- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Lóf.szt nem tudja, csak nem default beállításokkal kell tesztelni, és nem feltétlenül 3D06-tal...
Ha már, akkor tedd fel a legmagasabbra a felbontást, 16XAA Edge-Detect és 16XAF Full precision-ra a beállításokat, rögtön elég lesz az E8200 alapon. És akkor még mindig csak 1 magot, ill. 2 felet terhel a 3D06.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
KrAt
veterán
-
J.J. András
őstag
a ComputerBase által csinált ATi BiosEditor-t, aztán ott a TechPower-es..., a németek finomabb ventillátor-szabályzást tesznek lehetővé a bios-szerkesztőjükben....
én így lőttem be az ASUS, majd Sapphire VGA-imat (HD3850) egész halkra, igaz játékok alatt 85-86°C-ra is felugrik néha, de nem porszívó-hangosde ahogy mások is javalták, olvasd el KATT77 blog-ját hozzá...., nagyon kimerítő
csőváz
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
F e Z o
veterán
Ilyen hűtő van a karidon?
Esetleg egy újrapasztázást meg lehetne próbálni.
Bios szintű megoldás : KATT tesztoldala / Hardver / Ati Bios szerkesztésH2O über alles!
-
scope2007
addikt
KrenAtesz az offos részt igen jó hasonlattal írtad le
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Vitus
őstag
Én már léptem túl az 5000-et egy sokkal gyengébb rendszerbe referencia 3870-el. [5002 pont] Még kicsit ment volna de untam már a tesztet végignézni. Durva példány volt a memória még 2700-on sem hibázott. De addigra teljesen meguntam már a vantage-t így azt a tesztet már nem is csináltam.
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- MSI RADEON RX 570 8GB
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- KERESEK - Asus Tuf 4070 SUPER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest