Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vaku topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3DMark05 eredmények
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
válasz
kefizor #15596 üzenetére
Bocs elirtam
Nem tudom húzzak e még a procin 425 ös fsb n van igy is
A ram 850 en van kb 875 a vége CL4 ben szóval nem biztos hogy jól járnék maximum még 100MHz t tudok és akkor annyi majd idővel veszek egy jobb procit is PL E8400 és az haveromnak is ebben a lapban 4 GHz en ment 900 on a ramok CL4 Hátha majd elviszi de legyen 3,8GHz 850 en
-
válasz
bazsi83vp #15585 üzenetére
Lehet tudni milyen Sapphire 5770.esed van? Bár végül is tökmindegy Mer a fenti képed szerinti BIOS fesz átírással TOTÁL baromságot csináltál!
Ha megpiszkálod bármelyik fesz értéket a BIOS-ában (tökmindegy hogy lefelé vagy felfelé) azzal azt fogod elérni hogy állandóan a MAXIMÁLIS FESZT 1,125.v fogja kapni a GPU! 2D ben is a max feszt fogja kapni!
(ha nem hiszed próbáld csak ki vedd le a 3D-s órajelhez társuló feszt 0,70.re vagy bármennyire, és akkor is ugyan úgy fog menni a kártya hiba nélkül! mivel nem annyit kap amit te bele irkálsz! (sajnos 5770.nél nem csak 1.helyen vannak tárolva a fesz értékek, ezáltal csak megbolondul a kártya PowerPlay-je)
Másik: A ventilátor konfiguráció is hasonló módon FELESLEGES megbabrálni mert az csak addig van érvényben amíg elindul a win betöltéskor a CCC azután már a CCC veszi át a venti vezérlés szerepét!
(de ha olvasgattál volna kicsit itt a fórumba már párszor leírtam ezeket)
Tehát tedd vissza a kártyára a gyári BIOS-t Max az órajeleket és a CCC-nek a MAX OC-értékét lehet módosítani azok működnek csak 5770.esetében! RBE-bios buherával!
-
GAbre
veterán
válasz
Flashrider86 #15588 üzenetére
Kell a ramsüni rá,és még nem is túl drága...
-
kefizor
tag
Voltage = Vantage
Olvass már egy kicsit.
Az a brutál +740Mhz nem valami nagy szám, nekem is volt E6750-esem, valahol 3.95-nél álltam meg 1.48V-tal. Szóval nem a karid a gyenge, hanem a procid, és érezhetően erősebb az 5770 a HD 4850-től, csak komolyabb rendszer kéne alá
Kicsit húzz még a procidon, bár nem lennél annyival előrébb, 3Dmarkban kb +250pötyi a CPU javára. Játékban meg hát attól függ mennyire cpu limites játékokkal hasítasz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Flashrider86 #15592 üzenetére
Persze, amint lesz rá időm próbálgatom majd lejjebb venni az értéket, csak furcsa volt hogy először stabil volt az eredmény. Kb 5-6 Vantage tesztet is letoltam az értékekkel.
-
Flashrider86
tag
Szeirntem biztos nem bírja a tuningot...Vagy mint ahogy írta itt valaki,hogy ő is húzta a hawk-ot,és egyszer csak visszaált gyári értékekre...Én most 900-on használom,és semmi baja. Jó persze te jobban meghajtottad,plussz én még nem nyúltam a memóriához az 1200. Visszatérve a hibádra,szerintem kicsit vedd lejjebb az értékeket,és tesztelgessed,de ne csak furmark-al hanem játékba is.
Üdv
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na az miért van hogy amikor múlt héten tuningoltam a kártyát akkor betonstabil volt a megadott értéken( 945,1360) Hétvégén játszani akarok Dragon Age-el, és játék közben villog a kép, megfagy egy pillanatra. Kilépek indítok egy furmark tesztet és már az elején megfagy az egész. Vagy kiírja a szokásos hibaüzit hogy alaphelyzetbe állt a driver.
Visszavettem gyári értékre a vga-t erre meg minden ok? Mi lehet a gond? -
Cimbooora
aktív tag
Üdv! mostanában nem írja ki a korábban írt hibát, hanem néha a kép elmegy, és így szépen fokozatosan ablakonként vissza áll a kép( tehát elfeketül minden, majd ablakonként felszabadul a feketeség---> olyan mintha felbontást állítana át, de valójában nem tudom mi lehet ilyenkor a gond) Hibát a teszt nem észlelt, viszont attól még lehet hibás a kártya vagy rossz? Csak mert nem szeretném úgy visszavinni a kártyát, hogy nem az a hibás
Előre köszönöm a véleményeteket! Üdv Cimbooora
-
Flashrider86
tag
válasz
F e Z o #15587 üzenetére
Nem nagyon érdekelnek a pontok,csak fura,hogy másnak sokkal több lett. Ahogy látom neked is Hawk van,neked mennyit ment feszemelés nélkül? Szeretném egy picit húzni,de ahogy visszaolvasok,azt hiszem te írtad pont,hogyha szaggat egy játék,akkor tuning után is fog. Ezért bátorkodok 1000 Mhz-ig menni.A memóriákra mosat vezsek sünit,hogy azok is jobban érezzék magukat,vagy ez tiszta felesleg? Összegezve,megéri ez a feszelés,plussz pénz kidobás azt pár Mhz-et? Vagy csak e-pénisz növelésre jó,ami nem érdekel. Végülis csak az,hogy ne akadjon már a metro 1600-as felbontásba,vagy túlzok?
-
F e Z o
veterán
válasz
Flashrider86 #15586 üzenetére
Kicsit bonyolultabb a dolog. Véleményem szerint nem egy 5 éves tesztprogram a mérvadó - főleg nem 1280*1024-ben -, ha proci-VGA párosításról beszélünk. Játékokhoz tökéletes a procid, pontok hajszolásához meg vegyél 980x-et.
-
Flashrider86
tag
válasz
DroiDMester #15572 üzenetére
Hmmm
Hát nekem sokkal rosszabb eredményeim lettek
Ennyire nem hajtaná ki a Q8300-as procim? Most alapfeszen 3500 mhz-en megy. Kéne még húzni?
-
bazsi83vp
senior tag
Nos, nálam ez úgy van, hogy a ccc-ben is az lesz a plafon amit a biosban megadtam - de nem próbáltam még addig, nincs plusz hűtés a ramon még.
De nekem nem kell több, mint láthatod a feszültségeket is csökkentettem (de még megy majd lejjebb) a kisebb melegedés/fogyasztás miatt, csak a ram órajelét löktem fel 1300-ra.Mivel nem akarok b.szakodni külső programokkal, a biost állítottam át. Pl a venti is előbb érné el a max fordulatot mint az alapértelmezett, de így is csendes.
-
CJ3
senior tag
válasz
bazsi83vp #15582 üzenetére
OHOH 1000Köszi
Nem is próbálom akkor ennyire nem merülök bele elég lesz ez majd aztán veszek egy új karit mert ez nem sokkal erősebb szerintem a 4850-nél
Szerintem nyáron majd egy proci meg egy VGA
Egyébként a memória is birja azt a 1445 öt???
1300 at probáltam meg teszt is volt de csak 20 percet nyomtam le.
Aztán beállitottam játék alatt 1250 re azt tutkó kell birnia. -
donbos12
tag
Üdv!
Engem az érdekelne ,hogy nincs -e már valami tuti megoldás az 5770-es kártyák hibáira?
Nálam fagyások,kék halál aztán reboot általában játék közben ,de elég random a hiba.Pontos típus : GV-R577D5-1GD-B
Driver : legújabb Catalyst
GAbre
veterán
Vki leírja,h milyen hatásai vannak,a plusz fezsültség adásának!
Az a nagy hiedelem,hogy lerövidíti az élettartamot!
Most ez így van,avagy,a hőmérséklet emelkedése miatt történhet meg,vagy a kondik mennek tönkre?Köszönöm?
-
CJ3
senior tag
válasz
DroiDMester #15574 üzenetére
Elirhattad ilyet nem kérdeztem Mármint a PLUSZ Feszes dolog....
Huhh de hülye vagyok magamnak válaszolgatok, na megyek is aludni jó8 mindenkinek
-
-
CJ3
senior tag
válasz
DroiDMester #15572 üzenetére
Hát Voltage
Abból irtam ki az eredményeket
Lefuttattam a 3DMark 11 et is Össz: 2434 Pont
-
1, először is E6750. proci nagyon régi és ahogy látom 3400.on használod, 3D.Mark06 rettentően proci limites tesztprogi, és kb: 4500.MHz és 4.mag ahol kezdi jól érezni magát! Ettől pedig te irtó messze jársz!
íme ha van normális vas a 5770.alatt!
2, Ne 3D.Mark(06) al tesztelj, hanem Vantage vagy pedig 3D.Mak11.el! ezek nem annyira proci limites tesztelők! (bár ezeknél is lesz proci limited ha csak 3400.on járatod a 6750.et!)
3, Ne az össz pontszámot nézd hanem a részletes nézetben az elért átlag FPS értékeket és azt hasonlítsd össze!
4, 4850.es kari jóval gyengébb még a 5750.től is gyengébb!
-
CJ3
senior tag
A Sapphire 4850 em 7496 pontot ért el. Ez volt a régi kártyám ott nem tudom a részleteket mert akkor demo ként futtattam a tesztet és csak a végeredmény van meg.
Most kb 10 000Ft ért vetem max 1000 pontot végül is szóval nem olyan hűde nagyon jó vétel volt
Bár az egy összpontszám, ott nem tudom mennyi pontot ért el a VGA -
CJ3
senior tag
Érdekes Felhúztam a karit 960/1250 re lefuttatam a 3DMark ot és kevesebb pontom lett
Kb amúgy a húzással átlag 2 FPS t javult a teszt végén szóval nem olyan sok.
Alap: GPU Score 9722
CPU Score 5956
3DMark Score 8395Tuning: GPU Score 10356
CPU Score 4522
3DMark Score 7831Most itt maga a VGA több pontot ért el végül is
A proci nem teljesitett valami miatt de 1500 pontal -
CJ3
senior tag
Ezekné la kariknál a memória úgy jön ki hogy 4x1200=4800??? Vagy hogy is van ez
?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
A teszt közben végig a szőrős fánk volt legfelül ugye? Mert ha jól tudom csak akkor megy 100 százalékon a vga-d. Ha közben netezel és csak a háttérben megy a teszt akkor nem fogja meghajtani a kártyát. Legalábbis nálam nem tette.
A hiba amit írsz érdekes, pont ma történt velem is ilyen. Húzva volt a kártyám, stabil is volt még tegnap, ma meg indítom Dragon Age-t, és kifagyott az egész, illetve a hibaüzit is megkaptam amit te.
Indítani akartam furmarkot, az elején kifagyott már teljesen. Nem tudom miért. VIsszavettem órajelet alapra és megy minden.
Azt esetleg próbáltad hogy kicsivel csökkented a gpu vagy a memória órajelét? Más driverrel próbálkoztál?
Más ötletem nincs, lehet tényleg haldoklik vga-d.
-
Cimbooora
aktív tag
már több mint 3/4 órája megy és semmi hibát nem írt ki.
minimum hőmérséklet 43 C°, a max eddig 60 C°De nem értem, hogy akkor miért van az, hogy játszok, és 10 perc elteltével mire kapcsolódtam a szerverre megakad a kép, elmegy a kép, majd ki fagy a gép, majd vissza áll a kép, és kidob a szerverről a COD (most csak egy példa)
De volt hogy msn-nél bejelentkezett, és amikor megnyitotta volna a partner listát akkor lefagyott a gép. -
Cimbooora
aktív tag
És még arra lennék akkor kiváncsi , hogy hogyan tudom letesztelni, hogy biztosan valami hibája van?
-
CJ3
senior tag
válasz
zsole84 #15543 üzenetére
Hát Sajna valahol nem sokkal 960 fölött lesz a vége hagyom is nem szórakozok vele stabil 950MHz n ellesz a memokat kellene még kitapasztalnom hogy mennyit mennek de azok is 1300 at tutira kell hogy menjenek és akkor az se a világ vége mert ha jól tudom ennél az 5770 nél olyan 1445 re lehet húzni azt is.?
-
Cimbooora
aktív tag
Néha elő jön a hiba, néha nem...
Biztos, hogy rossz a videókártya? mert nem szeretném kicserélni, mert eléggé körülményes. -
Cimbooora
aktív tag
Na de most pedig az az érdekes, hogy megy, és jó
-
szacsee
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
péntek óta ezzel a problémával küszködök:
"AMD képernyő illesztő nem válaszolt de sikeresen helyre állt."
Elsőnek a COD MW2-nél jelentkezett, majd folytatódott azzal h elegem lett és újra tettem a windows 7-et. Most jelenleg az van, hogy filmnézésnél, msn-t amikor megnyitom, de még sorolhatnám... egyszerűen meghal a gép, elsötétül a monitor majd kis idő után felbukkan az említett szöveg.
Mi a teendő? valakinél már jelentkezett ilyesféle gond?
5750-es a kártyám -
Flashrider86
tag
Droidmester: Köszi,bekapcsoltam. Egy fokkal jobb lett,de egy ici picit még mindig látszik
Isc: Hát lehet az lesz,hogy átviszem haveromhoz. Bár neki Nvidiás kártyája van,lehet nem örülne neki
Garancia amúgy még van rá,a tápom meg egy Corsair Cx400-as.
Kefizor: A monitorom információi: 67.5Khz 60Hz PP
1920*1080
Digital
Ezt írja ki. Üdv -
kefizor
tag
válasz
Flashrider86 #15533 üzenetére
Mekkora a monitorod képfrissítése? Vagyis hány Hz-es?
-
zsole84
senior tag
Afterburnernél ha jól emlékszem a program könyvtárában van egy cfg file. Ha megnyitod abban lesz egy olyasmi sor, h 'enable unofficialoverclocking', aminek az értéke 0. Ezt kell átírni 1-re és lehet húzni a kártyát. (Egyébként, ha 950 körül stabil, akkor szerintem felesleges piszkálni, érezhető +-t nem fog hozni az a pár mhz.)
DroiDMester: Ok, ezt nem tudtam: a Sapphire 58xx szériánál a Rev2 (NEW Edition) az ami itt a 5770.nél a Rev3 (módosított nyák és olcsósítás: sajnos 58xx nél a minőség rovására ment.
-
válasz
zsole84 #15541 üzenetére
HD5770.ről beszélünk tudtommal! és nem 5850.ről!
és Referencia nyákos (Rev1-2) kártyákról! (kivéve Sapphire Rev3) a Sapphire 58xx szériánál a Rev2 (NEW Edition) az ami itt a 5770.nél a Rev3 (módosított nyák és olcsósítás: sajnos 58xx nél a minőség rovására ment nincs szoftveres feszelési lehetőség és valamivel gyengébb tuning potenciál a hűtés viszont a jól ismert NEW Edition ami már 48xx óta kiválóan teljesít
Én pont ebből kifolyólag NEM veszek csak Referencia kártyákat!
(5770. rev3-ból is csak a hűtés amit megtartottam, a kártya ment eladásra 2.hónap tesztelés után és jött helyére egy Rev2)
-
zsole84
senior tag
válasz
DroiDMester #15528 üzenetére
Nálam pl. a Sapphire 5850 (rev. 2) cicereg. Igaz, hogy nem zavaróan és csak terhelés alatt, de azért tény. Egyik gyártó sem tökéletes.
-
válasz
Flashrider86 #15538 üzenetére
-
lsc
nagyúr
válasz
Flashrider86 #15538 üzenetére
Passz, másik gépben ki tudod próbálni a kártyát ? Ha ott is rossz gari. Mondjuk ilyen hibát még nem láttam. Tápod milyen és mekkora ?
-
Flashrider86
tag
Tomate: Csak DX11-ben csinálja?
Igen,meg Dx10-be is
Isc: Ma tettem fel a szűz windows 7-et,éppen ez amiatt. Kezdhetem elölről? A monitorom egy 231-as Led samsung Dvi kábelel van összekötve. Neked amúgy nincs ilyen gondod?
Na ilyen gondom van,csak minden játéknál. Kivéve grid,mert ott bebírom kapcsolni. Ilyen elcsúszások vannak
[link]
-
lsc
nagyúr
válasz
Flashrider86 #15535 üzenetére
Ha ennyit variáltál akkor lehet új win lesz a vége, de akkor vagy a driver vagy a hotfix menjen fel csak. Közben jutott eszembe a monitorod milyen, átalakítóval megy vagy sima kábel ? Esetleg azt kicserélni legalább egy próba erejéig ? Nem biztos, csak egy tipp.
-
Tomate
veterán
válasz
Flashrider86 #15535 üzenetére
Csak DX11-ben csinálja?
-
lsc
nagyúr
válasz
Flashrider86 #15533 üzenetére
A legfrissebb 11.1 plussz még feltettem a fixet is hozzá a 11.1a-t is.
Elég baj, a hotfix is egy önálló driver a neve ellenére, vagy ez vagy az, a kettő egymásra telepítése nem egészséges. -
Tomate
veterán
válasz
Flashrider86 #15531 üzenetére
Melyik driver van fönt?
-
Flashrider86
tag
Srácok az mitől van,hogy ilyen vízszintes csíkok vannak, a gyors jeleneteknél? Mintha szétcsúszna a kép....Dirt2nél is ez volt,bekapcsoltam a vsync-et. Ekkor tökéletes lett,bár a teljesítményből lement
Most itt van a metro,vagy a call of duty...és ugyanaz a szitu,de nekik nincs ilyen v sync beállítás....Mit tegyek fel,vagy állítsak be? Nektek nincs ilyen gond? ?
Üdv -
CJ3
senior tag
És akkor hogy tudom tovább húzni a VGA t?
Melyik progi engedi 960MHz fölé húzni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
DroiDMester #15528 üzenetére
Chieftec táp, az pont elégendő nekem.
Tudom hogy nem kiemelkedő a tuning, csak átlagos. Húznám én is tovább csak feszt nem tudok emelni.
(igazából szükségem nincs is rá, nem vagyok az a tuningbetyár. )
-
Hát én nem írtam olyat hogy ROSSZ csak gagyi és az nem ugyan az!
A ciripelés meg függ attól is hogy milyen alaplap+táp van a kártya alatt! neked valószínű pont olyan van amit szeret a giga kártya!
Ahogy olvastam 945/1360.at megy a kártyád az nem egy kiemelkedő eredmény teljesen átlagos érték bármelyik 5770.es tudja!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hát lehet hogy rossz a Gigabyte de az enyémmel semmi baj nincs, teszi a dolgát rendesen, viszonylag jól is tudtam tuningolni, és eddig semmilyen gond nem volt vele.
-
lsk
csendes tag
válasz
DroiDMester #15524 üzenetére
Kár,hogy akkor nem a sapphire-t rendeltem meg. A kerülendőkről tudtam, de sajna a gigáról nem.
Hétfőn jelentkezem akkor,hogy mit mondtak a boltban-mert ugye neten rendeltem...
-
Sajnos a ciripelés NEM GARANCIÁLIS probléma (mert a működését nem befolyásolja a kártyának) tehát csak a bolt jó indulatán múlik hogy kicseréli-e neked!
Sapphire kártyákkal nincs ilyen gond legyen az bármelyik (Rev1-2-3, Vapor-X) vagy bármilyen más gyártó Rev1. és Rev2.es kártyára jó (mert azokat is a Sapphire készítette) Esetleg MSi Hawk de irreálisan drága inkább egy Vapor-X az olcsóbb is mint a Hawk és jobb is!
amit kerülni kell: ASUS CuCore. és VTX3D, valamint MSi R5770-PMD1G verziója!
-
lsk
csendes tag
válasz
DroiDMester #15522 üzenetére
Akkor ráírok majd a boltra,hogy mi a helyzet ilyenkor...Remélem cserélik és nem lesz gond, ha meg garanciás akkor vagy 3 hét gép nélkül...szuper. Melyik gyártó 5770-t ajánlod?
-
-
lsk
csendes tag
válasz
DroiDMester #15520 üzenetére
Ez a legdrágább 5770-es a piacon
De akkor a Giga-val melléfogtam.
-
Marhára semmi köze a hűtésnek a ciripeléshez!
a Gigabyte által használt OLCSÓ(húsnak híg a leve) alkatrészek, jelen esetben a VRM tekercsei az ami ciceregnek! Ahogy az összes többi hasonló(gagyi) gyártó által kiadott olcsósított kártyáknak ez az átka! Hogy az alkatrészek árán spórolnak és vacak gyenge minőségű alkatrészeket használnak hogy minél olcsóbban tudják előállítani!
-
zoleeno1
veterán
manuális ventiemeléshez: MSi AfterBurner, vagy Sapphire TriXX
Én MSI-tjavaslom, mert nálam valamiért újraindításnál elveszíti a beállításokat a trixx.
MSI AfterBurner linkbocs most olvastam a hsz-ben, hogy már felhúztad 60%ra, akkor nem tom mire gondolsz, hogy manuálisan
-
CJ3
senior tag
Aham oksa én meg nem néztem hogy neked milyen hsz-ed van vagy hogyan van
Akkor ott valami hozzáér esetleg a hűtőhöz nem ? Szedd szét a gépet és nézd meg nem e elferdült valami mert ezek nagyon vékonyak a lapok könnyen lehet hogy beleér akár a ventibe vagy egy vezeték aminek nem lesz jó vége ha elnyisszantja majd, főleg ha a VGA.é
Amikor nem játszol akkor is csinálja ezt a hangot?
Milyen karid van?
-
CJ3
senior tag
Az Everest csak 53 fokot mér fél óra teszt már
MSI Kombustor DirectX11
-
CJ3
senior tag
GPU 960 MHz 56 57 fok maximumm
Úgy csináld hogy ne ciripeljen hogy manuálisan hűtsd a VGA t nem értem mért hagyjátok a gyári Auto szabályzókat és a VGA k 80 90 fokon mennek
Nekem pl most 60% a hűtés ha játszok.
Majd menne 25% on a venti most és lenne 90 fokos a kari valószinű -
lsk
csendes tag
Üdv!
A vidikarim Gigabyte 5770 SO. Normális,hogy terhelés alatt ,,ciripelő" hangot ad? Egy idő után rohadt idegesítő és fáj az ember feje tőle... -
CJ3
senior tag
Hali az 5770 nek hany-as Riva Tuner kell mert nem ismeri fel teljesen
-
válasz
gws580 #15500 üzenetére
Pedig nem annyira bonyolult!
8, Start Menű / Futtatás hoz beírod hogy : services.msc majd enter (de lehet másképp is : Vezérlőpult / Felügyeleti Eszközök / Szolgáltatások-at megnyitod)
9, a szolgáltatások listájában kikeresed a AMD External Events Utility sort, és jobb klikk rajta majd a leállítást választod! ezután bezárod a szolgáltatások ablakát!
10, visszamész a Start Menű / Futtatás hoz és beírod hogy CMD majd enter a bejövő parancssori ablakba beírod sc delete "AMD External Events Utility" majd enter
ha jól csináltad akkor: success: [SC] DeleteService SUCCESS választ üzenetet kell kapnod!
11, Megnyitod újra a szolgáltatásokat, most már nem szabad szerepelnie a szolgáltatások között a AMD External Events Utility -nak!
12, Újra lefuttatod a CCleaner progit (tisztítás opcióját, majd a Rendszerleíró részénél is végzel egy hibakeresést és javítást vele) Azt nem írja de én itt is szoktam még egyszer lefuttatni egy Driver Sweeper tisztítást!
13, Újraindítod a gépet és feltelepíted a Catalyst™ 11.1a hotfix-et!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gws580 #15500 üzenetére
8. Start menü/futtatás/services.msc
9. Keresd a következőt: AMD External Events Utility. Jobb egérgomb, leállítás.
10. Start menü/futtatás/cmd majd írd be hogy:sc delete "AMD External Events Utility
11. Ugyanaz mint 8-as pont, csak azt keresed hogy eltűnt az AMD External Events
12. Futtass egy Ccleanert.
13. Indítsd újra a gépet és telepítsd az új drivert.Nagyjából, remélem jól írtam mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Synology NAS
- Milyen SSD-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vaku topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest