- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Akciókamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Igaz, 1-es beállításnál valóban nem áll meg a venti
Az automata állítást nemigazán csipázom ha IDLE-ben megy a szerkezet, mert a beállított határnál elkezd ciripelni a venti, mintha csapágyas lenne. Ez meg jobban zavaró, mintha csak a venti hangját hallanám magasabb fordulaton. Bár lehet csak a hőmérséklet határt kellene a tapasztalt minimum alá állítani.
Amúgy a manuális állítást felfoghatja az ember FIX állásnak. Persze ehhez SAJÁT tapasztalat szükséges. Teszemazt:
- nálam IDLE-ben ha a gép mellett ülök mehet pl. 1%-on állandóan, mivel nem szükséges automata szabályozás
- ha nem ülök a gép mellett mehet pl. 30%-on, mivel olyankor úgysem zavar, de itt sincs szükség automata szabályozásra
- ha véletlenül nekiállok gamelni mehet az automata szabályzásMost már csak arra vagyok kíváncsi, hogy a különböző profilokhoz lehet-e külön-külön automata szabályzási beállítást kreálni, mert az nem lenne rossz.
Beszereztem egy fogyasztásmérőt. Gyorsba megnéztem mit vesz fel a gépezet. Bekapcsolási folyamatnál 200W volt a CSÚCS. IDLE-ben 105W magasága. Részleteket majd később, ha lesz egy kicsit több időm
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Spórolós topik
- Villanyszerelés
- Asszociációs játék. :)
- TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...