- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #3128 üzenetére
Az időzítés ugyanaz volt: 5-5-5-15-2T, mivel ennyit bír hivatalosan 1066-on a Reaper kit.
800-as memónál is csináltam ScreenShot-ot és azon is 5-5-5-15-2T látható a CPU-Z ablakában.Viszont van a BIOS-ban egy memó OC-t segítő sor (fejből nem tudom most visszaidézni), ami AUTO, Disabled, Enabled értékeket vehet fel.
Mivel a friss win telepítésekor volt egy kis anomália 1066 mem beállítással így ezt a beállítást ENABLED-re tettem amitől "megjavult a dolog", bár biztos ami ziher NB és SB feszt is egyben fentebb toltam, tehát nem tudom biztosan, hogy ez okozta-e, de az SB és NB feszt megtartva a fenti beállítást visszatettem AUTO-ra.
Szerintem a lap ennek hatására az órajel függvényében engedélyezheti ezt a funkciót.
Jah most beugrott. Valami Static Reading dolog az a sor.
Mod:
Bár szubidőzítés változhatott azért
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest