Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gws580 #15500 üzenetére
Pedig nem annyira bonyolult!
8, Start Menű / Futtatás hoz beírod hogy : services.msc majd enter (de lehet másképp is : Vezérlőpult / Felügyeleti Eszközök / Szolgáltatások-at megnyitod)
9, a szolgáltatások listájában kikeresed a AMD External Events Utility sort, és jobb klikk rajta majd a leállítást választod! ezután bezárod a szolgáltatások ablakát!
10, visszamész a Start Menű / Futtatás hoz és beírod hogy CMD majd enter a bejövő parancssori ablakba beírod sc delete "AMD External Events Utility" majd enter
ha jól csináltad akkor: success: [SC] DeleteService SUCCESS választ üzenetet kell kapnod!
11, Megnyitod újra a szolgáltatásokat, most már nem szabad szerepelnie a szolgáltatások között a AMD External Events Utility -nak!
12, Újra lefuttatod a CCleaner progit (tisztítás opcióját, majd a Rendszerleíró részénél is végzel egy hibakeresést és javítást vele) Azt nem írja de én itt is szoktam még egyszer lefuttatni egy Driver Sweeper tisztítást!
13, Újraindítod a gépet és feltelepíted a Catalyst™ 11.1a hotfix-et!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gws580 #15500 üzenetére
8. Start menü/futtatás/services.msc
9. Keresd a következőt: AMD External Events Utility. Jobb egérgomb, leállítás.
10. Start menü/futtatás/cmd majd írd be hogy:sc delete "AMD External Events Utility
11. Ugyanaz mint 8-as pont, csak azt keresed hogy eltűnt az AMD External Events
12. Futtass egy Ccleanert.
13. Indítsd újra a gépet és telepítsd az új drivert.Nagyjából, remélem jól írtam mindent.
-
válasz
gws580 #15497 üzenetére
Gondolom az újra telepítést MEGFELELŐEN végezted el!
És próbáld a Catalyst™ 11.1a hotfix-et feltenni ne a sima 11.1.et!
-
-
Zénó1000
csendes tag
válasz
gws580 #15491 üzenetére
Bocsi, lehet hogy hülyeséget írok, de megkérdem, hogyan telepíted a drivert? Úgy értem, hogy mielőtt telepíted az újat eltávolítod a régit? Ha nem akkor maradhatnak olyan fájlok amik zavarják az új működését és ezért lesz kék halál meg minden. Ja és én egyszer úgy jártam, hogy az új driver telepítése alatt nem tiltottam le az Eset Smart Security-met és nem települt rendesen a driver. A képernyő átállt 640x480-ra és 8 vagy 4 vagy nem tudom mennyi bites színmélységre és nem lehetett visszaállítani. Aztán amikor úgy próbáltam telepíteni, hogy teljesen kikapcsoltam az Esetet, akkor után minden rendben ment. Csak ezért írom ezt mert az egyik hsz-ben írtad hogy kék halál is volt. Az simán lehet ilyentől is szerintem.
-
F e Z o
veterán
válasz
gws580 #15489 üzenetére
Próbálj ki egy kicsit régebbit, mondjuk egy 10.8-as WHQL drivert.
Próbáld ki azt is, ha nem telepítesz ccc-t, hanem mondjuk driver mellé, egy MSI afterburner-t -
gws580
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest