- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse006
őstag
a játékok többségével annyin játszom,de az új NFS-en nagyon rossz az élsimítás 1024-en (pedig már 6x -ra álítottam) ezért akartam egy kicsit jobb képet kapni 1280x1024 en!! meghát ha már idáig nem volt gondom amíg meg nem vettem a hd3850-es karim!!és ezért szerettem volna segítséget kérni!!drivert nem tudok sehonnan sem leszedni a monimhoz!!
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
TomBoy1986
veterán
Három MSI lapból 3-ban megy a BE-2350-em 3.2GHz-et. Az ASUS-ban viszont egyet kell értsek sajnos... legalábbis az olcsó ASUS-ban.
Egyiknek megvan a linkje: [link]
[ Szerkesztve ]
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
gtasystem
őstag
ha azt nézem hogy 50e egy xbox konzol..akkor kb max 30e az amit egy kártya illetve az általa adott játékélmény megér..vagy rosszul számolok?
konzolhoz kapok gamepadot 1-et minimum de az is lehet hogy 2-őt..és akár a tv-n játszhatok vele nem kell itt totóznom hogy melyik kártya a jó a 19-es monitorra..vagy nem?jó azt elismerem hogy sokkal drágábbak a játékok konzolra..pláne annak aki warezkodik..
[ Szerkesztve ]
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
radírfej
senior tag
-
-
hakos1987
őstag
erről van szó... egyébként csak szemléltetni akartam, hogy biza a mai vga-k kihajtásához qrva erős procik kellenek, tetszik, nem tetszik, ez van....
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Android szakmai topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Háztartási gépek
- További aktív témák...