Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz
efegyke #4539 üzenetére
Nem akarok nagyon offolni, de csak egy példa a sok közül:
Egyik ismerősöm kb 1 hónapja rájött, h kellene a COD4-hez egy kicsit erősebb gép, mint az övé (NF7, 2200+, Ti4200, DVD rom, a gép többi része maradt /512-mb memó is/ ).
S939 Biostar (NF4U) lap 7-8K, A64 3000+ 3K hűtővel, 7300GT GDDR3 10K, DVD RW 3,5K.
10K-t kértem tőle, úgy, h még kerestem is kemény 1-1,5K-t!
Szvsz jól járt.
AM2-vel sem lett volna sokkal hosszabb (+3-4K), csak most az olcsó prociból hiány van. -
válasz
efegyke #4539 üzenetére
Egyetértek CPT.Pirk-kel, mert azért egy X2 "picivel" többet ér és tud, mint egy végsőkig kihajtott egy magos.
Abban viszont azzal nem értek egyet, aki ilyeneket mond, hogy egy AGP-s kártya áráért kapni lehet procit, alaplapot, VGA-t és memóriát egyben.
"Úgyhogy ha gondolkoznak az átálláson,csak felkínálom nekik a gépet és annyi pénzért amennyiért adni fogom meg is fogák venni sztem." - Épp előtte írtad, hogy nem szereted a garancia nélküli gépeket.
Ráadásul nagyon jó ismerősödnek kell lennie, ha megvesz egy halálra hajtott gépet... de ha meg olyan jó ismerősöd, akkor miért vágod át?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Classic / Xbox 360
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest