Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
-
őstag
válasz kene84 #34937 üzenetére
Köszönöm szépen az infót, ez jó hír! Egy érv a vásárlás mellett.
@Norbi 72: Köszi, ezt megtaláltam én is, és el is olvastam. E miatt vettem egyáltalán számításba ezt a lejátszót, na meg persze e miatt a fórum miatt. Viszont én énnél bővebb elemzésre, leírásra gondoltam, de lehet, hogy az lesz a legjobb, ha elolvasom a kézikönyvét.
@Ispy: Köszönöm, ez is jó hír! Szerencsére pont androidos telefonom van, meg a feleségemnek is. Akkor ez is megoldódni látszik.
[ Szerkesztve ]
The Amiga, Born a Champion
-
-
BBéci
legenda
válasz kene84 #24659 üzenetére
Köszi, ez kellett!
Most nincs több időm erre, később átviszem a merevlemezt a MED600-hoz és belekukkantok, mit sikerült összehozni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz kene84 #21813 üzenetére
Jelenleg is a 600-as van használatban (az OPPO-BDP105EU mellett), még nem ismertem ki teljesen, de 6-7 órányi használat alatt nem kedveltette meg magát, folyton a Dune TV-102-t kívánom vissza. Előnye a 3D lejátszás és a HD hangok 100%-os támogatása és itt vége is a felsorolásnak. Akik szemében ezek a legfontosabbak, nyugodtan választhatja, pláne akkor, ha nincs összehasonlítási alapja.
Később lehet, hogy változni fog a véleményem, tekintsük az eddigieket első benyomásnak, de a beállítások választéka, a testreszabhatóság nem fog bővülni, az adott és meglehetősen szerény.(#21819) erdoke
Remek és pontos megfogalmazás, a 6030 (de a 6100 is) közelíti a borzalom kategóriát.
Most itt van nálam egy ES8000 és egy ES6800, azokra sem tudok sok jót mondani. Ráadásul annyiért, amennyit kérnek értük, ultragáz![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Rekro
aktív tag
válasz kene84 #19838 üzenetére
Ez elég érdekesen lett fodítva.
A hivatalos EU fórumon ez áll a log-ban:
-14. Added - Auto fps for 50/60/59.940 fps
A magyaron meg ez:
– Automatikus képfrekvencia-váltás 50/60/59,94/24/23,967 Hz között.És az angol fórumon 23,967-el kapcsolatos dolgok csak régebbi béta firmwarek logjában vannak megemlítve, hivatalosba még nincsenek.
-
madgie
titán
válasz kene84 #18503 üzenetére
A "sima" NSA-310 asszem upnp-s megosztás, ott nem is fog menni. A beállításokban asszem a hálózat résznél el tudod menteni az adott elérési utat, így nem kell a network browser-ben keresgélned. az már "számba" lesz, ott lesz menüd, külső feliratod, mittoménmid.
[ Szerkesztve ]
-
Patice
Topikgazda
válasz kene84 #16219 üzenetére
Ugyan arról a belső hálóról nem sikerül az elérés, vagy netről akarod vezérelni?
Ha netről, akkor a routeredben kell keresni a megoldást! Nyitni kell egy szervíz-portot, amin tudsz kommunikálni a saját belső hálóddal (+ azt forwardolni is kell).
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
törölt tag
válasz kene84 #14762 üzenetére
Ok, ebben igazad van, túlzás volt egy napon említenem a kettőt. A Battleship féle iszonyatban nem is játszottak színészek. Láttam benne néhány modellt, mellettük temérdek B kat. színészféleséget. Már ettől 2 perc után hitelélt vesztette az egész. Szerencsétlen Liam Neeson lassan Niocolas Cage szintű magasságba reppen, 10 B-film között néha betalál egy-egy vállalható alkotás. Valahol 2005 környékén elvesztette a fonalat. Ehhez képest sokkal erősebb az Avengers, de nekem túl gyermeki. Persze miért ne lenne az, popcorn mozi, annak meg tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kene84 #14759 üzenetére
Egyikre sem tudok filmként tekinteni, szórakozni olyan filmeken szoktam, mint a Intouchables (Életrevalók), mostanában ez volt az egyetlen, amin lehetett. Az Avengers-nek BD-nek más miatt van polcokon a helye. Super 8 szintű minőségi mélyek vannak benne, csak kicsit több , képe is kifogástalan, de nekem ennél többet nem nyújtanak. Kétségtelen, hogy a kiadvány abszolút referencia, demózni lehet és kell a hangjával.
[ Szerkesztve ]
-
tarkatehen
tag
válasz kene84 #10618 üzenetére
Mindenképpen, mert az SBS akkor is sokkal gyengébb felbontás terén. A 6500-at azért írtam, mert az sem full hd 3d és látszik a különbség rendesen. Pl haver amikor megnézte az SBS-t nem igazán jött le neki a 3D de ahogy mutattam neki a BD 3D-t egyből mondta, hogy ez már igen. 7000-től van a Samsungnál a full hd 3d.
-
Arcus77
csendes tag
Ha a Framerate Sync menüpontra gondoltok, nekem spec ott off állásban van, mert én úgy olvastam a manualban, hogy az itt lévő beállítások közül akkor kell választani, ha "lejátszás inkonzisztens vagy gyenge arányt mutat". Nekem így off állásban semmi problémám vele, nem szaggat semmilyen formátumnál.
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok