- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
válasz
ADAM1337 #44036 üzenetére
Nekem sem volt soha semmi bajom, egyik driverrel sem. Ha kijött egy játék, legfeljebb vártam amíg megjön hozzá a CF support. (EZ VAN) Sztem 2-3 hetet mindenki kibír, utána meg ment, mint a kisangyal. 3870x2-re meg 9.10 alá nem érdemes menni, mert brutális CF gyorsulás van benne játékok alatt. A legtöbb ilyen hiba a userek miatt van, akik bugyuta módon telepítenek mindent mindenhova, gondolkodás nélkül. Minden egyes drivert alaposan le kell pucolni. ATI uninstall, utána DriverSweeper. Ja és nem kell minden lósz*rságot felteelepíteni a gépre, meg agyonmoddolgatni a Windowst. Megfordult pár driver a gépemen röpke 2 év alatt, de nekem ez a módszer mindig ment és sohasem volt semmi gondom se Vistával, se Win7-el. (XP-ről nem nyilatkozom)
3870x2 tulajok: Érdemes átfújni, a ventit WD40-el
Csodákat művel vele. Most olyan selymesen jár mint eddig soha. És persze 2-3 havonta szétszedni és kipucolni.
Úgynézki hétvégén elhagyon a 3000-es széria táborát. ADAM te váltottál már ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest