Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosian24
tag
Na enek örülök, hogy letesztelted előttem
Már én is letöltöttem, de még nem mertem nekiugrani a telepítésnek. De ezek után ma délután sztem rászánom magam. Elvileg ha ez a kártya tudja a dx10-et, akkor bírnia is kéne. Vagy nem? És ha ehhez vista kell, akkor kap vistát. Délután megcsinálom. Annyi kérdésem lenne, hogy mekkor partíciót érdemes csinálni neki?
Szóval ezek szerint nem mennek rosszabbul a játékok, mint xp alatt? Mikkel tesztelted? Én manapság a Crysis-el és a Tomb Raider Underworld-el játszom. Crysis 1024x768, 4x élsmítás, minden medium tökéletesen megy. Underworld 1024x768 minden FULL. Ezeken nem kell majd butítani vista alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos Otthon / Smart Home
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest