- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
...te most azt akarod mondani, hogy az AGP-s HD karik nem tudják a HDMI-t? Vagy csak én értem félre amit írtál... Tudják ugyanúgy, max nem olyan sebességgel. Nemhiába fagyogatnak ha nincs hozzájuk telepítve amiről itt papolok sokaknak

funkygee: Kb. ugyanez a gépem volt nekem is az új előtt, annyi különbséggel, hogy 9600XT volt benne. Mondjuk én inkább gamer vagyok, de sokat dobott ám teljesítményben a karicsere (Powercolor HD3650-em volt utána). Referenciaként: CoD4-el maxon jáccottam 20-30Fps között. Még szép, hogy tudsz kicsikarni HD film támogatást, hisz ennek a szériának ez az erőssége. Benne van a nevében is
Persze itt most arról azokról a HD filmekről beszélünk amit HD tv-re nyomsz, és nem monitoron nézed! Megéri váltanod minden téren, egy jó ár/érték arányú kari. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze itt most arról azokról a HD filmekről beszélünk amit HD tv-re nyomsz, és nem monitoron nézed! Megéri váltanod minden téren, egy jó ár/érték arányú kari.