-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
olcsóbb?
nos a "csupasz" merevlemez" általában olcsóbb szokott lenni a külső vinyóknál,ha most akarsz venni mindegyik drága,ez a legrosszabb időszak a "tájföldi" áradások miatt.
Ma néztem,kereken duplája mindennek az ára,szóval ha van otthon felesleges használd fel azt vagy várj 3-6 hónapot és esni fog az áruk.
de a cucc megy merevlemez nélkül is,így addig bukod a torrentet,meg pár apróságot.Ha sokallod az árát,akkor valamiből le kell adnod
ezt szeretné mindenki hogy fullos lejátszója legyen,tudjon mindent,3TB tárhely és olcsó legyen,csak ilyen sajnos nincs
-
Ed Parker
nagyúr
Azt azért tisztázni kellene hogy az 50 ezerért már legyen benne merevlemez vagy olyan lejátszó, amiben van lehetőség merevlemez beépítésére.
Mert ha az elöbbi, akkor a kínálat eléggé leszűkül.
Ha az utóbbi, akkor popi a210, amibe tudsz hdd-t rakni és tud torrentet is, játssza a blu réj-t, szóval tud mindent, bruttó 54e HUF -
Bigemperor
senior tag
Szívemből szóltál.Magam is hasonló problémákkal küzdök, illetve szinte kottára hasonló elképzelésekkel vagyok felvértezve.Annyi különbséggel, hogy rájöttem, ezen paraméterekhez a 30-35k-s határt nem érdemes átlépnem, ugyanis a lejátszó komolyabb lenne,mint amire szükség van.Én nem akarok nagyobb, jobb tv-t sem, pedig jóárasítva kaphatnék is,de felesleges, főleg, amennyire nem nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest