Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nem lenne olyan hűvös, halk sem lenne, de azé' egy jóval combosabb kártya..és ha ugyanannyiért kellene választanom közülük akkor 3870.
#634 stevve : Video képességek nem érdekelnek, a fogyasztás igen, 4670 a terv még mindig, de egy szabályzatlan ventis asusért majdnem 25k?
Háazvicc', 3850 passzív ultimate olcsóbb.
#636 freeapro: Nem hasonlítottam semmire, csak azt mondtam milyen megoldás lenne jó nekem, gpu-ról HP-okkal kártya fonákjára elvezetve a hő, az hogy MSI, vagy zafír, vagy bármi más az mind1. Ha a 26xt-nél elég volt azaz MSI megoldás, nem értem a 4670-nél mire várnak.
#638 Gyuri27: Mivel a garit veszélyezteti a csere, és nem kevés pénzt kérnek el értük, sajna szóba se jöhetnek
Azért akarom a fentebb említett megoldást, hogy megmaradjon mind2 PCI slot a g31-es lapon, lehet az asus is jó lenne csak bordával, amit egy 12-es venti hűtene, de ennyiért nem....valszeg veszek egy 26xt MSI-t, aztán egy zafír 4670-et és ráhackelem az MSI hűtést
Az MSI-re meg hackelek valami aktív hűtést
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CNC topik
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Macska topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest