Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

válasz athomi #4745 üzenetére

jól van, értem, a te álláspontod az, hogy mindent le kell cserélnem, okés, vettem, de nem fogom... Venni akarok egy karit a gépbe, és elfelejteni az egész fejlesztés mizériát... (mellesleg most sincs mizéria az AGP-s gépemmel, mondtam, ugyanúgy tolok mindent, ami csak Shader Model 2-vel elindul, mint eddig (Cod4, Pro Street, Crysis), csak persze alacsony minőségben, és ezt akarom feljebbtolni... ennyi. ) De most nem fogok elkezdeni kajtatni alaplapot, akkor már procit is meg ramot, vagy próbálni beszerezni valami mindenhibrid alaplapot itt a világ végén, vizsgaidőszakban, mikor nyakamon a sok meló is... Alaplapot amúgy sem szívesen szerelek, mióta meghalt a kezeim alatt egy régi, védőkupak nélküli AthlonXP (az enyém :) )... Szóval igen, nem mindenki akar és tud mittudomén mennyi időt rászánni, hogy utánajárjon, alkotgasson, egyszerű megoldást akarok arra, hogy legyen egy olyan karim, amivel tudok továbbra is Maya-zni, de menni fog folyamatosan a HD film, és rá tudjak nézni az új játékokra (az esetek túlnyomó részében úgysem jön ki semmi olyan egetverő mostanában, egyedül talán a COD4 volt az legutóbb, ami megérte, hogy végigtoljam, no meg a Team Fortress 2). StarCraft 2 kell majd, és kész... Az meg gondolom menni fog AGP-n is :D

Új hozzászólás Aktív témák