Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
MaSzKa #28844 üzenetére
Gyakorlati tapasztalatot nem tudok mondani, viszont mikor vettem az S1-et, akkor elém rakta a srác ezt is! piszkosul tetszett, rendkivül igényes a kivitelezése! E mellet a a hűtő mellet az egyébként számomra tetszetős S1 olyan "kinai gagyinak" tünt! Szerintem "ránézésre" ugyanazt a hűtű teljestítményt kapod mint az S1-nél! Kb ugyanakkora hűtő felület,ugyanúgy 4 heatpipe,stb.stb....Ami tetszett még benne a ventilátor helyének kialakitása,,nem kábelkötegelős szar,,hanem normálkis csavarhely, mind a 8 mind pedig a 12 centis ventiknek! Szép,,,hogy miért mégis az S1 mellet döntöttem? Mert ennek keresztben bordázott a felülete, az S1-é pedig hosszában! valamiért van egy olyan kényszerképzetem, hogy ez utóbbi jobban tudja kivezetni a hőt a házból, mint az Auras ami mindenképp bent keresztben pld az alaplapra vezeti a levegőt ha megfujatod!
Lehet hogy nincs igazam....próbáld ki,,,kiváncsian várjuk az eredményt, és lehet a következő hűtőm nekem is ilyen lesz
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest