- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezek után havonta nézem vagy sűrűbben
Nekem is csak azért jutott ilyen az eszembe, mert a ház oldala a videokarinál plexi. Igaz, vannak lyukak fúrva rá, de max csak ragasztani tudnám a hűtőt oda, az meg az összképet enyhén lerontaná. Ha nem lenne átlátszó, oda tettem volna. Így maradt a másik megoldás a videokártya hűtésére.Eddig hatásosnak tűnik.
affene, a másikba akartam, nem külön hsz-be. Bocs.
-
válasz
mestery #8150 üzenetére
Akkor sajnos nem tudom, AGP-s HD 2600 kártyák terén nincs tapasztalatom.
Reméljük, jön valaki, aki tudja a választ.A Dx9-et azért írtam, mert mindkettő hasonlóan száll el. Akkor tehát nem a játék a gond. Viszont így nem tudom. 1. hsz szerint tetted fel az ATI driver-t?
-
Azt a macskakővel lerakott mindenit!
A takarítás, pedig 1-2 havonta szoktam, kimaradt a videokártyánál. Eddig csak kifújtam a ventit és kész, de most szétkaptam és látom, egész bűnszövetkezet van a bordáknál pormacskákból!
Na jah, pedig gondolhattam volna rá, mert mostanában kezdte és nagyjából konstans módon melegedett... és hát eddig a Sapphire hűtéséről én is csak jókat mondtam. Ezért is csodálkoztam ennyire. De, mint kiderült én voltam a balga, hogy nem vettem a fáradságot takarításnál a műanyag eltávolítására.
Az eredmény: idle: 45 fok, Dx9 load 60, max 65 fok. Na ennyit ér a tiszta hűtő.
gbros, kösz a tippet, bogarat ültetett a fülembe.mestery
Telepíts fel egy új Dx9-et. Lehet, hogy "elavult" verziód van. Mindkét játék telepítője tartalmazza valószínűleg, az egyikről tedd fel vagy szedd le MS oldaláról. -
Most, hogy a video miatt bement még egy vnti, úgy néz ki a hűtés, hogy hátul van kettő, egy fent, a CPU-nál és egy lent a bővítőkártyák helyén, hogy a video-ról kihúzza és egy a tetején. Előre peidg most metettem egy beszívót is.
Nem hangos, mert halk és alukeretes ventiket használok.
Azt mondod, tegyem át az oldalára az alsót hátulról?Nekem is Codeegen van, ami akkoriban, amikor 2500+-omat vettem épp volt a boltban és jól is nézett ki és elfértem benne
-
válasz
rumkola #8137 üzenetére
El vagyok halva... a régi 9600-am és a 7600 se kúszott ennyire az egekbe. Az ATI referencia pedig 70 fok köré teszi a tetejét, bár a Sapphire-ról nem láttam ilyen referenciákat, főleg a GDDR4-esről.
A képen is látszik, egyedül a videokártya az, ami kilóg (CPU nem értékelhető, Brisbane...
, de C'n'Q megy, látszik a ventin is). Ház rendben, vinyók is pont jók. Ház oldala szellőzős éa betettem plusz egy ventit, ami csak a vdeokártyáról húzza ki a levegőt.
Fagyni nem fagyott le még sose, csak idegesítő.
NEISSE
Na ilyet szeretnék én is látni -
-
Ja, kimaradt: AMint a GPU terhelése leesik, a hőmérséklet is szinte azonnal esni kezd. Kilépés után 1-2 perccel már 60 fok alatt van és rövid idő múlva visszaáll az alap 50 környékére.
Ezek szerint, ha durván meg van izzasztva, akkor a 90 fok sem elképzelhetetlen? Ez gáz. -
Egy érdekesség (bár bosszantó számomra
):
Sapphire HD 2600XT 256 MB GDDR4 gyári hűtvel
OPENGL alatt: 60-70 fok
D3D8 alatt (GTA VIce City): 60-65 fok
D3D9 alatt (Halo - amik nem eszik meg a kártyát): 70-78 fok
D3D9 alatt (Crysis, Frontlines - amink kevés is a kártaya): 75-85 fok!!!!!Az eredményeket RivaTuner-rel kaptam (0.27), hoszabb ideig tartó terhelés mellett, alapórajeleken.
Ahhoz képest, hogy az eredeti referencia 70 fok környékére tette a maxot, elég sok. A ház jól hűtött, az nem lehet indok. Minden másnak normál vagy az alatti a hőmérséklete.
Azt hiszem, be kell szereznem egy jobb hűtőt, pl. egy GFXChilla-t.
Nem azért írtam, mert hűtő ügyben kérek tanácsot, hanem hogy megkérdezzem, másnál is hasonló a helyzet? -
válasz
CPT.Pirk #7991 üzenetére
Igen, a gond megeshet, hogy abból adódik, hogy van fent 2.0 és felltettem a CCC-t, aztán a Framework SP-t tesz fel és utána egy új CCC-t rakok fel, ami az SP-s Framework-kel összeakad. Talán olyan osztályokat használnak, amit az SP "javít" vagy átnevez, töröl. Nem tudom.
Sajnos nem az első eset volt nálam és talán ez az összefüggés, de mindenesetre sikerült így újraélesztenem és remélem ez után is bejön majd -
Nah, okulásként beírom, hogyan oldottam meg a Catalyst problémámat. (alig 2 nap szenvedés után...
), hátha másnak is segít. Nem kellett Wint újrarakni legalább.
Probléma: Új driver telepítésénél a CCC nem indult.
Probléma környezete: DriverCleaner-rel szedtem le a régi ATI-s cuccokat, mert a CCC már jó ideje nem frissült (2007 november óta) a gépemen, de az új nem volt hajlandó elindulni és még értelmes hibaüzenetet sem írt ki.
Hiba oka: A .NET Framework 2.0 után telepítettem a Visual studio-val (de mással is vagy magában is lehet, mindegy) .NET Framework 3 és 3.5-öt. Ezek önmagukban megférnek egymás mellett, ám telepítettek egy SP1-et a 2.0-hoz és sajnos vanak alkalmazások, amelyek az SP alatt már nem futnak (1.1-nél is volt ilyenre példa)
Megoldás: Le kell szedni a Framework SP-jét és a magasabb verziókat és a 2.0-t újratelepíteni. Az uninstall sajnos nem elég a .NET Framework eltávolításához, mert egy csomó cuccot fent hagy
és emiatt már nem lehet telepíteni a 2.0-t Uninstall után a Windows könyvtában a Framework könyvtárat törölni kell, aztán a következő kulcs all minden bejegyzést törölni kell:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\Policy
Mehet az 1.1 is, később újra lehet tenni.Ha ez mind megvan, engedi a 2.0-t feltenni és elindul a CCC.
Ez így röpke negyed óra, de sok szenvedés lenne egyedül rájönni. Remélem van, akinek segít...
-
válasz
Aranygyerek #7957 üzenetére
ez rossz hír... nem szeretném újrarakni 1-2 hónaposan. Most állt össze rajta minden
-
Nekem XP alatt a 8.3 egy hulladék
Legalábbis a CCC.
DriverCleaner -> ATI le. Feltettem, erre az eddig működő CCC már be sem jön (hibával elszáll), holott van neki .NET 2 is. (még annyit tudok elképzelni, hogy 2.0 SP1-es Framework-öt nem szereti, amit a 3.5 tett fel a Visual Studio 2008-cal) Így most hogy a nyavalyában fogok tv-n filmezni? Kénytelen leszek ATT-t feltenni, pedig nem akartam.
Esetleg valakinek van ötlete, miért nem indul ez a hulladék CCC? Eddig semmi baja nem volt. -
- az 512 MB memória a videokártyánál leginkább magas felbontásoknál és nagy textúráknál hasznosabb a 256MB-nál. Szerintem elegendő a 256MB.
- Igen, a HD 2600XT képes lesz kezelni mindkét monitorodat, bár nem DualHead-nek nevezik az ATI-nál. A Catalyst Control Center-ben tudod állítgatni, hogy klón legyen, kiterjesztett vagy más.
-
válasz
horvathkrisz #47 üzenetére
Most mi van? 47-re válaszolt aaaaa
gyikunak akartam írni, hogy sokan panaszkodnak a Vista alatti oldalsávos GPU hőmérsékletre, de eddig nem találtam megoldást
-
-
Elvileg van build a 2.0-ból, de úgy tudom, ez nem sűrűn változik. Nekem a gépemen az 50727-es van fent november óta, amit viszont 2006 tavaszán már kiírtam egyszer. Ebből kiindulva írtam, meg abból, hogy ezen dolgozok, de frissíteni nem kellett még.
De mindegy, pl. langpack-ban is lehet eltérés.
-
-
Csak 1 kiegészítés:
.NET-ből redist van, nincsennek extra verziók, hacsak nem developer, de azt nem olyan egyértelmű elérni.Más. Találtam egy ilyet a neten:
Xtreme-G Catalyst 7.12 XP 32bit
ismeri valaki? Használható?És még valami. A GPU Riva szerint (meg minden más szerint is) 55 fok körül mozog alapon. 3D-s alkalmazás használatakor 70 fölé megy kicsivel. Ezek normális értékek? Nem találtam referencia hőmérsékletet eddig. Sapphire XT DDR4. Egy Pro nyilván alacsonyabb hőmérsékletekkel rendelkezik.
Köszi
-
-
válasz
mcmester21 #5923 üzenetére
Azt a szutyok játékot rég leszedtem, csak a helyet foglalta, másra nem jó. Optimalizálatlan és inkább visszalépés, mint előre. Lehetett volna NFS 2.25 is a neve
Komolyra fordítva: sajnos már mások is mondták nekem, hogy ilyet láttak. A driver lehet a hibás (szerintem). Próbálj másik verziós driver-t.
-
-
Hát persze, milyen szakon van leállás és milyen munkahely, ahol diáknak 150.000-ret adnak? Igen, olxan egyetemisták vígan élnek, akiknek amúgy is van miből költeni. Nem akarok senkit bántani, de nem hinném, hogy a tandí mellett még félreteni is tudna az ember. Én már nem tanulok, de amikor tanultam teljes mértékben önellátó voltam, de nagyon nem ilyen a helyzet, mint leírjátok. Még koliban sem, ami olcsóbb. ez a baj, hogy mindenki azt hiszi, hogy azért mert van 1-2 ember, aki bömössel jár egyetemre, már minden egyetemistának van pénze. HÁT NEM!
Én a munkából vettem gépet, még mielőtt beleszólna valaki...
Nem tudom, milyen suli osztogat 40 ezreket, de nem általános, meg dolgozz szorgalmi időszakban minden másnap 8 órát, ha akarsz...
-
válasz
barnam_ #5751 üzenetére
Igen, nagyban csökkenti az új konfig árát, ha eladod a régit. Én is így szereztem be szinte ingyen az újat.
A kártyákat megtervezik, elkészítik, tesztelik, kiadják. aztán jönnek a kereskedők, akik AGP-ben is eladnák, erre pánikszerűen kellene driver hozzá... na de az már nem ugyanaz a metódus, még ha annak is tűnik. gondolom ezért is szűkös az erőforrás és az idő erre.
-
Én is programozok és nem adok ki rossz munkát a kezemből, de ha MS-stílusban vannak, akkor fognak ilyet kiadni. Sajnos.
Nem tudom, talán nem ugyanaz a gárda, mert a 7.12-ben olyan dolgokat is elrontottak, amik előtte mentek. Bugos az is.A hardver mellé pedig valóban járna a driver és itt nincs olyan, hogy vállaltad. Ez nem cigi, hogy a dobozra ráírják, hogy ne vedd meg, mert fagyni fog.
-
Az a baj, hogy az AMD-ATI programjában eléggé kevés erőforrás lehet már az AGP-re allokálva, ezért nincs normális driver. Mindössze 1 db. drivert kellene megírniuk, ami a 3800 sorozatig minden AGP-set támogat, ami mostanság jött ki, csakhogy ez elég nagy móka lenne és pénzbe kerülne... de hát a multik nyereséget akarnak, nem költeni. nVidia se csinálja másképp. Ők még a PCI-E alá se tudnak normális drivert írni... tv-out megoldásuk csapnivaló pl.
-
Sokan sírnak a .net miatt és sokan válaszolnak balgaságokat nekik megoldásként.
Csak hogy tisztázzuk:
a .net az egy keretrendszer és semmi köze a windows-hoz. ez egy fejlesztői keretrenszer, amit fel kell tenni, hogy a -net -es programok fussanak.
Nem eszi a gépet, nem lassul és nem a csillogásért felel. Egyszerű windos alkalmazásokat is lehet készíteni vele.
Nem kompatibilis visszafelé, mivel programozói dolgokat tartalmaz, amik változnak az egyes verziókban, ezért aminek 1.1 kell, annak 1.1-et ell feltenni és így tovább.
A különböző verziók jól megférnek egymás mellett, nincs belőle gond, akármilyen sorrendben mennek fel a gépre.
A legfrissebb egyáltalán nem biztos, hogy futtatja a régebbit igényő alkalmazásokat.
Verziói: 1.1, 2.0, 3.5 (sokan 3.0-nak ismerik)Remélem ezek után nem jönnek elő ezzel problémák... egyébként nem is értem, mi lehet a gond ezekkel, mert a CCC világosan leírja, mi kell neki. Aki meg nem azt telepíti, mit vár?
-
Ott van 1 link, ami a régi driverekre mutat. Én is most szedtem le, mert a 7.12 nagyon bugos.
1. A piros-kék bug (ezu a legkevésbé idegesítő)
2. tv-out használatakor nem működik a Theater mód
3. tv-out hsználatánál 60Hz-re vette le a monitort és csak nagy nehezen lehet megmagyarázni neki, hogy az nagyobb legyen.
4. Játékokban is azt a 60Hz-et adja legmagasabb frissítésnek, ami duplán idegesítő
5. Nem tudom, miért, de a max. felbontást 1204x768-ban határozta meg és semmi esetre sem hajlandó feljebb tolniEz a driver egy....
francnak kellett hozzányúlniuk az eddig működő dolgokhoz? -
Feltettem az új Catalyst-ot és most nem tudom a tv-kimenetet Theather módba tenni
. Más is találkozott ilyennel? VVan esetleg más program, ami kb. hasonló mennyiségű (2 db
) kattintás után ugyanerre képes, mint ez a mód?
-
Nekem is ilyeneket csinál, hogy hiányoznak dolgok, meg egy-egy ersenyből kilépés után néha nagyon ronda 4 színű pacát dob be és akasztja a gépet, de nagyon pár másodpercig....
Amúgy sem tetszett, már rég áthelyeztem lomtárba az egész vackotNFS nem mérvadó semmiben, mert ezt a részt nagyon elbaltázták. Ettől függetlenül a kártya jó, gyors és stabil (mindez megfelelő kontextusban, nehogy valaki belekössön
)
-
válasz
Titok Levi #4544 üzenetére
Csak egy részére tudok érdemben válaszolni:
Húzni lehet percenként, de érdemes egy tesztet ráengedni húzás után, hogy stabil-e azon az órajelen, ami viszont nem 1 percHa stabil, érdemes lehet restartolni, de nem szükséges feltétlenül.
-
válasz
efegyke #4539 üzenetére
Egyetértek CPT.Pirk-kel, mert azért egy X2 "picivel" többet ér és tud, mint egy végsőkig kihajtott egy magos.
Abban viszont azzal nem értek egyet, aki ilyeneket mond, hogy egy AGP-s kártya áráért kapni lehet procit, alaplapot, VGA-t és memóriát egyben.
"Úgyhogy ha gondolkoznak az átálláson,csak felkínálom nekik a gépet és annyi pénzért amennyiért adni fogom meg is fogák venni sztem." - Épp előtte írtad, hogy nem szereted a garancia nélküli gépeket.
Ráadásul nagyon jó ismerősödnek kell lennie, ha megvesz egy halálra hajtott gépet... de ha meg olyan jó ismerősöd, akkor miért vágod át?
-
-
Szia!
Az AGP-s vonal nem igazán támogatott ATI oldaláról a HD2600 sorozatban, ezért a driver-rel trükközni kell. Legjobb megoldás még mindig az Omega, mert az ATI nem jön frissítéssel mostanában.
A 6600GT után valószínűleg tapasztalsz javulást, de nem vagyok biztos benne, hogy teljesen kihajtja...Azt nem mondom, hogy "még egy kicsit" gyűjts és vegyél PCI-E konfigot, mert azért egy VGA-nál drágább egy CPU-MB-RAM-VGA upgrade. Azonban az AGP vonalon már nagyon nagy durranásra nem hiszem, hogy számítani lehet.
A HD2600XT jó kártya, érdemes befektetni, még ha maradsz is az AGP vonalon. -
válasz
Gaboman #4335 üzenetére
A Tomshardware tesztje nem vehető készpénznek... (sőt), de nézd csak meg szintetikus tesztekben. Az még talán elfogadható... és SM3 lassan mindenhol alap lesz, akkor pedig egyértelmű lesz az előny.
3DMark06 1920x1200
Relative difference between X850 XT and HD2600 XT: 71.30 % -
Nem teljesen igaz, amit a kolléga írt. A hardveres támogatás a codec-hez van és nem a lejátszóhoz, tehát, ha a media player classicban beállítod a cyberlink codec használatát (így tudod: [link]), akkor már azzal is mennie kell. Az MP Classic legalább kezeli rendesen az mkv-t.
Az ígért 5% az nem ígért. Voltak tesztrendszerek, amik tudták. Ennyi. Az biztos, hogy a 60-70%-hoz képest radikális lesz a csökkenés a CPU kihasználtságában, de lehet az 20%-is
Gaboman: lehet, hogy "régebbi" játékokban erősebb, de kétlem, hogy egy Bioshock-ban is az lenne
. Hardveres HD és Dx10. Ez a hosszabb távú.
-
válasz
Gaboman #4214 üzenetére
Akkor vegyél 8800-at
Más:
Az ATI szoftverkörnyezetéről meg annyit, hogy ők legalább azt meg tudták oldani, hogy a tv-out használható is legyen. Rádugom, Extended, Theater Mode és kész is. nVidia alatt napokig szenvedtem, mire valahogyan ki lehetett trükközni, hogy legalább a tv-n is megjelenjen valami, amit még után kellett állítani... Nem is beszélve az Avivo és a Purevideo dologról... AGP-s 7600Gt-re simán rámondták hivatalosan, hogy megy a Purevideo, de persze ezt a kártyának nem mondták el, azt se tudta, mi az a PV. Na ilyenek miatt nálam ATI az első. -
válasz
phallos #4085 üzenetére
Milyen játékoknál? Nem lehet, hogy kiterjesztett asztalod van és azért? Mert pl.: Hellgate esetén ki lehet menni a játékból egérrel a másik monitorra/tvre és akkor valóban leteszi. Ha nem ez, akkor nem tudom, mitől lehet. esetleg egy futó folyamat...
piti:
Csak elvileg jó rá vagy gyakorlatilag is? Sokat kell gépészkedni, amíg rá tudod tenni vagy viszonylag könnyen megy? -
válasz
hakos1987 #4028 üzenetére
És az a 3 venti jól van elhelyezve? A ház belseje felé kell fújnia a gyári hűtőnek és onnan kiszívná a házventi a meleget elvileg.
gyiku:
Figyeld meg a Taskmanager-ben, hogy mennyire megy fel a CPU kihasználtság lejátszás közben. Nekem XP alatt nem nagyon ment 20% fölé 1080p lejátszásánál, de még azt se nagyon éri el. -
A Media Player Classic (sima, semmi cccp vagy mi
) is tudja a hardveres gyorsítást, igaz nem alapból. Itt egy leírás hozzá, hogyan engedélyezd.
Vista alatt nem próbáltam 1080p-t, de minden driver rendben van? Megnézted egyébként, hogy valóban eszi a procit és azért akad vagy "csak" a hang rosszalkodik? Ha igen, akkor driver lehet inkább.
-
-
válasz
phallos #3783 üzenetére
Nincs véletlenül kiterjesztett asztal beállítva? Mert akkor előfodul (pl: Hellgate), hogy kimész a játékból az egérrel és leteszi.
wiggen: a Sapphire nem hangos , max csak akkor, ha nincs más venti a gépedben
Create: AtiTool ezen a téren még nem tökéletes, manuálisan kell emelni az órajeleket.
-
válasz
Komplikato #3741 üzenetére
Igen, de csak a kérdésre válaszoltam
-
válasz
Jon Mathias #3732 üzenetére
csak néhány "jelentéktelen"
* Crysis
* Shadowrun
* World in Conflict
* Alan Wake
* Flight Simulator X: Adrenaline
* Unreal Tournament 3
* Hellgate: London
* Age of Conan
* Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts
* Bioshock
* Eve Online
* Call of Juarez (with patch)
* Lost Planet: Extreme Condition -
Nah, a nagy tuningműhelyem a szoftverek sorának végére ért és persze, hogy az utolsó megoldás jött be....
Összefoglalom:
AMDGCT:
Nekem azonnal standby-ba lökte a monitort, amint húztam rajta. Itt kapott tippek alapján külön-külön kell húzni a GPU és a mem órajelét. Így ment és az a bizonyos 857-es korlát elég szigorú korlátnak bizonyult. Standby és következménye, a reset miatt nem értékelem túl a progit. A húzott értékeket természetesen nálam nem tartotta meg, így nálam nem ment a dolog.
AtiTool 0.27 beta 3:
Felmegy, simán belép, elhiteti velem, hogy a kártyát látja, mert a default értékeket mutatja, de bármit állítok, rá se hederít. Default és kész. Kis kutakodás után egy 312MHz-es ismeretlen kártyának ismerte fel... Egyelőre nálam használhatatlan, lomtár.
Rivatuner:
Simán látja a kártyát, a húzást alkalmazni is tudtam - először a sok progi közül - és nincs fagyás, se standby. 3DMark05-ben több száz pontos javulás. Kis Windows-os optimalizálás után még jó pár pontocska beesett. Bár a 10.000 nem lett meg (ezer kis futó szál, alkalmazás lassította - csak gyorsteszt volt
), azért meg vagyok elégedve a kártya rugalmasságával.
800/1100 -ról 853/1140 is elég jó növekedést eredményezett a pontokban. NYolcezer végéről kilencezer végére ugrott az eredmény.
Amikor megvettem a kártyát, már biztos voltam abban, hogy ebben az árban hosszú távon jól döntöttem. Az, hogy az 1-2 éves játékok nem mennek max élsimítással, meg iylesmikkel, nem foglalkoztat. Dx10 és HD teljesítménye elegendő ütőkártya ahhoz, hogy nem kellett sokat gondolkodnom a vásárlásnál.
-
válasz
belaazallat #3694 üzenetére
7.11 CCC van fent. jeee, olyan karim van, ami ~300MHz-en játszik 1080p-t
-
válasz
belaazallat #3692 üzenetére
persze, felismerte, de felhúzom és amint elváltok az ablakból vagy Set Clock, azonnal visszaáll
Mod: jaa, nem ismeri fel mégsem:
Def clock: 312 MHz
mem: 38 MHz -
válasz
belaazallat #3689 üzenetére
Nekem visszaáll default-ra ATiTool-ban, akármit csinálok, akárhová húzom. Valamit ki kell kapcsolni hozzá, hogy húzni lehessen?
-
válasz
belaazallat #3675 üzenetére
ja, ATITOOL-ra értettem, bocs. Csak nem jól írtam be
Abban úgy tűnik, az érték fölött elhal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest