Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiby222
aktív tag
Hali!
Egy kis segítség kellene a 3650-s guruktól. Haveromtól itt van nálam egy Ati Powercolor 3650 512mb-s karija csak egy probléma van vele 10 perc aktív játék után left 4 deadbe kifagy de ez változó van, hogy rögtön az elején kilépett. Eddig az Amd honlapjáról szedtem le a drivert az fel se ment, aztán a powercolor honlapjáról szedtem drivert az felment felismerte minden remek 1 perc játék után befagyott a hangkártya sípolt meg hülye hangokat adott. Aztán leszedtem az agp hotfixes drivert azzal 10 perc játék idő volt. Viszont a vicc az hogy a CoD6 meg maxon ment vagy 30 percen keresztül aztán kiléptem de ez még a sima amd-s driverral. A gép egy abit is7-s 3ghz-s P4 proci a táp egy 650watt Qtech. Havernál is ez volt a probléma ugy adta ide. Viszont ahol vette aztmondták neki, hogy konfig hiba... Én valami szoftveres dologra gondolok ha esetleg lenne valami tippetek ez ügyben szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Robotporszívók
- Facebook és Messenger
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest