- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- Milyen notebookot vegyek?
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
Na, Te vagy az én emberem!
Igen, olyan Zafírom van. Sajnos ATT-t még nem használtam, láma vagyok hozzá rendesen
Afterburnert használtam a ma eladott 3870-hez ezidáig, ahhoz vagyok szokva. Az ATT jobb? Vagy jobban lehet szabályozni? Az Afterburnerrel ha 0-ra állítotom a 4830 ventijét, akkor is pörög, igaz nem annyira hangosan, mint amikor a kártya eléri a 35 fokot és bekapcsol a hűtő...[ Szerkesztve ]
-
drr
őstag
Köszönöm a választ, 7végén érkezik a kártya, akkor kezdődhet a varázslás.
Kicsit fura nekem, hogy ennyit kell vele bohóckodni, a 3870-em beraktam, feltettem a drivert, utólag raktam még egy MSI Afterburner-t, ott beállítottam a ventiszabályozást és kész. Alapon 40%-on pörgeti, 3D-ben meg ment a porszívó -
kriszbon
őstag
Ezeket az adatokat a netről szedtem annó [link] [link] [link] [link], és a max fogyasztást úgy értik hogy volt olyan pillanat amikor felszaladt annyira.
Mod: A Sapphire nem csak az órajelet veszi vissza, hanem a feszt is, és a 4850-es HDMI DualSlot verzió is pont ugyan úgy van. A mostani kártyámon a venti idle 9xx load 16xx körül megy gyárilag.[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kisza25
félisten
de van,
teljes gép monitor nélkül:
IGP-vel 46W
HD4830 idle 85W ATT-vel fesz visszavéve és 165/300Mhz 68W
HD5570 alapon idle 57W
full load CPU+GPU(everest stabiliti+furmark) 128W(IGP-vel 98W) HD4830 185W
holnap mérek egy tuningoltat is[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
elvileg maxra, gpu-z-vel megtudod nézni,
a 110W a TDP ez az elméleti max, ezt minden gyártó másképpen határozza meg, ebbe mindig van ráhagyás, nem magamtól találtam ki, lásd 1-es hsz.:
Kódnév: RV770LE
Gyártás technológia: 55 nm
Tranzisztorok száma: 956 millió
Mag mérete: ~260mm2
Shader Processzorok: 640 (512 skalár, 128 komplex)
Textúrázó egységek száma: 32
ROP egységek száma: 16
GPU órajel: 575 MHz
Memória órajel: 900 MHz GDDR3
Memória interfész: 256 bit Hub-vezérelt
Memória mérete: 512MB GDDR3
Memória sávszélesség: 57,6 GBps
Számítási teljesítmény: 740 GFLOPs
TDP: 110W[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kriszbon
őstag
Persze hogy annyit mértél, mivel a 4830-as is 20W magasságában fogyaszt Idle.
Mod: Idle-20W, Peak-91W, Max-130W, Avg.-78W[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
LLKobe
veterán
Jaja, köszi megkaptam, már a linked Ez így jó is lenne, ha utána nem kéne folyton test mode-ba mennie a win-nek:S Ezt nem szeretném, nemtom megmagyarázni hogy miért, de ódzkodom tőle...:S
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
fagy53
nagyúr
Ez egy nagyságrend? Kíváncsi lennék, ha leültetnének két gép elé ahol a DiRT2 megy, minden azonos csak az egyik DX9 a másik DX11 alatt fut. Jelöletlen a dolog, mindkettővel játszol 10 percig és mondd meg melyik gép a DX11, ill. mekkorának is érezted azt az egy nagyságrend különbséget és végül mennyit ér meg ez a különbség?
-
SipiBcs
őstag
-
FireKeeper
nagyúr
vagy kell egy olyan tuner, amin van hardveres mpeg2 kódoló, mint pl az én leadtek pvr3000-esemen, és arra rá lehet kötni svideot.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
SipiBcs
őstag
Figyelmesebb vagy, mint én. De legalább kiderült, hogy mennyire nem értek hozzá.
Hátul nem a régi tipusú, hanem az új, széles soktűs csati van. Abból is két darab! Ehez kaptam egy átalakítót, amivel pl régi crt monitort lehet kötni. Ez egy 5 centis fémizé..."Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
kriszbon
őstag
Gondolom neki is az van mint nekem hogy HDMI
Mod: De lehet hogy tévedek, viszont akkor én sem értem[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Nekem HDMI-s zafír, nem tudom ez jelent-e valamit. Tudom mire írtad a progit, csak én meg azt mondtam a PP működése HDMI-n lehet tv vagy kábel függő, esetleg mind2.
#7521 Cayman: ekem kisebbek a hőfokok, bár így ahogy te nézted én nem mértem, furmarkoltam maxon jó siokáig, 64-65 fok volt max, a sebesség is kisebb, talán a tvout-oson más a venti? év eleje felé hoztam egy olyat egy jó arcnak, belegondolva tényleg hangosabb volt mint a HDMI-s, bár lehet csak rosszul emlékszem, mindenesetre az enyém nem hangos, motornak van inkább valami alapbúgása.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Lehet ám, hogy ez függ kábeltől, tv-től, ki tudja mitől. Nálam pl felismeri HDMI-n a philips tv-t a zafír, eddigi vga-im nem ismerték fel.
Most viszont lenne egy kérdés, eddig molex-pcie átalakítóról kapta a tápot a vga, bekapcskor felvillant a csatlakozók közelében egy led, az ki is aludt utána. Most közvetlen pcie csatiról kapja a tápot, és a tápcsati közelében világít egy led, amit eddig nem is láttam. Ez így normális?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kriszbon
őstag
Én nem is általánosítottam, és mindenképpen kilóg a sorból, de nemcsak ezért A hőfokot meg Kb. tudom hogy mennyinek kell lenni 1 ilyen kártyának idle és load, mert nagyon sokan leírták már mindkét értéket, meg olvasgattam máshol is róla. A venti vezérlés meg nem csak pici segítség, mert így Furmark közben 60-on(kb. 80) tudja tartani 3000-es fordulattal(33xx a vége) játék alatt meg -15 fok. Attól nem tartok azért hogy leég, mert észre lehet venni amúgy is ha tulmelegedett 1 kártya. Én mondjuk nem izgulok végette, csak leírtam hogy mi van, és nyugodt lélekkel használni is fogom akár padlógázon is
-
kriszbon
őstag
A biosnak viszont nagyon is van, és már leírtam hogy miért kellett átírnom a venti vezérlést(rossz adatot közöl a szenzor) a bios meg ez alapján vezérel, a szenzor meg gondolom a hardverban van aminek le kellene kapcsolnia!
-
kriszbon
őstag
Aham, csak ha a szenzor azt mondja neki hogy még nincs 120 fokos, akkóó mivan(mert az enyém azt mondaná)! Közben meg 140-150 körül járhat
-
törölt tag
Nagyon köszönöm a válaszod, vmi ilyesmit selytettem, de akkor Vista alatt az elsődlegesen miért nem ad le 1024*768 -nál nagyobb felbontást? Azért használom a másodlagost, mert az leadja. De akkor a másodlagossal nem működik együtt a Tv Out.
De ennek így nem sok értelme van :S Jobban is összehozhatták volna ezt a kártyát :S
/ennyi pénzért én nem ezt várnám, mert amikor én vettem akkor 32000 körül volt, de láttam h már 22000-ért is hozzád vágják/[ Szerkesztve ]
-
fagy53
nagyúr
Kétféle Sapphire hűtő van, a régebbi kétvezetékes és tényleg szinte állóra fékezhető, az újabbak négyvezetékesek PWM szabályzással működnek és 1800 ford alá nem vihetők, teljesen mindegy mit ír ki a CCC vagy az ATT, ha 1%-ot akkor is 1800-on pörög.
Ezért Sapphire venti ügyben a tanácsadásnál erre mindig kell gondolni, hogy a két és négyvezetékes csak külsőleg azonos!!! -
lsc
nagyúr
Felesleges a "kollégával" vitázni, ő vett egy palitot, gondolom vásárlás után érdeklődött, emiatt mindenki más a hülye . Azt nem látja hogy a gyári szabályozáson szerintünk is hangos idle alatt, ezért mondjuk az att 1%-ot, de vannak és lesznek még ilyen "okos" emberek, hagyni kell őket, ennyi .
Mod Cayman : Le kell venni 1 %-ra, akkor elcsendesedik, att-vel működik, bioszban nem próbáltam de szerintem ott is jó .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
törölt tag
Hogyan lassítod le ennyire a ventit rajta? Én beírtam a bios-ba 10%-ot, de mégis 1900-as fordulat alá nem megy a gpu-z 0.3.4 szerint, és szerintem sem, mert 20%-on is 1900 volt az RPM, illetve nem halkult semmit 20%-ról a 10%-os beállítás után. BIOS írás után a CCC 0%-ot mutat ventifordulatra.
-
törölt tag
Nem terhelni kell, hanem adott órajeleket adott feszeken tesztelni, de még próbálkozom azért tovább. Lehet hogy a 9.5 DD nem jó neki, végig kell zongoráznom az elmúlt év drivereit. Azt hittem egyszerűbb dolgom lesz
Más: belenéztem az RBE-be, de elsőre kicsit megijedtem Egy kis idő ehhez is kelleni fog szerintem, hogy tutira jól megcsináljak egy értelmes bios-modot!
GigaZsozy CCC-ben kézi 20%-ra lőve tényleg nem hangos, de ha nagyon vájtfülő vagy vagy alszol is a gép mellet, valószínű lassan elkezd majd zavarni. Viszont amint bepörög kicsit a venti, közel az őrület határán leszel
[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
Ez az a driver, amit egyszer feltettem, s utána kékhalálozott a gép.
Inkább mellőzöm, úgyis jack-en megy ki a hang/alaplapit használom, de azért kösz az infót.
Emberek vagyunk.CsiguszMaxim: Igazad van! Velvet Assassin-t úgy végigkentem vele max. grafikán, ahogy van. Szép volt a látvány.
[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
fagy53
nagyúr
Az idézet a 4870 és a 4890 összevetésének a konklúzióját adta a vmem. mérete szempontjából. A két kártya eleve más kategória mint a 4830, a felbontás amit kihangsúlyozott a részlet 1900x1200 és itt jó látható volt az 1GB-os kártyának az előnye ebben a két játékban.
Amit lehet Jupiternek, azt nem szabad az ökörnek... A 4830-nak nem lesz lehetősége 1GB vmem. használat közelébe sem kerülni, elsősorban a felbontás miatt. Jelenleg 1680x1050-en vannak játékok, ahol 7-800MB-ig el lehet menni, de ez ritka, 1280x1024-ben az 500MB-ot alig lépi túl. Az ATi memóriavezérlése olyan, hogy a vmem túlcsordulást alig venni észre a sebességben, tehát semmi pánik ha az 512MB-os VGA 2-300MB-ot a rendszermemóriából kénytelen lefoglalni. -
fagy53
nagyúr
Azért az 1900x1200-at merész dolog összehasonlítani az 1280x1024 ill a 1024x768-cal! A 4830 éppenhogy elviszi az 1680x1050-es felbontást, ami 30%-kal nagyobb terhelést jelent a VGA-ra mint az 1280x1024-es felbontás.A VGA vmemória meg éppen a felbontásra, a graf. beállításokra érzékeny, ill magára a játékra.
-
old gray
addikt
Időközben megtaláltam, ill. kutakodtam az ATT topikban is, azért köszi.
Beállítottam a 2D/3D profilokat, 45%-os venti ford.szám 2D-ben, 70% 3D-ben, így néznek ki a hőmérsékletek idle-ben: [link]
Elég korrekt értékek, és tényleg halk a gép! A 2D mód órajeleit majd még csökkentem, elsőre nekifutásra ennyire volt időm.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Str8 sk8r
őstag
...a melóhelyről írok lapostopiról, és ditekt nem írtam hogy 05-06, vagy milyen 3Dmark...az adatok nem hitelesek csak hozzávetőleges saccperkábé adatok, de azért nem a hasamra csaptam és tessék...
...a legutobbi tesztem tanulsága az volt, hogy újra kell telepítenem az egész rendszert... ...
...nem csak az számít hogy a proci 3 gigán megy...nállad a sávszélesség amin a memó, és proci között rohangásznak az adatok, ill. maga azaz "FSB" tehát a szorzó utáni hányados ami a magórajelet adja, valószínűleg sokat nyom a latba...már írtam, de nem emlékezem pontosan, de olyan 8600-8700 pont volt alapon a 8.12-es meghajtó progival...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Gino20
őstag
Ez az 1.18 gondolom a Volt-ot jelenti vagy tévedek?
ATT-vel is lehet csinálni 1.18V-ot én a hülye fejemmel pont azt csináltam (1.178) meg és miután alkalmaztam kikapcsolt a kép + elkezdett vagy 50%-on pörögni a venti, majd gyors reset és azóta még 1.16-ot se merem kipróbálni -
Celithrandi
addikt
-
Str8 sk8r
őstag
...igen...késöbb én is láttam hogy a link nem pont oda dobott...mindegy...a lényeg: a gyári specifikációk szerint 1.8 volt az idea...az elég magas, nem? ...nekem az asztali 800-as DDR2-es kap annyit gyárilag... ...
...Gino20: köszi... ...akkor jól sejtettem, van még kisajtolnivaló bőven ebben a VGA-ban... amúgy neked mennyire melegszik? ...néztél már "furmark" stressztesztet? ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
...köszi a megerősítést, és a memós linket... ...amúgy a tied is "kimonta" gyártmány? ...
...baleee89: pl a GTA4-nél a VGA memo mennyisége korlátozza a grafikai beállításokat...én speciel nem láttam még 4830-assal tesztet 512-es, és 1024-es között, de inkább nem is sebességben lenne a különbség...viszot a VGA memoria levonódik a rendszermemódból, tehát ha pl: 32 bites XP-t használsz OP-nak akkór nem ajánlom az egygigás karit... ...
[ Szerkesztve ]
-
Mi5i
aktív tag
AtHos: "A CPU teszten kívül még mindig csak egyetlen magot használ a 3Dmark De hát ez van"
CPU Control
Ha 3d markban nem is segít, de nekem egy-két game kérte volna, és mégis csak egyet használt alapból. Jól jöhet..[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
3Dmark06 teszt egy Core 2 Quad társaságában
1280x1024
Intel Q6600 2400MHz + DDR2-800 5-5-5-15 + HD4830 575/900
11009 3Dmarks
4192 SM2
4921 SM3
3700 CPUA CPU teszten kívül még mindig csak egyetlen magot használ a 3Dmark De hát ez van
IDLE összfogyasztás 120W
read-only mode on the forum
-
PAtr0n
addikt
Na én is downclockoltam a Zafíromat, és örömmel bejelenthetem, hogy tudja az 50/100-at 0.930V-on! Én is bállítottam a downclock limitet 200%-ra, így akár 0-ra is lehet vinni az értékeket. Most az a célom, hogy 0/0-án menjen a kari
Amúgy néztem, hogy feszültség mennyire van hatással a teljesítményre, ATT-ben,bekapcsolt rendererben hibát keresve:
160/250-nél 0.968V-al stabil
100/200-nál 0.968V-al stabil
50/100-nál 0.968V-al stabil
Sajnos 0.930V már 160/250-nél sem elég neki, már szemetelések láthatóak a rendererben.
Ugyanezt próbáltam 100/200-nál is, de ott már alig látszott az űrhajó vagy mi, olyan szépen húzta a csíkokat! Ez az állapot sem tartott tovább 5mp-él, mert hirtelen befehéredett a képernyő, és a gép újraindult.
Sztem a stabil downclockolt működéshez kell a 0.968V, az alatt a grafikai dolgok futása instabil. Bár használható 0.930V-on 50/100-nál, de eszünkbe se jusson 3D-s dolgokat, vagy bonyolultabb izgő-mozgó izéket, videókat megnyitni, futtatni! Nálam ott vérzett el az egész 50/100 0.930V-nál, hogy amikor beállítottam, futott a háttérben a Böngésző, amivel nem is volt baj. Viszont ahogy letettem tálcára az egészet, a szerencsétlen Vista Dreamscene-nek (élő háttér) már nem volt elég kraft a megjelenítéshez, és lefagyott az egész gép Szóval csak óvatosan a downclockinggal!Ecx: "Azért köszi, ezek alapján az MSI-k mindkét irányban jobban tuningolhatóak." Nekem jól bírja mindkét irányban a Zafír, az egyik állapotról épp fentebb írtam, nálad más lehet a probléma. Bár az is lehet "gyengébb" karit fogtál ki
troooper: Biztos, hogy 0.5V nem elég a magnak! Szerintem valamiért nem állítja be neked, mert ha megette volna már rég fehér, vagy fekete képerynő fogadott volna szerintem
zeorsdfd: Az attól függ, hogy a genius hangfalad ismeri e a HDMI szabványt, tehát van e benne olyan elektronika ami kezeli. Meg attól függ milyen csatik vannak rajta. De nem sok esélyt látok rá, hogy rákösd ...
[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
milbo
aktív tag
Elég jó szellős házam van, Két venti tolja be, egy meg ki a levegőt. Ezek a tesz erejéig full-on mentek. Továbbá mint ahogy a képen is látszik, az ATT-ben kézire volt állítva a vga ventillátora. Az is full-on ment. Amikor a kép készült már rég vége volt a tesztnek, csak el kellett indítanom a képen látható progikat. Szóval volt ideje visszahűlni, 1V-on amúgy sem izzik. Nem is olyan rossz ötlet ez az erkélyes dolog, holnap csinálok egy tesztet úgy hogy közbe kirakom a gépet a mínuszokra.
-
ecx
tag
Athos! Nekem teljesen esélytelen 1V 2D-ben is, nincs is ilyen beállítás a Zafíron. Alapból 2D-ben 1.044 V-tal fut, ennél lejjebb szemetel, ha egy picit is eltérek a 160/250-től akkor is szemetel. Azért köszi, ezek alapján az MSI-k mindkét irányban jobban tuningolhatóak.
A legjobbakat!
-
Terentius
őstag
Na most újra van rakva a Vista.Egyelőre nincs probléma.CCC szerint 690-ig stabil.CCC tesztben meg lehet bízni?Mondjuk használtam már a kártyát játék(COD5,GTA4 stb.) közben 650/995-ön és csak CCC-vel teszteltem előtte és ment minden normálisan.Hibát nem vettem észre.Lehet,hogy az ATT-t hanyagolom.
OnePlus 12 16/512
-
DeckardCain
senior tag
köszi.
Fogyasztás nem rossz, ha azt is figyelembe vesszük mi van még a gépedben.Elar: felesleges lecserélni, szerintem.
-
DeckardCain
senior tag
Köszönöm. a 0,968as fesz az mennyivel tér el a gyári értéktől, ami a 2ds beállításhoz tartozik?
Valamint lenne még egy-két kérdésem
Mennyi volt az adatlapodon látható gép idle fogyasztása?
Ja és mennyire fogja vissza az 5000es X2 a kártyát?
Bocs, hogy zaklatlak. Csak kíváncsi vagyok
Köszönöm. -
Prob Lem
csendes tag
Hello!
Egyszer már kérdeztem, akkor nem kaptam választ. Teszek még egy próbát.
Szóval Sapphire 4830 mellett az ATT legújabb bétában beállítok egy 2D-s profilt, és mikor arra kapcsolok, akkor szemetes képet kapok.Viszont amint benyomom a set default clocks gombot, visszaáll a kép normálisra. Ennek mi az oka, hogyan lehetne elkerülni?
mert a 2D-s profil így használhatatlanA szemetes kép:
[link]A default clocks gomb megnyomása utáni kép:
[link]Mint az nehézkesen kivehető a szemetes képből, a Volt, Core, Mem értékek megegyeznek. Annyi különbség van, hogy a default clock esetenként időnként visszaugrik 575/900-ra 1,082 V mellett (azaz 3Dbe).
-
Szeko2
tag
Hát, pedig nem állítottam semmit az ATT-vel (a ventin kívül), 1%-on megy a venti, és úgy fél óra használat után idle-ben 50 fokos a GPU. (Sapphire 4830)
Igaz, az ATT-vel nem állítottam semmit, de ha a jobb alsó sarokban lévő ATT ikon fölé rakom az egeret, akkor azt irja ki, hogy 575/900.
Állítsak rajta valamit? -
PAtr0n
addikt
Így van erre gondoltam én is! Mondjuk szerintem az még nem lenne baj, hogy fent van a gépen a CCC, mert nekekm is fent van, bár az igaz, hogy a D3D és OGL ablakok már egyben vannak, de én így szeretem egyben állítgatni nem külön-külön. Amúgy ezt sem tudtam eddig, hogy ezért van néha külön-külön, néha meg egyben
De szerintem megoldódik neki ha leszedi a CCC-t. Én úgy csinálnám, hogy minden Ati alaklmazá + driver a kukába, driver tisztítóval csökkentett módban egy pucolás, aztán friss 8.12fel CCC nélkül, és arra a legújabb ATT. Így működnie kell!"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
zoloka24
tag
Módosítom az állításomat: TERHELVE alacsonyabb a hőfoka az MSI-nek, mint a többinek. Valószínű terheletlenül is ez lenne a helyzet, de állítólag nem veszi vissza az órajelet egyáltalán, ellentétben a Sapphire-el..ezért megy jobbat terheletlenül a Zafír. Így csak programmal lehet ügyködni ez ügyben, vagy Biost kell moddolni.
Visszakerestem gyorsan pár tesztet.
Teszt linkje: [link]
De aki nem akar olvasni: Terheletlenül 37fok, terhelve 52 fok!Még egy teszt:[link]
Terheletlenül 36fok, terhelve 49 fok..terhelve 700/1000-re húzva is 55fokMásik:[link]
"Temps were the best I've seen on a gaming card with the stock cooler in a long time."Zafírnak megnéztem gyorsan két tesztet 31/58 fok és 30/55fok
De az erdeti állításom tartom: Mutasson valaki olyan tesztet ahol az MSI eredményeinél kevesebbet mértek(terhelve). Pedig még ha csak nagyon picit is, de a GPU nagyobb órajelen jár az MSI-n..
-
PAtr0n
addikt
Érdekes ez a ciripelés, ezt én is megfigyeltem, bár nekem pont nem automatán jön elő!
Akkor csinálja amikor manuálisan állítgatom, mondjuk felcsűröm 100%-ra, utána átkapcsolom autora és rányomok az "alkalmaz" gombra, elvileg 1-re veszi vissza, de iszonyat ciripel. Ha mondjuk úgy nyomok az "alkalmaz" gombra, hogy 30%-on volt manuálban akkor meg nem... biztos valami ATT bug De az is lehet, hogy ez csak a Zafírnál jön elő.Amúgy meg kinek hogy kényelmes az ATT beállítása, látom akkor van értelme a FIX állításnak is, mert valaki használja
Hogy érted a különböző profilokhoz való venti állítást? Hisz erről írtam az 1552-es hsz-emben. Vagy lehet nem értem a kérdést? Írd le bővebben!
Ilyen fogyimérő nekem is jó lenne, kíváncsi lennék mennyit vesz fel, már csak azért is, mert valószínű tápot kell cserélnem Ha futtatom a Furmarkot max. detail-el, ATT minőségre állítva, 700/1000-en a kari, és a CPU is fel rántva 3.2Ghz-re, van hogy 2mp belül hirtelen kikapcsol a gép. Volt hogy bírta vagy 10mp-ig. Egyszer UT3 közben is lelőtte magát. Biztos sok feszt droppol ez a gagyi LC power táp. (elvileg 420-as, szerintem jó ha tud 200W-ot)
Készülök venni valami komolyabb erőforrást...."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
1. Hát nem tudom honnan vettem, de nem gondoltam komolyan az a lényeg
Tudom, hogy az 1 nem 60/percet jelent, hanem %-ot.
2. Jó tudni, hogy van egy béta ami már ismeri a kártyát, tényleg lustaság volt nem utánanézni.
3. Hát nem tudom ki állítgatja magának manuálisan a fordulatszámot, az automata helyett, de egészségére... ezért írtam, hogy szórakozásnak jó. 0-ra automatába is be lehet állítani.
De ha figyeltél volna, nekem is 1-en van idle-ben, 160/250-nél. Amúgy meg 1-nél még nem áll le, hallgasd csak meg. 0-ra én nem teszem azért számít az az 1 is, úgy vettem észre. Így van 38 fokon. Attól az 1-től nem süketülök meg"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Trollok komolyan
- Óra topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Zotac Trinity 4090 OC 24GB GDDR6X Videokártya
- KERESEM / GIGABYTE AORUS RTX 3080 XTREME 10GB / GIGABYTE AORUS RTX 3090 XTREME / ORSZÁGOSAN
- ASUS Expedition GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 128bit (EX-GTX1050TI-O4G)
- XFX MERC 319 RX 6950 XT
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra Gaming 8GB VGA eladó (2025. 02. 18-ig garanciális) Keddig jegelve!