aratunk, őrölünk és kemencében is sütünk?Már kezdek nagyon kíváncsi lenni a dologra...
-
WesTM
őstag
válasz
FefeeX #13811 üzenetére
Szia Bácsi!!!Tökéletes ha délután 6-7 óra felé értek is le, igazából a buli java akkor kezdődik, én délután csk főzőcskézek, meg pakolászok. Ki tudunk menni értetek az állomásra, ebből nem lehet gond!!!
Ha vonattal jöttök egy átszállás az benne van, hatvanban kell átszállni, de általában azonnal van csatlakozás Berény felé, max. 10-15percet kell várni.
Hozni nem kell semmit, esetleg kabát, +nadrág legyen mindenkinél, mert nagyon hideg lesz. éjjel várhatólag. Ha eső van nem gond, fedél lesz a fejünk felett.
Alvást nem terveztem, itt nincsenek is ágyak, reggelig csinálunk valami tábortüzet, aztán aki álmos az odaülhet melegedni. Most ha jobban belegondolok, szalonnát nem kell hozni, veszek én, és akkor csinálhatunk reggel kis kenyeret is.
És terveztem egy pici horgászatot is szombat hajnalban, illetve péntek délután. Másnaposan jó móka lesz, rendbe teszi az immunrendszerünket.
Kajáról is gondoskodok, a PH!-s különítmények reggelit is viszek, úgyhogy ilyenekkel ne foglalkozzatok!!!
A dolgotok csupán annyi lesz, hogy jól érezzétek magatokat, de ez garantálni tudom.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz
westcoastog #13817 üzenetére
Sajna mindenképp Voodoo gyorsítót szeretnék, nem VGA-t...
4 megás Voodoo 1 is megfelel, ha nincs más
-
westcoastog
veterán
válasz
FefeeX #13816 üzenetére
ő nem hiszem hogy ilyesféle matuzsálemekre akadok, ami akad nála azt elhozom, plus nemsoká kapok valami marha régi gépet is osztálytársamtól, na meg az infótanárral is beszélte, tán még ő is hoz valamit, szal
még 1 ilyen szakmai háttérrel rendelkező sokat tudó női számtech tanárt még soha nem láttam
nagyon komoly
-
FefeeX
veterán
válasz
westcoastog #13815 üzenetére
Egy Diamond Monster Voodoo II 12Mb esne igazán jól, dobozom van hozzá...
De nem leszek telhetetlen, Inno is megfelel -
FefeeX
veterán
válasz
westcoastog #13812 üzenetére
Occsóért van? Mert mint írtam, 500ért érdekelne egy működő voodoo1-es, 4megás, vagy voodoo2es 8 megás, PCI-s, bepróbálnám win7 alatt, motoracerrel, motorheaddel, UT-vel, meg ilyesmi... Sokkal szebb képük volt, mint a D3D-s sz@roknak...
-
FefeeX
veterán
Píít ét többiek
: sajna pénteken melózom, legjobb esetben 15.00kor tudok eljönni... Az azt jelenti, hogy a Keletiből 16.03-kor induló Jászberénybe tartó vonatot tudnám elérni. De az 1 átszállás minimum, minden vonatra az igaz?
Azt nézem, időben a busz sem jobb, szóval akkor már legyen vonat...
Többiek mikor, egyébként hogy tervezitek?Ki mit hoz? Hálózsák kell? Vigyünk mondjuk szalonnát, azt tábortűzezzünk is?
Vagy annyira be lesztek állva, hogy mindegy lesz?
Esőköpeny?
-
FefeeX
veterán
válasz
westcoastog #13749 üzenetére
Nekem egy vudu3 2k-m van, nem volt szívem eladni 2ezerért... Azóta gondolkoztam, hogy vudu1 4megás PCI karit kéne szerválni 500 forintért
-
FefeeX
veterán
Azóta sajna megszűnt a link, amúgy VGA-t ha nincs cserekarid, úgy érdemes venni, hogy vagy hamarabb elkezded árulni az előzőt, és egy napra szervezed, vagy megveszed az újat és reménykedsz... 14k-ért a 3850et eladni, az meg álom
13-ért ment el az én 512-esem, pedig fullos pöpec cucc volt... És már majdnem fél éve...
pckownz: myvip reggel majdnem fél évig rendelkeztem, mikor indult, de annyi szemetet küldtek, és annyira értelmetlen volt az oldal, hogy töröltem. Mint ahogy a barátikört is töröltem.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
úristen, mennyi hsz
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
nixx-21
őstag
Csodaszép jóreggelt mindenkinek!
igen kemény nap elé nézünk több okból is srácok.
legnehezebb napom suliba,edzés,este8ra fogok hazaérni
(bár ha átmegyek hercegnőmhöz akkor később márpedig át kéne menni)
na jo megyek készülödni meg reggelizni,sziasztok[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
Na jó srácok nyugodalmas szép és jó éjszakát kívánok mindenkinek!
kívánom h mindenki olyan jól aludjon mint ahogy én fogok
mai nap délutánja nagyon megdobta a kedvem
tiszteletem.u.i.: holnap edzés ismét szét leszek verve,yeyeyeeee
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz
- = Zk = - #13804 üzenetére
semmi semmi cska durva z a klip...
amugy lejebb vettem a tuningot...
3,6Ghz bőven elég [3,825G helyett]
és még ígyis túl van hajtva ,VID alatt (1,35V-n és ez egy 90nm-es P4...) [1,4875V helyett]
ramok 800-on futnak (Everestben ajánlott 2,0V-n)meguntam h fagyogatott nem volt kedvem utánna állítgatni és tesztelni
meg mostanság ugyse játszok szinte semennyit ezért értelme sincs túlhajtani
(amugy tényleg most veszem észre magamon szinte csak PH-ért ülök le gépezni emg zenét hallgatnidurván megvátloztam egy hónap alatt....[augusztus])
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz
nixx-21 #13803 üzenetére
Mondjad Gyermekem, mi kell már megint?
.....
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz
- = Zk = - #13745 üzenetére
úúúúúúúúúúúúristen....
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #13801 üzenetére
Így van papi!!!
ezzel a gondolatta zárom a mai napot, és kívánok minden ATi-s nak:
Jó éjszakát!
u.i.: Picsába jöjjön már az a rohadt hűtő.
-
- = Zk = -
félisten
szépnek szép, csak drága és álltalában "másnapos"
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest