Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatura
aktív tag
Üdv.
Sokadik kínai boxom után vennék már valami olyat amit bekapcsolok és használok, nincsenek frissítési problémák, minden formátumot lejátszik (virágboltost is), van rajta Kodi.
Tudtok ajánlani valamit? -
Szatura
aktív tag
A táv jól fog jönni köszönöm.
A többi beindult.
A baj, hogy rossz img.gz lett letöltve, de nem lényeges, mert az SD kártyára írás is folyamatosan hibát dobott.
Majd a helyes img.gz -t sem tudtam kiírni, a kicsomagolós kiirós verzió nem működött.
Majd próbáltam a nemkicsomagolomcsakkiírom verziót azzal működött.
Majd ugye tudta a tököm, hogy az a reset gomb el van dugva,igy elkezdtem androidos bootolos appokkal játszani....szóval ennyi.
Most mehet majd tovább, jöjjön ki a 7.1 és a minőségi kép.
Ez nem az én világom. -
Szatura
aktív tag
X96 max + megérkezett, tudja fene....fertőtlenítettem
Egy szájbarágós segítséget szeretnék kérni koreelec és egyéb dolgok terén amik szükségesek, a HDR UHD virágboltos tartalmak fogyasztására.
Tudom, sokaknak ez már unalmas, nem foglalkoznak az ide tévedt segítségért kiállítóval.
Nem kérem ingyen hisz mindennek ára van.
Ha van segítség privátban fojtassuk.[ Szerkesztve ]
-
Szatura
aktív tag
Adott egy régebbi BEELINK MiniMX III box, ez is megtáltosodik egy CoreElektől?
Tanulás kép megpróbálnám. -
Szatura
aktív tag
Még egy versenyző a selejtezőmön.
Himedia Q10 pro vagy Zidoo Z9s?
Melyik befutó? -
Szatura
aktív tag
válasz SunMount3r #67502 üzenetére
Köszönöm
Ez egy olyan eszköz amire folyamatosan jön frissítés (jelenleg), illetve "bekapcsolom és használom"? -
Szatura
aktív tag
Zidoo Z9s és X9s között mi a különbség?
-
Szatura
aktív tag
Az x96 HDMI kábele megfelelő minőség vagy ezt egyből cserélni szokás?
-
Szatura
aktív tag
Jó.....próba szerencse.
Szóval x96 Max +
[link] ez nem 4/32 de gondolom a több nem probléma!? esetleg felesleges? 3 euroval olcsóbb a 32
Rendelhetem? 🙃[ Szerkesztve ]
-
-
Szatura
aktív tag
Németországban élő CoreElek mágus van köztünk?
-
Szatura
aktív tag
Sziasztok
Mindenevő, dobozból kiveszem, külső merevlemezt csatlakoztatom és használom média lejátszóra lenne szükség, virágboltos UHD HDR tartalmak lejátszására.
Ajánlanátok ezt-azt?
Köszönöm -
Szatura
aktív tag
Sziasztok
Van egy régebbi Beelink MX3 és egy ùjabb Mi boxom, ip tv amire használom őket Kodi alatt,
mit tesz hozzá ez a CoreELEC , kell nekem az?
KÖSZÖNÖM[ Szerkesztve ]
-
Szatura
aktív tag
Haho
Lejátszó egy Popcorn, az mkv mellé betettem a feliratot,de nem jeleníti meg, van megoldás?
-
Szatura
aktív tag
válasz Mezga Aladár #17334 üzenetére
OTT A PONT
myiHome Media Server alkalmazással működik fagyás nélkül
-
Szatura
aktív tag
válasz Mezga Aladár #17334 üzenetére
Popi frissítve, Samba van beállítva, és jól gondolod se ftp se nfs nem próbáltam, igazából nem is igazán tudom mi az.
Keresem ezt a MyHome alkalmazást... -
Szatura
aktív tag
Mi után lefagy a lejátszó, a router is úgy néz ki lefagy, megszűnik minden kapcsolat, ilyenkor a gépen csinálok egy hálózati hibaelhárítást, mindig átjáró hibát ír....mi fagyhat még?
Win7 fut a gépen, kábelen van összekötve a lejátszó a routerrel.2db TP-Link routerm van (már) az egyik TL-WR841ND a másik TD-W8960NB,mindkettőn ugyanaz a hiba.
Hogyan nézek filmet? be van állítva a lejátszón a PC-n lévő megosztott mappa, ezt ugye látja és kezeli. -
Szatura
aktív tag
Hahó
Szükségem lenne Popcorn A 210 típussal egy kis segítségre.
Mivel nincs regisztrációs kártyám,a hivatalos oldal törvényen kívülinek titulál,rájuk nem számíthatok.Van itt valaki aki hasonló készüléket birtokol?
AMIRE SZERETNÉK VÁLASZT KAPNI:
Eddig a lejátszót külső HDD-ról használtam, a napokban hálózatba kötöttem, és a PC-ről próbáltam filmet nézni, ami többé kevésbé sikerült is, néhány perc elteltével úgy megfagy a lejátszó, hogy alig lehet kikapcsolni, illetve a routert is helyre kell állítani.
Másik routert vettem, ugyan ez a hiba lép fel ez esetben is... -
Szatura
aktív tag
Kifejezetten média lejátszókkal kapcsolatos fórumot tud valaki ajánlani?
Mivel nincs regisztrációs kártyám a popcornhoz,így oda nem is írhatok,de amint láttam nem is egy pörgős fórum..... -
Szatura
aktív tag
Köszönöm.
Eddig úgy tűnik szerencsés vétel volt ez számomra, három filmen túl vagyok vele,többek között egy BD50 is hibátlanúl lecsorgott rajta.Egy hete kezdtem keresgélni lejátszót,mert meguntam a tv beépített lejátszóját,ami nem mindig tette a dolgát,illetve az idők során egész jó házimozit pakoltam össze,ami már kívánt egy komolyabb lejátszót.
Egy Popbox lett majdnem,megalkudtunk az eladóval,de ez után valaki 2000 forintal többet kínált érte,így másé lett /mondjuk még mindig árulják/ illetve egy C-200-ra alkudoztam,de az nagyon drága volt.
Kapóra jött tegnap ez az A-210, jókor voltam jó helyen!
Ajánlani tudom mindenkinek,aki tervezi az asztali lejátszó vásárlását. -
Szatura
aktív tag
Én voltam aki rácsapott a 30k -ért árult A-210re,ott kipróbáltam,működik,már itt van az asztalon,lassan összekötöm....
25ért jött el,nincs papír,nincs doboz,és nincs regisztrációs kártya.....de ha minden tuti,ezek a legkevésbé sem érdekelnek.
Amúgy mi előnye a reg.kártyának? -
Szatura
aktív tag
válasz bajnokpityu #5605 üzenetére
köszi
-
Szatura
aktív tag
válasz bajnokpityu #5601 üzenetére
Regisztrációs kártya mennyire lényeges ezeknél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- 5 Channel Live Mixer F-5A Számla+Garancia
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest