- LG LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Ne törődj vele, nálam a legalacsonyabb fordulat 1840 1/p a legnagyobb 3200 1/p.
A vezérlés így van beállítva, teljesen mindegy mennyi fan duty cycle-t mutatnak a segédprogik, ennyi a minimális fordulat ennél a PWM-es megoldásnál.
Ezért mielőtt beruháznék egy AC S1-re, kipróbálom azt, hogy egy PWM-es ventit teszek az eredeti helyére, ill rá, de az eredetit kihúzom és a nagyobb házventit csatlakoztatom a csatiba. -
lsc
nagyúr
Az első értéknél a hőmérsékletet vedd le 10 fokra, azért hangos mert 35 fok alatt a bioszból hajtja a ventit . A fordulatszámot nem értem, azt tudom elképzelni hogy a sapphire más ventiket használ . Most tettem fel felére, nekem akkor is 0 . Az enyém ventije két vezetékes .
Mod : Csak driver van fent att mellett, a ccc nincs remélem ?
-
-
bnorci71
addikt
Én egy T2200HD vel raktam össze Colin McRae Dirt 1920x1080 Full beállításba egy E5200+2x1Gb Ram társaságába rezzenés nélkül futott
Más tapasztalattal sajna nem tudok szolgálni, mert ismerős gépét pakoltam össze ilyen felállásba.
Más felbontásokon is szép volt a kép legalább is a 3Dmark 06 teszt szépen mutatott rajta -
Osynho
addikt
Azért az túlzás, hogy natívon nem tudsz játszani vele. Erős kártya ez. Max nem minden full + AA + AF nem fog menni. Én X1950pro-val nyomom 1680x1050en
Megfelelő kompromisszumokkal játszható minden. Bár mostanában nem teszek fel semmit, amíg meg nem lesz a 4830 v 4850em
Mindenesetre én nem használnám soha nem natívon, mert csúnya (de olvastam olyat is, h nem is láttak különbséget...
). Ha meg a 4830-ra van pénzed, mindenképpen jól jársz. Felhúzod 700/1000 környékére és meglátod mire elég és mire nem.
-
Str8 sk8r
őstag
...a 4830 hűvösebb-kevesebbet fogyaszt-kicsivel gyengébb,de tuningal utolérhető-jelentősen olcsobb...és ha esetleg Sapphire 4830-as mellett döntessz,és a gyári hűtőt is lecseréled, engem érdekelne a gyári cooler...
...a promóciós kódról nem tudok,és sajnos nem ismerem a pixmaniát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- SSD kibeszélő
- Háztartási gépek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest