Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz dangerzone #16728 üzenetére

    Tetszik ez a RAM felszorzás, gyorsabbnak tűnik tőle a kari. :)
    A 90MHz az szép a GPU-tól, bár nem tudom, miért nem veszed lejjebb a feszt, az többet jelentene ezen a szinten. Nálam a 200/300 is meg 0.643V-on, így az órajeleket nem is veszem lejjebb (amúgy 100/200 volt a a min. nálam).

    ittakary: Profilokkal játszani nem lehet, viszont a segítségükkel játék közben is visszafogható a gép fogyasztása és zajszintje. Pl. a játékok jó része elmegy egy csökkentett 3D-profillal (nálam ez 500/600@1.143V, mert 1.083V-on Blands 45 perc után kifagyott).

    Dj Dekko!: Mi az a CCC? :F :))

    A grafikai beállítások alacsony vagy magas AI mellett kényszeríthetőek a progikra, ha az hagyja. C nem tudja az AF-et, viszont belassul, ha bekapcsolod. Az AA-t CCC-ben állítsd alkalmazás-vezéreltre és 24XEdge-Detectre (bár CF-rel asszem 48X mód is megy), benchmarkbanban pedig kapcsold az AA-et 16X-ra.
    Hogy a benchmark mit mutat, az egy dolog, ha meg akarod izzasztani a cuccot, az utolsó pályát töltsd be (lehetőleg játékban), az olyan geci, hogy az addig min. 30FPS-re beállított gépemen anno simán 10FPS-re zuttyant le a megjelenítés.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák