Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PAtr0n

addikt

válasz kosian24 #702 üzenetére

Húúú, hát a játékok közül amiket eddig próbáltam ... lássuk:
    CoD4: Xp alatt voltak memóriakezelési gondok (beszaggatás egy két helyen 1 -2 mp-re). Ez Vista alatt megszűnt, csúszik mint a vaj! Fps ugyanannyi, mint Xp alatt, de legalább nem kevesebb :)
    Crysis: Próbaképpen feltéve Vistára (Xp-n nem volt), de kevés neki a memó (1G ugye meg a Pendrive), sokat swappol, ugyanakkor DX10-ben, 1024x768-ban, minden mediumon, átlag 25 Fps, max. 30 de az ritkán.
    Dead space: Szépen fut, de mintha itt meg előjött volna egy kis memókezelési gond ami Xp alatt nem jelentkezett. Néha darálva beszaggat a hanggal együtt 1-2mp-re. Gyanakszok amúgy a hangkártya driver-re, mert itt ott zajt produkál a játékban. Fps ugyanannyi, viszont szerintem ez csak dx9-es game.

A Vistának meg 30Giga körül javasolnak, szerintem tedd te is így. Ja és ha meg akarod hagyni az Xp-det is akkor mindeféleképpen a C: partíción-n kell lennie (az Xp-nek), és egy másikon a Vistának, mert különben nem fog működni az oprendszer választás gépindításkor, egyből a Vista fog indulni. Én sajnos elszúrtam, mert az E:-n volt az Xp-m, és a C:-re telepítettem a Vistát.

Eddig ennyi, majd megpróbálom bővíteni a listát! ;)

Új hozzászólás Aktív témák