- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
válasz
stevve #26227 üzenetére
Tudod, ez a jövő. Ha alig üzemel a gép igenis vegye vissza a fordulatszámokat. A referencia nyákos pedig a "lite" verzió volt, mivel nem volt benne a pendrive. Egyébként ennyiben különbözik a full a lite verziótól. Nem ítéltem hamar. Mikor furmarkban toltam a sima kártya full fordulaton olyan hangos volt mint a duplamagas alapjáraton. Tehát így halk gépet ezzel a sapphire kártyával nem lehet építeni. Az mondjuk igaz hogy 15-20 fokkal hűvösebb a kártya, de én a VGA-t nem szoktam tuningolni.
-
Kövezzetek meg, de tegnap volt a kezemben egy sima és egy dupla magas hűtővel szerelt sapphire 4850 kártya. Próbáltam mindkettőt, de a duplamagas jóval hangosabb volt alapjáraton. Pedig elvileg pont forditva kellett volna lennie (vízhűtésem van és fontos a halk működés üresjáratban). Szóval duplamagas hűtőt kihajítottam a gépből, pedig azt akartam volna megtartani. Arról nem is beszélve hogy tök más volt a nyák a két videókártyánál. Lehet az utólagos Sapphire már nem referencianyák? Sőt a dual slotos Sapphire-hez kisebb doboz illetve csak driverCD járt. A simához meg azért adtak egy smást. 3Dmark, játékdemó CD, PowerDVD, majd kétszer akkora doboz.
Ja és a régi egy slotos videókártya szerintem sokkal szebb is
-
Sziasztok!
Egy gyors kérdés. Itt van a kezemben két darab Sapphire 4850. Az egyik az első generációs egy slotos hűtésű piros nyákos, a másik pedig a két slotos hűtővel megáldott Sapphire. A nyák színe is más. A legfontosabb hogy a nyák is teljesen más, a gpu hátrébb van a dupla hűtésűn. Melyiket érdemes megtartani? Az az igazság nekem a sima sem volt hangos.
-
Nekem már van egy Sapphire 4850es kártyám
Féltem nagyon tőle hogy 2D-ben hangos lesz a gyári cooler, de abszolute nem, szinte nem is hallom a hangját.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest