Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz DroneZ^ #4160 üzenetére

Nem igazán ment át, amit mondtam. :((( :D
    Szóval: 2 ATI kártyát használhatok szim/asszim CF-ben, vagy a másodikat PhysX-nek. Nem kell PhysX kártya, főleg annyiért. Az új karikhoz pedig nem kell 2 kW-os táp, főleg az 55nm-es ATi-khoz, amelyet a gyár szerint a szimpla slotos hűtés is megfelelő hőmérsékleten tart. Szóval 2 db ATI kártya + az 550W-os CF tápom elég nekem. De ha addig eljutok, hogy tudok egy 2950XT-t venni, és nem kell feltétlenül eladnom (vagy már nem is tudom) az 1950XT-t, akkor majd be tudok számolni az asszim CF, illetve a PhysX gyorsulásról, főleg, ha lesz olyan játékom, amely támogatja az utóbbit. :D De ha van valakinek pl. egy 1650XT-je, tesztelhetjük, megfelelő játékkal meg kipróbálhatjuk (majd) az ATi PhysX-et is. De még 1950XT teszthez sem találtam partnert, igaz, talán nem a Föld peremén kéne laknom. :O
    3-4 PCI-E X16-os lap sztem nincs is, mert azoknál a 3.-4. slot nem teljes értékű, mindemellett nem tudok spec. ezeket támogató tápokról (4 VGA tápcsati megfelelő áramerősséggel - v. 8 a 2900XT-khez :Y ). Ráadásul ezekkel megint ott vagyok, ahol a part szakad: a többi karit nem tudom beletenni. Persze, az újakkal már más lesz a helyzet, de lapot akkor akarok cserélni, meg procit is, ha már gyors és olcsó DDR3-mal megy minden, és olcsóak lesznek a 4 magos procik is. Nekem 1 (v, majd 2, ill. 1 2950 + 1 1950XT) 2950Pro/XT bőven megteszi egy ideig.
    A hőközpontok sztem a 2900 sorozattal kimúltak.

Új hozzászólás Aktív témák