- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Nos, csak 3Gb ramom volt, de egy kedves barát, felajánlott érte 8Gb-ot. 0 forintért ment a csere.
Neki sok ramja volt, én meg épp panaszkodtam, hogy már megint elfogyott videovágás közben. De amúgy a legjobb amiért nekem bejött a 8Gb ram, az az, hogy, futt az RFactor, és tálcán melette megy a MW2 is. Ide-oda váltok a két játék közt multiplayerben. És nincs hdd darálás, csak simán vált, mint 2weblap között majdnem
(Vista 64bit az op. rendszer már 1.5 éve. Nekem bejött.)
-
Stirlitz
senior tag
A memoria órajele marad 800mhz, a gpu-t szépen visszaveszi. Kb 8w fogyasztás (régebben írta itt vki egy h.sz.-ben) az, ami a memoria miatt pluszban benne marad. (A.T.T.-röl nem tudok semmit, nem éreztem, hogy szükségem lenne rá) Ventilátort szépen szabályozza, és driverböl fix-re is lehet tenni, ahogy a user-nek tetszik. Nagyon csendes, és kellemesen hűs. Nekem ilyenem van, nem htpc-ben, de a csendeség nekem is fontos volt, mivel tv-zek és filmeket is gyakran nézek. Én elégedett vagyok, remélem segítettem a döntésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Synology NAS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sweet.tv - internetes TV
- Gumi és felni topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest