Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PAtr0n

addikt

válasz Mach5 #754 üzenetére

Ha szeretnéd linkelek neked árakat az alkatrészeidhez. ÚJ (mondom ÚJ) árakat. A te cuccaid használtak, azért írtam annyit amennyit írtam, és nem túloztam. De ha balekot fogsz ki, el tudod adni őket. Csak találd meg azt a balekot ;)

Baryka007: Kicsit fogalmazz összeszedettebben, mert nagy össze-vissza kuszaság amiket írsz ;)
    Először is: Vettél egy 3650-et? Mi a bajod vele? Mi az, hogy 533Mhz-et tud a lapod? A lapod max. annyiban fogja vissza a kártyádat, ha az AGP slotja nem 8x, hanem csak 4x. A kártya órajeleibe nem szól bele.
    Másodszor: Win XP SP3-nak semmi köze ahhoz, hogy 2-4 biten fut a kártya. Ott más probléma van. Javaslom tegyed fel a legújabb Catalystot (8.12) és menni fog az.
    Harmadszor: Nem értem minek szenvedsz a régi kártyáddal ha ott a zsír 3650. Ha valami nem megy a beállításokat illetően, akkor írd le, segítek.
    Negyedszer: Az aláírásod vicces. Milyen játék alatt nézted te azokat az FPS értékeket? Quake3 alatt? :DDD Felejtsd el azt a karit, a 3650 százszor jobb. ;)

Új hozzászólás Aktív témák