- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Lenne egy olyan gondom, hogy amikor bekapcsolom a gépem akkor van kép, de miután a windows 7 4 színe megjelenik, majd eltűnik és képnek kéne lennie (kék háttér, és az üdvözlő szöveg) akkor el megy a kép is a monitor kiírja, hogy input not supported.
Előtte persze jó volt, miután a beállításnál elállítottam az egészet, mert 2 monitort kötöttem rá. Volt már ilyen gondom, de nem emlékszem mit kell csinálni.
Tehát miért nincs kép?
Előre köszönöm válaszaitokat! -
Cimbooora
aktív tag
ÜDv!
Jelentkeztem azzal, hogy a videókártyám amikor elromlott mondtátok vigyem be.
Bevittem és faszán ki lett cserélve egy 5770-esre
Persze nem kellett ráfizetni -
Cimbooora
aktív tag
Üdv! mostanában nem írja ki a korábban írt hibát, hanem néha a kép elmegy, és így szépen fokozatosan ablakonként vissza áll a kép( tehát elfeketül minden, majd ablakonként felszabadul a feketeség---> olyan mintha felbontást állítana át, de valójában nem tudom mi lehet ilyenkor a gond) Hibát a teszt nem észlelt, viszont attól még lehet hibás a kártya vagy rossz? Csak mert nem szeretném úgy visszavinni a kártyát, hogy nem az a hibás
Előre köszönöm a véleményeteket! Üdv Cimbooora
-
-
Cimbooora
aktív tag
már több mint 3/4 órája megy és semmi hibát nem írt ki.
minimum hőmérséklet 43 C°, a max eddig 60 C°De nem értem, hogy akkor miért van az, hogy játszok, és 10 perc elteltével mire kapcsolódtam a szerverre megakad a kép, elmegy a kép, majd ki fagy a gép, majd vissza áll a kép, és kidob a szerverről a COD (most csak egy példa)
De volt hogy msn-nél bejelentkezett, és amikor megnyitotta volna a partner listát akkor lefagyott a gép. -
Cimbooora
aktív tag
És még arra lennék akkor kiváncsi , hogy hogyan tudom letesztelni, hogy biztosan valami hibája van?
-
Cimbooora
aktív tag
Néha elő jön a hiba, néha nem...
Biztos, hogy rossz a videókártya? mert nem szeretném kicserélni, mert eléggé körülményes. -
Cimbooora
aktív tag
Na de most pedig az az érdekes, hogy megy, és jó
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
péntek óta ezzel a problémával küszködök:
"AMD képernyő illesztő nem válaszolt de sikeresen helyre állt."
Elsőnek a COD MW2-nél jelentkezett, majd folytatódott azzal h elegem lett és újra tettem a windows 7-et. Most jelenleg az van, hogy filmnézésnél, msn-t amikor megnyitom, de még sorolhatnám... egyszerűen meghal a gép, elsötétül a monitor majd kis idő után felbukkan az említett szöveg.
Mi a teendő? valakinél már jelentkezett ilyesféle gond?
5750-es a kártyám -
Cimbooora
aktív tag
Üdv! Most így vissza olvasva az előző hozzászólásokat, kezdek én is kételkedni, hogy nem elég a gép a videókártyához.
Gondoltam megkérdezem: 5750 1gb-os karim van és egy e6400-as proci, esetleg még ez: egy gigabyte ga ep31 ds3l-es alaplap illetve jelenleg 1,5 giga ram, de amúgy 2 giga ram van.Szerk.: 1066-os ramok
-
Cimbooora
aktív tag
válasz
gordonfreemN #7714 üzenetére
Próbáltam már annyiféle képen, de még próbágatom
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv! Megint elkezdett sípolni a videókártya, és már nagyon unom.
Sajnos most már tényleg nem tudok mit csinálni.
Szerintetek mi lehet a baj, mert másik videókártyával jó a gépem, a videókártyám, meg néha jó, néha rossz.
Kidobjam? -
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Na nem tudtok orvoslást, a 2 hosszú 1 rövid sípolásra a Gigabyte HD5750 1gbnál?
Érdekes elment az ára, előtte vígan elment. Most be akarom kapcsolni, erre semmi, vagy is a szokásos 2 hosszú 1 rövid.
Tapasztalat?Megoldás valaki? -
Cimbooora
aktív tag
Na tegnap este megint előjött a hiba...
2 hosszú 1 rövid, ugye bár videókártya hiba, de már mindent megcsináltam annak érdekébe, hogy jó legyen.A következő történt: Egész nap ment a gép, és este kikapcsoltam, de még szerettem volna valamit, de nem tudtam már elindítani. Arra gondoltam, hogy túlmelegedett, ezért kitettem a teraszra kicsit hülni úgy 15-20 percre. Kimentem érte bedobtam a gépbe, semmi. Már teli volt a F@szom, ezért lefeküdtem.
Ma reggel felébredek benyomom a gépet adta Isten megy.Most vagy én vagyok hülye vagy nem tudom, mert a túlmelegedés kizárt szerintem.
Mit lehet tenni, mert ha visszaviszem kb ugyan ez lesz, előzőnap megy, majd feldobja magát, másnap meg megint megy.Ja és az a kis sípolás ami volt NA az a túl melegedés jelző 100%
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Megint jelentkezem hibával.
Nagy nehezen sikerült elindítanom a gépet, de igen nagy szenvedés után.
A sípolás a következő vagy 1 hosszú 2 rövid vagy 3 hosszú és 1 rövid, lehet ugyan azt jelenti a 3 hosszú 1 rövid mint, az 1 rövid 3 hosszú, de nekem az első van.
Ugyebár ennél a hibánál a videókártyával van hiba.Na most az lenne a kérdésem, hogy mi? Írják, hogy memória hiba esetleg... nem tudom
De érdekes, mert nem csak a speaker sípol, hanem folyamatosan a videókártyán valami.És az hogyan lehet, hogy egyszer megy egyszer nem? Mit tegyek? BIOS-al van valami? Vagy cseréljem a videókártyát, de néha megy néha nem
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Napokban elkezdett szarakodni a gépem, és a videókártyámra gyanakodok...
Amikor bekapcsolom, néha elkezd sípolni, és ilyenkor kiszedek mindent, és visszarakok, ez szokott jó lenni.
Mi lehet a baj?Ja és még annyi, hogy kiváncsiságból felhúztam a karit maxra a catalyst-ba, és elindítottam a GTA IV-et... töl, tölt, tölt, egyszer csak lefagyott a gép, pontosabban a videókártya, mert a kép meghalt.
Mi lehet ilyenkor a gond?Válaszaitokat előre köszönöm!
Ja a karim: Gigabyte HD 5750 1gb
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Miért van az, hogy a régi 512bm-os 4830-as kártyámmal, és a 10es direcx-el nem akadt úgy a COD MW 2, mint az új 5750 1gb directx 11-el?
Ugyan azon a grafikán. -
Cimbooora
aktív tag
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Állítgattam a karimon, és egyszer csak elment a kép, amikor a felbontást átállítottam valami másra, mint ami volt.Kérdésem az, hogy hogyan lehet vissza állítani a beállításokat, hogy újra legyen kép. Jelenleg csökkentett módba nyomom, és itt is megpróbáltam olyan felbontásra tenni, amit a monitor nem tudott.Félre értés ne essék, a monitor nagy felbontásokat bír.
Válaszaitokat előre köszönöm! -
Cimbooora
aktív tag
Csáó!
Megjött az új karim, és megszeretném csinálni úgy, hogy 2 monitoron játszani.
Vagyis, hogy fele játék itt fele ott legyen, és a két monitor adjon ki 1 képet.
Jelenleg ott tartok, hogy az egyiken megy a játék, másikon, meg az asztal van ikonok, meg tálca nélkül.
Mit kell csinálni? -
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Ezek közül melyik a jobb?
Sapphire gigabyte, stb...?
AQUA-ba nézegettem
Sürgős lenne!
válaszaitokat előre köszönöm -
Cimbooora
aktív tag
Ja és az h Gddr 5ös az mit jelent?:S
Ami msot belement gddr 3-mas karim, akkor a gddr 5 ös karim is belemegy? -
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Videókártya vásárlása előtt állok, és azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek melyiket vegyem, melyik éri meg jobban?
HD4850 vagy az újdonsült 4750?
Válaszaitokat előre köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hyundai, Kia topik
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Fűnyíró topik
- Megújult a PROHARDVER!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest