Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kriszbon #7323 üzenetére
Na most átfutottam gyorsban a postjaidat. Sajnos úgy látom egyedi a problémád.
Ott a karesszal lesz valami gáz hőfok tekintetében, mivel sem 4850 sem 4830 sem 4870 között nem jellemző az általad írt probléma. A szenzor is lehet éppen problémás darab, amit sikerült "kifognod", így a karidból nem lehet általánosítást levonni, mivel kilóg a sorból (sajnos negatív értelemben).
Mivel szvsz a szenzor hibás a karidban BIOS cserélgetéssel sem lehet ezt javítani.
Mondjuk nem lenne rossz egy hőfok korrekciós dolog neked, amivel közel valós hőfokot lehetne "beállítani", de ilyen nincs. A helyedben nem nagyon terhelném azt a kártyát 90-100ºC fölé. Jobb a békesség. A ventivezérlés korrigálása pici segítség azért neked.Esetleg BIOS szinten nem tudom manipulálható-e lekapcsolási hőfok. Legalábbis annál a kártyánál én mindenképpen csökkenteném, ha lenne rá lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged