Aktív témák
-
WesTM
őstag
Jóestét.!
Reggel 6 tól este 20:30 ig melóztam. 750 mázsa dinnye. Nem élek. JAJJJ
Most csak a relax zenék tudnak belém sulykolni kis erőt.
Egész nap magamban dúdolgattam ezeket a zenéket. Mivel mp3azni nem lehet, nem hallom a dolgokat, így csak ez marad. De én élvezem. Munka közben kicsit egyedül tudok lenni, Ez vagy jó, vagy nem... Jó mert átgondolom azokat a dolgokat, amik meghatározzák az életemet, rossz annyiból, hogy ez még nem lezárt könyvek befejezéséhez, folytatásához vezet. Tanulságos napok ezek...Rájöttem mit rontottam el, amivel nem is foglalkozok, hisz ez már megtörtént. Mindig is az élj a mának filozófiának hódoltam. És ezután is így fog tenni, de talán most nőttem fel hozzá, hogy ezt követni is tudjam. Eddig sodort az ár. Most viszont megpróbálok én kormányozni.
Arra is rájöttem, ami eddig nem így volt nálam, az az, hogy nem szabad nyitott könyveket hagyni. Semmi értelme az önkínzásnak, a kényszeres felejtésnek. Sokan bíztattak rá, teszem hozzá jogosan, hogy felejtsem el ezt a lányt. De rájöttem, hogy nekem eszem ágában sincs. Kellett ez a pont. Kellett ahhoz hogy rádöbbenjek, hogy ami piszkosul fontos az embernek, azt ne engedje el. Akár könnyen, akár nehezen is megy a dolog. Nem változtat a lényegen. Egy elvesztett meccset szép megnyerni. Hányszor előfordult a filmekben, hogy vesztes, a gyenge sok szenvedés árán mégis hőssé válik, nyerni tud, vagy ha nem is nyer, de megmutatja az igazi arcát.
Eljutottam oda, hogy ha fáj, ha nem, egy utolsó, őszinte, elsöprő hullámot indítok. Ha partot ér, akkor nagyot robban, ha elakad valahol a nyílt vízen, akkor ugyanúgy víz marad, nem lesz baj.
A szív mindig erősebb az észnél. Az eszem kötöszködött, de ugye azt tudja mindenki aki kötöszködik, azt leverik. Kiütéssel nyert a szív.
Lehet most leküzdöttem egy lelki válságot, lehet most kezdődik el egy új. De abban biztos vagyok, hogy másképp fogom megközelíteni a dolgot. Sokat fájt a szívem, kit érdekel, ha még egy kicsit szenvedünk? Viszont ha boldogságra talál, elnyeri azt akit szeret, talán jobb lesz mint valaha.
A az énekesnő egyszerűen tökéletes. Gyönyörű, a hangja is mesés, és a zene szövege is magával ragadó. Eredeti: [link]
Kedvenc Remix: [link]
Mindkettőt kötelező meghallgatni.
Baj van. Egyre többet gondolok újra Flórára. Csak szeretem még. Érzek most valamit.
Ez alatt a 2 hét alatt most széthajtom magam, de pénteken, és szombaton akkor is felmegyek a városba, ha este 11kor érek haza, 16óra meló után, és akkor is...
jujj hosszúra skeredett.....
JUST BREATHE
[ Szerkesztve ]