Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoz1
aktív tag
válasz
Johni5 #26457 üzenetére
Igen már megpróbáltam kivenni a pipát. Nem foglalkozik velem.....
Az energiatakarékosság mindkét win7-ben ugyan arra van állítva. Még is az egyik (régi driverrel) 100-150 a másik (új driverrel) 300-300.
De elmondom mit tapasztaltam. A telepítővel töröltem az előzőz drivert. Megmaradt egy program files/ATI/CIM/bin65 meg config stb maradvány mappák. Majd telepítettem az új drivert. Mikor újrainduláskor felállt az op, akkor örömömre 100-150 lett az alap. (Lehet hogy az előző mappákból még ezt olvasta ki? Bár ujraindításkor elméletileg a régit felülírja).
A következő újrabootoláskor már 300-300-ra állt fel. (ezt már nem értem)
Ami különbséget látok a két CCC között hogy ha visszanézed a fotókat hogy az overdrive ablakban a 100-150 alapórajellel működönél a gpu órajel 775-ről indúl. Ez igaz az új drivernél is.
Ami a különbség és itt van a vazzeg.... míg a réginél a GPU memo 150-ről indúl addig az új egy jóval magasabb 1050Mhz-ről.... Itt lesz a problem...
Csak nem vágom miért és hogy ezzel mit kezdjek?
Hmmm....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest