Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
válasz TomBoy1986 #41001 üzenetére
-
KrAt
veterán
válasz TomBoy1986 #41003 üzenetére
Egyelőre ennyi, ha olyan sok időm lesz, keresek vmodot, azt hadd szóljon
-
Vitus
őstag
Én már léptem túl az 5000-et egy sokkal gyengébb rendszerbe referencia 3870-el. [5002 pont] Még kicsit ment volna de untam már a tesztet végignézni. Durva példány volt a memória még 2700-on sem hibázott. De addigra teljesen meguntam már a vantage-t így azt a tesztet már nem is csináltam.
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
twollah
nagyúr
Kijott a RivaTuner uj verzioja (v2.24).
Tovabbi info itt.
-
Vitus
őstag
Igen de az már valami problémára utal mert alapban jó dolog az az a.i. sokat gyorsít a kártyán álltalában, ha ki kell kapcsolni akkor ott van valami más bibi is. Pl. egyes 3870x2-nél ha a 6+8-as tápon kap feszkót akkor meghülyül de ha 6+6-on akkor meg jó és még gyorsabb is. Egyébbként a driverben az overdrive + a.i. okozhat egyes kártyáknál gubancokat valami oknál fogva. Normál esetben nincs vele semmi gond.
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
gfefe
őstag
Teszteltétek? Tényleg hoz teljesítmény növekedést?
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
Attila14
aktív tag
ez a kártya: [link]
mennyi fps-el vinné a cod4 multit minimum grafon? 250 akadna?Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)
-
TasiA
senior tag
válasz Attila14 #41013 üzenetére
COD4 multi 3850 PCI-E X2 2650mhz-en (5000+nak felel meg) Driverben 4x élsímítás, 16x aniso, mipmap high quality Gaméban minden szűrés maxra álítva, árnyék nincs, szép füst nincs, meg a fényefektek se, mert zavar, nem látok tőle. TEXTURA full helyett HIGH-on. 1024*768-on játszok . Ködösebb, füvesebb pályán 70-120 FPS amúgy 90-170 FPS. Egyik srác múltkor írta, 3000-es P4-el az értékekekt, hát kb átlag 40-el kevesebb volt mint nekem. Ennyit számít a proci. Szal míg én 100-as átlaggal nyomtam egy pályát addig ő 50-60-al.
Ha gondolod, megsúgot milyen beállításokat akarsz, melyik pálya és megmondom nekem mennyi FPS. HA kell lebutítom procit is.
[ Szerkesztve ]
-
Attila14
aktív tag
engem az átlag fps érdekelne teljesen minimum grafon ugyanis én versenyzésre használom a cod4-et!
Májsztró : ide is elfelejtettem leirni hogy nem ebbe a konfigba lesz a kártya, van egy másik gépem abban egy amd athlon64 le1600 van (ami kb 3500+ nak felel meg) elöbb utóbb akarok egy procit is, csak most a kártya fontosabb!
Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)
-
TasiA
senior tag
Na levettem procit 1600mhz-re, drivert optimálisra állítottam (ez a gyári) Nincs szűrés semmilyen, game 1024*768. mindent kikapcsoltam, vagy low-ra raktam, sound medium.
SRTIKE pálya 16 fővel nagyrészt 120 körül mozog az átlag(min olyan kb 70, max 160. Ugyan ez a pálya 2650MHZ-en 180 az átlag(min a 130 max a 205). Ennyit számít a proci sebessége. Aztán ugyan ez a pálya marad 2650-en a proci, d hihg a textúrák, gaméban max szűrések , árnyék ,finom köd, dinamikus fények kikapcs, a többi maxon 130 az átlag FPS és hát mérföldekkel szebb, mint LOW-on.[ Szerkesztve ]
-
Vassili
tag
Valami miatt ha elíndítom az ATItoolt akkor kifagy a progi a proci 100%os terheléssel megy amíg ki nem lövöm mi miatt lehet?? Gainward 3870em van, XP SP3, és Catalyst 9.2 driver van fenn!
-
adam320
senior tag
Üdv!
Van egy olyan problémám,hogy elinditom a 3D Mark 06-ot,és lefagy a progi,feladatkezelővel betudom zárni,de semmit nem csinál,szoval nemtudom
elinditani a tesztet..ha valaki tudja hogy mibaja lehet..pls help meElőre is kösz!
[ Szerkesztve ]
-
adam320
senior tag
Ez nem ide tartozik,de megkérdem,mit gondoltok melyik CPU az erőseb,amd x2 6400+ vagy amd x3 8450+?
[ Szerkesztve ]
-
Giii
senior tag
Sziasztok!Decemberben vettem egy HD 3850-es vidikarit és elég szépen muzsikált(máramennyire lehet ezt mondani,mert 3000+-os proci mellé tetem be,de hétfön megjön a 4200+-os)Felraktam a 9.1 CCC-t és 8* és 16*-os anizótróp szürés melett elkezdte dobálni a VPU Recover a hibát hogy a kártya nem válaszolt aaz illesztöprogram utasításaira!!Egy srác a másik topicban rendes volt és azt írta hogy próbáljak meg óvatosan emelni a BIOS-ben feszt adni az AGP-nek,adtam is neki 5%-ot és láss csodát megjavult!Minden beállításon müködik a kártya,valami oknál fogva nem jön elö a hiba.AZ lenne a kérdésem hogy ezzel a megoldással megoldodott a probléma vagy ez csak átmeneti.AMúgy elötte egy ratyi 9550-es volt!Várom válaszaitokat és a tippeket!!Elöre is THX!!További szép napot
AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
-
emre
veterán
válasz adam320 #41034 üzenetére
amint elgondolkodsz a kérdésem megérted, hogy a válasz tulajdonképpen helyes.
Attól függ mire akarod használni. PL. játékot 3-4 mag nem használ ki.
mod:
De ez nem ennek a topiknak a témája![ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
TasiA
senior tag
válasz adam320 #41032 üzenetére
Egyszerű a válasz, ha van olyan akármid, ami használ 3 magot, abban az X3 lesz a jobb. Ami meg nem használ, oda tök felesleges, inkább az X2-őt választanám, ha mindenáron AMD. Amúgy szerintem a 2100mhz az kevés lesz oda, ami nem tud több magot kezelni.
[ Szerkesztve ]
-
Tocika
aktív tag
Hali!
Egy olyan problémám akadt, hogy felraktam az új ati drivert és vissza akartam rakni a régebbit és sehogy sem települ fel. Hiába uninstalgatok én bármit is akkor se müködik rendesen.
Egyébként vista x64-t használok.
valakinek valami ötlet? -
Vassili
tag
PowerColor PCS HD3850 512MB GDDR3, erről a kariról van valkinek valami tuning tapasztalata? Mennyit bírnak általában, meg ilyenek! Asszem 1ns samsung ramok vannak rajta, feszemelés nélkül van esély 800 / 1000 Mhz-re??
-
busman
veterán
Nah végre csend lett.Használt neki a bioszpiszkálás.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
KrAt
veterán
PowerColor 3870 gddr4-nél csak pencil vmod létezik, vagy van vmi bios átírásos mod is? Melyik a jobb?
-
gfefe
őstag
vki mondja már meg , hogy mi lehet a hiba nálam....
csapnivaló eredményeket kapok a vga-mal... pedig azért nem kellene... pl 3dmark03 31000 pont.....
Ennyire visszafogná a procim? Kétlem... vmint nagyobb felbontáson sem változik a helyzet... találkozott már vki ilyennel? Alternatíva?
valamint kipróbáltam jó pár bioszt... 8.11 , 8.12 itt vissza veszi rendesen mind két mag órajelét 300 ra...
9.1 , 9.2 itt csak az egyik magét....apropó.... mindegyik drivernél a pontok 3d markokban kb egyformák voltak vmint crysis és hasonló zuzda játékok úgy mennek vele mint kb egy 9600 gt vel... nem értem én ezt...
[ Szerkesztve ]
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
TasiA
senior tag
Miért egy 6 évvel ezelőtti idétlen pöttyöző progival szórakoztadod magad?? Próbálgasd a Vantage, meg a 06-os verziót abból az idétlenségből. Az való a kártyádnak, nem egy őskövület DX7-es (ha jól tudom) progi. Viszont ezt a kártyát egy izmosabb proci jobban kihajtaná
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest