Aktív témák
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
Dragon-X
üzenetére
Ha visszább olvasol nemsokkal, akkor le van írva párszor ez a probléma.
A Futuremark a ludas, mert rossz a kártyafelismerő dll, dolgoznak a javításán, átmenetileg átnevezéssel, vagy linket is találsz föntebb a saphire adott ki ideiglenes javítást rá.
Nekem olyan kérdésem/kérésem lenne, hogy akinek van 2600XT-je nézze már meg, hogy milyen memória modulokkal van szerelve. A memchipen az ucsó két szám az. (tehát ha 12 az ucsó 2 akkor 1,2 ns-es ramokkal van szerelve, ez pedig azt jelenti, hogy 1000/1,2=833 MHz-en garantáltan lehet tolni.
Nekem HIS 2600XT (alap, nem icq-s) és 860/850-en még vígan megy, de új driverrel (7.8beta) 860/900-on is ment.
Főként ez a gyári oc-s xpert érdekelne, és a HIS icq turbós, de a többi tipust is beírhatnátok... akinek van...
Előre is köszi.
Amúgy gyári driver, és 7.8béta között kb 5% teljesítményjavulás van.
Még egy kérdés: ugyebár atitools 0.27béta a legújabb, de ezzel még sajnos nem lehet állítgatni a frekiket, catalystel lehet, de ettől meg nem megy rendesen 3D mark. Tud valaki valami progit amivel lehet állítgatni a frekit cooltúráltan?
Amúgy prociigénye van rendesen. E2160 2600MHz-en kb 3/4-ig van kihasználva. -
Olasza
aktív tag
-
c41r0^
őstag
válasz
Dragon-X
üzenetére
ha a géppel eddig nem volt probléma, akkor a VGA gyári hibás lesz sajna...

gari->csere
esetleg minimális eséllyel az alaplap ''inkompatibilis'' a VGA-val
én is jártam már úgy 1 napos VGA-val, hogy mikor a vertex shadereket dolgoztatta, csak akkor fagyott ki 3DMarkban...játékokban pedig néha előjött nem kevés textúrahiba, gariban cserélték...
esetleg az órajeleket vedd vissza a VGA-n (GPU és mem) RivaTunerrel vagy AtiTool-lal, lehet a gyári OC-t nem bírja (bár ekkor is selejtes, szvsz gari mindenképpen)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Robogó, kismotor
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Byintek Love U14 Projektor
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő