Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Najó, de pl. nem csak az követ el törvénysértést aki drogot árul, hanem az is aki átveszi a kiló kokaint, hiába mondja hogy nem tudta hogy illegális megvenni azt a fehét szart ami a zacskóban volt, azt hitte porcukor, stb....
Rocket - Ugyan erre céloztam én is... Hibába nem írt alá NDA szerződést, egyrészt tudatában kell legyen hogy az is vonatkozik a termékre, másrészt meg amúgy is illegálisan jutott hozzá valamihez amihez legálisan nem juthatott volna. Ha nem is NDA-t szeg, de akkor is törvényellenes...Amúgy mindegy, ne offoljunk, én is éppúgy várom miket mér ki otthon a gyerek benchmarkokban és én se elvekből vagy erkölcsből tartom be a legtöbb törvényt, csak azért hogy ne basszanak seggbe a börtönben.
Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged