Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vaku topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3DMark05 eredmények
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem biztos hogy a VGA a gond!
szedd le az OCCT progit kicsomagolod nem kell telepíteni a benne lévő exe-t elindítod ha elindult ott középen a füleknél kiválasztod a Power Supply módot majd a Zöld ON gombal indítod a tesztet (nem kell semmit elállítani a progiban) hagyd menni 30.percet ha kibírja akkor jó a VGA a CPU és a RAM is! akkor az op rendszerben kell a hibát keresni (újra telepíteni)
-
ló úr
őstag
válasz
- = Zk = - #17198 üzenetére
Mért nem veszel egy kicsit nagyobb,vagy jobban szellőző házikót?
Az enyém is eladó pl.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
DroiDMester #17189 üzenetére
nagyon kiv leszek rá....
ha tudnék házat cserélni, akkor nem gondolkodnék a CF-en.. de igy, hogy ez a kis koszos BMW-s kuckóm van, kicsit aggaszt...
-
ló úr
őstag
válasz
DroiDMester #17194 üzenetére
3d mark 11 alatt miközben tölti be a 2. teszte újraindul.2x is megpróbáltamés ugyanott elhasal,szal valszeg mégis a kari a hiba
-
ló úr
őstag
válasz
Így sem változott a helyzet.Szal még mindíg nemtudom mi a helyzet
-
ló úr
őstag
válasz
Oksa megoldom,de ha úgy is fennáll a hiba jelensége akkor mizu lesz?
-
Első körben próbáld a procit és a ramokat is alapórajelre állítani BIOS-ban! (azzal most ne foglalkozz hogy a Prime95 lefutott hiba nélkül) Egyébként akkor szokott újraindulni játék alatt a gép ha a Táp nem bírja ahogy nézem Gigabyte Superb 460W tápod van ami valójában egy 400.W os FSP belsőt takar! 12.V on ~350.W ot tud annak elégnek kellene lenni! még egy 5870.hez is!
Mondom legelsőnek vedd vissza a tuningot ram és cpu ról is! és úgy próbálkozz! Tesztelni elég jó a legújabb 3D Mark 2011.es progi! Ne 3D06 al vagy Vantage val tesztelj!
-
sith7
félisten
válasz
- = Zk = - #17188 üzenetére
-
ló úr
őstag
válasz
DroiDMester #17191 üzenetére
Driversweeperrel legyalultam mindent előtte,aztán ment fel az új driver a VGA-hoz. Bolba vettem csütörtökön vaci új a kari,én bontottam ki,én raktam a gépbe bele.Winem kb. 1 hónapos,szal az se lehet tönkremenve. Aprocim tuningolva van,de 1 órát ment a prime 95 alatta semmi hibát nem érzékelt,lefuttattam 2 tesztet is,1 et a procira egyet a ramokra meg a procira,mindegyiken átment simán. Minden garanciális a gépemben,nincsennek agyonhasználva,meg semmi.Bios defaulton van,csak az alaplapi VGat kapcsoltam le,vagyis átállítottam,h a PCI express legyen az elésődleges,mert a lapomon sajna csak így lehet,teljesen kikapcsolni nem engedi,nincs olyan bios beállítás,a régiben sem volt az új biosban sincs!VGA nincs tuningolva,alapértékeken használom,egy jól szellőző házban,ventilűtorokkal megtámogatva,nem melegedik túl,furmark alatt is max 70 fokig ment fel a gyári hűtésével!Régebben egy HD 4850 volt a gépemben,azt eladtam,aztán egy kis ideig,kb. 2-3 hétig az integrált HD 4200 ast használtam,aztán jött ez.
-
Először kezd azzal hogy részéletesen leírod miként történt a VGA csere! mármint milyen volt előtte a gépbe? volt e Win újratelepítés? Tuningolva van-e a gép? (CPU, Ram) Próbáltad az alaplap BIOS-át Default értékre állítani? ha nem telepítettél új win-t a VGA csere után az előző kártya driver-ét rendesen eltávolítottad -e?
-
ló úr
őstag
válasz
DroiDMester #17189 üzenetére
Mester tudsz nekem segíteni? Van egy kis problémám.5750 et vásároltam csütörtökön egy VTX gyártmányú 1GB-osat.az a baj vele,h játékok alatt újraindul a gépem miatta.Beakad a hang és indulok újra.De 3d mark vantage(alapbeállításon 7988 pontot kapok),memtest,furmark alatt stabil,végigfut minden,semmi baja.Windowsos élményindex 7.3 pontot adneki mind az aerora mind a 3d teljesítményre,játékok alatt még is van vele vmi gubanc.Mi lehet a gond? Segíts,aszondják te vágod a szitut
Alaplapomra feltettem a legújabb biost ezek után sem változott a helyzet sajnos
Nem tudom mitévő legyek,próbáltam a legújabb catalyttal is és egy régebbivel is,helyzet változatlan. 64 bites win7-em van. A lapom típusa és a procim meg a többi dolog adataimnál olvasható.Mi lehet a gubanc? Válaszod köszi előre is.
-
válasz
- = Zk = - #17188 üzenetére
Hát 4870.hez képest gyakorlatilag csak 1-2.újabb játéknál lesz pici (5-10.%) előnye a 5770.nek! Viszont a fogyasztás az jelentősen közel a felére fog csökkenni!
-
- = Zk = -
félisten
megyek oda anyámhoz, mondom versike nélkül, csak licsi-locsi lesz. azt mondja, csak óvatosan, mert...oké, mondom.
odatartom a fejéhez a kölnit, "utánoztam" a hangját (psszt-pszt), erre lebasz, hogy ne sokat....
úgyhogy nem lett licsi-locsi. ő abban a tévhitben van, hogy meglocsoltam, én meg tudom, hogy nem....nah, majd jövőre...remélem, holnap meglep a Magyar Posta az 5770-emmel. kiv vok, mit megy a 4870-hez képest. no, meg már fáj az újjam a Gran Turismo 4-től
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
DroiDMester #17184 üzenetére
ja rémlik - pl be akartad mesélni hogy a rev 3-on baszhatom a bios beállításokat és mikor mutattam, hogy adott körülmények között mégis leesett a hőtermelés, válasz helyett szépen elkussoltál.
Meg igen - általában mi mondjuk meg a biorobotnak, hogy mit hogyan és nem fordítva
-
válasz
bazsi83vp #17183 üzenetére
Ne papoljál itt ilyen meg amolyan FIZIKÁRÓL!
inkább gyakorlatba csináld ne elméletbe(fizia) kipróbálsz te is 15-20.féle 5770.est meg rajtuk vagy 10.féle hűtést és meglátod hogy kib@szottul nem érvényes a te elméleted!
Ebből láccik hogy ilyen agyoniskolázott embereknek csak a szája nagy és szeretik magukat okosnak tettetni! Gyakorlatban meg szinte 0. az amit feltudnak mutatni vagy letenni az asztalra! És ezen NEM megsértődni mert már jó párszor össze akadt a bajuszunk korábban is!
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
DroiDMester #17181 üzenetére
Egyrészt szimpla fizika - a feszültségnöveléssel járó hőtermelés közelebb van az exponenciálishoz (20%) mint a lineárishoz (a te 11%-od). Amúgy nem veszel figyelem be pár tényezőt:
ha 70 fok a kártya a 25 fokos szobában, akkor a deltaT 45 fok - ezzel számolj ne a 70-el.
Másrészt - minél kisebb a hőfok, annál rosszabb a hűtő látszólagos teljesítménye. Tehát egy 20%-os hőcsökkenésnél, kb 8-12% esik a hőfok anyagtól függően (hisz kisebb eleve a hőelvezető, ami itt a levegő és a hűtendő közeg közti deltaT)
És még jöhetne sok egyéb apróság.
Fizika vazze- fizika.
Nekem amúgy 1,025 volttal megy 850-et egy szaul szellőző házban (utálom a ventizajt - tőlem meg izzadhat)
-
válasz
bazsi83vp #17180 üzenetére
GPU-Z nem VALÓS értéket jelez REFERENCIA kártyáknál nemtudja rendesen kijelezni a feszt állandóan 1,000.v ot mutat!
De nézzél bárhol bármilyen tesztet ahol Rev1 és Rev2.es 5770.ek vannak mindenkinél ennyit mutat a GPU-Z
Meg ha bele gondolsz azért az szép baleset lenne ha 1,000.volt al menne a kari 850.et! volt sok 5770.esem és mindegyikkel megnéztem mi a min GPU fesz amin elmegy gyári órajelen és a legjobb kártya se bírta 1,065.v alatt! a gyári 850.MHz-et! Természetesen a FurMark tesztnél Gyári 1,125.v on járt a kártya! Alulfeszeléssel nem sok értelme lenne másik kártyához hasonlítani!
De a teóriád azért NEM helytálló! ha megnézek PL: egy MSi Hawk 5770.et ami gyárilag 1,200.V ot kap nézek vele FurMark tesztet így legyen mondjuk 70.fok a max ha leveszem 1,100.v ra a GPU feszt (ami ugye kb -8.%) a hőfok nem lesz -8.% al kevesebb! legjobb esetben 2-3.fokkal lesz hűvösebb a GPU!
Egyébként se tudom hogy jött neked ki eza 100 és 80. egység! mert a 1,125 és 1,000.v között 11.% az eltérés! -
bazsi83vp
senior tag
válasz
DroiDMester #17173 üzenetére
Most neked alapfeszen (1,125V) vagy a gpu-z által mutatott 1 volton megy 3D-ben? Mert nem mindegy hogy 100 vagy 80 "egység" hőt termel a kártya.
-
embe
nagyúr
válasz
DroiDMester #17177 üzenetére
Ok. Köszi a választ!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
Mit értesz Modolt BIOS alatt!
a gyári órajeleket igen átírtam mindet (2D, 3D, UVD) fesz értékekhez nem nyúltam mert akkor megbolondul a kártya olyan értelembe hogy FIX 3D-s feszültséget kap 2D nél is mikor lekéne neki venni a feszt 0,95.v ra akkor is 1,125.v on járatja a gpu-t csak az órajeleket veszi vissza de a feszt nem! Tehát feszt nem érdemes babrálni semelyiket se! Venti szabályozást szintén nincs értelme mert csak CCC betöltéséig van érvénybe a kártya BIOS-ába írt venti szabályozás! tehát ezt se van sok értelme babrálni még amit érdemes a max OC limit azt én 1100/1500.ra írtam át! hamár egyszer
Igen fel lehet tenni másik nem ASUS BIOS-t is a kártyádra csak Rev1-Rev2.es kártyára való legyen!
-
embe
nagyúr
válasz
DroiDMester #17175 üzenetére
Moddolt bios van rajta? Ha igen azt rá lehet tenni az enyémre? Figyelembe véve azt hogy az enyém Asus voltage tweek változat.
-
-
embe
nagyúr
válasz
DroiDMester #17173 üzenetére
Milyen hűtésed van egyébként hogy 50%-al 2270-et forog?
-
Nem esek én neked (se a torkodnak) És az 1etlen magyarázat hogy a VF900 az NÚDLI hűtés nagyon max egy HD3850.re elég de már az alatt is megizzad rendesen!
Egyébként a gyári tégla hűtésed 6X jobb a vf900.nál!
nekem így ment a tégla hűtés
Mindezt tavaly nyáron 32.fokos szobába! 50.% körül még sz.tem nem olyan vészes a tégla hűtés hangja! szóval én semmi értelmét nem látom hogy lecserélted!
-
embe
nagyúr
válasz
DroiDMester #17171 üzenetére
Mielőtt a torkomnak ugranál: nem vonom kétségbe sem a képességed, sem a tudásod. Távol álljon tőlem. Csupán megjegyeztem, hogy valszeg nem feküdt fel a hűtő rendesen a procira. Más magyarázat nincs a hirtelen irreális hőmérséklet emelkedésre.
-
Nem tudom miről beszélsz
User error: hát asszem vannak itt a fórumba páran akik tudják a képességem és tudásom ezek szerint te nem azok közé tartozol
tesztelni pedig így ahogy itt én!
(legyen ott a 2.db GPU-Z kép is és a FurMark progi beállításai is azok legyenek)
és mióta számít kurva jónak egy hűtő 80.fokos GPU-val! ha a fenti teszt képemet megnézed én még arra se mondanám hogy kurva jó pedig van -25-30.Fokom mínuszba a tiedéhez képest!
-
embe
nagyúr
válasz
DroiDMester #17169 üzenetére
Te szerinted okádék, szerintem meg kurva jó. Ez 2 különböző vélemény. Nagyon elutasító vagy ezzel a hűtővel... ennyire szar tapasztalatod van vele? Amúgy az fényes és sima is. Ne a talp teljes egészét nézd, hanem a kerek részt ami a procival érintkezik! A két felület megmunkálása nem egyforma.
Furmark alatt mértem.
Nem is tudom, hogy ezen a képen melyik fordulatszám volt, az alacsony, vagy attól egy kicsit magasabb.
Azt hogy neked miért ment úgy fel.......valszeg user hiba. Véleményem szerint nem feküdt fel a hűtő a procira rendesen. -
Zalman VF900 OKÁDÉK Hűtő!
Még egy 4670.re is épphogy elég max 2500.RPM-en járatva! Én 3X próbáltam 2.féle 5770.esen (Rev1 tégla mint a te ASUS kártyád és Sapphire Rev3.ason is) Legelső felrakáskor azt hittem én b@sztam el valamit hogy FurMark alatt 1.perc múlva 98.fokot taposta! leszedtem újra kentem de már MX3.al nem sima fehér pasztával hát úgyse lett jobb akkor is felment 97.fokig FurMark alatt ezt eljátszottam a Rev3.as kártyán is MX3.al pasztázva de azon se ment jobban a VF900.as!
VF900 gyári polírjáról nem sima az csak fényes de simának nem sima!
ezt a 80.fokot hol mérted milyen játék és mennyi használat után?
-
- = Zk = -
félisten
én nem tudom.. de 3870X2 óta allergiás vagyok, ha a memóriák szabadon "párolognak"....
nem mellesleg kellemes darabka. grat.
nekem VF700asom volt, az X800 GTO2-n...az 5770nek nem cserélem le, majd talán a 6870-ét egy Auras-ra, vagy Proli-ra... hm,.
háháá.. Húsvét után itt az 5770-em.. elvileg! remélem a magyar posta nem akar balhét, és meghozza keddre.. amúgy is délelőttős vagyok, szal.. délután MÓKA
...vagy felteszem a legoptimálisabb ATI drivert, és megöli a vga ramjait, mint anno az X1900XTX-nél
-
embe
nagyúr
Üdv!
Egy alternatívát szeretnék leírni a hűtés lecserélésére. Nekem jelenleg egy ASUS HD 5770-VoltageTweak karim van. A gyári hűtést elég hangosnak találtam, ezért kerestem megoldást a cserére. Bele szaladtam itt a PH-n egy vadi új Zalman VF900-Cu vga hűtőbe. Ez valóban zsír új volt….csak a hűtőpaszta fele hiányzott.
Igaz a gyári oldal nem írja az 5770-et mint támogatott kártyát, de amikor ez a hűtő készült, akkor még nem létezett ez a kártya.
Ilyet még nem láttam, vagyis ilyen GYÁRI polírt hűtő alján, íme egy kép:A kártyára simán egyszerűen fel lehetett szerelni. Íme:
A mellékelt fordulatszám szabályzót nem használom, hanem egy alaplapi venti csatlakozóra kötöttem. Biosban alacsonyra vettem a fordulatszámot, így nincs hangja egyáltalán. Ha magasabb fordulatszámra állítanám, akkor jelentősebb hőfok csökkenést érnék el, de nekem a csend a lényeg, és véleményem szerint még ez a hőfok sem magas.
Min. hőfokok:
Max hőfokok: -
sith7
félisten
válasz
- = Zk = - #17165 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
- = Zk = - #17163 üzenetére
akkor minden adott. ..... csak pénzem nincs rá
-
ló úr
őstag
Sziasztok.Nekem egy olyan problémám lenne,h eddig 2 játékot próbáltam a VTX 5750 emen (1GB) és a Crysis 2 nél lekapcsol rögtön a legelején amikor elindulna a játék és mennek a tengeralattjárók,Portal 2 ben pedig olyan 20-25 perc játék után mondja be az unalmast.Újraindul tőle a gép és ennyi. Legfrisebb és régebbi driverekkel is ezt csinálja! A kari vadi új,tegnap vásároltam. Furmark alatt semmi baja,memori stress test is félig végigment aztán én állítottam le,nem tudom mi lehet a hiba!? VKI? Jah a tápomnak tuti bírnia kell,egy 460W os gigabyte superbem van. Régebben ez a táp vitt q6600 al,és HD 4850 el szerelt rendszeremet is hiba nélkül,amik jobban megterhelték mint ez a mostani.
-
sith7
félisten
válasz
- = Zk = - #17158 üzenetére
... akkor már csak egy olyan deszka kellene, amibe 2 vga belemegy
A te géped durvább lesz
-
- = Zk = -
félisten
ahogy elnéztem a gépedet, nagyjából az enyémmel lesz/van egy szinten.. ha majd megunom idő előtt az 5770-et, akkor szíves örömest...!
nálam is 940BE van/lesz alatta, Giga deszkán, Geil ramokkal....kiv vok, mit fog menni 4 maggal.. mert spanomnak 2 magos intele van, azal "nyúzta".... hm
-
sith7
félisten
válasz
- = Zk = - #17156 üzenetére
Igen, 4870 után az 5770 nevetségesnek tűnhet, de teljesítményben megyegyeznek, csak a fogyasztása jóval kevesebb
Hát ezek engem is vonzanának
-
- = Zk = -
félisten
nem sajnos, spanom
....
neki postáztattam le anno, mikor a gariztatásból visszatért a kicsike. 4870 indult, azt lecserélték 5770-re. én pont mentem vissza Englandba, és Ő igy átvette/megőrizte nekem....
mikor megláttam, hogy milyen kis izét küld majd, hanyatt estem. ugyebár 3870X2/4870 cseppet nagy volt, de ez...?! még majd keresek infót szerte szét, hogy 5770 CF vagy 6870 legyen... egyelőre mindkét verzió vonz... -
kisza25
félisten
annyit sz@rozott a kisker, hogy lemondtam a rendelésem és 58xx lesz helyette ugyanannyi pénzért
sziasztok
-
diegho
nagyúr
Ma este meglesem mennyit pörög 65 fokon.
-
sith7
félisten
válasz
- = Zk = - #17150 üzenetére
Az szép
Nyuszi hozza ?
-
diegho
nagyúr
Mi a normális terhelt hőmérséklete egy Sapphire rev3-nak? Nálam Crysis alatt felmegy 66 fokra, szerintem nincs jól pasztázva, vagy kb ennyi kellene, hogy legyen?
-
kenwood3
addikt
Hali all !
Van 1 Msi 5770-es Pmd1g típusu karim ilyen, nemrég felnéztem a Techpowerup honlapjára és láttam , hogy vannak fent msi kártyákhoz is biosok . A kérdésem az lenne , hogy ez vajon az én kártyámhoz készült bios-e vagy a Hawk-hoz vagy másik msi 5770-hez való ? Illetve érdemes-e egyáltalán biost frissíteni vga-karin ? A mostani bios a gyári 2009.oct.13.-i !
kösz a válaszokat -
kisza25
félisten
válasz
Chaser #17139 üzenetére
adták a kraftot folyamatosan, mert, ha egyszer elindítottam ment 2napig a kártyán a venti, ha kézzel megfogtam akkor is elindult, újraindítás után megállt és elindult, csak "hideg indításkor" volt gond, amúgy lehet a lappal volt valami, nem a kártyával, mert egyik nap elindítottam a gépet és fogta magát és újra rakta a BIOS-t recovery-ről(dual biosos), eltűnt minden profilom, de azóta nem 10-15másodperc alatt jutok el a windows-ig, hanem 3-5
amúgy molexről ment a venti természetesen, de ilyen hibával nem adok el kártyát -
Mika1227
őstag
Valakinek van 5770 SOC kártyája? Mennyivel erősebb mint a ref.?
Megéri inkább azt választani? -
KAPÁL
tag
Szevasztok Újra!
Na kiderült végül a 5770-em hibája a szervizbe is ciripelt. Jövő héten meglesz az új igaz már nem 5770
. De a piros vonal marad
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissítettem a silent cell-es tesztemet. Vagyis inkább aktualizáltam, újabb tesztprogival, meg másik ventikkel.
Viszont részletesebb teszt nem lesz már róla, eladósorba kerül, én meg kicsit átpártolok a másik oldalra egy gtx465-el.
De persze olvasom továbbra is ezt a topicot.
(megízlelem a sötét oldal erejét)
-
kisza25
félisten
válasz
zoleeno1 #17133 üzenetére
sapphire HD5570 GDDR5 (400SP) 650/4000Mhz@840/4400Mhz
-
zoleeno1
veterán
válasz
Sandrew #17130 üzenetére
fura az enyém nem csinál ilyet...
Kisza:
Arra, hogy nem emelkedik a fordulat sokan panaszkodtak már, főleg asszem VTX meg MSI-nél, de ez egyszerűen megoldható manuális beállítással. Azt pl nem is tudtam, hogy létezik ilyen, hogy fix fordulatos. De hogy el se indul a venti, na ez ugyancsak fura -
-
KAPÁL
tag
Tegnap vissza vittem boltba a 5770-et.....Pénteken derül csak ki hogy van-e valami.....
de nagyon lassan dolgoznak ha dolgoznak egyáltalán
-
kisza25
félisten
válasz
zoleeno1 #17120 üzenetére
azért 4-5 éve az olcsóbb kategóriában még nem volt annyira jellemző, nekem is analóg volt az előző ACER-en pedig a vele egykorú Giga GF6600 -men már régen volt DVI 2db-is,
amúgy azóta is megy mind a kettő(pedig a kártya passzív hűtéses(zalman)), csak faternál, megörökölte,
Sandrew: azért ez csak szerinted van így
én a DVI és HDMI-t használom, csak a lapost vagyok kénytelen analogon a TV-hez kötni, ha úgy alakul -
zoleeno1
veterán
válasz
Sandrew #17117 üzenetére
hát nem tudom, én 2 éve nem használok analóg (VGA) csatit, nem is értem miért azt használja aki használja, amikor a mostani monitorokon már szinte mindegyiken van digitális (DVI) bemenet...
természetesen ha nincs rajta az más, akkor kénytelen. Csak nekem ez fura, hogy ennyi monitor van még amin nincs dvi, mert mostanában nem ez az első eset, hogy az analóg csatlakozóval van a gond. Az én monitorom vagy 5 éves (HP L1965), de van rajta DVI (2 is)
-
zoleeno1
veterán
mindenkinél vissza veszi 2D-ben 157/300-ra, monitortól függetlenül... azt, h analógnál miért vibrál nem tom (esetleg próbálj meg 1 régebbi drivert, hátha amennyiben jelenleg a legújabb van fent: 11.3 vagy 11.4 RC2), de a mai világban ki használ már analógot, használd a DVI-t.
-
-
diegho
nagyúr
válasz
DroiDMester #17112 üzenetére
Elég menő így a hűtés
mint valami Thermalright csoda. Hagyom rajta a gyárit, bár lehet a borítást leszedem róla és rámegy egy 12cm-es venti.
-
Sandrew
őstag
Na én kilépek a klubból... Visszaváltok 4830 1GB-ra. 1366*768-ra eléég nekem. Nameg pénzhiány van.
-
válasz
diegho #17107 üzenetére
Sajnos nem megy fel csak kevés 5770.re (talán 1.kezemen megtudom számolni) Gigabyte Batmobil hűtős, MSi Hawk, MSi Rev2, és Asus CuCore Többi kártyánál szabvány referencia helyen van a GPU és nem megy fel mert túl lóg a kártyán elöl a hűtés!
Fel lehet tenni de ahoz szét kell fűrészelni az S1.et! itt már mutattam miként lehet feltenni rá! és jó pár képpel prezentálva!
-
zoleeno1
veterán
válasz
diegho #17107 üzenetére
mármint a Rev3-ra?
javaslat: Rev3 hűtése tökéletes, kár hozzá nyúlni, ha melegszik, akkor az a rossz pasztázás miatt van, újrapasztázod és jónak kell lennie. Referencia nyák miatt szinte semmilyen hűtés nem megy rá barkácsolás nélkül (Acc S1 is csak így), 1-2-t kivéve. Droidmester ezt le is írja 1 régebbi hsz-ben.
-
diegho
nagyúr
valaki próbált már Accelero S1-et szerkeszteni a kártyára?
-
-
Chaser
legenda
Azt speciel nem ismerem, próbáld ki amit mondtam.
sith7: A lényeg az, hogy tudom milyen színű
Egy ati vga legyen piros
, 20k alatt annyira még nem hat meg, de afölött azért már elvárom, tudom: egyéni szocproblem.
zoleeno1: Hát csinálhatnák rögtönn több színben, fekete meg piros mondjuk, akinek mind1 a szín az úgyse válogatna, aki meg válogatós vehetne zafírt
de ez a kék...
-
sith7
félisten
Mi az az érték, amivel el lehet kezdeni a tuningot ?
Úgy értem, mi az amivel még tuti megy ? -
Zsirfi
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni. Olyan problémám van, hogy ha felteszem a 11.13-s ati drivert akkor nincsen kép a monitoron. A videókártyám 5770-s, alaplap p5q se2, rendszer win7 x64. De ezt csak az újabb driverekkel csinálja. A 11.11-s driver az még tőkéletessen működik. Ezért nem értem, hogy miért nem ad képet. A monitor közben be van kapcsolva. De csak fekete képet ad. Ha rendszer alól fútattom a telepítőt. Akkor addig van kép amíg el nem kezdi telepíteni a videókártya drivert. Akkor hallani, hogy kikapcsolja a kártyát, aztán vissza. De akkor már nincsen kép. Csak a sötétség. Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Synology NAS
- Milyen SSD-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vaku topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest