Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakegyroli
csendes tag
Hali! Innen szedtem le a neki valo drivert: http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?Pid=9FE5E70F-0161-45EA-AE85-2AC77352FBB9&tag=download&lang=eng ezelott persze sokmassal regebiekel is probalkoztam de mar feladtam. Viszont az everestel azt neztem hogy driver nelkul kis (1200valahanyas) felbontáson is 60Cfokon volt a gpu semmi terheles alatt.. most arra gondoltam lehet tul melekszik driverrel mikor dolgoznia kene es behozni a windowst es emiatt kek halal? huto pedig porog rendesen.
-
laci1128
tag
Abból kiindulva, hogy gyárilag ilyen (minősíthetetlen - GeForce 2 MX-eken is komolyabb ficánkol talán) hűtőt is volt képük felszerelni rá, feltételezem, hogy semmi akadálya az Accelero passzív használatának.
Bár ebben a témában már (jóval) korábban szó esett a hűtés használatáról és egy emberkének negatív tapasztalatai voltak passzív Accelero S1-gyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest